Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Köszi , akkor beszerzem onnét. Már csak azt kell kitalálnom milyen karit csináljak.
Tényleg , dual classra is van lehetőség ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sheltem
Na megoldottam, estére meglesz a Hero Edition(ajándék dlck nélkül).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Hát szerintem szólok valami ismerősnek odaadom előre a pénzt azt kalap.
Vagy keresek valakit aki előreutalás után megcsinálja és megbízható.
Egyszerűbb gyorsabb.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
A Hősnőm: Wood Elf Ranger

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sheltem
Közben már majdnem 7000ft a G2An, megy fel az ára.

ha tudsz online utalni akkor elvileg nem kell dombornyomott, legalábbis nekem mintha nem olyan lenne és a paypal megy vele
ahhoz meg elég ha beugrasz az OTP-hez és "kéred" hogy menjen a neten is a cucc

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Sajnos akivel vetetni akartam g2a.com ról nem foglalkozik csak steamen vásárolható játékokkal. Fenébe, ideje lenne már a sima OTP -s kártyámat valami dombornyomott csodára cserélnem és kilépni az őskorból.
Valahogy meg kell oldanom a g2a.com ról a vételt, keresnem kell valaki mást.

Hm.... Nagyon elgondolkodtat ez a játék. Őszintén megmondva sosem játszottam még oldschool RPG-vel. A legHC-bb (jó kis szó) RPG, amivel játszottam az a DAO volt. Az ilyen izometrikusok közül meg a Dungeon Siege 3 meg a Sacred 1. Más most így nem jut eszembe. Szóval inkább ilyen akció orientáltabb RPG-ket nyomtam eddig, de nem tántorítanak el a bonyolultabb játékok se. Taktikus harc, átvezetők hiánya, nem AAA grafika sosem volt nálam eltántorító dolog. Hm... Ezen még agyalnom kell. 😄
BEAST
Nekem eddig még nem volt gondom a g2a-val. Én is onnan szereztem be a Hero Edition-t. 😊

Amikor hazaérek neki is állok a játéknak, már csak azt kell kitalálnom, hogy Cipher vagy Wizard karakterem legyen. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
Ez a g2a oldal mennyire megbízható ? Amit itt adnak 6k pízért azt nyugodtan meg lehet venni és aktiválni steamen ?
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.03.27. 09:14:51

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

IMYke2.0.0.0
Oroszlánnal kezdtem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
A gyűrű amúgy nem is rossz, a malac meg murva vicces, mert ilyen space pig. Mondjuk én idővel lecseréltem egy jópofa kutyára.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrStokes
Elivelg semmi, en is ezt vettem Steam-en. A tobbi dolgot meg ugyis le tudod szedni, ha nagyon akarod.

Ismeros dobozost vett, abban pl. volt egy kezikonyv-szeru valami, abban azert voltak hasznos dolgok az uj rendszerrel kapcsolatban, szoval lehet erdemes megnezegetni a digitalis verzioikat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A nagyobb csomagokban (champion és royal) is ugyanaz a tartalmú játék van. Amiben eltérnek, azok a hozzá mellékelt extra dokumentumok, térkép, csengőhang, háttérkép, egy regény, meg ilyesmik. Semmi játékbeli tartalmi extra nem jár hozzájuk. De ezt magad is megnézheted itt a 398-as hozzászólásban lévő képen ahol egymás mellett ott van az eltérő kiadások extrája.

Pre-order ad egy gyűrűt meg a malacot azt ezzel ki is fújt a játékon belüli extra tartalom.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sheltem
https://www.g2a.com/pillars-of-eternity-hero-edition-bonus-dlc-steam-cd-key-global.html

A Hero editionben van bármi hiányosság játékmeneti szempontból ami a "nagyobb" csomagokban benne van? Nem érdekel a disznó pet dlc meg ilyen hülyeségek , csak az hogyha ezt a 6000Ft os csomagot veszem lemaradok e valami tartalomról(esetleg normálisabb inventory tárgy) amit bánnék ?

Sir Quno Jedi
Wizardnál kell durván might (ezt nem gondoltad volna mi?! 😄), mert az nem csak a fizikai támadásokra vonatkozik, hanem a mentális, meg arcane-ra is. Meg kell neki intellect (ez sok mindent növel, területet, hatóidőt stb.), meg dexterity, mert ha lassú és béndzsa és nincs kézügyessége, akkor neki kaszáltak (bár annyira szvsz. nem fontos még az elején).

Próbálj meg olyan spell-eket felvenni, amik egy ellenfélre hatnak és nem közelről, vagy a további hatásuk is csak ellenfelekre hat, mert itt durvn van friendly fire. Egy-egy durva AoE azért belefér, csak ezeket már akkor el kell kezdeni kasztolni, mikor az ellenfél még rohadtul nincs a range-ébe, mert addigra mire nagynehezen kikántáljuk, az bőven odaér.

Védővariknak az elején semmi értelme, mert keveset tudunk adott szintből kasztolni, az meg legyen inkább támadó. Később lehet kombinálni, mert egyre több skillünk is lesz, meg egyre többet is kasztolhatunk.

