2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
zibi1 #2036 Köszi. -
zibi1 #2035 Köszönöm.
-
#2034 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor kijössz a kereskedőtől, kb szemben egy rövid út végén van valami szivattyútelep. A bal oldali épületben a padlón van a szerszámkészlet. Az épület tetején van kaja meg kötszer. A tranzisztorokat a buszmegálóval szemben a fák között lévő faluban találod. Tele van banditákkal és zombik is jönnek. Mindenképpen kutasd át a banditák holttestét többször is mert az egyik ad egy rejtekhely infót amiben nagyon fasza cuccot találsz. a buszmegálló azon az úton van ami a zsoldostábor felé vezet. -
Zozo0122 #2033 Nézz körül a szembenlévő tónál és a banditatábornál az erdős részen :) Meglesz mindkettő, ha jól körbenézel. -
zibi1 #2032 Sziasztok,elakadtam a sztalker kereskedőnél amikor szerszámkészletet és tranzisztort kell keresnem,hogy megkapjam a zsoldostábor jelszavát.Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm. -
kisbaba1 #2031 hmmm, kimaradt... -
#2030 Ha nem veszed meg az infót a Bár elleni támadás előtt akkor már soha se kapod meg.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.11.04. 18:15:14 -
SaGa #2029 Azt hiszem, csak akkor van benne, ha megkaptad róla az infót korábban. Ha jól emlékszem a láthatatlan térkép, meg egy pisztoly van benne. A térkép az első két pozíciót foglalja el, így a pisztoly a 3.-ban van és a hátiszákban is az üres dupla helyet kell nézegetni, hogy megnyissa a térképet. -
Zozo0122 #2028 Ott az anomáliánál ami köpködi a villámokat mindenfelé...ott van a ládában, de nincs ikonja (...), szóval láthatatlan, de ott van az. -
kisbaba1 #2027 "az erdőben lévő mindenhová villámokat szóró monolithnál lévő stash" ez pontosan hol kaptad, léci írd le mert én voltam az erdő nevű pályán de nem nagyon kaptam semmit, sőt abba a ládába se találtam semmit ami az erdőben a nagy anomáliáknál van... -
#2026 ohh tényleg ott van, valahogy átsiklottam felette :/ -
SaGa #2025 De:
- fixed the few invincible monolith soldiers on Darkdolina -
#2024 A halhatatlan monolitosokat még itt sem fogják javítani? -
Zozo0122 #2023 Értem, köszi ! Amúgy én is folyamatosan irkálom fel a bugokat meg a játékélményt rontó dolgokat és ha végigvittem leírom ide egy szép hosszú listában. -
#2022 Az (a csavarkulcs) szerintem nem lett megcsinálva. Talán terveztek valamit aztán kimaradt.
A következő patch tervezett tartalma. Frissíteni szokták, szoval érdemes ránézegetni. -
Zozo0122 #2021 Köszi mindkettőtöknek. Amúgy én is azzal kezdtem, hogy elkezdtem dobálni a csavarokat, de beestek a verembe. Eső meg nemrég volt, de közben Remetével voltam, mostanra meg elállt :D Mind1, visszanézek akkor és a térkép alapján odavergődök :D Azt mondjátok még meg, hogy a PDA-ban a csavarkulcs ikon micsoda, vagy mikor lesz elérhető funkció? mcmoha képén jól látható :) -
#2020 -
#2019 Csavarokkal túl kézenfekvő lett volna. Eltartott egy ideig mire rájöttem a megoldásra. Meg kell várni az esőt. Az esőcseppek szépen mutatják az utat. Persze a térképről emlékezni kell a "híd" vonalvezetésére.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.11.03. 08:42:37 -
SaGa #2018 Nem. A láthatatlan dolog egy térkép, amin van egy "villám" ami a híd alakja. Lassan mozogva (azaz a futást kapcsold ki átmenetileg) a rajz alapján át lehet menni.
