S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno nekem is volt valami hasonló, de már meg nem mondom, mi okozta, de biztos, hogy volt oka.
:D
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"fixed the price of Rat pie" :)
Van valami trükk arra, hogy max beállításnál dx10-el ne akadozzon be a játék? (azon kívül hogy vegyek erősseb vasat :) )
A10-5800k (4,2Ghz), msi R7790 1Gb, 2x2Gb 1600Mhz ram
Valamint statikus megvilágításnál a megfelelő képarányú felbontást kiválasztva szépen hagy a játék alul-fölül egy fekete sávot. Ez nálam megfelelne, mivel ideiglenesen egy 1280x1024-es crt monitorom van. Viszont dx9-10 mellett már nem alkalmazza ezt a sávos megoldást, hanem kinyújtja teljes képernyőre... ablakban pedig mintha kicsit lassabban futna. Erre van megoldás?
Előre is köszi a segítséget :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.07. 07:42:04
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2015.04.02. 18:33:13
Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy miért nem jelöli a térkép az extra kereskedőket? Mikor a Sin górénak a tárnában (Veles?) csináltam meg az utolsó küldit, azt mondta, hogy ha Deadcityben és azt hiszem Pripyatban járok, akkor kapok egy hívást a spanjától, hogy hol van és ő majd tud eladni nekem speckó cuccokat.
Na lementem Deadcitybe, de semmilyen üzi nem jött. Ez is Bug vagy elsiklottam valami felett?
A kérdésem: PDA-n keresztül beszélgetve felvettem egy küldetést (Garbage-ben) egy Schora Berdjansk nevű tagtól. Egy gravi artifactot kért és 2700 Rubelt ígért, ha viszek neki egyet. Meg is van a cucc, de nem tudom neki odaadni. Beszélgetéssel nem tudom szóba hozni a témát (PDA-n keresztül "telefonálva" sem). Ha kereskedek vele, valami 2100 Rubelért el tudom neki adni, de akkor nem teljesül a küldetés. Mi a teendő?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Köszi szépen !
Többször újra raktam próbáltam internet kapcsolat nélkül is akkor is ugyanez a helyzet ,patch-ekkel és azok nélkül ,magyarítva és nem .
A játék elején tartok az első és a második feladat befejezése után is kiléptem és már nem bírtam visszalépni.
Mindig újra telepítettem a játékot.
A róka megmentésig csak eljutottam lelőttem két fószert villámgyorsan kinyírtak de már nem engedett vissza (Bug)
Pedig a mentés már működik
ezt a verziót szedtem le:
Tudnátok segíteni?
Tudnátok nekem segíteni abban hogy tudjak menteni ?
Nem müködik az F6 de a képmentés F12 -sem.
Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: izotop, 2015.03.23. 10:11:08