Ja és vannak ugye képességek, amik csak pihenéssel töltődnek újra, vannak amik csatánként használhatók x.-szer. Nagyon-nagyon figyeljünk miből mennyi van és mikor, mer gyorsan megyünk kusztóékhoz. Erősebb ellenfelek (akik bőnyállal vannak), simán onehitelik a mágusokat néha, így muszáj helyezkedni, meg kell valaki aki tartja őket (harcos, rugó stb. nemde).

Fogadóban tudunk akár ingyé is pihenni (legalábbis az elsőben, ha megcsináltunk előtte valamit), szal. ne pazaroljuk nagyon a camping cuccokat. Persze sok pénzé egyre komolyabb pihenőhelyünk lehet és magas bónuszokkal a fogadóban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sheltem
Hát gyerekek nagyon gondolkodóba vagyok 😊 Vagy megveszem 6ezer körül G2An vagy megveszem a dobozos adventurer editiont 13k ért.
Manapság már nem költök 4-5 ezernél többet játékra(azt is ritkán) de ez az adventurer edition ebből a játékból nagyon kötelezőnek tűnik 😊
Nem tudom átrágom még a dolgot 😊

kis ízelítő, nem tudom volt-e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

én láttam pár gameplayt és kell 😄
Xulima óta nem vártam így játékot 😄

holnap veszem át az adventurert az 576na (ott találtam leszarom 😄)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.26. 22:33:45

Holnap Érkezik. Már nagyon várom 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

a lenyeg, hogy van lehetoseg olcson hozzajutni 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

u bakki a Wizard tök más mint régi ADD ben....meg mik ezek az új tulajdonságok meg statok 😛 lehet újra tanulni mindent 😄
Sheltem
Letöltöttem, 1 percet játszottam vele, aztán uninstall mert holnap megyek megvenni.
Ennyi.

Csacsi
Nem azért mondtam. Nekem nem hiányzik szerencsére.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sztem nevezzük ki Imit a fordítás vezetőjének és akkor egyszer csak meglesz 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

molnibalage83
Meg Torment is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

g2a-n 23 ért vettem és nem kell tökölni
srácok, továbbra is remek otlet a nuuvem.com.br, meg van par ora az akcio vegeeig, nekem 20,69 Euroba kerult paypalon at, magyar kartyaval talan par forinttal dragabb.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Csacsi
De annak hatalmas tábora volt.

Most már többen játszanak inkább actionRPG-vel, mint Dragon Age 2-3, Skyrim, és társai.

A másik meg, hogy megjelenés után jó darabig nem is volt fordítás. Asszem több évig...bár már ködösek az emlékeim.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

steamen 😄

bg1-2 say hello 😊

Csacsi
Ez a játék kb sosem lesz lefordítva.Brutál mennyiségű szöveg...kis tábor.

IMYke2.0.0.0
Nem magyar - ahogy korábban írtam, ezt a belefordítást anno egy backer béta verziónál ejtettem meg, hogy a Játékhonosítások fórumában megmutassam: tökéletesen fordítható a játék, minden külső eszköz nélkül.

Viszont, épp ezért semmi akadálya majd egy lelkes csapatnak a fordítás elkészítése előtt.

Csacsi
NEM MAGYAR!!!

Emiatt ne vegyétek.

bazz el is feletettem a G2A-t😊 köszi
g2an megtudod venni paypalal

b-type
<#eljen><#eljen>
sajna még egy hét a fizu.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

senki? 😞
OMFG! MAGYAR
molnibalage83
Magyar...????

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

lwb
Nagyon rendben van a játék. Aki még gondolkodik, hogy meg kéne-e vennie, az tegye fel a kérdést: bejött-e a Baldur's Gate 2 vagy sem? Ha igen, akkor tessék átfáradni a Steamre és kattintgatni a purchase-re erősen.

megtudja nekem venni valaki ezen a Brazil oldalon?:
IMYke2.0.0.0
Nem honosították - annak idején belefordítottam, hogy lássam, mennyire fordítás-barát, és bizony, gyorsan lehet nagy sikereket elérni benne, mert a szövegek mindenki számára szabadon elérhetőek voltak.
Ahogy ma délután néztem, ezen nem változtattak.

Itt van minden (XML-ek): Steam | steamapps | common | Pillars of Eternity | PillarsOfEternity_Data | data | localized | en

IMYke2.0.0.0
Remélem, ez nem számít spoilernek (a szövegezés szintúgy változott már) - egy ilyet fogok indítani:

nahat, nem is tudtam hogy honositottak

ja, faradt vagyok, utolag olvastam, hogy te voltal 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.03.26. 19:50:41

IMYke2.0.0.0
Gyerekek! Ez a játék valami csoda!

Addig is, míg jobban belemerülök. Valamelyik backer verzióba belefordítottam, a kép abból származik , és megmutatom, melyik nehézségre gyúrok majd, miután végeztem egy végigjátszással:

molnibalage83
Hát én egyelőre nem jutok hozzá, mert az oldaluk csigalassú. Emailt nem is kaptam eddig...

IMYke2.0.0.0
Én a következő napoktól nem merek majd ide benézni 😊
Szóval, amikor sikerült egy partival végigjátszanom, akkor esetleg visszanézek 😊

mondjuk en meg egy hetig nem leszek MO, szoval addig johetnek a beszamolok, had csorgassam a nyalam 😊

IMYke2.0.0.0
Szuper 😊)