S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Ahol legelőször találkoztál Wolfal. 😉 (magyarításban valszeg Farkas)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

free-t tolja valaki? hol van az a hely ahol a farkasok tanyáznak vagy járnak?
Köszi!!! 😊

mcmoha
Az elsőre nem tudom a megoldást. Talán még az előtt kellet volna felvenni a küldetést mielőtt először mégy le az X10-be?
A másik az nem bug. Egy kontroller van a Lenin szoborral szemközti épületben. (Az valami tornacsarnok vagy mi.) Ki kell nyírni. 😊

Sziasztok!

Két gondom is van, az elsőt már beírtam egyszer de nem tudta senki. Ez az:

Már végig toltam a lost alphat de visszamentem mindenhová az estleges kihagyott dolgokat megcsinálni. Olyan problémám van, hogy Chernobylban felvettem egy küldetést ahol valamilyen zárt ajtót kell kinyitni az x10 laborban. A labort már megcsináltam előzőleg és most , hogy visszamegyek akkor belépéskor kiírja, hogy "protection shutdown " , elkezd visszaszámolni és azonnal meghalok. Mi lehet ez és mit tehetek ellene?

A másik valami bug lehet , nem tudom. A halott város pályára mentem vissza és az egyik , sok oszlopos bejáratú épületben van sok katona, ott ahol kazamaták vannak alul de ezt a küldetést már rég letudtam. Szóval itt valahol van egy irányító és kinyír de nem látom sehol. Elvileg bug vagy láthatatlan lehet mert már ha kimegyek akkor is megöl akárhova megyek. Valaki tud erre megoldást?

Előre is nagyon köszi!!!

Hecker007
Ez nem bug, bárkit megölhetsz, fő npcket is. Nagyon sűrű mentésekkel megelőzhető egyébként, hogy kinyírd a játékot.

Szia. Ha adsz egy mail cimet elküldöm.
mcmoha
#1831-ben azt linkeltem. <#nezze>

Ahá... Köszönöm! Na de honnan vegyek egy jó Crak file? Mert ezek szerint, amit elmentete egy mappáéba, az - nem működik. Eddig, a régebbi operációs rendszereken (windows vista sp3, windows7) nagyon szépen futott. De a windows8-nál és a 8.1-nél valamiért megmakacsolja magát. Szóval kell egy jó crack. Valahonnan...
Sziasztok!

Hogy áll a játék most?😊 Úgy hallottam, jött ki új patch. Vannak még game-breaking bugok, vagy logikai baromságok a történetben? Olyasmire emlékszem innen, hogy ha a kordonban legyilkolom a badnitákat akkor később egy ponton megakad a játék, vagy hasonló...? Mivel kevés időm lesz mostanában, a STALKERT meg imádom, ezért csak akkor kezdenék bele, ha garantált, hogy nem fogok idegeskedni a bugok miatt.
Szia. crackold meg és menni fog..
Na szóval - biztos, ami biztos, megpróbálkoztam a STALKER SHOC föltelepítésével, hátha... De nem! Sehogyan sem akarja az igazságot.
Ha tudnátok esetleg ebben is segíteni...
A következő üzenetre sehogyan sem tudok gombot varni. Mivelhogy ez számora tökéletesn értelmezhetetlen.

XR_3DA.exe - Belépési pont nem található - fejlécű, szívhez szóló, szép üzenet:

Az eljárás belépési pontja
(??scope@luabind@@QAESauto_ptr@Uregistration@datail@luabind@@@std@@@Z)
nem található a DLL-ben (C/Program Files(x86)/THQ/S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl/bin/XR_3DA.exe).

Ez akár katakanával is írhatta volna - ugyanúgy nem érteném meg...
Egyébként köszönöm! De ez az oldal teli van izével meg hozéval... Hát honnan is tudjam, hogy a sok mi a fene közül kell nekem kiválasztanom a mittudoménmármitis? A tömérdek információ legalább annyit ér, mint a semmiféle információ...
Igaz. De sajnos a régi gépem C meghajtója megtért a boldog vadászmezőkre. És inkább vetem egy új gépet - elég volt a gányolásokból... Nade... - új gépet új operációs rendszerrel adnak kizárólag. Mégpedig alapból a windows8-al... A Microsoft Cég új piaci jelszava a következő: aki tőlünk vásárol, az fizessen, és aztán csendben dögöljön meg!
Ez mi??
mcmoha
[url=http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_stalker_clear_sky.shtml#S.T.A.L.K.E.R.:%20Clear%20Sky%20v1.5.10%20%20Fixed%20Files]Innét[/url] töldsd le a megfelelő nodvd-t, mennie kell vele. Én mind a három stalker játékot nodvd-vel használom mert különben nekem is vernyákol az eredeti lemez miatt. (Win7-m van és eredetiek a játékok.)

Aki régi játékkal akar játszani, tartson régi OPrendszert 😊

Szerintem a windows8, és egyéb verziói maguk az élő, eleven vírusok a gépen!
Frissítettem windows8.1-re, beállítottam a kompatibilitást window sp3-ra, eredeti a dvd lemezem és mégis azt kéri, hogy helyezem be az eredeti lemezt. Ez Őrület! Hihetetlen! Ilyen egyszerűen nem létezik. nem bírom fölfogni, mi lehet a baj. Mi lehet a baj??
Hecker007
Win 8-8.1 topikban talán tudnak segíteni, én a 8-at kihagytam és 8.1-et raktam win7 után. Egyébként az hogy 8 vagy 8.1 ilyen szempontból totál mindegy kell hogy legyen.

Köszönöm! Megcselekedtem, igaz, nem csak a DVD lemezzel, hanem a már a feltelepített járékkal is. Sehol semmi eredmény. Hanem valószínűleg megvan a hiba oka - nekem windows8-asom van, és nem 8.1-esem... De nem tudom, hogyan szerezzem be a 8.1-et. A gép az első idulásnál fölajánlotta a 8.1-est, de mert nem értek a windowshoz - elutasítottam. Mivel a szoftverem eredeti, e l v i l e g bármikor frissülhet. Elvileg. Na, de hogyan tudnám elérni a 8.1-es verziót? Vagy akár azt, hogy 8.1-esre frissítse magát ez a nyomorult program?
Hecker007
Így csináld, win8.1 x64-en nálam simán megy a telepítő, eredeti lemezről és back upról is.
Kép:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.09.04. 15:43:57

Azt írja a nyomorult, hogy a játék nem kompatibilis a windows8-al... Gyűlöletes. Nem tudom elhinni, hogy nemlétezik megoldás...
Köszönöm! De továbbra is azt írhja a rendszerm hogy a prgram első futtatáshoz rendszergazdai jogkör szükséges... Én már nem értem, mit barmoltak el ezek a fene nagyokos microsoft-os kifenék és hogyishijjákok... Ez a windows8 egy határozottan Idióta és hülye program. Biztos a kiagyalóira hajazott, a szerencsétlen! Valami más megoldás kellene...
Sajnos nincs ott. A fene se érti ezt. Pripjaty föld alatti területén nem tudok átjutni már napok óta. Eljutok a lezárt ajtóig, megkeresem a dokumentumot a kóddal, de nem hagyja beírni, fel sem kínálja a lehetőséget...
Kösz, megnézem.
mcmoha
Közben szerkesztettem. A szoba a Costruction Site pályán van a jobb alsó sarokban lévő épületben ahol pár stalker tanyázik és a kereskedőnek is ott kéne lennie.

Köszönöm. Pontosabban merre van az a szoba?
mcmoha
Nem emlékszem pontosan de mintha hosszabban kéne vele beszélni, talán többször is szólni hozzá mert nem azonnal jön elő a témával. Ha végkép nem megy akkor a szomszéd szobában van egy fickó aki pénzért árul infót, köztük ezt a jelszót is.
Ja ez akkor van ha az Építési Területen találkozol vele és nem a Szeméttelepen. Szerintem nem a legutobbi patchal játszol.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.09.04. 10:47:21

Felvettem egy mellékküldetést Pripjaty külső területén, hogy szerezzem meg a zsoldostábor jelszavát. Oda is megyek a fickóhoz, a kereskedő a szeméttelepen, de semmi. Nincs lehetőség a párbeszédben semmi. Találkozott már ezzel valaki?
Windows feature, nem a játéké. Már a windows 7ben is volt ilyen 😊

Jobb klikk az exe ikonján, tulajdonságok -> kompatibilitás -> Kompatibilitási üzemmód, -> Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban.
Itt kiválasztod a listából az XP-SP3-at.

