Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem valami fan kép? Csak mert az ikonok eléggé "baldursgate"-esek.
gerey
Gondolom külön lesz egy térkép menü ahogy az összes IE játékban.

wedge31
Itt már látszik milyen is lesz az interfész. Egy mini map azért még kellene, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Külön kiraktam. Na ez él 😊 Nem tudom megmondani miért, mert bár nem csili-vili, mégis van benne valami ami él 😊

Képek.

Nem rossz anyag. Érdekes a két koncepció.

Powergaming vs roleplaying
Érdekes olvasmány!

Molnibalage
Vagy fogalmazzunk úgy, hogy a szép grafika nem csak fotórealisztikusságot jelent. Kiskoromban ez még nem értettem, hogy pl. miért mondta valaki azt, hogy a DoTT vagy a Sam & Max igényesebb, mint pl. a Mortal Kombat I része, ami lényegbéen nem mûvészi volt, hanem "brute force".

A Trine-nak csak a demójával játszottam és videókat láttam, de az audiovizuális élmény már úgy is fantasztikus volt. Mûvészi grafika, igényes zene.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Shiwo
szerintem attól, hogy valami nem full 3d, attól még lehet szép grafikája (pl Trine 1-2)

a jó játékélmény nem zárja ki a jó grafikát...

de a jó grafika jó játékélmény nélkül mit sem ér..

szóval a jó grafika egy jó játékhoz elõny, de nem követelmény...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Molnibalage
😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hát, szvsz, ha régi motoros vagy, és még papiros szerepjátékot is nyomtál akkor pont nem érdekel a grafika (a fantáziád úgy is szebbé teszi), kivéve, ha agyatlan h&s játékot nyomatsz. A wow által behozott crafting/talent rendszer meg megölte a crpg-t rendesen. Nem véletlen van igény az old school játékokra, ahol a harcos, harcos volt, nem pedig bányász/kovács/varázsló/virággyûjtõ/lepkész/kardforgató.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tutituti
A vízszint süllyedés résznél gondolkodtam el azon hogy ezzel csak reprezentálták a játékot,vagy ez változik játék közben is.Mert azért az dobna rajta hogy ha egy küldetés után a gátat kell kipucolni és után megnyílik az eddig elzárt rész is mert nincs akkora vízmélység.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kandurex
Egyébként ne zárja már ki a jó játék, a jó grafikát,...szerintem igen is fontos a játékélmény szempontjából.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A katarzis leginkább abból fakad, hogy valaki végre csinál megint izometrikus RPG-t. Ha lesz olyan jó és sok szöveg és banter mint a Baldurs Gate-ben nekem már elég. A grafika nekem csak másodlagos, persze haladni kell a korral
jarlaxxe
Müvészi, jól mondod az benne a nagy szám.

wedge31
Lesz hangulata a játéknak ez már ebböl a rövid kis ízelítõbõl is látszik.

Molnibalage
Szerintem semmi különleges. A mûvészeti értékét elismerem, de a Syberia elsõ része részben ehhez hasonló volt és legalább ilyen szép. Talán dinamikus fény és ekkora felbontás nem volt benne. Semmi különleges. Mûvészi és van funkcionalitása. Ennyi. Nem értem a nagy katarzis sokát.

jarlaxxe
Ez egyszerüen gyönyönyörü.

Tetszetõs 😊
tutituti
Õk direkt kínoznak minket?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wedge31
First Gameplay Footage.

Molnibalage
A zene 4:42-nél király.

OFF

Meló? Soha annyira nem voltam leterhelve, mint mostanság és mellette még a cég orosz tanfolyamra is járat. A jogsit most akartam elkezdeni, de csúszik...

ON

Mondtad már 😊 Az nem baj ha van elég munkád most nekem is van 😊

*conanba játszunk együtt.

Molnibalage
Nekem inkább idõ kellene. Kb. 4 játék vár a sorára...

A lengyel srácnak azonnal fog szólni, tizen valahány a srác és nagyon egyedül érzi magát a generációjába, szólók neki take a glance to this 😊 Sose lesz egyedül 😊

Hihetetlen 5 perc alatt közel ezer fõvel nõtt a létszám 😄

Csak legyen rá pénzünk!!! :-)

😊

Molnibalage
Annyi RPG jön ki, hogy egyszerûen elborítanak... 😊

*a névsor megér egy pillantást :-)

Mindent elmond szinte azonal meg van a pénz rá 😊 Kicsit meg vagyok lepve. Persze tudom nagy számok nem lesznek, de ezeket a rajongókat senki nem éri utol, alig pár óra és meg van szinte a teljes pénz 😊

OFF. Jesszus ezt nem hiszem el 😊 is milyen video. Azt hiszem a Kickstarter megmenti az életünket 😊Meglepi 😊

wedge31
Még nincs sajnos semmi érdemleges infó.
Addig csekkold ezt már az idén kijön.

2014 eleje elõttm szerintem, vagy ez év vége elõtt nem várok komolyabb infokat, anyagot. De valami jó banner videot be lehetne rakni.jelenleg a bemutató video talán megfelel amíg nem lesz jobb. Ha betehetõ.

Szerintem a bemutató video jó lenne bannernak vagy nem?

http://eternity.obsidian.net/

jarlaxxe
Nincs még gameplay videó, nincs még cgi trailer nincs egy árva normális kép se még csak concept artok...voltaképp mit akarsz te itt látni?

Torzonborz
milyen videót ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Project gazda nem tette be a videot!!! És nem nagyon tartja karban az oldalt!!! Szomorú 😊
Ránéztem az új anyagokra a weboldalon, szóval várós!!!

Interjú egy legendával. 😊
interview

Molnibalage
Banner?

Be lehetne tenni a fejlécbe és talán a videot is 😊

Shiwo
a játék honlapja már volt linkelve? <#fejvakaras> amennyire így visszaolvastam, nem láttam a kommentek közt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kis üzenet a készítõktõl 😊
project-eternity

interjú
egy kis érdekes cikk az egyik Obsidianossal, arról mi vezetett idáig elég rövid de érdekes talán.

Molnibalage

wedge31
Több mint 4 milla, szép eredmény, most már csak ki kell várni, hogy 2014 legyen...<#taps>

Molnibalage
Mi az, hogy élõ hangszerrel fog készülni? Úgy gondolták volna, hogy nem zenekarral veszik fel? Tudtommal pl. a Gothic 3 és az összes PB RPG mind csakis élõzenével készült.

Lacee
3 987 000, majdnem 74 000 támogató. Az utolsó három percben vagy 25 ropival ugrott följebb az összeg, kiváncsi leszek a hivatalos eredményre paypalestõl, tokkal-vonóval

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"