Mondjuk ha én írtam volna a programot, akkor pl csavarokkal ki lehetne tapogatni, de sajna ez nem megy. -
Zozo0122 #2017 Hogy kell a vidéken felvenni a gátnál a stasht? Arról van szó, ami a nagy gödörnél van. Kaptam valami láthatatlan dolgot az inventoryba az erdőben lévő mindenhová villámokat szóró monolithnál lévő stashnél, arra az van írva, hogy csak a bátrak szerezhetik meg vagy ilyesmi, nem emlékszem pontosan. Maga a stash meg azt írja, hogy csak a bűnbánó ember szerezhet meg. Oké, gondoltam egy Indiana Jones utalás, leugrottam és bevált, a levegőben van egy láthatatlan híd, de mindig leesek róla kb. negyedúton. Próbáltam leguggolva is (bűnbánó), de szintén leesek. Most ez mi, bug? -
#2016 Blowout elleni tabletta szart se ér! Csak mondom. -
#2015 Elég a 3-as. -
#2014 A frissen telepített LA-ra rátelepíthetem egyből a 3-as pöcsöt vagy kell neki az első kettő is? -
#2013 A stalkerek am se voltak azok, sokat kellett gyűjtögetni, fejlesztgetni, jól beszélni. Nem egy COD -
Kotomicuki #2012 Megéri nem "kötözködni" és végig megőrizni a függetlenségedet: mindenkinek vannak ellenségei, így, ha nem maradsz nyugton és elkötelezed magad, akkor biztos, hogy sokkal több, FÖLÖSLEGES vérontásba keveredsz - pl. Duty-sként nem használhatod a Freedom kereskedését sem, amit függetlenként, vagy a Tudósok megbízottjaként még tudnál hasznosítani...
Ez nem egy agyatlan, menj előre és lőjj le mindenkit típusú játék, annyira!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2014.11.02. 13:59:51 -
#2011 Patchből mindent :D még így is vannak bugok (halhatatlan monolitosok pl), aki lő rád azt lőheted ez egyértelmű :D -
#2010 Köszi a linket. Tehát azt se lőjem le, aki lő rám? :D Kezd kicsit antirealisztikus lenni így első blikkre :D Vagy menjek végig a főszálon és a mellék küldiken, aztán bolyongjak a zónában?
Illetve melyik patchet ajánljátok? 0.2 v 0.3?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.11.02. 13:43:58 -
#2009 Csak azt lődd akit feltétlen muszáj, a 3-as patch meg a magyarítás se lett sajnos betéve a banner alá #1960-as hszben van link mindkettőhöz ha kell ;) -
#2008 Sziasztok! 2 hülye kérdés: Úgy rémlik hogy volt 3-as patch. Azt nem érdemes felrakni, vagy csak nem lett frissítve a topik link gyűjteménye?
Másik, mennyire legyek óvatosa játék során? Csak arra lőjek, aki lő rám, vagy akit piros célkereszttel jelez mindenkit lelőhetek? Feleslegesen az előző stalkerekben se tunkoltam le mindenkit, de úgy olvastam különösen kell itt figyelni rá :) -
#2007 Igen. -
steweee #2006 önállóan telepíthető a cucc ? -
Zozo0122 #2005 Várhatnak, még csak Pripjaty külvárosában vagyok :DD De majd ha végigvittem Freeplayben is szétnézek, sok helyen kihagytam banditatáborokat... -
kisbaba1 #2004 megnézem a sötét völgyet, kár hogy minden katonát jóformán pihenni küldtem -
#2003 Igen. Dark Valey-ban a monolithos épületen túl van egy benzinkút vagy mi. Ott ácsorognak és csak rád várnak. :D -
Zozo0122 #2002 Freeplayben kaptad azt a melót? -
#2001 Nem tudom merre lehet, nekem a listán sincs rajta. Néhány pályán vannak kis falvak tele banditákkal, lehet az egyikben rejtőzködik. Mondjuk azokat a helyeket nem érdemes ész nélkül kitakarítani mert lehet, hogy van rá feladat a freeplayban. Most kaptam egy melót a katonáktól amire magamtól a büdös életben nem találtam volna rá, ha egy forumon nem olvasok róla.
-
Zozo0122 #2000 Amúgy a PDA-ban a tudástár és a letöltött dokumentumok között a csavarkulcs mire jó? Elérhető lesz az valamikor? -
kisbaba1 #1999 tuti beszerzek pár receptet, thx a tippet... már csak ezt a banditát találjam meg... folyamatosan versenyzik velem a legjobb sztalker címért... ha valaki tudja merre tanyázik mindenképpen ossza meg velem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kisbaba1, 2014.10.29. 21:34:10 -
#1998 Először recepteket kell venned valamelyik tudóstól, aztán meg összegyüjteni a hozzávalókat. -
kisbaba1 #1997 valóban, megvan a haver és reméltem az ad pár küldit... de semmi, csak kereskedés.... jah találtam egy dobozt a kórházban egy faládába amivel speckó kavicsokat lehet gyártani... csak használni nem tudom