Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peet81
azért te csak ne panaszkodj elég ratyikalap vagy te is

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Anyázással meg trollkodással vádolsz mindenkit aki elmondja rólad milyen vagy vagy nem ért egyet veled és közben te csinálod ezeket ezért is lettél már bannolva jó néhányszor, de ilyen vénembertõl aki megmaradt egy 10 éves szintjén mint te nem igen lehet elvárni, hogy bármi értelmeset tudjon mondani vagy csinálni....<#zavart2>
ez megy már jó ideje, de ezt érdekes mód egyik admin se veszi észre a seggébe logó nyelvtõl....
sorry látom azt is törülték amiért írtam ...
épp kb 2 órája törülték az egyik hozzászólásom , mert megvédtem Electricmant , vagy Eugabeszt mindegy.. ennyit az adminkáról..
Na jól van,tényleg elég...gyerekek vagytok még,majd be nõ egyszer a fejetek lágya,talán...Isten segítsen nektek ebben.Részemrõl off.(egy darabig,már nincs kedvem írkálni...)

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Kár,hogy veled ezt tették a szüleid...mehettek volna inkább moziba...

Legalább gondol a családjára, ha nincs velük nem neveli õket és talán nem lesznek ilyen szellemi fogyatékosak.<#hehe>
Nem engem etettek vasvillával kis koromban...

Neked teljes mértékben igazad van,igaz,fogalmad sincs mirõl írtam,de biztosan...<#lookaround>

Feltehetöleg azért maradt bent MINDEN hogy làssàk a vergödésed, lassan két napja nincs adminreakciò.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Természetesen felõlem az egész fórumot is betolhatod ide...

Ugyan hagyd már,itt nyugodtan lehet "cigány kurva anyázni",az még sincs olyan súlyú,mintha valaki alreggel jön be,vagy esetleg valami nem tetszõt ír,az ügyletes trollnak...
Azt ott hagyjuk jó sokáig,had élvezze ki magát aki beírta,majd leföljebb arra hivatkozunk,hogy nem ülhet mindig a topikban a házigazda.Én már megszoktam,majd hozzászoksz te is,nem tehetünk róla,hogy vannak ilyen embernek söpredékek is...

Különc
Remélem azért nem versz meg, mert beírtam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kemotox
Kellemes családod lehet. Miért nem velük vagy? Õk utálnak téged, vagy te õket ?😊

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Hogy neked legyen kinek írkálni baszki.Takarodj a topikból,mert én lehet,hogy ki vagyok tiltva,de ugyan azzal a lendülettel téged is nyugodtan ki lehetne...semmi közöd a játékhoz.Ha akartad volna már megveszed,addig meg míg nincs meg,fölöslegesen szítod itt a tüzet...

Különc:Ha fontosnak tartottam volna,én is megjegyzem.Nem titkolni akartam,csupán nem érdekes,honnan a leírás.Eszemben sincs más tollával ékeskedni,azért írtam oda,ki gyûjtötte össze.Másik fórum emlegetése meg nem nagyon illik egy adott fórumba.Hiába a lapcsaláshoz tartozik már az is...

kemotox
"itt csak ostoba személyeskedések vannak" Akkor miért vagy még itt? Minek jársz még mindig ide vissza mint egy sértõdött pincsikutya?

Különc
Prohardver

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

<#zavart2>
marilllyo leírása,egy másik topikból.(Nem,nem innen,itt csak ostoba személyeskedések vannak)
"Ebbõl a topicból szerzett információk alapján :
1: Directx update legalább 2 embernek segített. Microsoft honlapjáról letölthetõ a legfrissebb (dxwebsetup)
2: Valaki nemrég írta ,hogy butított a grafikai beállításokon és megjavult.
3: Olyanra is emlékszem, hogy valaki kipucolta a registry-t és voilá .
4: Vga driver downgrade legalább 2 játékosnak bevált . Ha régebbi van akkor meg update. Bár szvsz.ha elkezdték a mantle miatt drivert mókolni akkor sztem bukó.
5: 2/3 usernek bejött a win reinstall.
6: Punkbuster update. www.evenbalance.com
8: Vcredist_x64 felfrissítése
9: Akinek 4 giga ramja van.. Megpróbálnék kölcsön kérni egy 4 gigás modult próba képpen. A játéknak kell a 8 giga ram. Minden update-al magasabb a gépigény. Egy embernek megoldotta a problémát (nekem ).
10: S.A. újratelepítése
11: A matchmaking rendszert egyelõre ne használjuk (E.A. szerint okozhat fagyást) keressünk szervert a szerverkeresõbõl.
12: Vezérlõpult / Eszközkezelõ / Hang, videó- és játékvezérlõk / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez. + Óra mellett Lejátszóeszközök / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez. (1 ember)
13: MSI Afterburner kikapcsolása(+minden third party program ami nem létszükség a bf4-hez."

