2998
stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • awacs111
    Nem tudjátok mitől halok meg néha?Nem lőnek rám,nincs sugárfertőzés,nem is olyan helyen vagyok.Mégis lemegy az életem és meghalok.Mi lehet ez?
  • awacs111
    Elméletileg csak fel kell állni az asztalra.
  • patchaou
    Köszi szépen :) Már csak az égbolt vibrál :)
  • ntex
    Fűárnyékokat kapcsold ki, meg a napfény minőségét vedd le alacsonyra
  • lammaer
    Szerintem ettől:

"fixed the price of Rat pie" :)
  • patchaou
    Hali!

Van valami trükk arra, hogy max beállításnál dx10-el ne akadozzon be a játék? (azon kívül hogy vegyek erősseb vasat :) )
    A10-5800k (4,2Ghz), msi R7790 1Gb, 2x2Gb 1600Mhz ram

Valamint statikus megvilágításnál a megfelelő képarányú felbontást kiválasztva szépen hagy a játék alul-fölül egy fekete sávot. Ez nálam megfelelne, mivel ideiglenesen egy 1280x1024-es crt monitorom van. Viszont dx9-10 mellett már nem alkalmazza ezt a sávos megoldást, hanem kinyújtja teljes képernyőre... ablakban pedig mintha kicsit lassabban futna. Erre van megoldás?
    Előre is köszi a segítséget :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.07. 07:42:04
  • mcmoha
    A "patch" tartalma.
  • mcmoha
    Dez-t kell megkérdezni miért nevezték el így, de azt írják ez lesz a végleges változat.
  • grebber
    És ez mitől lesz DC?
  • mcmoha
    Így néz ki a készülő Lost Alpha: Director's Cut.

• awacs111
    Köszönöm a segítséget!Jól levettem a hangot a zajokról,így egész elviselhető.
  • mulli1986
    Nem tudok róla, ilyen "hibát" még nem jelzet senki. Talán ha megkeresed a helikopter hang file-t és kicseréled egy ugyan olyan nevű/méretű fájlra ami nem tartalmaz semmit, akkor szerintem megszűnik ez a problémád. A hogyanra nem tudom a választ :)
  • awacs111
    Köszönöm! :) Nincs rá valamilyen megoldás?
  • mulli1986
    Szokd meg :D Nekem fel se tűnik ,csak ha lő is rám :)
  • awacs111
    Sziasztok!Mit tehetnék?A helikopter állandóan a fejem felett pörög.Iszonyatosan zavaró a hangja.Néha még nem is látom,talán ott sincs.Segítsetek legyetek szívesek!!
  • basho
    Az eredeti STALKER SHOC-ban az agropomnál, ahol az éjcsillagot, éjcsillagokat is lehet találni, a kerítésen való átjutást egy, a közelben héderező pszichokutya jelenti. Kétszer is kipróbáltam, és működik. A visszajutás pedig csak egy ugrás a dombodalról. Nem kell gránátözönt pazarolni a kerítés túloldalára a képződményekért.
  • Module
    Nagyon szépen köszönöm!
  • mcmoha
    Nincs ilyen parancs, de ha ezt bemásolod a játék könyvtárba akkor 0 kg lesz a súlyuk.
  • Module
    Igen,1.3003-el már jó. Egy olyan kérdésem lenne,hogy nincs vmi parancs,mondjuk konzolba hogy a loot-ok közül dobjon ki vmit?Van ugyanis 5db. X18 doksim amiknek nincs gazdája(nem kellett a csaposnak,hiába mentem oda)és darabonként 1 kilót foglal ami rengeteg,viszont nem tudom eldobni és csak feleslegesen cipelem .Köszi!
  • mcmoha
    1.3003-as patch kell. Az 1.3002-es már elavult.
  • Module
    Korábban az érkező patch után nem olvasta be a mentéseket,a felénél jártam.Most elkezdtem újra "LOST ALPHA v1.3000 DEZOWAVE" telepítővel,telepítés után közvetlen felraktam még egy STALKER_LostAlpha_patch_1.3002 patchet és a végeredmény az lett hogy a "szerezz információt Strelokról Szürkétől meg egy másik Stalkertól(nem jut szembe a neve) felkeresem mind kettőt de semmi, meg is kérdeztem az információt,el is mondták mit tudnak,de utána semmi, a térképen ugyanúgy rajtuk marad a jelölőkör. Harmadik küldinek azt írja hogy Keresd meg Strelokot-Öld meg Strelokot de az meg nem mutat sehova.Most ez bug?
  • mcmoha
    Dead City-ben nincs kereskedő, talán a következő patchban beleteszik. Pripjatyban majd lesz ha odaérsz.
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2015.04.02. 18:33:13
  • mulli1986
    Bug
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De csak Dezodor kedvéért :D

Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy miért nem jelöli a térkép az extra kereskedőket? Mikor a Sin górénak a tárnában (Veles?) csináltam meg az utolsó küldit, azt mondta, hogy ha Deadcityben és azt hiszem Pripyatban járok, akkor kapok egy hívást a spanjától, hogy hol van és ő majd tud eladni nekem speckó cuccokat.
    Na lementem Deadcitybe, de semmilyen üzi nem jött. Ez is Bug vagy elsiklottam valami felett?
  • Duc de Richleau
    Sziasztok! Remekül szórakozok a Lost Alphával, minden tiszteletem a készítőké.
    A kérdésem: PDA-n keresztül beszélgetve felvettem egy küldetést (Garbage-ben) egy Schora Berdjansk nevű tagtól. Egy gravi artifactot kért és 2700 Rubelt ígért, ha viszek neki egyet. Meg is van a cucc, de nem tudom neki odaadni. Beszélgetéssel nem tudom szóba hozni a témát (PDA-n keresztül "telefonálva" sem). Ha kereskedek vele, valami 2100 Rubelért el tudom neki adni, de akkor nem teljesül a küldetés. Mi a teendő?
  • mans
    Leírásba olvashatod.
  • izotop
    Igen megy szuper minden
    Köszi szépen !
  • LordA
    Mans, a linked tartalmazza a STALKER_LostAlpha_Patch_v1.3003-et is vagy már ennél is újabb szerinted? :)
  • mans
    Evvel is fagy?Amikor rókát mented akkor ne lőjj le senkit,ahogy Sidorovics is mondta.
  • izotop
    Köszi ! Már szedem is!
  • mans
    Az az első verzió,ezt szedd Nekem is ez van,benne az utolsó javítással,eddig még nem fagyott ki sehogy.
  • izotop
    Kilépek a játékból és pár óra múlva szeretném folytatni.
    Többször újra raktam próbáltam internet kapcsolat nélkül is akkor is ugyanez a helyzet ,patch-ekkel és azok nélkül ,magyarítva és nem .
    A játék elején tartok az első és a második feladat befejezése után is kiléptem és már nem bírtam visszalépni.
    Mindig újra telepítettem a játékot.
    A róka megmentésig csak eljutottam lelőttem két fószert villámgyorsan kinyírtak de már nem engedett vissza (Bug)
    Pedig a mentés már működik
    ezt a verziót szedtem le:

• mans
    Hol vagy a játékba amikor kifagy?képből nem látni sokat.Menteni meg inkább lépj ki a menübe és ott.
  • izotop
    Amikor újra szeretnék játszani ez a kép fogad

Tudnátok segíteni?
  • mulli1986
    Valamelyik COP modban volt olyan, hogy Alpha Squad. Na azok izgisek voltak. Megyek a nagy semmibe, erre egy rakat profi lehentel. Na azokkal volt jó kis harc főleg az elején. És amilyen fasza cuccaik volt, pik pak meg lehetett szedni magad. :)
  • mulli1986
    mans írt nekem valamit. Arra reflektáltam a lefordított nevekről. Nekem Angolul vannak a nevek, csak ahogy mans írta hogy ezzel meg azzal ezt meg azt beszélte, azt se tudtam kiről van szó
  • lammaer
    Lesz új patch? Esetleg ETA?
  • ntex
    Azzal nem is lenne baj h sokat kell szaladgálni, ez adja a játékban a legnagyobb szabadságfaktort. A rossz ebben az hogy többnyire úgy kell ezt megtenni hogy közben semmi érdekes nem történik, nem találkozni váratlanul ellenfelekkel szinte sehol ahol már egyszer kiírtottad a népességet, emiatt unalmas kicsit a mászkálás. Még freeplayben sem láttam sokat változni a helyzetet sajnos. Az új patchben állítólag sokkal több A-Life lesz a mapokon, kíváncsi leszek, számomra eléggé rontja az élményfaktort az hogy ilyen kihalt minden.
  • lammaer
    Hát, nálam minden játék a harácsolásról meg az eladásokról szól :)
  • mans
    Sajnos sokat kell rohangálni,ha meg nem teszel be súlymodot akkor abból áll a játék,hogy gyűjögetsz és eladsz hogy legyen pénz mert drága minden.Én pl a jobb fegyvereket is gyűjtöm,hogy eladhassam.
  • izotop
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni abban hogy tudjak menteni ?
    Nem müködik az F6 de a képmentés F12 -sem.
    Köszi előre is!
    Utoljára szerkesztette: izotop, 2015.03.23. 10:11:08