S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a gond? Mert többünknek is simán működik, modokkal együtt is.

Kíváncsi leszek miben lesz ez több mint ami kint van 😊
BÚÉK!

Tud valaki segíteni abban, hogy win8.1-en hogyan tudnám működésre bírni a CoP-ot?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

A javítódobozt nem lehet használni. Baromságokat és ökörségeket ír ki a program, amikor használni akarom. A zsákomban ott vannak a ruhák és a fegyverek, mégis alkatrészt meg miegymást kér. Még egyszer sem tudtam használni a játék során a javítódobozt. Ennyire nem lett volna szabad túlbonyolítani ezt az egészet! Úgy gondolom, azt véleményezem, hogy tudatosan beépített hibáról van szó.
Probléma megoldva. Újra kellett vásárolnom a bárban az adathordozót, és jobb egérgombbal használhatóvá tenni. De azt azért nem értem, hogy azzal a zöld színű adathordozóval, amely nálam volt, miért nem tudtam ezt megcselekedni?? Elgondolkodtató...
Utoljára szerkesztette: basho, 2015.01.01. 13:19:26
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Köszi! Majd visszalopom.

Megtaláltam a számítógépet az X18-ban. Hanem az adatot nem tudom letölteni, pedig még pendrive-ot is vettem a játék elején a bárban a kereskedőtől. Ez bug lehet, ebben biztos vagyok. A játék készítői erre jobban is odafigyelhettek volna! Ilyen hibát, ezen a szinten, egyszerűen szigorúan Tilos elkövetni! Most pedig kárba veszett az egész délutánom egy ilyen Hiba miatt! Szinte hihetetlen.
Hecker007
Voltak ott a vétek vezér mellett polcok, ott volt az egyiken szinte pont mellette.

Köszönöm! Már csak a ládát kell megtaláljam! Egyébként letetettem a Vétkek likvidálásáról, mivel ők adták az x18-as küldetést, s ígértek pluszban még egy jó küldetést, ha végrehajtom az x18-ast küldetést. Szóval nekikészülök inkább a küldetéseknek. Hanem a cuccaimat visszavenném. De hol találom meg? Melyik ládában? Ráadásul a kis térkép a barlangokban használhatatlan.
Köszi .
Hecker007
Én úgy tudom hogy jön még egy 4. patch legalább.

Nem tudja valaki, van tervben még patch kiadása?

nem hibás az x18 kódkeresés, 2féle módon is be lehet jutni, az egyik ha a vétkeknek segítesz a másik a duty féle módon, mindegyiknek megvan a maga érdekessége....
Hecker007
Nem rabolnak ki, ott van a cuccod az egyik ládában, simán ki tudod szedni. Én is visszavettem a ruhán kívül mindent és úgy csináltam nekik a küldit. Addig nem jutottam, hogy eldöntsem életben hagyom-e őket, mert az X18-nál elakadtam és azóta nem is játszottam, majd max a következő patchel nekifutok még egyszer.

Kiraboltak, akár csak a Clear Sky-ban. A pénzem azért meghagyták. És adtak egy küldetést. Kérdezem Tőletek, ha a küldetés végén leszámolok a Vétekkel, lesz abból valami probléma a játék menetében?
Erre nem is gondoltam!! Pont a klaviatúra és az egér közelében tartom, kézközelben. Az egeret már kicseréltem - most a párom gépén teszi ugyanazt, amit az enyémen művelt. A Shift4 nem ragad be, de nagyon felindultam a Méregtől, meg a Dühtől, hogy a Haragról már ne is beszéljek...

De még a csere után is ráng kissé a képernyő és úszik az egér.

Viszont a mobilt azonnal száműzöm a gép mellől. Aztán meglátom, hogy kiben vagy miben is van a hiba.
Köszönöm a tanácsokat!
Úgy látom a billentyűzeteden is be van ragadva a shift+4 😊

Azt is ki kéne cserélni az egereddel együtt...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 10:06:38

Tedd el a mobilod az egér közeléből...

A kurzor állandóan úszik és csúszik, lehetetlen határozottan és célirányosan jól mozgatni!!! Ez Programozási Hiba!!!! Ki a Felelős ezért a Trehány munkáért??!!! Jelentősen lassítja a játék menetét!!!! És nehézzé teszi ezt az amúgy Hibákkal agyon Terhelt játékot!!!!!
TheGrinder
Van valami megoldás, ha a játék nem ment? A játék újraindításakor mindig az alap beállításokat állítja be. ui: Elvileg rájöttem. Rendszergazdaként kell indítani.
Utoljára szerkesztette: TheGrinder, 2014.12.29. 14:12:51

Én az 1.30003-as patchben simán elértem a földről is a szellőzőt, nem kellett felmásznom sehová sem.
https://www.youtube.com/watch?v=oK4SqnrqHe4
Köszönöm!