Nem létezik ez a fajta megoldás.
Köszönöm. Biztos jó lesz. Csak tudnám, hol és hogyan kell. Ilyen opcióval még SOHA nem találkoztam a telepítés során... Hogyan kell??
Állítsd be, hogy a telepítő XP SP3 módban fusson.

Sziasztok! Másféle problémám van. A STALKER Clear Sky telepítésénél azt írja a telepítő: "Az operácós rendszer nem támogatott."
Windows8-asom van.
Van-e valami megoldás erre a problémára?

Gondolom, ezzel már mások is szembesülhettek... Ha már a géppel együtt kifizetteték velem ezt a méregdrága őperációs rendszert, nem szeretném letörölni...
Sziasztok! Már végig toltam a lost alphat de visszamentem mindenhová az estleges kihagyott dolgokat megcsinálni. Olyan problémám van, hogy Chernobylban felvettem egy küldetést ahol valamilyen zárt ajtót kell kinyitni az x10 laborban. A labort már megcsináltam előzőleg és most , hogy visszamegyek akkor belépéskor kiírja, hogy "protection shutdown " , elkezd visszaszámolni és azonnal meghalok. Mi lehet ez és mit tehetek ellene? Köszi !

Hecker007
Igen: LINK

Ntex:Ez szerintem mehetne is banner alá a patchel együtt.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.31. 17:17:10

grebber
Linket tudnál adni a friss magyarításhoz?

Next PC upgrade: 2022

Hecker007
Van ahhoz is update, most rakom újra az egészet és a magyarítás leírásában láttam hogy a 03 patchhez van.

grebber
Próbálta már valaki a magyarítást nem bántja?

Next PC upgrade: 2022

Hecker007
number 3 patch, ha már volt akkor sry nekem még új 😄
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.31. 15:02:39

Én használtan vettem Vaterán 2 rongyba+posta
Igazából elég csak PayPal. Pontosabban CSAK PayPal-al lehet vásárolni, bankkártyával NEM.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.28. 20:23:04

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

mcmoha
Ha nem vagy rutinos eBay vásárló akkor először ebben a topicban érdeklődjél hogy is megy a dolog. Bankkártya kell hozzá meg PayPal számla.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.08.26. 16:25:46

Köszönöm! Ezt a weboldalt nem ismerem.

Ha jól látom - külföldi. Akkor most postán fogják hozni-vinni, ha megveszem?
És a kifizetést hogyan?... Tényleg ennyire macerás lesz?
mcmoha
Miert nem probalod eBay-en?

Sziasztok!

Van valakinek egy fölöslegessé vált, jó állapotú STALKER SHOC lemeze?? A neten már nem lehet rendelni - még Szlovákiából sem.

A magyar weboldalakon kizárólag csak tömbösítve lehet megvásárolni a tulajdonosoktól, de nekem már van STALKER COP játékom, és STALKER CLEAR SKY lemezem is. Nem szeretnék most több pénzt kiadni azokra is, kizárólag egy eredeti STALKER SHOC lemez kellene. Mert sajnos a tört fájloknak is megvannak a maguk előre megjósolható, jól bevált betegségeik. Aki nem hiszi . járjon utána...

Szóval: Ki akar, Ki TUDNA velem üzletelni?
(Az Kérem - Küldjön nekem üzenetet...)

Előre is Köszönöm!
mcmoha
Nem hagyták abba a játék fejlesztését de most az SDK-t szeretnék kiadni amivel a hozzáértők kedvükre moddolhatnak.

Valaki tud valami hírt a következő patch-ről? 😄 Lesz még egyáltalán? 😊