Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hát hallod a sivárságban többször is azon voltam, hogy veszek valami agyonhypeolt szart csakhogy legyen mivel játszani multiban stb, de végül mégse vettem, csak számomra nagyon ritkán 1-1 értékes darabot(Legend of Grimrock 1-2, King's bounty, Pinball fx2 táblák), de idén látom már nem kell gondolkodni mi legyen az a 3 játék amire nyugodtan lehet költeni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Divinity : Original Sin Ezt én miért nem ismertem eddig ???kérdőjel???

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

olyan mintha egy fantasy könyvet olvasnál és te vagy a főhős és alakítod a story-t! áááá kegyetlen! az összes FPS meg szirszar fos az elmúlt 10 évből lexophat 😄 😄
Csacsi
Azért a Divinity : Original Sin és a wasteland 2 is nagyon jók.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

és az a durva a SWL nekem a látottak alapján ezt is veri 😊

ui: csak campfire cumóval lehet pihenni? kezdenek kimerülni a karik és még nem találtam kemping szetet 😄
Sheltem
Megnéztem a trailereket és nem találok szavakat.
Mármint hogy mi van itt gyerekek? Eddig csak a szartengert kaptuk (Dragon Age1 óta) idén meg 3 ilyen rpg? (najó a skyrim az kivétel volt de az más stílus).
Hát megemelem a kalapom. Nem 1 de nem is 2 olyan év volt egymás után amikor semmi játékot nem vettem mostmeg 3at is fogok 😊

wedge31
Torment tides of numenera, Sword Coast Legends.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sheltem
Micsoda? Mi az a 2 játék ?

wedge31
Még kettö ilyen tipusú játék lesz idén, már amiről én tudok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

1 óra játék után: ez a game eszméletlenül frankó! 😊 még még még ilyet!! 😊
NAGYON megbízható! 10-12 vásárlásom volt mind 100% os
KÖSZÖNÖM a gyorstalpalót! 😛

Dettó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ennyi, sokan úgy bevannak szarva, 2015van emberek

mikor kapod az smst csak terhelik a kártyára, simán vissza lehet még vonni, egyébként is a paypal termékgaranciás, ergo ha nem kaptál semmi és tudod bizonyítani kifizetik az árát ha ott fizettél, sokan kerestek is ebből pénzt 😊
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.03.27. 17:09:05

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Évek óta problémamentesen vásárolok PP-vel úgy, hogy nem töltögetek fel forintokat, hanem szipkázza azt, amennyi kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Erre is van megoldás. Raksz a kártyára egy napi limitet és ha gáz van simán letiltod. De nem lesz gáz, mert paypalnak sem érdeke, hogy gáz legyen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

molnibalage83
Na ez az, amire én nem vagyok hajlandó, inkább utalok rá pénzt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

nem kell rajta penznek lennie, eleg ha hozatarsitasz egy kartyat.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Települ. Rég volt olyan amit ennyire vártam, és remegve várnám a telepítés végét <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

molnibalage83
Paypallal mindig tudsz fizetni még piros betűs ünnepen is, csak legyen pénz a paypal accounton..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sheltem
Srácok az jutott eszembe, hogyha a cimbora ma este veszi meg G2Aról akkor még nem fog kapni kulcsot nem? Hiszen péntek este lesz olyankor nincs utalás egészen hétfőig nem? (paypal).
ÉS ha így van szerintetek játszhatok a "virágbolti" verzióval (FLT) hétfőig és a kimentett állásomat át tudom vinni a steamesbe hétfőn vagy felejtős?
Ha felejtős akkor sajnos a hétvégén nuku Pillars nekem.

Sheltem
Azért vicces, hogy egy ilyen nagyszabású játéknál steam felületi problémák vannak, szóval remélhetőleg nagyon hamar javítják a srácok.

Sheltem
Én pont emiatt is vártam egy Baldur's Gate utánérzetű játékot. Egy kicsit csiszolni az angolomon. Nem vagyok rossz belőle, de azért van még mit tanulni.
Ezt szerettem a Dragon Ageben is(szigorúan első részről beszélek).

alma2
Ha jol tudom minimum netto 1 forint/karakter amit kap a folyamat vegen a fordito. (space stb szamit) tehat ha zsebbe nyomnad annak a szemelynek aki tenyleges fordit, akkor is tegyel meg egy nullat a 100 000 forintod moge 😊
Es akkor ez nincs lektoralva meg semmi.
De idezek tovabb egy forditott a BG enchanted verziora, tiszta forditas csak.
"igen
de az rengeteg idő
napi 20-30 ezer karaktert lehet számolni
bár a 15-20 ezer emberibb, de függ a szövegtől
a 3,5 mil kar. 175 nap 8 órában"