Remélem segít.

oneal1
most próbálnám az új kiegészítõt

csak az új pályák sajátossága, hogy állandóan lefagy a játék?😄

valami orvosság, tipp?

fennt volt az új amd driver, most visszatettem a hivatalost, ezzel is fagy:S

!Forza Ferrari!

adam46
Nekem is szokott ilyen lenni néha.
SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ahogy olvasgatom igaza van Smithwarden-nek ez tényleg a zebugabesz, lol!
<#banplz>

Blizzard Entertainment [email protected]

ozimak
Most ez a legújabb, hogy 6-7mp-ig nincs fegyverem elsõ spawnoláskor? <#guluszem1> Másnak is csinálja vagy csak engem tisztel meg vele a játék? Rendesen 4-5 másodpercig nem adja a kezembe a fegyvert 😊 Rendesen lenéztem, és a két kezem a lábam mellett, úgy gyalogoltam fel alá, mintha DAYZ modban lettem volna spawnoláskor 😊) Tegnap lettem rá elõször figyelmes, de ma szinte minden egyes meccsen megcsinálta(tdm). Régebben is elõfordult, hogy volt egy kis késés míg megjelent a kezemben a fegyó, de azért ez már túlzás 😄
Köszönjük a kritikát,majd jobban odafigyelünk a renitensekre.

The Protector
Én már nem játszok bf3-at pc-n,csak konzolon,viszont régebben a Bad Company2-tõl a bf3-ig találkoztam velük és mindig sajnos rossz tapasztalatom volt velük.
PEdig nem csalok,nem anyázok,tisztességesen játszok,segítem a csapatot,SPOTTOLOK EZERREL,nem kempelek stb......

És akkor jöjjön egy felvetés.
Jómagamat nem tartom überpro szembeni harcosnak,inkább beáldozok egy csomó idõt arra,hogy megkerüljem a csapatot és hátbatámadjam õket.

A másik nem tetszõ dolog nekik az volt,hogy a lövészi gyengeségemmel fordított arányosságban voltam jó sniper aki félpályáról kiszedte az ellenfelet a helibõl is,lehet ez nem tetszett nekik.
A lényeg,hogy már nincs dolgom velük,de a servereiket messzirõl elkerültem egy idõ után,és nem játszottam velük.

Amúgy nekem a BC2 Vietnam volt az etalon.Rohadtul csííptem minden pillanatát.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Chatben más sincs mint az anyázás meg a csíterezés meg a reportálás egyeseknek már teljesen agyukra ment a játék pláne mikor írkálják, hogy 0 hp kill wtf csíter.<#buck>
Nos én nem IRAM szerveren futottam bele IRAM-osokba és mind csíterezett noobozott mindenkit aki csak lelõtte õket..

Valamint amit itt lemûvelnek a másik mesés példa...
Lehet azt mondták elég volt, én is besokaltam erre a szarra, de azért nem járok ide addig amíg ki nem vágnak a modik, nem anyázom szét a topikgazda fejét amiért hsz-eket töröl , elismerem igaza van hogy törölgeti a hsz-eket amikor túlzásba esem, avagy amikor épp összeugatások mennek, és ha kiraknak valahonnan fõleg nem járkálok vissza új regekkel mindenkit lenácizni le béká anyázni... Óvoda szint... És mit lehet várni egy klántól aminek a tagjai ezeket mûvelik a saját szervereiken és társaságukon KÍVÜL???....

scomcomputers
Na hát én is ezt pofázom........
<#nezze>

* Scomcomputers the future of computing!*

adam46
Nem tudom mirõl beszéltek, mostanában 90% IRAM szerveren játszom és semmi baj nincs velük, eddig egy tag nyilvánult meg kicsit paraszt módon, de most azért nem általánosítok a többi tagra. Engem egyszer se dobtak ki azért, mert lelõttem volna bárkit is.
kemotox
Ez akkor sem indok.

scomcomputers
Hát én toltam már az IRAM-on nálam nem volt gond,pedig "gabit" nagyon szétlõttem....de õ becsülettel tûrt....nemtom nálad mi lehetett a gond, talán sokszor szoptak mostanábanés azt mondták: ELÉG VOLT!!
<#vigyor2><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

The Protector
Náluk nagyobb nyomorék fasszopó bandát nem ismerek.Túl sokat nem játszottam velük,de az a kevés is elég volt ahhpz,hogy rájöjjek,hogy csupa éretlen nyomingerbõl áll a banda.

