2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
kontrabrake #2156 jó lenne venni majd windows 8at, csak sajnos nincs rá pénzem, így is 6 ezer forint volt az igazi játék 10 ezer forintot kaptam karácsonyra nagyitól, abból maradt 4 ezer és anyukám mondta hogy kell nadrágot venni adjam oda a pénzt és ha a nadrág 4 ezer forintnál többe kerül akkor lebukok hogy 6 ezer forintot költöttem egy számítógépes játékra,úgyhogy majd a kinaiba megyünk ott van nadrág 4 ezer alatt is és akkor nem fog kiderülni.
majd várok kicsit amig lesz pénzem windows8-ra és akkor jó lesz a játék is, nem tudtam hogy windows vista ultimate rendszeren nem működik -
Rony94 #2155 Azt én is tervezem kipróbálni. Pár videót láttam róla és hihetetlen mennyivel megdobja az eddig is nagy hangulatot. -
MiG man #2154 Azért nem baj, hogy műxik végre a CoP... rá is húztam a legújabb Misery modot. Nem könnyű... -
MiG man #2153 Igen, sajnos horror áron kínálják az OS-eket... -
kontrabrake #2152 nekem sajnos a windows vista ultimate edition van meg, de sajnos nem megy ott a coop.
windows 8-ra nincs sajnos pénzem, így nem tudok nyiltakozni
majd ha kijön a windows 10 akkor azt meg megveszem, remélem addig működik majd a coop rendesen
sajnos ez van -
kisbaba1 #2151 érdekes hmm új weboldal már van... ;)
Utoljára szerkesztette: kisbaba1, 2015.01.04. 20:04:26 -
SaGa #2150 Ráadásul ShoC... -
Rony94 #2149 Epic fail! -
MiG man #2148 Hoppá... nem elég, hogy bénázok még szívatom is magamat? F@xa... -
#2147 De hát a Lost Alpha-hoz nem is kell a CoP :D ez stand alone mod. -
MiG man #2146 Ez bejött, köszönöm az ötletet! Pont erre nem is gondoltam, hogy másik crack-et keressek hozzá... na akkor mehet rá a Lost Alpha Mod. -
#2145 Esetleg próbálkozhatnál más nodvd- vel innét pl. Az eredeti védelem nem kompatibilis a w7-tel és a w8-cal. Ha a w8-ban is van UAC (user account controll) akkor azt is ki kell kapcsolni. Ezek csak tippek mivel nincs w8-om. :) -
MiG man #2144 Jó dolog az ssd, csak nekem még drága. Egyenlőre csak hagyományos winyóval éldegélek. :) -
kisbaba1 #2143 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ide tartozik kinek milyen gyorsan indul a gépe, de ha valakinek van ssd vinyója annak lehet win7 vagy win8 látványosan gyorsabb a start.... -
ntex #2142 A CoP-ot először én egy 3100+ Sempron, 2GB RAM, 64MB-os Radeon 9500-on toltam végig. Skadovsk-ot és Yanov-ot leszámítva ahol esténként 5-6 FPS volt, egyébként teljesen játszható volt :) -
MiG man #2141 A jó öreg 4870. Az egyik legjobb kari volt akkoriban. Nem eredeti a game, torrent. Próbáltam a kompatibilitást és rendszergazdai jogot is, de nem hagyta magát. DirectX-et telepítéssel együtt frissítettem. -
#2140 A CoP-ot anno én egy 4870-en is tudtam tolni :D
Patcheket felraktad? Eredeti a játék? Ha igen én megpróbálnám crackelni, nekem úgy működött win8.1-en, de ha az eredeti lemezzel próbáltam úgy nem indult. És emellett még érdemes beállítani egy Win7 kompatibilitást és hogy mindig rendszergazda módban fusson. DX, vcredist 32 és 64bit frissítés is ajánlott. -
MiG man #2139 Srácok. Én tökéletesen meg vagyok elégedve a win 8.1-el, reggel a start gomb megnyomása után 22 másodperccel szörfölök a neten (lemértem). Szerintem látványosabban gyorsabb a 7-től (legalábbis nekem). A gondom mindössze annyi, hogy telepítés után nem indítja el a CoP-ot. W7 alatt ment, de itt nem és erre szeretnék segítséget találni. A konfigomat láthatjátok alul, elég hozzá, bár a vga kari nálam is a leggyengébb láncszem.
