1921
1408893095.png
  • Sheltem
    Divinity : Original Sin Ezt én miért nem ismertem eddig ???kérdőjel???
  • StrikeFor
    olyan mintha egy fantasy könyvet olvasnál és te vagy a főhős és alakítod a story-t! áááá kegyetlen! az összes FPS meg szirszar fos az elmúlt 10 évből lexophat :D :D
  • Csacsi
    Azért a Divinity : Original Sin és a wasteland 2 is nagyon jók.
  • StrikeFor
    és az a durva a SWL nekem a látottak alapján ezt is veri :)

ui: csak campfire cumóval lehet pihenni? kezdenek kimerülni a karik és még nem találtam kemping szetet :D
  • Sheltem
    Megnéztem a trailereket és nem találok szavakat.
    Mármint hogy mi van itt gyerekek? Eddig csak a szartengert kaptuk (Dragon Age1 óta) idén meg 3 ilyen rpg? (najó a skyrim az kivétel volt de az más stílus).
    Hát megemelem a kalapom. Nem 1 de nem is 2 olyan év volt egymás után amikor semmi játékot nem vettem mostmeg 3at is fogok :)
  • wedge31
    Torment tides of numenera, Sword Coast Legends.
  • Sheltem
    Micsoda? Mi az a 2 játék ?
  • wedge31
    Még kettö ilyen tipusú játék lesz idén, már amiről én tudok.
  • StrikeFor
    1 óra játék után: ez a game eszméletlenül frankó! :) még még még ilyet!! :)
  • StrikeFor
    NAGYON megbízható! 10-12 vásárlásom volt mind 100% os
  • StrikeFor
    KÖSZÖNÖM a gyorstalpalót! :P

• ratgab
    Dettó.
  • Micsu
    ennyi, sokan úgy bevannak szarva, 2015van emberek

mikor kapod az smst csak terhelik a kártyára, simán vissza lehet még vonni, egyébként is a paypal termékgaranciás, ergo ha nem kaptál semmi és tudod bizonyítani kifizetik az árát ha ott fizettél, sokan kerestek is ebből pénzt :)
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.03.27. 17:09:05
  • IMYke2.0.0.0
    Évek óta problémamentesen vásárolok PP-vel úgy, hogy nem töltögetek fel forintokat, hanem szipkázza azt, amennyi kell.
  • ratgab
    Erre is van megoldás. Raksz a kártyára egy napi limitet és ha gáz van simán letiltod. De nem lesz gáz, mert paypalnak sem érdeke, hogy gáz legyen.
  • molnibalage83
    Na ez az, amire én nem vagyok hajlandó, inkább utalok rá pénzt.
  • Renegade
    nem kell rajta penznek lennie, eleg ha hozatarsitasz egy kartyat.
  • foxxi
    Települ. Rég volt olyan amit ennyire vártam, és remegve várnám a telepítés végét
  • molnibalage83
    Paypallal mindig tudsz fizetni még piros betűs ünnepen is, csak legyen pénz a paypal accounton..
  • Sheltem
    Srácok az jutott eszembe, hogyha a cimbora ma este veszi meg G2Aról akkor még nem fog kapni kulcsot nem? Hiszen péntek este lesz olyankor nincs utalás egészen hétfőig nem? (paypal).
    ÉS ha így van szerintetek játszhatok a "virágbolti" verzióval (FLT) hétfőig és a kimentett állásomat át tudom vinni a steamesbe hétfőn vagy felejtős?
    Ha felejtős akkor sajnos a hétvégén nuku Pillars nekem.
  • Sheltem
    Azért vicces, hogy egy ilyen nagyszabású játéknál steam felületi problémák vannak, szóval remélhetőleg nagyon hamar javítják a srácok.
  • Sheltem
    Én pont emiatt is vártam egy Baldur's Gate utánérzetű játékot. Egy kicsit csiszolni az angolomon. Nem vagyok rossz belőle, de azért van még mit tanulni.
    Ezt szerettem a Dragon Ageben is(szigorúan első részről beszélek).
  • alma2
    Ha jol tudom minimum netto 1 forint/karakter amit kap a folyamat vegen a fordito. (space stb szamit) tehat ha zsebbe nyomnad annak a szemelynek aki tenyleges fordit, akkor is tegyel meg egy nullat a 100 000 forintod moge :)
    Es akkor ez nincs lektoralva meg semmi.
    De idezek tovabb egy forditott a BG enchanted verziora, tiszta forditas csak.
    "igen
    de az rengeteg idő
    napi 20-30 ezer karaktert lehet számolni
    bár a 15-20 ezer emberibb, de függ a szövegtől
    a 3,5 mil kar. 175 nap 8 órában"

