stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • mulli1986
    #2193
    Angolul játszom, de néha belefáradok a sok blabla kategóriájú szövegelésbe és nem olvasom végig. A lényeg, hogy kell a dokumentum és kész. Egyébként meg kezd tököm tele lenni, hogy a 10 órás játékidőből 9-et szaladgáltam eddig. mert nem egyik map végéről kell menni a másikba, nem. 3-4 mappot kell keresztül rohangálni. Tök jó hogy ennyi energiát fektettek ilyen sok mapba, de fel sincsenek töltve. Csak szaladok mint valami hülye, egyik mapról a másikra. Most perse Darkscaperől kell Yantarig rohannom. Komolyan nem lehetett volna kicsit több sztorival és mellék küldivel megtolni a gammát? Egyébként ezért se olvasom el a szövegeket, mert 2 órás játék alatt 1:50-et szaladgálok, nincs kedvem még 5 percig olvasgatni is.
    Dezowave, Te Dezodor vagy a UHSF-ről?
    Jól van, nem szedtem össze elég infót, én csak arra emlékeztem, hogy SIN haver volt. Amikor meg visszamentem, már pirosak voltak, úgy hogy lehenteltem közben egy rakat banditát. Sztem jogosan hittem azt, hogy ellenségek. De mint írtam is kiderült, hogy csak ilyen érdekesen kezeli a gamma ezt a helyzetet és nem kellett legyakni senkit. Nem kell egyből megsértődni... Főleg hogy a stalker modok elég instabilak voltak. Sőt, itt is kidobált már párszor bugreporttal a játék. De nem sokszor és nem jellemző. Meglepően stabilra sikerült.