Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Most komolyan, csak ennyire tellett a kemény egy éves fejlesztési munka alatt + a megjelenés utána 4 hónapban fejleszteni ezen a csoda feature-ön?
Legalább az mûködik már az hogy tetszõleges képeket lehet feltölteni a platoonoknak sajátgéprõl, és nem kell szerencsétlenkedni a DICE hulladék webes paintjével?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Engem speciel hidegen hagy,mert 6xxx szériás kártyám van,de például én is a 14.2-es drivert használom,ezzel se nem jobb,se nem rosszabb.
Mármint azon kivül, hogy soon 😄
A bf4-el kapcsolatban meg annyit hogy jelentõsebb változás már szerintem nem fog bekövetkezni aki szív vele túlzott reményeket ne tápláljon, én szerencsére azok közé tartozom akiknek egy kör alatt max pár fal mögötti halás jut (ami nálam bõven inger küszöb alatt van, meg könnyen is alkalmazkodom) és minden más egyéb probléma elkerült, teljesen jól adja a találatot hullanak is az ellenfelek <#violent>#violent>pedig csak 30-50 fps-el játszok, az eddigi játékaim közül itt a legnagyobb buli a sniperelés, nekem tényleg kikapcsolódás és jó élmény ez a játék, megyek is egy kis éjszakai mókára.<#integet2>#integet2>
Valaki próbálta már az ATI 14.2 beta drivert a játékkal, nálam min 10-20% FPS vesztés jelentett Mantle mellelett. Nem az volt a leírásban, hogy teljesítménynövekedést hozhat?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Akkor most lehet hogy próbálgatják a tickrate változtatást?Vagy rosszul szedegettem össze az információkat?Mellesleg egy kis Chuck Berry-re olyan jót játszottam(nem idegesítettem magam az apróságokon! 😊 )
"Battlefield 4 Naval Strike lets you re-live the classic Titan Mode of Battlefield 2142, with the introduction of the Carrier Assault game mode. Stay tuned to the Battlefield Blog for more details on this re-imagining of a classic."
Parasite Eve 2, best game EVER!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A következõ típusú hozzászólásoknál azonnali ban a "jutalom":
- OFF hozzászólások
- Személyeskedés
- Egymás sértegetése
- Trollkodás
- Mások provokálása
- Moderálás kritizálása
A menete a következõ.
A fent felsoroltak közül bármi elõfordul,akkor azt jelenteni kell a Moderátor figyelmébe topikban és valamelyik moderátor intézkedik.Aki bármilyen provokáló,személyeskedõ vagy sértegetõ üzenetre amit jelenteni kell reagál itt a topikban,az is repül.Ez lehet annyi is pédául,hogy "na megint itt van egy troll".És ez vonatkozik mindenkire a házigazdát is beleértve.Ez a fajta moderálás lehet,hogy sokaknak nem teszik,de ami az utóbbi idõben itt folyik,azt sajnos csak ilyen drasztikus módszerrel lehet kezelni.A személyes problémákat,mindenki privátban intézze,és ne a topikban!
További kellemes fórumozást mindenkinek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A lényeg.Majd ha újra kinyitom a topikot,onnantól már érvénybe lép minden és nem szeretném ha azzal folytatódna a társalgás,hogy ez most jó vagy sem,vagy bármiféle reagálás történne.Szigorúan a topik témájánál maradjatok!
Köszönöm!
Az pedig, hogy a banok után feltûnt egy új reg, és rögtön vásárolt VIP-et, hogy ezzel is elterelje a figyelmet, majd HG akar lenni, az nevetséges.
Másik pedig tomsolo nevû kedves moderátornak pedig adjatok egy lónyugtatót, köze nem volt a topikhoz, meg a vitákhoz, aztán lebannolta a fél csapatot.
adam46 voltam, köszönöm.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
"Mivel nem sikerül megegyezni - és jelenleg a nyomát se lehet látni ennek esetleges sikeréhez, innentõl a topikban egyszerûsített moderáció lesz, ezért jelenleg házigazda se kell:"
Tehát nincs olyan, hogy:
"3. pont és maradjon a régi hg"
Legalábbis Maximus nem ezt linkelte 😊 Mindenesetre én is a 3. pontra teszem a voksomat! így Smithwarden válláról is lekerülhet a teher, és a topik is a játékról fog szólni semmi másról(végre).
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Az,hogy nem reagálok az állandó támadásra,nem biztos hogy még igaza is van,sõt.Megírtam privátban,oda való.
Azt is természetesnek veszem,hogy mint friss regisztrált,nem kaphatnék esetleg esélyt.
Én amit olvasgattam,a volt HG sem egy "szent",de még egyszer leírom,ha ezen az egy emberen kívül aki ajánlja még van egy pár ember akinek õ kell,ám legyen.Kíváncsi vagyok,hogy oldja meg ha bannolva van.De biztosan van rá megoldás.
@Ra1n
Fejezd be ezt az újregezést és trollok további felemlegetését,mert most te offolsz folyamatosan a mai nap.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
És fõként ne jöjjön a moderálás kudarcával amikor látható hogy a modik is szenvednek már az álladó szarakodástól amit bizony az újregeknek köszönhet mindenki (Bizony neked is Eugabesz, köszi).
Smithwarden vissza és 3-as.
Megold mindent, a HG jól végezte a dolgát, elszakadt nála a cérna adjatok neki egy esélyt és közben ha ittvagytok és él a 3-as automatán ban minden flémelõnek és újregnek.
Az,hogy egy embernek tetszik,még nem biztos,hogy a többség is azt akarja.
Nem akartam beleszólni,de szerintem ez az egy járható út.ha visszaengednék a mostanit,az az egész moderálás kudarca lenne.Félreértés ne essék,attól még lehet,hogy a topik többségének õ kell,de ez derüljön ki egyértelmûen.
Ha ti nem vagytok HG töröl, ha meg vagytok mennek az újregek és flémelõk az általad dobott link leírása szerint a levesbe.
Smithwarden jól végezte a dolgát, mint láthatod már ti is agyf*szt kaptok az állandó huzavonától nem csoda hogy õ is és még páran kiakadtak és nekiestek Electricmennek az admintopikban...
Az anomáliákat jelenteni fogjuk ha meg nagyon sok a flém a HG törölget.
Ennyi.
Akkor mégegyszer.Döntsetek a 3 variáció közül és slussz.A kutya nem kíváncsi a további offolós hozzászólásokra.