S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A fehér Niva így vállalhatatlan, de ezt nyilván javítják már 😊
- Az Aréna VIP kártya nem működött, mikor beszélni akartam az ajtónállóval kifagyott (mindig)
- Autóba beszállásnál néha megmarad a fegyverem, néha nem. Tehát néha tudok autóból lőni, néha nem.
- Mikor az Idegen a Bárban öldököl, az egyik hulla örökre megmarad odabenn (egy szolgálatos katona)
- A Szolgálatos bázison a gáz egyáltalán nem sebez, miután letelik az első gázálarc hatása. Utána fölösleges újat felvenni.
- A Vintar fejlesztése hibás minden ágon 😞 Kár érte, ettől függetlenül lehet egész jól fejleszteni ha visszatöltögetsz és próbálkozol.
- A stashek (nem a lilák, hanem azok, amelyeket a magyarítás doboznak ír) gyakran üresek, pedig gondolom ezekben mindig ott kéne lennie a cuccoknak, vagy csak még nincs mindegyik megtöltve...
- Garik nevű Zsoldos nekem 2 helyen is felbukkant 😄 Ő őrizte a Csapost és a Katonai raktáraknál lévő kereskedőt is. Lehet,hogy a Garik jelent valamit oroszul és ezt benéztem? 😄
- A külvárosban az új bárban tudtam venni egy olyan SKAT9M ruhát, ami sokkal olcsóbb az eredetinél és mindenre 100%-ban véd!
- A nappal-éjszaka ciklus kicsit el van csúszva...elvileg júliusban vagyunk, de gyakran még éjfélkor is kicsit világos van és 3-4 felé már erősen világosodik. Ezenkívül gyakran csak akkor sötétedik be rendesen, ha visszatöltöm a mentést.
- Veszett Kutya a halála utána is vígan versenyzik velem a ranglistán 😄 Gondolom ez más holtaknál is elő tud fordulni, de nála biztosan.
- A lila stashekből nagyon keveset adnak a hullák, viszont ha visszatöltöm az állást és újra átkutatom őket csak úgy dobálják az infókat.
- Új pályákra lépés után az autók gyakran ledobják a pótkereket és a visszapillantó tükröket. Ezek ilyenkor egyszer letörnek és szépen ott maradnak örökre az úton.
- A kés kis ütés animációja nem működik jól, valamint a pisztolyoknál is mintha kis késleltetés lenne a tüzelésnél.(mint a késnél)
Zavaró dolgok:
- Az aréna küldetések legnehezebb fokozaton legkisebb időre fogadva szinte lehetetlenek és unfairek.
- A zombik TÚL sokat bírnak...TÚL sokat. Gyakorlatilag felesleges velük harcolni, míg a fegyveres verziót simán fejbe lőve el lehet intézni. Sokkal élvezetebb is azokkal harcolni, ezeket az újakat simán le lehetne cserélni a régiekre 😊
- Gyakran a mutánsok is túl sokat bírnak, főleg a kutyák és disznók. Kipróbáltam : Vintarral 3 tiszta fejlövés kellett egy vak kutyának páncéltörő lőszerrel...máskor egy Pmm egy lövéssel elintézi.
- Az Indiana Jones easter egg...hát kínszenvedés oda jutni, vissza még rosszabb. Meg kéne oldani, hogy a csavarokat dobálva láthassuk az útvonalat...lepattan róla a csavar vagy ilyesmi.
- A pályák sok helyen üresek és feltöltetlenek.
- Szinte sehol nincsenek mászkáló kalandozó Stalkerek. A Sötét Völgyben pl. nagyon tetszett, hogy mászkáltak és irtották a mutánsokat.
- Hol vannak a Szabadságosok? A radarig vittem a játékot, de összevissz 3 emberrel találkoztam közülük a Halott Városban.
- Az elit detektor csipogása zavaróan hangos. Pl. a bárban mindig levettem, mert a fejünk fölött lévő anomália miatt majdnem megsüketültem.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.11.04. 18:15:14
- fixed the few invincible monolith soldiers on Darkdolina
A következő patch tervezett tartalma. Frissíteni szokták, szoval érdemes ránézegetni.

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.11.03. 08:42:37
Mondjuk ha én írtam volna a programot, akkor pl csavarokkal ki lehetne tapogatni, de sajna ez nem megy.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ez nem egy agyatlan, menj előre és lőjj le mindenkit típusú játék, annyira!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2014.11.02. 13:59:51
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Illetve melyik patchet ajánljátok? 0.2 v 0.3?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.11.02. 13:43:58
Másik, mennyire legyek óvatosa játék során? Csak arra lőjek, aki lő rám, vagy akit piros célkereszttel jelez mindenkit lelőhetek? Feleslegesen az előző stalkerekben se tunkoltam le mindenkit, de úgy olvastam különösen kell itt figyelni rá 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kisbaba1, 2014.10.29. 21:34:10