Aki ennyi ido alatt nem tanul meg angolul olyan szinten, hogy a szoveg lenyegi reszet ertelmezni tudja, az eletre alkalmatlan vagy legalabbis kerulje el az ilyen jatekokat.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.27. 14:46:07
  • Negritis
    hétvégén nekiugrok ennek, aztán sztem majd Wasteland 2 és Torment :D
    sőt lehet a Xulimát is kijátszom megint :D
  • molnibalage83
    Az NWN2-őt én is magyarítással toltam. Ezt nem fogom és ezután a PS Torment-nek sanszos, hogy nekiugrok majd. Ott kell majd felkönti az alsót, de nagyon.
  • botyika
    amúgy nekem ami eddig nem jött be, bár csak 1 órát játszottam vele, hogy nekem kissé bántja a szemem ez a sötét alapon világos betű, szóval igazából azért is kapcsoltam ki tegnap mert lefáradt tőle a szemem. persze egész nap is géppel dolgozom, lehet az is rátesz...
  • botyika
    hát, akkor ezt tényleg így kell elkezdeni angolul játszani.. :)
  • botyika
    tudok angolul csak lusta vagyok úgy játszani :)
  • molnibalage83
    Vagy meg lehet tanulni rendesen angolul a magad örömére.
  • botyika
    akkor kell keresni egy munkanélküli angoltanárt aki 100ezerér lefordítja, aztán összedobni neki a pénzt :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy a táblázatban jelzem is, ez már a tiszta, XML-formázók nélküli szöveg egy része - ugyanis, ez csak 54 (!) fájl, az összes 1121-ből.
    Szóval, nem kizárt, hogy a tiszta szöveg akár 2-3 millió is lehet!

Tájékoztatásul:
     "Baldur's Gate (1) Enhanced Edition" (v1.2014 Patch): 3,693,216 karakter. Tisztán, csak a szöveg.
    Az angol nyelvű Harry Potter könyvek karakterszámai:

Harry 1: 450 458 karakter
    Harry 2: 504 655 karakter
    Harry 3: 626 377 karakter
    Harry 4: 1 120 025 karakter
    Harry 5: 1 514 637 karakter
    Harry 6: 1 021 313 karakter
    Harry 7: 1 165 852 karakter
    Összesen: 6 403 317 karakter

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 13:22:49
  • molnibalage83
    Az a kb. 950k mit jelent? Mennyi karaktert? Ha ez 1:1-ben van, akkor ez kb. egyébként 300-400 oldalnyi szöveg lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    Mutatok valamit... s ez korántsem a teljes bedolgozott anyag, mert (ahogy a képen is látható), rengeteg fájlból kellene kinyerni a tényleges szöveget a pontos számadatokhoz. Zölddel kiemeltem a lényeget:

• Negritis
    meg nem megkerülhető a játék során :D
  • botyika
    a fenébe.. akkor nem fogják magyarítani :-)
  • molnibalage83
    Meg komplexebb.
  • Sheltem
    Nagyságrendekkel több.
  • botyika
    maga a játék milyen? a szöveg ami van benne (mármint amit le kéne fordítani a magyarításhoz), az több mint a skyrim-ben?
  • Sir Quno Jedi
    Pihenésenként kétszer lehet használni. És visszaad némi endurance-ot (de csak míg nem vagy maxon). Semmi extra. Ki lehet nélküle bírni, később esnek jobb tárgyak is.
  • Sheltem
    Igazából az érdekelne hátrányban leszünk e azok akiknek nem lesz meg ez a gyűrű.