Utoljára szerkesztette: MiG man, 2015.01.04. 13:43:47 -
lammaer #2138 Nem is kicsit verték át a srácot :( -
Rony94 #2137 200k??? Hú, hát ez tényleg rossz üzlet volt a te részedről. Ez tipikus irodai gép. -
#2136 Látod én már hónapokkal ezelőtt a videókártyádra gyanakodtam. -
ntex #2135 Egyszerű, ha a monitor csatlakozót az alaplapba kell dugni mint a billentyűzetet, egeret vagy netkábelt, akkor integrált, ha külön a kártyahelyen lévő kártyába, akkor nem integrált. -
basho #2134 Köszönöm! Ez tényleg hasznos segítség! A gépem nekem is kétszázezerbe került. De rászánok még egy kis pénzt, hogy valóban hasítson. Csak azt nem tudom, hogy integrált videokártyáról van-e szó? Mert ha igen, akkor alaplapot kell inkább vegyek... Az pedig egy gép ára lenne... Hol nézhetem meg, hogy integrált-e, avagy sem? -
basho #2133 Igazad volt! A hiba a rendszerben van. Pontosabban a gépemben. A videokártya. De a probléma megmarad. Ez itt a baj. -
basho #2132 Így hát minden észrevételem okafogyottá vált volna? Egy videokártya az oka minden bajomnak és gondomnak? Soha többé nem leszek képes megbízni az áruházakban. Egyébként a Westendben vásároltam. A Média Markt-ban. Innen többé soha semmit. Még talán alkatrészt sem. Nem érdemlik meg a pénzem. -
Rony94 #2131 Ha gépvásárlás előtt vagy, de nem érzed magad eléggé hozzáértőnek, akkor először MINDIG kérdezősködj és kérj tanácsot mondjuk ITT. Én is nyáron vettem az új gépemet (lásd a leírásomat) és habár én a nagyját egyedül raktam össze, azért a biztonság kedvéért utánakérdeztem hogy érdemes-e valamit kicserélni és mondtak is egy-két hasznos dolgot, úgyhogy végül jól jártam, azóta is remekül működik a gép, igaz nem volt olcsó, de nem is számítottam arra hogy olcsó lesz (majdnem 250 ezerbe került).
Úgyhogy ha most tényleg másik videókártyát akarsz és játszani is akarsz 2012-2013-as játékokkal, akkor legalább egy ILYET vegyél, ha AMD kell, akkor egy ILYET. Lehet hogy sok ez a 30k, de ez alá sajnos nem nagyon éri lemenni, így is az alsó határnál vannak ezek a kártyák. -
basho #2130 Köszönöm! Talán öt vagy nyolc esztendő múlva. De a videokárátyán már most gondolkodom... -
basho #2129 Hajaj... Ezt most komolyan írtad? Bajban vagyok. A szerződés szerint még 10-11 hónapig nem bonthatom föl a gépházat sem, mert különben ugrik a gép jótállása. Úgy képzeld el, hogy pecsét van rajta. Ez egy valóságos hideg zuhany. Hálásan köszönöm az észrevételt és az építőjellegű javaslatot. Direkt ezért a játékért hoztam jó előre a számítógép vásárlást, és karácsony helyett októberben vagy novemberben vettem meg. És nem volt sem olcsó, sem egyszerű vétel. Még a régi, az igaz nagy STALKER-t, a Stalkert SHOC-t is képes voltam letörölni, hogy az LA akadály nélkül föltelepedhessen és működjön. És minden hiábavaló volt. Nem érdekel már a jótállás. Beszerzek egy jó, vadonatúj videokártyát. Csak hát kevés a pénz... Úgy érzem, becsaptak, a pénzemért. Még egyszer Hálásan köszönöm ezt a fontos információt! -
Zozo0122 #2128 Ronynak igaza van, ezzel ne várj csodát sajnos. Örülhetsz a full HD mediumnak 25 fps-el. Gondolom ez a gép valamely nagyáruház kínálatából van, egyben vetted gondolom win8-al stb-vel. Azt hiszem hasonlókat láttam nemrég az egyikben. Legközelebb darabonként vásárolj gépet, még spórolni is fogsz rajta 10-20 ezret! -
Rony94 #2127 Áu....ez a videókártya irodai gépekbe való. A procival és a RAM-al még nem lenne semmi gond, de ez a videókártya sajna nem játékra lett kitalálva. Úgyhogy ezek után ne csodálkozz hogy ha szaggat. -
basho #2126 Elnézést, máris:
NVIDIA GeForce 210
Ilesztóprogram verziója: 9.18.13.4052
Illesztóprogram dátuma: 2014. 07.02 -
basho #2125 Köszi, Viszont kívánom! -
Rony94 #2124 Próbáld meg Windows 8-al, hátha azzal jó lesz! -
Zozo0122 #2123 Videókártyát is tudod? Azt nem írtad le. -
basho #2122 Kérlek:
Processzor: Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
Telepített memória(RAM) 4,00 GB
Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer
Windows-verzió:
Windows7 Ultimate
Service Pack1
Ezzel hasítania kellene a játéknak!