Szarrá vertem õket és vertem is volna többször ha nem dobáltak volna ki folyton amiatt mert lelõttem õket.Ha vki náluk jobb az rögtön csaló és kidobják.Ha van egy jó lövésed,te vagy a sniper félisten vagy a legjobb,legemberközpontûbb support akkor is repülsz.A szervereiken nekik mindent szabad,más replül egybõl.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#idiota><#rinya>
kemotox
És igen, csodálatosan jól látod a helyzetet, ezer százalékosan egyetértek veled ebben: Szarrá égetik a saját kis hõn szeretett felekezetüket. Biztos vannak ott normálisak is, csak sajnos tök mindegy, mert a néhány hülye miatt az egész klánról rossz véleményrõl lesz mindenki... Ez a leggázosabb az egészben. Az állítólagos haverjaikat és kiszopatják.

kemotox
30-40-50 éves "érett", "felnõtt", """emberek""" (tripla idézõjelben), vannak köztük olyanok is, akiknek gyereke is van... Hát mit ne mondjak... Ráadásul olyan szépen törik a magyart sokszor, mint valami 10 éves tanulatlan cigánypuja 😄

Komolyan ennyire képes az IRAM klán és tagjai? Régen elméletileg egy értelmes klán volt, most meg csak szánalmas hülyegyerekek gyülekezete akiknek nincs jobb dolguk mint fórumra járni anyázni és a játékban mindenkit lecsíterezni meg noobozni akik lelövik õket (volt szerencsém hozzájuk köszi)....

Te is csak személyeskedsz szerencsétlen....Arról nem beszélve hogy enyhén szólva debil és gyerekes amit lemûvelsz, kivágnak egy fórumról és ahelyett hogy nyelnél egyet és leszarnád, állandóan újraregelsz és visszajössz ugatni....Szerinted van ennek értelme, megváltoztat bármit vagy lesz bárki aki miattad rosszul fog aludni? nem, csak magadból csinálsz oltári méretû balfaszt, vedd már észre.

legalább tovább látok az orromnál, nem úgy mint egyesek

és ebbõl is látszik, mennyire egy nyomi vagy te, mert érveid nincsenek, csak a személyeskedés
Szét röhögöm magam rajtad <#nevetes1> annyira szánalmas vagy, az egész életedet a fórumokon töltöd, mert annyira retardált vagy hogy senki nem lát szívesen a köreiben sem a való életben sem a fórumokon, teljesen jogosan kapod a bannokat újraregelsz megint bannolnak megint regelsz megint bann egyszerûen fogyatékos vagy ennyi, sírjál csak tovább. <#buck><#idiota><#hehe>
gyerekek miért etetjük a trollokat ? valaki meg tudja mondani hogy a battlepack-ban kapott soldier portre mi a fene ? mert nekem egy darab új portré nincs a listában.... kapok valamit ami már megvan vagy mi ?!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

agyhalott a felmenõd az... ha ezek a gerinctelen nem törölgették volna a nyomaikat, és nem nyalnak be a szarig a modiknak, csak hogy leplezzék az inkompetenciájukat, akkor láthatnád, mért alakult ez így....de ennyi eszed neked sincs, hogy utánanézz, csak mész a sorban szépen mint a birkák....
Nem a moderátorokkal van a baj, hanem azzal, hogy nem igen lehet az ilyen primitív agyhalottakat véglegesen eltüntetni mint pl téged.<#idiota>
Azért egy dolog hogy a játék milyen és unalmas amit a DICE mûvel, de ti sem vagytok egyszerûek ezzel a nácizós seggnyalós ugatással... Nem unalmas?

Sajnos nagyon alacsony lett a színvonal ezen a fórumon és errõl nem a moderátor tehet.

Már a BF3-ban is olvasó voltam,de mára nagyon mélyre süllyedt az eszmecsere.

Részemrõl átnézek a rivális fórumra.

zotya10002
80 <#eljen>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

"WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE."

2 nap kevés volt megoldani...5 perc után fagyás metro-n..Gratulálok.

JaSoN HuNTeR
Hányas Field Viewet használjátok? Melyik szerintetek a legjobb?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0