2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
#2116 Köszi a patchet megtaláltam moddbn, a magyarítás meg nem kell :) -
#2115 #1960 -as hszben van link a 3. patchez meg a magyarításhoz -
ntex #2114 Nem tetettem ki a 3-ast, mert közben költözés volt és 3 hónapig nem volt netem. Szerintem mostmár így is marad amíg a 4. patch ki nem jön :) -
#2113 Most vissza olvastam és már a múltkor is a 3-as patchet raktam fel, ezek szerint azt valahonnan letöltöttem? Mert ugye itt a kettes van csak linkbe. Bár nekem rémlik úgy, hogy kint volt a 3-as is a bannerban. -
#2112 Hát a negyedik patch végül ezzel a változattal kerül kiadásra. Grafikai tuning is lesz benne meg még talán új mellékküldik. -
ntex #2111 Csak halkan jegyzem meg baromira nem érdekel hogy viszonyulsz hozzám, elhiheted :) Mellesleg úgy tűnik végig sem olvastad a hsz-em, mert a holttest helyének kérdésére ott a válasz is. -
Rony94 #2110 Nehogy leállj már vele vitatkozni, csak trollkodik a kispista. :D -
kisbaba1 #2109 "Egyszerűen hülye vagy mind a számítógéphez, mind a játékokhoz, és ahelyett, hogy tanulnál az itteni tanácsokból köpködsz és fröcsögsz, mindenkit eltántorítasz attól, hogy segítsen rajtad. " egyetértek -
basho #2108 Barátom,, elég e sértegetéseidből! Inkább segítenél. Neked is leírom - nem a kisujjamból szoptam ki ezt a nagyon is létező, de annál makacsabb Problémát! Elhiheted nekem, hogy nem unaloműzésből és fényes jó kedvemből irkálok ide a problémákról, és a hibákról! Megoldást keresek. A GSC-t és a magyar fejlesztőket nyugodtan lehet ütni-vágni-aprítani, amíg tökéleteset nem alkotnak. Így van ez rendjén. Ha nem vetted volna észre - játékos vagyok én is! Nagyon lelkes és nagyon odaadó játékos. Hibát találok, megoldást keresek. Ez logikus. És mindannyian, akik valaha is játszottak már bármelyik Stalkerrel is, nagyon is jól tudjuk, hogy rengeteg esetben nem a gépben, és pláne nem a játékosban van a hiba! -
basho #2107 Igazat írtam! Csak nem tán hazugnak nevezel? És a sértegetésedet kikérem magamnak! Téged, kedves barátom, semmivel sem sértettelek meg, de tények azok makacs dolgok. Márpedig a 8.1-es is sz*r. Amiképpen a 8-as is.
Nem értem, miért veszed ezt magadra. Csak nem részese voltál a "kifejlesztésének"? Mi a fene ez a nagy felbuzdulás? -
SaGa #2106 Mert a tied olyan sokat hozzá tett a világ megjobbításához "irtsd ki a 8.1-et, mert szar", illetve a "program készítők direkt tesznek hibásan működő tárgyakat a programba".
Nincs a 8.1-gyel semmi gond. Bármelyik stalker simán fut rajta, tapasztalatból mondom. Az elmúlt erős fél évben legalább 20 féle variációba n volt a gépemen, mert orosz modokat fordítgatok és van ami a GOG-tól vett verzióval, más meg az oroszoktól, moddal együtt letöltöttel megy, de próbáltam régi töröttet is. Egyiknek sincs olyan baja, amit nem én, vagy a mod készítője okozott volna és ne lenne könnyedén javítható. A 8.1 meg köszöni szépen, tökéletesen fut ezen a gépen, ahogy az elődjén és még két másikon is...