És természetesen van termék azonosítja is - tehát ez nem lehet a hiba forrása.
Mellesleg örvendek a jó kedvednek. Most rám is férne belőle...
Utoljára szerkesztette: basho, 2015.01.03. 23:35:23 -
basho #2121 És Te ugye nem kaptál ezért büntető pontot? Pedig t a l á n járna Neked is ezért. Ilyen alávaló, undorító és aljas módon senkit nem sértettem meg!! Se itt, sem máshol!! Nem azért vagyok itt! Miért kellene ezt nekem elviselnem? Ki, vagy mi mondja azt, hogy nekem kötelességem ilyesmiket elviselnem?! Itt még senkit nem sértettem meg. Erre nagyon ügyeltem és figyeltem!! A véleményem pedig igenis legyen szabad és szent. Mivel ez nem egy politikai portál, de még csak nem is irodalmi portál, itt ne legyen soha senkinek szabadságjogában másokat hülyének titulálni! A segítségeket, amiket eddig is kaptam kedves ismeretlen barátaimtól, hálásan Köszönöm! És számítok rájuk (IS) a közeljövőben. -
Zozo0122 #2120 Itt milyen állapotok uralkodnak Basho nagyon Komolyakat írsz, Folyamatosan Szakadok. Kicsit kevésbé idegbeteg módon állj a játékhoz, ez végül is rajongók által készített mod, és tényleg tele van Hibákkal és Zavaró Dolgokkal. De úgy is kell hozzá állni, egy jóval korábbi hsz-emben én is leírtam a hibáit, hogy az újak tanulhassanak belőle. De amit te csinálsz, az tényleg röhej Na ez itt a Kínos meg a Probléma meg a HIBA. Amúgy milyen vadonatúj számítógép? Írd le részletesen, mert egy új gépnek azért nem kéne szaggatnia a szolgálatos bázison a füstben. -
basho #2119 A "büntetőpontot" köszönöm, természetesen nem vagyok érte hálás, és visszautasítom! Senkit nem sértettem meg!!!!!!!! Továbbá követelem, hogy mondják meg az okát, és föl akarom venni a kapcsolatot levélben azzal is, aki a "büntetőpontot" adta! Erre pedig kötelezem is!! Ahelyett, hogy segítenétek, ilyesmiket műveltek!!! Ki kérem magamnak ezt a bántó eljárást! -
basho #2118 Kellene az a bizonyos negyedi patch is, de nagyon-nagyon. A katonai raktáraknál a zsoldosbázis megtámadása közben elaludt a karakterem. Közben utolért egy kitörés is. A nyílt terepen aludt el, és nem pusztult el a karakter a kitörés miatt. Ez bizony nagyon-nagyon Komoly Hibákat és Problémákat jelez!! A kitörés után sok holtest jelent meg. De nem volt mód kizsákmányolni egyet sem, mert jöttek a kutyák, vaddisznók és egyéb nem kívánatos micsodák. Ettől - természetesen - már beadta a kulcsot, és annak rendje és módja szerint kipurcant a karakterem. De amikor újra betöltöttem a már elmentett állást, a holttestek egytől-egyig eltűntek. Ez roppant Kínos!! Azt gondoltam, hogy a játék végre hibátlan. Merthogy már javítva van.
Tévedtem.
Persze gyanakodhattam volna már az elején, amikor elkezdtek nem stimmelni a dolgok!!!
Pedig nagyon-nagyon Sokat vártam, türelmesen. Majdnem egy esztendőt!!!
A semmiért.
Szóval - kellene az a negyedik patch!!!
Ja, és ugye nem képzelik el magukról egyes "rajongók", hogy ez is a vadonatúj (!!!!!!) számítógépem hibája, vagy netán az én hibám!! Még majd ezt is az Én hibámnak rójátok föl!!!!!! -
basho #2117 A holttestet már réges-régen megtaláltam, jóval azelőtt, mielőtt megírtad volna. Az üzenetem tárgya számodra csak konkrétan az volt, amit küldtem. És nem több.