Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na csinaltam gyorsan egy paypal accot, meg is vettem a jatekot, mar gyomoszolom is bele steambe 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szar lett

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
not

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
18074 MB-ot ír az aktiváláskor - most 6 GB-ot tölt, aminek én örülök, mert gyorsabban lesz meg 😊

//Gyanúm, hogy a 7 órás izzításkor kapjuk a többit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megjött a kódom a Nuuvemen - Jiháááá!

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 17:25:13

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maala
Mondjuk most nézem, VAT nélküli árakat írnak, szóval... Inkább nem is szóltam.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IMYke2.0.0.0
A G2A "nem parás"... ez az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve azért elhamarkodott kijelentés 😊

Maala
Mondjuk G2A paypal salen ~7000 most, tudom, hogy egy ezressel drágább, de nem parás, mint a Nuuvem. Just sayin'.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IMYke2.0.0.0
És még csak nem is reklamálhatunk. Hiába vettük a régiómentes időszakban...

Hát akkor be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Háak remélem műxeni fog, mer ha nem beszoptuk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akiknek megvan már a braziloknál a játék:

"A chave de ativação estará disponível na conta de usuário da Nuuvem em 26 de Março às 14:00 hrs (BRT)"

Azaz:
The activation key will be available in Nuuvem the user account on March 26 at 14:00 pm (BRT)

Vagyis: Az aktivációs kód a Nuuvem fiókon lesz március 26-án (ma) este 6 órakor.

//BRT = 4 órával járunk előttük, tehát, amikor náluk 14:00, akkor nálunk 18:00 óra lesz.
//http://www.timeanddate.com - Brasilia
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 13:29:47

IMYke2.0.0.0
Csak a magam példájával tudok válaszolni: én mindig Pay Pallel fizetek náluk.

na sikerult, mar csak letre kene hoznom egy paypal fiokot,mert ahogy nezem ha a masikat valasztom, akkor mindenfele adatot meg kell meg adni. Vagy ott mar megadhatom a valos adataimat es utana tudok kartyaval fizetni?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

IMYke2.0.0.0
Csak hogy teljes legyen a kép :

IMYke2.0.0.0
Ja és van ugye a Royal Edition.

thx

molnibalage83
A 35 eurós backerem, ha jól látom, akkor a champion edition.

Digital Downloadable Copy of Project Eternity, DRM free for Windows, Mac, or Linux.
Kickstarter only in-game achievement and item.
Project Eternity Kickstarter Backer Forum Badge.
Digital download of the Cooking with Tim Cookbook – An RPG-themed e-Cookbook.
Digital download of the making of Pillars of Eternity Documentary.
Digital Downloadable Soundtrack in MP3 and FLAC.
Digital Collector's Book.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

IMYke2.0.0.0
A különbség:

+ mi a kulonbseg a bolti es a tobbi kozott?

Telorol macerasan talalok infot rola :$

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szerintetek a bolti verzio megeri?
Nekem tetszik a csomag csak nemtom ha ma veszem is jar e az elorendelo cucc

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

biztos en vagyok vaksi, de mi a kulonbseg a Champion es a Hero edition kozott?

IMYke2.0.0.0
S baromi olcsó most a brazil reál.
Bárki is veszi most, az olcsóbban jut hozzá, mint én például január végén.

molnibalage83
Közben megnéztem. A backer oldalon pendignek van listázva és 0.00 USD-t kell fizetni. Akkor elvielg kapok majd egy linket valamikor. Kérdés, hogy milyen szerver leterheltség lesz.

(A Planescape Torment meg akkor vár a sorára, ahogy a BG I-II is. Felmerült benne, hogy az NWN2 féle BG modot vigyen végig, de olyan botrányosan erőforrás igényes és szar annak a motorja, hogy inkább letettem róla.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Először egy Obsidian account-ot létrehozol itt: https://eternity.obsidian.net/
Utána összekötöd ezt az account-ot a backer accounttal itt (viszont már nem emlékszem hogyan; gondolom a Kickstarter acc-al kell összekötni): http://eternity.obsidian.net/backer
Ha minden oké, akkor a My products-nál lehet Steam-es vagy GoG-os kulcsot generálni (http://eternity.obsidian.net/account#products)

Én tegnap sikeresen generáltam egy steam kulcsot + elő is töltöttem már. 20$-t simán megért még a kickstarter-en (természetesen Hero edition-t kaptam) <#eljen>
wow, jol latom, hogy ez a 70 brazil penz az csak 20 euro o0

molnibalage83
Én backer volt. Most azt kéne kiderítenem, hogy akkor hogyan kerül a birtokomba a gamma...

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.

IMYke2.0.0.0
Személyes ismerősöm tegnap jelezte, hogy Chrome + HOLA segítségével megvette.
Nem kell neked ehhez más segítsége: te is meg tudod csinálni. Fontos, hogy "brazil legyél", legyen Chrome-od, és a HOLA.
Utána simán elvégzed a vásárlást.

molnibalage83
Egy RPG esetén végigjátszán nélkül hogyan lehet korrekt értékelést adni..? Sehogy. Az átrohanós végigjátszás sem alap egy jó értékeléshez.