Aki ennyi ido alatt nem tanul meg angolul olyan szinten, hogy a szoveg lenyegi reszet ertelmezni tudja, az eletre alkalmatlan vagy legalabbis kerulje el az ilyen jatekokat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.27. 14:46:07

szerintem

hétvégén nekiugrok ennek, aztán sztem majd Wasteland 2 és Torment 😄
sőt lehet a Xulimát is kijátszom megint 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

molnibalage83
Az NWN2-őt én is magyarítással toltam. Ezt nem fogom és ezután a PS Torment-nek sanszos, hogy nekiugrok majd. Ott kell majd felkönti az alsót, de nagyon.

botyika
amúgy nekem ami eddig nem jött be, bár csak 1 órát játszottam vele, hogy nekem kissé bántja a szemem ez a sötét alapon világos betű, szóval igazából azért is kapcsoltam ki tegnap mert lefáradt tőle a szemem. persze egész nap is géppel dolgozom, lehet az is rátesz...
botyika
hát, akkor ezt tényleg így kell elkezdeni angolul játszani.. 😊
botyika
tudok angolul csak lusta vagyok úgy játszani 😊
molnibalage83
Vagy meg lehet tanulni rendesen angolul a magad örömére. <#eplus2>

botyika
akkor kell keresni egy munkanélküli angoltanárt aki 100ezerér lefordítja, aztán összedobni neki a pénzt 😄
IMYke2.0.0.0
Ahogy a táblázatban jelzem is, ez már a tiszta, XML-formázók nélküli szöveg egy része - ugyanis, ez csak 54 (!) fájl, az összes 1121-ből.
Szóval, nem kizárt, hogy a tiszta szöveg akár 2-3 millió is lehet!

Tájékoztatásul:
 "Baldur's Gate (1) Enhanced Edition" (v1.2014 Patch): 3,693,216 karakter. Tisztán, csak a szöveg.
Az angol nyelvű Harry Potter könyvek karakterszámai:

Harry 1: 450 458 karakter
Harry 2: 504 655 karakter
Harry 3: 626 377 karakter
Harry 4: 1 120 025 karakter
Harry 5: 1 514 637 karakter
Harry 6: 1 021 313 karakter
Harry 7: 1 165 852 karakter
Összesen: 6 403 317 karakter

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 13:22:49

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

molnibalage83
Az a kb. 950k mit jelent? Mennyi karaktert? Ha ez 1:1-ben van, akkor ez kb. egyébként 300-400 oldalnyi szöveg lehet.

IMYke2.0.0.0
Mutatok valamit... s ez korántsem a teljes bedolgozott anyag, mert (ahogy a képen is látható), rengeteg fájlból kellene kinyerni a tényleges szöveget a pontos számadatokhoz. Zölddel kiemeltem a lényeget:

meg nem megkerülhető a játék során 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

botyika
a fenébe.. akkor nem fogják magyarítani :-)
molnibalage83
Meg komplexebb.

Sheltem
Nagyságrendekkel több.

botyika
maga a játék milyen? a szöveg ami van benne (mármint amit le kéne fordítani a magyarításhoz), az több mint a skyrim-ben?
Sir Quno Jedi
Pihenésenként kétszer lehet használni. És visszaad némi endurance-ot (de csak míg nem vagy maxon). Semmi extra. Ki lehet nélküle bírni, később esnek jobb tárgyak is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sheltem
Igazából az érdekelne hátrányban leszünk e azok akiknek nem lesz meg ez a gyűrű.

Sheltem
Mit csinál egész pontosan az ajándékgyűrű Gaun's pledge?
Az angol szöveget néztem, de statban mit jelent?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Aktiváláskor azonnal indítottam a letöltést.
Eszembe se jutott csak a Library-be tenni és nézegetni. Szerencsére.

aktiválás után feldobja a lehetőséget kapsából hogy installáld, gondolom úgy (legalábbis más steam játékoknál aktiválás után egyből lehet tölteni is)

Sheltem
"a játék nem látszik a megvásárolt játékaid listáján "

Lehet buta kérdés, de ha nem látszik az inventorydban hogy installálod fel ?

IMYke2.0.0.0
Meglehetősen sok embernél ez van.
Vagy mindenki a Nuuvemen vette <és ezért nem látjuk azokat, amiket lejjebb írtam>, vagy tényleg STEAM-bug.

Sheltem
Mindenkinél ez van , vagy ez csak előfordul x embernél ?

IMYke2.0.0.0
Senki se lepődjön meg, ha ezeket tapasztalja:
* a játék nem látszik a megvásárolt játékaid listáján
* a játék nem jelenik meg a "Recent Game Activity" listádon
* ingame bármire kattintasz az Overlaye-n a profilodat hozza be, nem a játék adatlapját, achievement listáját
* nem kapsz achievementeket
* megkapod a játék kártyáit, de az Inventory-dban nem tudod megnézni a Badge (kitűző) folyamatodat.

De:
* el tudod indítani a játékot, és a STEAM méri is
* a STEAM mutatja, hogy ingame vagy.

Reméljük, javításra kerülnek ezek a korai hibák.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 12:10:29

alma2
otp-nel, pl a netes csomagod van ingyen adnak hozza weben hasznalhato virtualis kartyat. persze attol meg troger banda 😊

szerintem