1921
-
#431 Ez a játék kb sosem lesz lefordítva.Brutál mennyiségű szöveg...kis tábor. -
#430 Nem magyar - ahogy korábban írtam, ezt a belefordítást anno egy backer béta verziónál ejtettem meg, hogy a Játékhonosítások fórumában megmutassam: tökéletesen fordítható a játék, minden külső eszköz nélkül.
Viszont, épp ezért semmi akadálya majd egy lelkes csapatnak a fordítás elkészítése előtt. -
#429 NEM MAGYAR!!!
Emiatt ne vegyétek. -
StrikeFor #428 bazz el is feletettem a G2A-t:) köszi -
Micsu #426 g2an megtudod venni paypalal -
sajna még egy hét a fizu. -
StrikeFor #424 senki? :( -
StrikeFor #423 OMFG! MAGYAR -
#422 Magyar...???? -
#421 Nagyon rendben van a játék. Aki még gondolkodik, hogy meg kéne-e vennie, az tegye fel a kérdést: bejött-e a Baldur's Gate 2 vagy sem? Ha igen, akkor tessék átfáradni a Steamre és kattintgatni a purchase-re erősen. -
StrikeFor #420 megtudja nekem venni valaki ezen a Brazil oldalon?: -
#419 Nem honosították - annak idején belefordítottam, hogy lássam, mennyire fordítás-barát, és bizony, gyorsan lehet nagy sikereket elérni benne, mert a szövegek mindenki számára szabadon elérhetőek voltak.
Ahogy ma délután néztem, ezen nem változtattak.
Itt van minden (XML-ek): Steam | steamapps | common | Pillars of Eternity | PillarsOfEternity_Data | data | localized | en -
#418 Remélem, ez nem számít spoilernek (a szövegezés szintúgy változott már) - egy ilyet fogok indítani:
-
Renegade #417 nahat, nem is tudtam hogy honositottak
ja, faradt vagyok, utolag olvastam, hogy te voltal :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.03.26. 19:50:41 -
#416 Gyerekek! Ez a játék valami csoda!
Addig is, míg jobban belemerülök. Valamelyik backer verzióba belefordítottam, a kép abból származik [a véglegesnek sokkal szebb a kezelőfelülete és a szövegezés is más már], és megmutatom, melyik nehézségre gyúrok majd, miután végeztem egy végigjátszással:
-
#415 Hát én egyelőre nem jutok hozzá, mert az oldaluk csigalassú. Emailt nem is kaptam eddig... -
#414 Én a következő napoktól nem merek majd ide benézni :)
Szóval, amikor sikerült egy partival végigjátszanom, akkor esetleg visszanézek :) -
Renegade #413 mondjuk en meg egy hetig nem leszek MO, szoval addig johetnek a beszamolok, had csorgassam a nyalam :) -
#412 Szuper :)) -
Renegade #411 na csinaltam gyorsan egy paypal accot, meg is vettem a jatekot, mar gyomoszolom is bele steambe :) -
Micsu #410 szar lett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!not -
#409 18074 MB-ot ír az aktiváláskor - most 6 GB-ot tölt, aminek én örülök, mert gyorsabban lesz meg :)
//Gyanúm, hogy a 7 órás izzításkor kapjuk a többit. -
#408 Megjött a kódom a Nuuvemen - Jiháááá!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 17:25:13 -
#407 Mondjuk most nézem, VAT nélküli árakat írnak, szóval... Inkább nem is szóltam. -
#406 A G2A "nem parás"... ez az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve azért elhamarkodott kijelentés :) -
#405 Mondjuk G2A paypal salen ~7000 most, tudom, hogy egy ezressel drágább, de nem parás, mint a Nuuvem. Just sayin'. -
#404 És még csak nem is reklamálhatunk. Hiába vettük a régiómentes időszakban... -
ratgab #403 Hát akkor be. -
#402 Háak remélem műxeni fog, mer ha nem beszoptuk. -
#401 Azoknak, akiknek megvan már a braziloknál a játék:
"A chave de ativação estará disponível na conta de usuário da Nuuvem em 26 de Março às 14:00 hrs (BRT)"
Azaz:
The activation key will be available in Nuuvem the user account on March 26 at 14:00 pm (BRT)
Vagyis: Az aktivációs kód a Nuuvem fiókon lesz március 26-án (ma) este 6 órakor.
//BRT = 4 órával járunk előttük, tehát, amikor náluk 14:00, akkor nálunk 18:00 óra lesz.
//http://www.timeanddate.com - Brasilia
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 13:29:47 -
#400 Csak a magam példájával tudok válaszolni: én mindig Pay Pallel fizetek náluk. -
Renegade #399 na sikerult, mar csak letre kene hoznom egy paypal fiokot,mert ahogy nezem ha a masikat valasztom, akkor mindenfele adatot meg kell meg adni. Vagy ott mar megadhatom a valos adataimat es utana tudok kartyaval fizetni? -
#398 Csak hogy teljes legyen a kép [infók a STEAM-ről]:
-
#397 Ja és van ugye a Royal Edition. -
Renegade #396 thx -
#395 A 35 eurós backerem, ha jól látom, akkor a champion edition.
Digital Downloadable Copy of Project Eternity, DRM free for Windows, Mac, or Linux.
Kickstarter only in-game achievement and item.
Project Eternity Kickstarter Backer Forum Badge.
Digital download of the Cooking with Tim Cookbook – An RPG-themed e-Cookbook.
Digital download of the making of Pillars of Eternity Documentary.
Digital Downloadable Soundtrack in MP3 and FLAC.
Digital Collector's Book. -
#394 A különbség:
-
Negritis #393 + mi a kulonbseg a bolti es a tobbi kozott?
Telorol macerasan talalok infot rola :$ -
Negritis #392 Szerintetek a bolti verzio megeri?
Nekem tetszik a csomag csak nemtom ha ma veszem is jar e az elorendelo cucc -
Renegade #391 biztos en vagyok vaksi, de mi a kulonbseg a Champion es a Hero edition kozott?