Egyszerűen hülye vagy mind a számítógéphez, mind a játékokhoz, és ahelyett, hogy tanulnál az itteni tanácsokból köpködsz és fröcsögsz, mindenkit eltántorítasz attól, hogy segítsen rajtad. -
SaGa #2105 Igazán ideje lenne már egy trolltalanító gombnak is... -
basho #2104 Az X14-ből kijövet, viszem Velesznek az infót, de alighogy átlépek a Kordonba, két katona tűzzel fogad. És a karakter kimúl, véget ér a játék.
Ezt BUG-két kell értékelnem!!
Kérdésem, van-e valami módja annak, hogy ezt a bugot elkerülhessem? -
basho #2103 Ne legyél cinikus haver... Hagy ne gyűlöljelek már a boldog új esztendő első napjaiban, ok? Amúgy pedig a hozzám szólásod semmi, de az égadta világon semmi pluszt nem adott a játékomhoz!!! Információt kértem, nem cinizmust. A gépem pedig új. Erről ennyit!!!!!!!!!!!!!!! -
basho #2102 Már bocsánat, de a szarnak szar szaga van!!! -
ntex #2101 Nyilvánvalóan programozói hiba, hogy a géped nem bírja a sűrű füstöt akadozásmentesen megjeleníteni. Egyébként ott speciel nálam is akadt, de kibírható. És valóban eléggé troll szaga van a hozzászólásaidnak. A holttest egyébként ott van az emeleten ha jól emlékszem, valami előtér szerűségben. -
Rony94 #2100 Troll szagot érzek! -
basho #2099 Sziasztok! A gázzal teli épületben nem találom a harmadik vérszívó komát, csak a hangját hallom. Hol fogom megtalálni? Szolgálatos küldetés.
Még valamit - amikor belépem az elgázosított épületbe, a játék iszonyatosan lelassult ,s jelentősen akadozni kezdett. Amikor kiléptem az épületből, megszűntek ezek a problémák.
Mit gondoltok, ez megint valami programozói Hiba lenne? Ugyanis roppant Rühellem, ha a játék b*szogatja a Windowsomat!! Másképpen ilyen Hiba nem fordulhatna elő!!! -
basho #2098 Szerintem töröld le! Irtsd ki a gépedről azt a Windows8.1-es moslékot! Semmire sem jó! Alkalmatlan bármire is! Várd ki a Windows 10-est, az talán jobb lesz. Talán. És használd inkább a régi, de nagyon jól bevált Windows7-est. Tedd ezt meg akkor is, ha új géppel együtt vásároltad, méregdrágán és persze jogtisztán. Egyszerűen nem éri meg a windows8 illetve a Windows8.1-essel bajlódni és idegeskedni! Lassú, körülményes, mindent agyonellenőriz, visszafogja a gép működését, de annyira, hogy azt érzed, húsz évvel korábbra csöppentél vissza, és egy 486-ossal bajlódsz!! Várd ki türelemmel a Windows10-est. A 8.1-est pedig expressz-ajánlottan küld a forgalmazó mocskos pofájába.
Egyébként pedig Boldog Új Évet Mindenkinek, persze. -
basho #2097 EZ Baromság! Hazugság! Aljas, alávaló Hazugság!! Nem igaz!! A Windows 8.1 ugyanolyan sz*r és moslék, akárcsak a 8-as!!!!!!!!!!!!!!!! -
SaGa #2096 Mi a gond? Mert többünknek is simán működik, modokkal együtt is. -
ntex #2095 Kíváncsi leszek miben lesz ez több mint ami kint van :) -
MiG man #2094 BÚÉK!
Tud valaki segíteni abban, hogy win8.1-en hogyan tudnám működésre bírni a CoP-ot? -
basho #2093 A javítódobozt nem lehet használni. Baromságokat és ökörségeket ír ki a program, amikor használni akarom. A zsákomban ott vannak a ruhák és a fegyverek, mégis alkatrészt meg miegymást kér. Még egyszer sem tudtam használni a játék során a javítódobozt. Ennyire nem lett volna szabad túlbonyolítani ezt az egészet! Úgy gondolom, azt véleményezem, hogy tudatosan beépített hibáról van szó. -
basho #2092 Probléma megoldva. Újra kellett vásárolnom a bárban az adathordozót, és jobb egérgombbal használhatóvá tenni. De azt azért nem értem, hogy azzal a zöld színű adathordozóval, amely nálam volt, miért nem tudtam ezt megcselekedni?? Elgondolkodtató...
