S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért volt sokáig alaptétel az, hogy amikor procit vesz az ember, ne a magok számára hajtson, hanem inkább legyen kevesebb mag de azok nagyobb frekvencián guruljanak. Ezért vettem én annó 6 magos helyett inkább csak 4 magos procit, mert annak az órajelfrekije 10-15%al több volt.
Nem vagyok persze 100%ig biztos abban hogy ez ma még megállja a helyét, de valamiért mocorog bennem (lusta devek akik sose optimalizálnak) hogy a többmagos támogatás még ma sem széleskörben elterjedt....
Hála istennek más területeken is jó hogy nem vagyok szuperérzékeny... pl egy haver már sikitófrászt kap egy 256kb-s MP3-tól, merthogy halja a tömörítést, ő csak losslessben képes bármit is meghallgatni. Na meg az 6GB-os XVID az neki már blokkosodik 😄
Azt már kifigyeltem, hogy jóval magasabb áron megveszik a dolgaimat, csak sajnos nem sok mindenre elég a pénzük. Én meg itt összeszedtem konkrétan mindent. Szóval nem hiszem, hogy el tudnám nekik passzentani! 😄 Ezt majd kocsival kell leszállítani. Remélem lehet beléjük pakolni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hanem, hogy mész mész 60fps, aztán ránézel valami dzsindzsásra és 40 fps. Olyankor nagyon le tud lassulni.
Dehát ez van. Én most visszább vettem a grafikából. Észre nem veszem, max a tudat, hogy mennyit költöttem a gépre és medium beállításokon fut számomra élvezhetően, egy régi, ámbár modolt játék.
Amúgy nem csak ezzel a játékkal van bajom...😄 Itt van a Shadow of Mordor, nem olyan hűdeszép, még sincs meg a 60fix, ott is zavar.
Pozitív példa a Witcher 2, tudom, hogy ez nem mai gyerek, de szerintem nagyon szép a képi megjelenése, tán szebb is mint a fent említett SoM-é és mégis fut 60fps-el. (Mondjuk ott is volt egy-két helyen 40 fps, de nem volt jellemző azért).
Skyrimra sok mod felpakolás után, produkált 40 fpseket, azzal sem tudtam úgy játszani..😄 Kuka az a pár nap amit a modokkal töltöttem.
Lehet velem van a baj, szeretnék megint úgy játszani, hogy ne tudjak semmit az fps értékekről.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hé srácok, van valami új srác kordonból, valami halottaskocsiról szedték össze és nem emlékszik semmire, szerintem raboljuk ki mit szóltok?
<#vigyor>#vigyor>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amúgy van benne jó cucc vagy nem éri meg a törődést?
Nem Wolf-ra gondolsz? Ő küld el kulcsot keresni. Fox-ot kimented csupán a SIN tagoktól azt annyi.
A bárba vezető területre belépés előtt (magyarán a Garbage végén), a Duty őrposzttól nem messze lesz egy vasúti kocsi szerűség. Na abban. Ez amúgy nem a feladat, ez a jutalom hogy ha akarod felveszed ha nem akkor nem. A feladat csak a kulcs megkeresése volt és leadása (ahol dönthettél úgy is, hogy megtartod és majd felhasználod). De elmondta Wolf, hogy merre leled a cuccot.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.09. 12:21:32
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Azt mondjátok el nekem, hogy miért irritál, ha egy játék nem 60+ fpsel megy? Régen, azt sem tudtam mi az az fps és csak akkor volt gáz, ha szaggatott egy játék, ami ugye ilyen 10-15 fps körül van. Most már az is zavar, hogy 40-50 fps, mert érezhetően belassul. Bár gyanítom, hogy csak megszokás kérdése lenne a dolog.
A Borongóst csak azért tartottam meg, mert így azok, akik a "Borongást" ismerik, talán nem keverednek el végleg, míg egy "Homályos szurdokkal" nem biztos, hogy tudnának mit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2014.10.08. 11:53:10
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem sokat mond nekem...
Nincs fenn a játék, csak abból indulok ki amit látok. Ha nekem ilyen problémám lenne a játékban errefelé kutakodnék. Gugli a játék configfájljának leírására , videokártya driver 3d beállítások, a játék ikonjának a paraméterei közt megnézni hogy nincs e valami oda nem illő extra beállítás stb.
Nekem még mindíg a videókártyád beállításai a legszimpatikusabb hely ahol nézelődnék, bár írtad hogy más játéknál nincs ilyen jelenség - ergó a driver beállításban játékspecifikusan kellett beállítani hogy ilyen legyen. Azt meg véletlenül nem csinálja az ember ugye...
Valaki említette itt a fórumban a 3D-s beállításokat...
Na de félmunkát végzett az a valaki, mert nem elég megemlíteni ilyesmit, de bizony le kell írni a módját, és a helyét is a beállításoknak!! Hol-Mit-Hogyan_Miképpen...
Utálom a félmunkát!
De vajon Hol kell, Miképpen kell, Melyik programban kell beállítani a 3D-t?
Mert úgy veszem észre, hogy talán ez, vagy - éppen ennek a hiánya(???) piszkál bele a játék grafikájába....
Nem tudok játszani a Lost Alphával, amíg ilyen!