S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A másik az nem bug. Egy kontroller van a Lenin szoborral szemközti épületben. (Az valami tornacsarnok vagy mi.) Ki kell nyírni. 😊
Két gondom is van, az elsőt már beírtam egyszer de nem tudta senki. Ez az:
Már végig toltam a lost alphat de visszamentem mindenhová az estleges kihagyott dolgokat megcsinálni. Olyan problémám van, hogy Chernobylban felvettem egy küldetést ahol valamilyen zárt ajtót kell kinyitni az x10 laborban. A labort már megcsináltam előzőleg és most , hogy visszamegyek akkor belépéskor kiírja, hogy "protection shutdown " , elkezd visszaszámolni és azonnal meghalok. Mi lehet ez és mit tehetek ellene?
A másik valami bug lehet , nem tudom. A halott város pályára mentem vissza és az egyik , sok oszlopos bejáratú épületben van sok katona, ott ahol kazamaták vannak alul de ezt a küldetést már rég letudtam. Szóval itt valahol van egy irányító és kinyír de nem látom sehol. Elvileg bug vagy láthatatlan lehet mert már ha kimegyek akkor is megöl akárhova megyek. Valaki tud erre megoldást?
Előre is nagyon köszi!!!
Hogy áll a játék most?😊 Úgy hallottam, jött ki új patch. Vannak még game-breaking bugok, vagy logikai baromságok a történetben? Olyasmire emlékszem innen, hogy ha a kordonban legyilkolom a badnitákat akkor később egy ponton megakad a játék, vagy hasonló...? Mivel kevés időm lesz mostanában, a STALKERT meg imádom, ezért csak akkor kezdenék bele, ha garantált, hogy nem fogok idegeskedni a bugok miatt.
Ha tudnátok esetleg ebben is segíteni...
A következő üzenetre sehogyan sem tudok gombot varni. Mivelhogy ez számora tökéletesn értelmezhetetlen.
XR_3DA.exe - Belépési pont nem található - fejlécű, szívhez szóló, szép üzenet:
Az eljárás belépési pontja
(??scope@luabind@@QAESauto_ptr@Uregistration@datail@luabind@@@std@@@Z)
nem található a DLL-ben (C/Program Files(x86)/THQ/S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl/bin/XR_3DA.exe).
Ez akár katakanával is írhatta volna - ugyanúgy nem érteném meg...
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.09.04. 15:43:57
Ja ez akkor van ha az Építési Területen találkozol vele és nem a Szeméttelepen. Szerintem nem a legutobbi patchal játszol.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.09.04. 10:47:21
Itt kiválasztod a listából az XP-SP3-at.
Windows8-asom van.
Van-e valami megoldás erre a problémára?
Gondolom, ezzel már mások is szembesülhettek... Ha már a géppel együtt kifizetteték velem ezt a méregdrága őperációs rendszert, nem szeretném letörölni...
Ntex:Ez szerintem mehetne is banner alá a patchel együtt.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.31. 17:17:10
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.31. 15:02:39
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.28. 20:23:04
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.08.26. 16:25:46
Ha jól látom - külföldi. Akkor most postán fogják hozni-vinni, ha megveszem?
És a kifizetést hogyan?... Tényleg ennyire macerás lesz?
Van valakinek egy fölöslegessé vált, jó állapotú STALKER SHOC lemeze?? A neten már nem lehet rendelni - még Szlovákiából sem.
A magyar weboldalakon kizárólag csak tömbösítve lehet megvásárolni a tulajdonosoktól, de nekem már van STALKER COP játékom, és STALKER CLEAR SKY lemezem is. Nem szeretnék most több pénzt kiadni azokra is, kizárólag egy eredeti STALKER SHOC lemez kellene. Mert sajnos a tört fájloknak is megvannak a maguk előre megjósolható, jól bevált betegségeik. Aki nem hiszi . járjon utána...
Szóval: Ki akar, Ki TUDNA velem üzletelni?
(Az Kérem - Küldjön nekem üzenetet...)
Előre is Köszönöm!