Utoljára szerkesztette: basho, 2015.01.01. 13:19:26 -
#2091 -
basho #2090 Köszi! Majd visszalopom.
Megtaláltam a számítógépet az X18-ban. Hanem az adatot nem tudom letölteni, pedig még pendrive-ot is vettem a játék elején a bárban a kereskedőtől. Ez bug lehet, ebben biztos vagyok. A játék készítői erre jobban is odafigyelhettek volna! Ilyen hibát, ezen a szinten, egyszerűen szigorúan Tilos elkövetni! Most pedig kárba veszett az egész délutánom egy ilyen Hiba miatt! Szinte hihetetlen. -
#2089 Voltak ott a vétek vezér mellett polcok, ott volt az egyiken szinte pont mellette. -
basho #2088 Köszönöm! Már csak a ládát kell megtaláljam! Egyébként letetettem a Vétkek likvidálásáról, mivel ők adták az x18-as küldetést, s ígértek pluszban még egy jó küldetést, ha végrehajtom az x18-ast küldetést. Szóval nekikészülök inkább a küldetéseknek. Hanem a cuccaimat visszavenném. De hol találom meg? Melyik ládában? Ráadásul a kis térkép a barlangokban használhatatlan. -
hqx #2087 3. Helyen a S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha -
zibi1 #2086 Köszi . -
#2085 Én úgy tudom hogy jön még egy 4. patch legalább. -
lammaer #2084 Nem tudja valaki, van tervben még patch kiadása? -
kisbaba1 #2083 nem hibás az x18 kódkeresés, 2féle módon is be lehet jutni, az egyik ha a vétkeknek segítesz a másik a duty féle módon, mindegyiknek megvan a maga érdekessége.... -
#2082 Nem rabolnak ki, ott van a cuccod az egyik ládában, simán ki tudod szedni. Én is visszavettem a ruhán kívül mindent és úgy csináltam nekik a küldit. Addig nem jutottam, hogy eldöntsem életben hagyom-e őket, mert az X18-nál elakadtam és azóta nem is játszottam, majd max a következő patchel nekifutok még egyszer. -
basho #2081 Kiraboltak, akár csak a Clear Sky-ban. A pénzem azért meghagyták. És adtak egy küldetést. Kérdezem Tőletek, ha a küldetés végén leszámolok a Vétekkel, lesz abból valami probléma a játék menetében? -
basho #2080 Erre nem is gondoltam!! Pont a klaviatúra és az egér közelében tartom, kézközelben. Az egeret már kicseréltem - most a párom gépén teszi ugyanazt, amit az enyémen művelt. A Shift4 nem ragad be, de nagyon felindultam a Méregtől, meg a Dühtől, hogy a Haragról már ne is beszéljek...
De még a csere után is ráng kissé a képernyő és úszik az egér.
Viszont a mobilt azonnal száműzöm a gép mellől. Aztán meglátom, hogy kiben vagy miben is van a hiba.
Köszönöm a tanácsokat! -
lammaer #2079 Úgy látom a billentyűzeteden is be van ragadva a shift+4 :)
Azt is ki kéne cserélni az egereddel együtt...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 10:06:38 -
SaGa #2078 Tedd el a mobilod az egér közeléből... -
basho #2077 A kurzor állandóan úszik és csúszik, lehetetlen határozottan és célirányosan jól mozgatni!!! Ez Programozási Hiba!!!! Ki a Felelős ezért a Trehány munkáért??!!! Jelentősen lassítja a játék menetét!!!! És nehézzé teszi ezt az amúgy Hibákkal agyon Terhelt játékot!!!!!