S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze femerül még olyan kérdés is: más 3d játékban is ezt látod?
Tudod, amikor egy kék-piros szemüvegen át nézve egy képet csinálsz 3d módot.
Sztem nézz körbe a játék grafikai beállításainál illetve a videókártyád 3d beállításainál hogy nem kapcsoltál e be vmi sztereo 3D funkciót.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
Amikor a háttérbe kerül, akkor visszahűl és megint jó egy darabig.
De az sem kizárt, hogy a videodriveredet nem szereti.
Ha megpróbálok esc-el visszalépni akkor így:
Ha viszont nyomom egy ctrl+alt+del-t ott pedig rámegyek, hogy mégse, akkor visszaugrik a játékba és működik minden tovább. De azért ez elég idegesítő így, mert fél óránként ez van. Valami ötlet?
Annyira sok frakció nincs akihez csatlakozhatnál. A katonákhoz nem tudsz, Monolith-hoz szintén nem, zsoldosokhoz megint csak nem. Így marad a Duty és a Freedom. Ez a kettő rühelli egymást, így ha beállsz az egyikhez a másik azonnal ellenség lesz.
Ha olyan stash-be pakolsz amiről még nem kaptál infót, akkor amint arról infót kapsz, felülíródik az ott tárolt cucc. Szóval ha tárolni akarod a dolgaidat keress valami fedett helyet és pakolj le oda. Lehetőleg olyan helyen ahol nem mászkál senki. Pincék, padlások erre prímák.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
1. Tehát, ha jól értettem az olvasottakat, akkor a kordonban Foxot foglyul ejtő Sineket NE öljem meg semmiképp ugye? Ha megölöm őket, akkor a játék egy későbbi pontján ők elfognak és megölnek engem. VAGY ha csatlakoztam a dutyhoz akkor is szintén megölnek. Tehát ha csatlakozni akarok a dutyhoz, akkor azt csak a Sinekhez kapcsolódó küldik után tegyem? Vagy ha mégis úgy döntök, hogy lemészárolom őket, akkor később kapok valami alternatív útvonalat a Sinek elkerülésével?
2. Ha már itt tartunk akkor a játék során a többi frakcióba bátran csatlakozhatok ha úgy látom jónak?😄
3. A freeplay mennyire kiforrott már a végjáték után? Érdemes lesz később kalandozni a zónában?
4. Úgy tervezem, hogy a Zóna több pontján is lesznek rejtekhelyeim, méghozzá előfordulhat, hogy néha olyan helyeken ahová esetleg más stalkerek is rejthetik a holmijukat. Tudjátok, mindenféle lila stash a térképen, sírokban, autókban, szerszámosládákban stb. Na most ezzel kapcsolatban a kérdésem az, hogy mi történik akkor, ha tegyük fel egy sírba elrejtek magamnak holmit, később viszont egy halott stalkernél megtalálom ugyanazt a koordinátát, azaz a rejtekhelyét. Ilyen esetben az ő cucca felülírja az enyémet, vagy a holmija bekerül a stashbe az enyém mellé? Remélem érthető 😄
Azt hiszem ennyi kérdésem van a végigjátszás megkezdése előtt 😄 Amúgy külön gratula a csapatnak, láttam,hogy Dezowave szokott erre járni, nagyon tetszik, hogy pl. Sidorovich hangja TELITALÁLAT, nagyon hasonlít az eredetire 😊
Köszi a válaszokat előre is. Good hunting, Stalkers!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
2. nem lehet zenélni a hangszerekel.
3. csak egyesével lehet felvenni, mert előtte volt valami bug és csak így sikerült javítani. (én felveszek mindent aztán ami nem kell visszarakom)
4. ilyet még nem tapasztaltam <#fejvakaras>#fejvakaras>
5. én is sétálok inkább.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.09.27. 18:15:15
1. legnehezebb fokozaton szerenték játszani, mennyire nehéz? Ha kb. annyira mind az alapjáték max nehézségen akkor nem lesz gond 😊
2. a gitárral és a harmonikával tudok zenélni?
3. a pénzt ugye nem csak egyesével klikkelgetve lehet felszedni a hullákból? Van erre gyorsabb megoldás azon kívül, hogy rámegyek, hogy mindent felvesz?
4. a töltényeknél miért van az, hogy ha az övre fűzök pl. többféle pisztolytöltényt, akkor ha lőszert váltok a pisztolyban akkor a másik típusú lőszert visszarakja a hátizsákba?
5. lépcsőkön felfelé nektek is idétlenül fut? Úgy vettem észre, hogy gyorsabb felsétálni mint felsprintelni, mert akadozva fut.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm