1921
1408893095.png
  • Csacsi
    Ez a játék kb sosem lesz lefordítva.Brutál mennyiségű szöveg...kis tábor.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem magyar - ahogy korábban írtam, ezt a belefordítást anno egy backer béta verziónál ejtettem meg, hogy a Játékhonosítások fórumában megmutassam: tökéletesen fordítható a játék, minden külső eszköz nélkül.

Viszont, épp ezért semmi akadálya majd egy lelkes csapatnak a fordítás elkészítése előtt.
  • Csacsi
    NEM MAGYAR!!!

Emiatt ne vegyétek.
  • StrikeFor
    bazz el is feletettem a G2A-t:) köszi
  • Micsu
    g2an megtudod venni paypalal
  • b-type

sajna még egy hét a fizu.
  • StrikeFor
    senki? :(
  • StrikeFor
    OMFG! MAGYAR
  • molnibalage83
    Magyar...????
  • lwb
    Nagyon rendben van a játék. Aki még gondolkodik, hogy meg kéne-e vennie, az tegye fel a kérdést: bejött-e a Baldur's Gate 2 vagy sem? Ha igen, akkor tessék átfáradni a Steamre és kattintgatni a purchase-re erősen.
  • StrikeFor
    megtudja nekem venni valaki ezen a Brazil oldalon?:
  • IMYke2.0.0.0
    Nem honosították - annak idején belefordítottam, hogy lássam, mennyire fordítás-barát, és bizony, gyorsan lehet nagy sikereket elérni benne, mert a szövegek mindenki számára szabadon elérhetőek voltak.
    Ahogy ma délután néztem, ezen nem változtattak.

Itt van minden (XML-ek): Steam | steamapps | common | Pillars of Eternity | PillarsOfEternity_Data | data | localized | en
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, ez nem számít spoilernek (a szövegezés szintúgy változott már) - egy ilyet fogok indítani:

• Renegade
    nahat, nem is tudtam hogy honositottak

ja, faradt vagyok, utolag olvastam, hogy te voltal :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.03.26. 19:50:41
  • IMYke2.0.0.0
    Gyerekek! Ez a játék valami csoda!

Addig is, míg jobban belemerülök. Valamelyik backer verzióba belefordítottam, a kép abból származik [a véglegesnek sokkal szebb a kezelőfelülete és a szövegezés is más már], és megmutatom, melyik nehézségre gyúrok majd, miután végeztem egy végigjátszással:

• molnibalage83
    Hát én egyelőre nem jutok hozzá, mert az oldaluk csigalassú. Emailt nem is kaptam eddig...
  • IMYke2.0.0.0
    Én a következő napoktól nem merek majd ide benézni :)
    Szóval, amikor sikerült egy partival végigjátszanom, akkor esetleg visszanézek :)
  • Renegade
    mondjuk en meg egy hetig nem leszek MO, szoval addig johetnek a beszamolok, had csorgassam a nyalam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szuper :))
  • Renegade
    na csinaltam gyorsan egy paypal accot, meg is vettem a jatekot, mar gyomoszolom is bele steambe :)
  • Micsu
    szar lett

• IMYke2.0.0.0
    18074 MB-ot ír az aktiváláskor - most 6 GB-ot tölt, aminek én örülök, mert gyorsabban lesz meg :)

//Gyanúm, hogy a 7 órás izzításkor kapjuk a többit.
  • IMYke2.0.0.0
    Megjött a kódom a Nuuvemen - Jiháááá!

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 17:25:13
  • Maala
    Mondjuk most nézem, VAT nélküli árakat írnak, szóval... Inkább nem is szóltam.
  • IMYke2.0.0.0
    A G2A "nem parás"... ez az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve azért elhamarkodott kijelentés :)
  • Maala
    Mondjuk G2A paypal salen ~7000 most, tudom, hogy egy ezressel drágább, de nem parás, mint a Nuuvem. Just sayin'.
  • IMYke2.0.0.0
    És még csak nem is reklamálhatunk. Hiába vettük a régiómentes időszakban...
  • ratgab
    Hát akkor be.
  • Sir Quno Jedi
    Háak remélem műxeni fog, mer ha nem beszoptuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akiknek megvan már a braziloknál a játék:

"A chave de ativação estará disponível na conta de usuário da Nuuvem em 26 de Março às 14:00 hrs (BRT)"

Azaz:
    The activation key will be available in Nuuvem the user account on March 26 at 14:00 pm (BRT)

Vagyis: Az aktivációs kód a Nuuvem fiókon lesz március 26-án (ma) este 6 órakor.

//BRT = 4 órával járunk előttük, tehát, amikor náluk 14:00, akkor nálunk 18:00 óra lesz.
    //http://www.timeanddate.com - Brasilia
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 13:29:47
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a magam példájával tudok válaszolni: én mindig Pay Pallel fizetek náluk.
  • Renegade
    na sikerult, mar csak letre kene hoznom egy paypal fiokot,mert ahogy nezem ha a masikat valasztom, akkor mindenfele adatot meg kell meg adni. Vagy ott mar megadhatom a valos adataimat es utana tudok kartyaval fizetni?
  • IMYke2.0.0.0
    Csak hogy teljes legyen a kép [infók a STEAM-ről]:

• IMYke2.0.0.0
    Ja és van ugye a Royal Edition.
  • Renegade
    thx
  • molnibalage83
    A 35 eurós backerem, ha jól látom, akkor a champion edition.

Digital Downloadable Copy of Project Eternity, DRM free for Windows, Mac, or Linux.
    Kickstarter only in-game achievement and item.
    Project Eternity Kickstarter Backer Forum Badge.
    Digital download of the Cooking with Tim Cookbook – An RPG-themed e-Cookbook.
    Digital download of the making of Pillars of Eternity Documentary.
    Digital Downloadable Soundtrack in MP3 and FLAC.
    Digital Collector's Book.
  • IMYke2.0.0.0
    A különbség:

• Negritis
    + mi a kulonbseg a bolti es a tobbi kozott?

Telorol macerasan talalok infot rola :$
  • Negritis
    Szerintetek a bolti verzio megeri?
    Nekem tetszik a csomag csak nemtom ha ma veszem is jar e az elorendelo cucc
  • Renegade
    biztos en vagyok vaksi, de mi a kulonbseg a Champion es a Hero edition kozott?