S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Lebuktam. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

TOMSILENT
Hmm akkor lost alpha csoportba te vagy a safar andras? 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

mcmoha

hardegen
Újratetepítettem az utolsó patchel, azóta mikor a zárkában találkozok a doktorral, és elkezdené a monológját kiakad a játék.
Dinamic light beállításnál azonnal kilép, static lighnál pedig kifagy a kép, a wincseszter lámpálya dolgozik, de csak resetelve tudok kilépni.
Valamilyen memória túllépést ír. Valakinek ötlete??<#zavart2>

TOMSILENT
Jelenleg sehogy.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Üdv!Hogy tudom beállítani,hogy a párbeszédek alatt legyen szöveg?
mcmoha
<#eljen>

TOMSILENT
Sikerült, müxik...

TOMSILENT
Magyarul is picit 😄 angolból hülye vagy...1-1 megértek de némelyik zavaros

mcmoha
Most találtam. Hátha így összejön.

- open game
- change graphics to static lighting
- close game so settings take effect.
- open game
- load in saved game
- then re-save your current game.
- now go back to main menu
- change graphics settings to what they were before.
- close game so settings take effect
- open game
- load saved game you just saved

Your weather should now be fixed.

mcmoha
Sajnos nincs. 😞 Tervezik a patch újboli kiadását és abban talán ez is javitva lesz.

TOMSILENT
Nem jött össze. Más ötlet?

mcmoha
Szerintem ne csomagold ki mert hazavághatod a játékodat. 😊 Inkább töltsd le ezt. A gamedata mappát csak be kell másolni a játékba, utána (vagy elõtte) tetszés szerint átírhatod az árakat.

mcmoha
Nem próbáltam de a megoldás: állítsd át static lighting-re, lépj ki a játékból, inditsd újra, állítsd vissza amin volt, lépj ki, inditsd újra.

TOMSILENT
Ja meg kiszedték a fegyverek billegését ha jobbra-balra mozogtál...nekem tetszett...meg amióta a patch #2-vel játszok nincs nap...nap egyfolytában az a szájbakúrt esõs borús idõ...valami konzol paranccsal nem lehet vissza állítani?

ha elárulod hogyan kell kicsomagolni....................:-))))
mcmoha
Abban a hitben voltam, hogy kicsomagoltad a db-ket és tele van a gamedata mappád.

Nincs. A patch leszedte a gamedata mappát és mindent, ami abban volt a db fájolkba pakolt. Ezt le is írták a patchnél.
Ki kell belõlük csomagolni amit át akarsz írni.

pedig nincsen misc mappa:-(((( gamedata sem volt mig fel nem tettem egy sulylimit modot.....
mcmoha
Pedig lennie kéne. <#fejvakaras> Food.ltx-re rákereshetsz a start menübõl is.

TOMSILENT
#1716 hozzászólás segített nekem.

Sziasztok
Megint gond van.
Amikor találkozok a doktorral ingoványnál és elkezd képzelõdni a fõhös akkor utána állandóan crashel a játék.
Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..xrRenderSH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream

XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C😛rogram Files (x86)S.T.A.L.K.E.R. - Lost AlphainsxrCore.dll" at 0023:5FC64188, xrDebug::backend()+168 byte(s)

hmmm, úgy érzem majdnem minden mellékküldit végig toltam ahogy engedte a játék,átnyálaztam majdnem minden pályát, pripyat-ot, meg az utolsó generátorosat nem... nem tudom nekiessek e még1x mert igazából a freeplay érdekelne, hogy ott milyen küldik vannak, pda-as ok, fox kulcs, egészségügyi csomag a szeméttelepen... valaki leírná majd ha eljut odáig
TOMSILENT

ilyen mappám nincsen a gamedatában:-(((( misc...............
az item.ltx rémlik, de hogy hol?????????????????????????
nem venni szeretnék....eladni igy hamarabb lesz pénzem.-)))
mcmoha
Elég a 2.

grebber
Ha az alap game van fent elég a patch 2 vagy fel kell elõtte rakni ez elsõt is?

Next PC upgrade: 2022

TOMSILENT
Adok neki egy próbát...hátha 😊

mcmoha
Csak egy tipp. Nekem régóta telepítve van a DivX Player, és nem volt problémám ezzel a videóval. (Alapból ez játsza le az .avi-kat.) Kipróbálhatod ha gondolod.

Ott az alapár van talán. A trader*.ltx-ekben meg a szorzók, hogy ahhoz képest mennyiért veszik és adják.

mcmoha
Az én karakterem már tök dagadt és állandóan hugyozni jár, mivel megetetem vele a felesleget. <#nyes>

TOMSILENT
Át neveztem az .avi-t .mp4-re...beraktam azt a gamadata/textures/prop mappát is oda ahova kell...de ugyan így kidob...

Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..xrRenderSH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream

mulli1986
Gyanítom mivel sok a kaja, ezért nagy árat akar neki adni, hogy drágábban adhassa el. De az szerintem nem ott kell átírni.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mcmoha
Gamedata config misc items food.ltx Nem értem miért lett belõle egy szó? <#nemtudom>

mcmoha
Gamedataconfigmiscitemsfood.ltx. Igaz nem értem miért akarod átírni, rengeteg kaját lehet találni a játékban.

Hecker007
Én is így szeretem a játékot ahogy van. Már megtanultam, hogy minden küldetés vagy feladat után menteni kell ahogy elvégzem, fölöslegesen nem lövöldözök, csak ha muszáj mert éppen röpködnek felém a golyók. Ennek a játéknak ez a szépsége.

Grebber: Magyarítás bétája tölthető LINK a # 2 patch kell hozzá és a patch miatt előröl kell kezdeni a játékot.

hello

hogyan kell a konzerv árát átirni? mi a file neve amit keresni kell?? valaki egyszer leirta de nem találom a forumban.....Tudtok segiteni?
mulli1986
Na ja, akkor valóban saját nevemben beszéltem, csak azt hittem ide is olyanok járnak, mint a UHSF-re. Ott meg kb olyan elvakultak mint Én 😊
Ez egy vegyes közösség.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

No végre egy szmájli amit helyesen használtam 😄

Más nevében ne beszélj... 😊

Én speciel egyetértek Paressel, gamebreaker/restartot igénylõ dolgokat berakni nem feltétlenül a professzionalizmus jelképe.

Persze semmi sem fekete-fehér, vannak árnyalatok (pl Dark soulsban, egy hibás döntés miatt elvesztettem az egyik központi teleport használati jogát, ami kicsit kényelmetlenné tette a játékot de nem tette lehetetlenné).

ui: senki ne értse úgy, hogy itt most abszolút nem dezóék professzionalizmusát kérdõjeleztem meg, max respect nekik továbbra is.

mulli1986
Ezek szerint csak én és SaGa vagyunk ilyen Zóna õrültek?

<#csodalk>

grebber
Már vagy félezer komment óta nem jártam itt...
A magyarítás hogy áll?

Next PC upgrade: 2022

mulli1986
Értetlenkedés???
Pont hogy elmagyaráztam neked, hogy a "problémád", miért nem zavar itt senkit és miért kaptál olyan hosszú és velõs magyarázatot elõször...
Nem én voltam aki értetlenkedett....

Múlt 7en újrahúztam a gépet win 8.1 64-el. Van tapasztalat arról, hogy hibátlanul mûxik ezen az OS-en is? Elõre is köszönöm a válaszokat.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

https://www.youtube.com/watch?v=SD_nRQf6wls
Arial gameplay(Stalker szellemi utódja)
Bár rengeteg durva dolog kiderült a fejlesztõkrõl
TOMSILENT
Nem találom Greben gitárját...dél nyugati falu, dél nyugati részén nincs..más ötlet?

Jóvan, ilyen értetlenkedésre had ne reagáljak már.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mulli1986
Igen, alapvetõen azok a játékkészítõk, akik pénzért a játékosok többségének csinálnak játékot, azok igyekeznek úgy megcsinálni, hogy a lehetõ legkisebb kihívás is a lehetõ legnagyobb élményt adja. Lásd COD széria.
Itt viszont célzott közönség van, kis felvevõpiac, itt a többség pont a kihívásokat és az ehhez hasonló variálós megoldásokat keresi és pont leszarják a készítõk, hogy lesz pár COD noob akik majd azért fognak picsogni, hogy jajj újra kell kezdeni a játékot. (Akinek nem inge nem veszi magára)
Egyébként ha jobban ismered a Stalker játékos közösségét, akkor tudhatod, hogy itt minden egyes részt és minden nagyobb modot kb 4-5 ször nyálaz át mindenki, mert ZÓNAFÜGGÕK vagyunk. Minden egyes apró részletet ki akarnak bogarászni a játékosok és a lehetõ leghatékonyabban és érdekesebben végigjátszani.
Ezért van az, ha valami nem megy és kapnak egy ilyen infót, hogy ezt elbasztad, akkor simán újrakezdik és nem csinálnak belõle problémát, mert tudni fogják, hogy amit eddig csináltak, itt-ott lehet majd javítani.