MrStokes
En egy kedves formuzo kollega segitseget igenybe veve probaltam hozzajutni mostanaban Nuuvem-rol egy ilyen fajta kis ugyeskedes (Chrome + Hola ) hasznalataval, de sajnos nem sikerult azota sem a dolog.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

IMYke2.0.0.0
Még nem késő megvenni - kis ügyeskedéssel - a Nuuvemről.
Én még akkor vettem ott, amikor nem kellett, de ismerek olyat, aki mostanában vette onnan.

IMYke2.0.0.0
Nem kizárt.
Az viszont biztos, hogy a végleges.

mar banom, hogy nem vettem meg kickstarteren, irjatok majd elmenybeszamolokat dogivel 😊

Metacriticen is kint van, talán lesz majd pár orgánum ami készít értékelést.
Edit: Még meg se jelent hivatalosan de egy 10 pontos hozzászóló már van 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.26. 08:34:45

Csacsi
Én is bajban vagyok. Már nem is tudom mióta várom. Erre 31-ig határidő van.....szal semmi időm nem lesz addig 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Riddick21
Aki nem akar spoilereket, meg komolyabb játékmenetet látni, de szeretné megismerni a harc mechanikáját, annak itt egy videó, szerintem nagyon hasznos! 😊
Holnap megjelenés!!! Rohadtul várom, pedig kész csoda, ha karaktert generálni lesz időm 😞

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Maala
Sokszor halt, már 1,5 óra után. 😊 De ő elég casual "nemtudoksemmit" stílusban nyomatja, nem menekül vesztes helyzetekből.

valami sajtó verzió?
IMYke2.0.0.0
Marbozir már nyomatja a Let's Play-sorozatot fel a csatornájára... 6x ~3x perc már fenn van a játékból.
<#wow3>
Egyetlen nanoszekundomot sem mertem megnézni belőlük.
Ti se tegyétek, csak azért írtam ide, mert már ilyen is van.

Sir Quno Jedi
NEM kell multi egy epic 100órás RPG-be rohadtul. Sztori kell bele, de jóféle.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
A multi nem gyártódik le magától. Annak elkészítése, tesztelése erőforrásokat követel, sőt. Ebből adódóan el lehet képzelni, mennyire megnőtt volna a budget, mennyit késne stb.
Amúgy meg: #366-ban leírtam.

igen én sem értem 😄 aki nem akar multizni nem Multizik ennyi😛 viszont aki szeretne / a többség😛/ meg nem fog tudni 😞
wedge31
Öszintén szólva én se értem ezt a álláspontot de igy kerek a világ.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Leírtam, hogy miért. Olvasd el.

Ha ez se lenne elég. Nem szeretem a multit, nem szeretem a coopot. Fordítsák az energiát inkább az egyjátékos tartalomra, hogy az minél jobb legyen. Van épp elég multis játék vagy multival ellátott játék nem kell több.

Különben is már a fülemen jön ki ez az állandó közösségépítési mánia. Nem akarok közösséget építeni, felejtsenek el a multis játékokkal. És végre egyszer egy fejlesztő nagy ívből letojja a multit. Áldassék az Obsidian neve, hogy nem áll be a sorba.

És igen ha azért mert tapsikolok, hogy nem foglalkoznak felesleges dolgokkal a fejlesztők, akkor legyek ostoba. Ha neked így nyugodtabb a lelked, hogy másokat eltérő véleményük alapján leostobázol akkor hát legyen. Ostoba módon nem szeretünk multizni. Ez van.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.24. 18:36:48

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Sajnálom de szerintem ez ostobaság, egyszerüen, hogy lehet már zavaró egy coop vagy multi menüpont? egyszerüen ignorálod és nem veszel róla tudomást, ennyi.

IMYke2.0.0.0
Hátha direkt átsiklottál felette a nagy riposztolási vágy közepette:

"Az én élményemre hatással lehet és lenne, ha a fejlesztőknek még a multival is kellene bajlódni. Pont.
Így csak és kizárólag az egyedüli játékos történetvezetésre összpontosíthattak. Ezért bármennyi pénzt megérdemelnek."

Tedd a kezed a szívedre, és nézz magadba, hányszor gondoltad és/vagy érezted, hogy az adott játékban a Single Player tartalom megsínylette a játékba beleerőltetett Multiplayer csiholását, mert a fejlesztők vagy csak alibiből tettek valami egyedül is játszható részt vagy mert a viszonylag élvezhető Sinlge tartalom mellé kénytelenek voltak a Multit is gyártani, ami elvitte a fejlesztési időt és a kecske ott rohadt meg a káposzta előtt...

Ha befolyásolja az egyjátékos módot (én például kifejezett utálom ha multis achikat raknak a játékokba, mert nem fogom megcsinálni azokat így lehetetlen 100%-ra teljesíteni az ilyen játékot), értékes erőforrásokat vesz el tőle és ezzel csorbítja azt akkor jogosan zavarhat.

Meg különben is hagy döntse már el mindenki, hogy kit mi zavar és mi nem.

Egyébként is ritka már a single only játék mint a fehér holló. Néha nekünk single mániásoknak is kell kedvezni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.24. 18:26:33

jarlaxxe
Ha valami opcionális akkor az személyes okokból se zavarhat téged, illetve ezek szerint igen és ez nem normális, sorry.

IMYke2.0.0.0
Ostobaság másokat (még személytelenól is) leostobázni úgy, hogy még csak megfontolni sem vagy hajlandó a személyes okok lehetőségét.

jarlaxxe
Ostobaság minden olyan ficsör ellen ágálni ami opcionális, szvsz.