S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
system.ltx:
max_weight = ...<#nemtudom>#nemtudom>
actor.ltx:
max_walk_weight = ...<#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kisbaba1, 2014.10.23. 20:24:53
Próbálj meg olyan helyre lépni, ahol nem hagysz nyomot! (Jól van óccó poén volt.
Szóval első lépésben én újratelepíteném a játékot, az sosem árt. Azt remélem tudod, hogy új játékot kellett kezdeni a patchhez, illetve azt hiszem. 😄
Aztán nézd meg a Vga drivered is, bár nem hiszem, hogy ez a gond, de nem árt, ha a legfrissebb, ugyan ez a dx-re, meg a hasonló dolgokra.
Felraktam az utolsó patch-et, azóta lépten-nyomon lefagy a játék, tudtok valami megoldást?
D9
- a legnagyobb hatlövetű revolver, akit ezzel fejbelövök az dob egy laza szaltót 😄
- alapból fejlesztett mesterlövész Obokan, így találtam, csak dobtam hozzá gránátvetőt is 5.45 kaliber
- pontosságra fejlesztett SGI 5.56 kaliberhez
- tűzgyorsaságra fejlesztett SA Avalanche 9x39hez
-8 lövetű shotgun, huzagolt csövű, így találtam
A shoti és a revolver mindig nálam van zombik és mutánsok ellen, a többit lőszer és helyzet függvényében váltogatom <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Module, 2014.10.15. 00:05:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tartalma ez volt:
SVD mesterlövészpuska
SVU mesterlövészpuska
VINTAR BC
Thunder S14
Pmm(<#idiota>#idiota>)
5 db elsősegélycsomag
És ezt így egyben. Brutális 😄 De legalább végre van Vintarom 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nekem semmi gondom a w8.1-gyel csont nélkül megy rajta a LA meg az összes többi stalker. Csak rendben kell tartani az oprendszert és kiirtani minden felesleget belőle. Már ami neked nem kell.
A kinézetről meg inkább ne beszéljünk, nem attól jó a W8.1, mert szép. sőt...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2014.10.12. 09:49:00
Egyébként ez kordonban van, most mennék a Rostocki gyárba, el volt torlaszolva az út, na mondom itt autóval át nem megyek, úgyhogy éjjel lecsaptam a laktanyára, már legalább 5-en halottak voltak mire észrevették, hogy valaki gyilkolja őket. MInden katonát megöltem és akkor szembesültem ezzel a honvéddel 😊 Egyébként van itt egy pc meg egy széf, ezekhez honnan lehet kódot szerezni? Mikro megpróbáltam átmenni a gyár területére visszadobott azzal az üzenettel, hogy a területet a hadsereg ellenőrzi...mind1, megpróbálok átmenni a szeméttelep felől.
Gratulálunk, lopakodva megszerezted a dokumentumokat ! <#taps>#taps>
Kezdem azzal, hogy vak sötét van. Minden fajta pilács nélkül semmit nem látni, persze ez nem akadályozta meg Sándor közlegényt, hogy szarrá lőjön, én csak annyit láttam, hogy piros a célkereszt aztán LOAD..
Aztán, honnan tudja Pista őrmester, aki békésen alszik az egyik épületben, hogy a fél hangosan közlekedő személy az ablak alatt az nem Béla közlegény, hanem én? Load.
Mivel még mindig nem láttam, mondom benyomom az éjjellátót, jobb nem lett, ezért felkapcsoltam a pilácsot is, gondoltam legalább lássam ki öl meg, érdekes módon ez senkit nem zavart.<#nemtudom>#nemtudom> Jóska közlegény leszarta, hogy fényárba úszik minden, ő is csak a bakancsok hangjára ugrik mint Pista.
Namondom szép, teszteljünk. Bebújtam egy sarokba, F5, Jóskát pofán lőttem. Persze volt hangtompítóm, erre fel Kázmér, Elek, de még Béla is eléggé beizgultak az emeleten . Onnantól már esélytelen volt lopakodni, így F9 Load. Szóval lapos kúszásban felmentem a 3.ig, persze világítva. Béla mellett elkúsztam, világítva. Doksi meglett, még egy stash is volt a közelben. F5. Most valahogy ki kéne jutnom! 😄
Amúgy milyen gyakran jönnek ki újabb verziók? Tánha csinálnak valamit sasszemékkel is. Elég gáz mikor árkon bokron keresztül lőnek én meg még csak azt sem látom hol vannak.