Lövész könyvét könyvét megtaláltam, és azt hiszem a helyet is, ahová az adathordozót rejtette,de hogyan jutok oda fel?
azért mert ő elbújt a katonai raktár szélén a kis viskóba de ha haladsz a játékkal akkor elméletileg a kitörés majdnem mindenkit kiírt csak a "maddog" veszett kutya marad meg... de a jelszó maddog aszem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A katonai kordonban a bázison mindenki kihűlt már. De a számítógép kódját senkitől sem kaptam meg. A "mad dog"-ot vagy "mad kit"-et sehogyan sem értem. Ez mi lenne?
ha megölöd a telep vezetőt a katonai bázison mad dog vagy kit tőle kapod meg a kódot

az üzemanyagraktár egy szállítóhajón van, meg kell keresned az rpg-t az épület tetején és a tengeren van egy tanker hajó amin hordók vannak, arra kell egyet ereszteni az rpg-vel és kész is.
Sziasztok. A Borongásnál hol található az üzemanyagkészlet amit meg kell semmisíteni,ill. a fegyvert kinél tudom tovább fejleszteni?Már odaadtam a tudósnak a finom ill. az alap és kalibráló készletet(,de lehet,hogy kell még a "holdsugár" képződmény is a tudósnak).
Előre is köszönöm.
Sziasztok! A katonai bázison a számítógéphez a kódot hol, kinél vagy hogyan találom meg?

Úgy sejtem, a számítógép tárolja a páncélszekrény kódját.
És mi van a páncélszekrényben?
Előre is Köszönöm a Segítségeteket!
Én meg nem venném zokon ha a freeplay tartalmat is bővítenék még kicsit, mert így nem sok értelme van tovább kolbászolni a zónában a vége után ha minden térkép tök kihalt és nincs mit csinálni, nem igazán motivál 😊
hmm nem venném zokon ha a lost alpha-ból lenne egy priboi story 2
mcmoha

Udv nagy baj ha a shoc is fent van? nekem azt irja mikor inditanam hogy hianyzik a d3d.... a geprol de a z elso resz is mukodik. letoroljem? koszi
mcmoha

Vajon látogatható már??
Sziasztok! Tudtok arra valami módot, ügyességet, okosságot, hogy a STALKER LA és a SHOC békében megférjen egymás mellett a gépen???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mcmoha
A bárba azért megy, hogy elvegyen valamiféle dekódert Petrenkótól. Gondolom anélkül nem tudják elolvasni a doksikat amiket te szereztél meg nekik az X18-ban.
Később még valamelyik földalatti laborban megjelenik egy pillanatra, aztán már csak a játék végén, a rosz befejezésekben látod viszont.

Ezeknek a Sin stalkereknek lesz vmi szerepük a továbbiakban vagy csak a 2 laboros infogyüjtős küldi van velük kapcsolatba? Meg azt mondja meg valaki, hogy amikor a bárba megjelenik az a sines és megöli a 2 őrt az mi akart lenni, mért csinálta és lesz ennek a szállnak vmi folytatása? Én most tartok az agyperzselőnél és eddig nem nagyon jöttem rá hogy annak a báros dolognak mi volt az értelme.Mármint a sin stalker megjelenésének ott.
mcmoha
Ha majd újra játszod , ezt okvetlenül csináld meg mert igencsak meglepő a végkifejlet. A Bárban Petrenkótól kapsz küldetést ami az Erdőbe vezet, a Sötét Völgyben katonáktól kaphatsz olyat amit Death City-ben kell végrehajtani, Yantarban az egyik tudós elküld szintén az erdőbe, Garbage bejáratánál két idióta stalker hülye játékában vehetsz részt. Ezek a freeplayban vannak, bár párral a sztori során is találkozhatsz.

Vannak esetleg még afféle titkos mellékküldetések? Ilyenekre gondolok, mint ez volt, vagy az üzemanyag megsemmisítés, Lukash gépe, ilyesmi. Valószínűleg az új patch után még egyszer végig fogom játszani, és szeretnék mindent végig csinálni...
Köszi, akkor így jártam... Mindenesetre érdemes volt kutakodni a faluban, és az a patkányos sztori se volt semmi...
mcmoha
Kár volt eladnod mert az az a puska.

Sziasztok! Egy kis segítség kellene: A katonai raktáraknál a tónál lévő faházban a furcsa fickó adott egy feladatot, hogy keressem meg a puskáját. Az a puska az, ami fent van a faluban a toronyban? Mert azt már korábban megtaláltam és eladtam. Az egyik ház pincéjében találtam egy sörétest, de az nem kell neki...)
Köszi, időközben találtam 😊
nekem megvan, van pár jó dolog benne http://www.typotex.hu/konyv/csernobil
Utoljára szerkesztette: kisbaba1, 2014.11.19. 20:28:03
Tud valaki ajánlani tudományos szakcikket Csernobilról és Pripjatyról kitelepítési adatokkal és hasonlókkal? Esetleg, hogy hol keressek ilyesmiket?😊
mcmoha
A zombikat néha meg lehet szivatni. <#eplus2>

mcmoha
A Freedom bázisa Csernobilban van. <#awink>

Ezek mindegyike mellett el lehet amúgy siklani, nem annyira nagy dolgok, meg hát a Stalkerrel mindig vele jártak a bugok 😄 De azért gondoltam leírom 😄