15720
  • KaBuTo666
    Sokba belefutsz. Mi a titkod?
  • scomcomputers
    Na megint egy orosz sz@rházi wallhacker....
  • scomcomputers
    Köszi,közben már utána néztem...
  • Peet81
    EGY ASSIGMENT
  • scomcomputers
    Mi ez a fantom program?
  • szomferi
    ezt durván összehozták :D

• Krisztiam #12836
    köszi szépen
  • item
    Egy szolgáltatás nem fut. Töltsd le ezt és installáld újra a szolgáltatást,utána jó lesz.

• gstup
    Megoldódott.
  • gstup
    Sziasztok,

Valaki találkozott már avval a hibával hogy letölti a patch-et és a végén download failed és nem updateli a játékot?!
  • Krisztiam #12832
    sziasztok már megint szarakodik ez a játék elegem van már

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'ChrisKing29' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

frissítettem a punkbustert de akkor se jó, mi a baJ?
  • Gabesssz19
    Köszi!
  • gabipaci
    Erősen off, de:
    That would be covered under warranty, the mouse has a 3 year manufacturing warranty.
    Szóval, nem, nem 2 év van rá, hanem 3.
    Sajnos a sorozatos visszaéléseknek köszönhetően közép Európában (így Magyarországon is) javítják a dolgokat a csere helyett.
    Vedd fel a kapcsolatot velük telefonon a 0617774853-as telefonszámon magyarul, vagy a weboldalon a contactnál angolul.
    Ha a weboldalt választod, elképzelhető hogy csere lesz, de telefonon 99% hogy javítás lesz belőle.
    Remélem segítettem.
    Ha kell még infó, akkor légy szíves privátban írj, ne ide offoljunk.
    Köszönöm.
  • adam46
    Én is úgy tudom, hogy pár embernek úszkálnia kell a bója körül, majd jön ész lecsap. :)
  • Smithwarden
    Akkor kiraktam banner ala a nyeremenyjatekot, linkkel egyutt aprilis 26-ig.
  • Peet81
    ha jól tudom ezt a Megalodont úgy lehet előhívni, hogy 10 emberke odaúszik a bójához :) tegnap részese voltam a látványnak, durva :)
  • toza #12826
    debena
  • JaSoN HuNTeR #12825
    Elmesélné valaki nekem hogy egyes játékmodokba, csapatonként miért csak 16 playert látok a stat táblán amikor vagyunk 32 egy csapatban? Ez annyira béna... és még sorolhatnám a 1431515135 hibát!

De nehéz lenne kijavítani...
    DICE rühellem a világon a legjobban madár g*cik, már majdnem annyira idegesítő és paraszt mint a Valve meg a R*szar.
  • Gabesssz19
    Ha már Logitech, akkor biztos tudod ,hogy a G9x egérre is 2 év-e a gari ?
    Elkezdett akadozni , a vezeték törhetett meg , mert ha jobbra tolom a vezetéket ki is kapcsol az egerem.
    Kicsit tőbb mint 1 éves mik a tapasztalatok mit fognak vele művelni ?
    Nincs valami jó ismerősöd ahol egy kis protekcióvak kicserélnék nekem ? :-
    )
    Bocs az offért.
  • Stief
    Baromságokat beszélsz. mi is szoktunk védekezni, lehet hogy egy közönséges szerveren ahol nincsenek összedolgozó játékosok, előfordul ilyen. De amit te írsz az erős túlzás!!!
  • Stief
    Ezeket az easter eggek hogy lehet elő hozni? Láttam többet is youtubon de játékban soha nem láttam. Ezek limitált dolgok?
  • adam46
    Szép gesztus és a Logitech-től is, nagyon szimpatikus cég, nem hibába van egy raklap kiegészítőm tőlük, bill, egér, hangfal x2, gamepad, kormány, multi távirányító...
  • Shiver
    gyertek , már gyülünk pina
  • grimm13
    annyit a közösségről hogy végre megláttam hogy egy platoon társam játszik, csatlakoztam hozzá... annyira volt jó hogy 2x hátba lőtt és egy darab parancsot nem adott ha már kommander volt, csak egy ":D" kaptam tőle chat ablakban....
  • Electrickman
    Mondod te,aki flémkeltésen,kötekedésen kívül még mást sem tettél ebben a topikban,s máshol sem,sőt!!!...teszed azt már nagyon rég hogy a játék sincs meg.Te mit mondanál magadról,úgy őszintén??Te mondasz véleményt más emberről ismeretlenül,te köcsög korcs??Hogy jössz ahhoz,hogy mást véleményezz??Személyeskedem??Jól látod.
  • kemotox
    Nem egy ember, hanem kapásból kettő. Meg különben is, madarat tolláról :D
  • gabipaci
    Sziasztok!

Smithwarden: Megköszönném, minden támogatás jól jön.

Korruptság? Hallomásból? Ne már!
    Adódott évekkel ezelőtt egy lehetőség, megkerestek egy cikkem miatt, hogy INGYEN válasszak valamit a webshopról, bármit.
    Mondtam, hogy ami kellett, már megvettem, de támogassanak 3 egérrel, és csinálunk egy versenyt az akkori (ha jól emlékszem BC2) szerverünkön.
    Lefutott, aztán a második már 1000 eurónyi ajándékkal ment le, aztán a harmadik, ott 800 euró összértékben talált gazdára nyeremény.
    Ha akartam volna, bezsebelek az elején egy 5.1-es hangfalszettet, és kussban maradok.
    Pénzt (szerver bérlés) és időt (további szponzorok felhajtása, szervezés)nem sajnálva belevetettük magunkat, és egy csomó támadást kaptunk, többnyire olyan emberektől, akik azt sem tudják hogy mi meló van egy ilyen hátterében.
    Korrupció? Hol? Hogy? Miért?
    Én magam sem tudnék belenyúlni semmibe sem a háttérben, és nincs is értelme.
    Mielőtt kijön valami gamer cucc, előtte 2 hónappal kapok egyet, hogy teszteljem. A G602-t már ki tudja mióta nyüstölöm, az egérpadokkal együtt.
    Nem kockáztattok semmit, gyertek fel játszani, és ha nem érzitek jól magatokat, akkor nem jöttök többet.
    Mindamellett bárkit sérelem ér, csináljon print screent, és keressen meg. Megpróbálok segíteni.

Mindenkinek sok szerencsét, és jó játékot kívánok.

Üdv, gabipaci
  • Shiver
    nah kivettem metrot mert addig sajna second assaultos volt a server akármilyen mapon is volt :(
  • Shiver
    átlököm rajta
  • Szabi #12813
    nincs metro-m
  • Shiver
    nincsmit, csak gyertek, mert ha senki nem jön sose fog elindulni :):)
  • mackosajt
    Hali!

Ezt megköszönném Gabipaci nevében is.

Akinek bármilyen sérelme keletkezne a nyereményjáték során, írjon nyugodtan.
  • kemencebalázs
    Nagyon szépen köszönöm,én is ezeket favorizálom!
  • Shiver
    lévén hogy 28as így CQS-t tettem még be
    zavod
    golmud
    paracel
    hainan
    rogue
    flood
    siege

ha larget tennék elveszne az összes ember a mapon és nem lenne action:)
  • Shiver
    nesze, frissült a maplist :)
  • scomcomputers
    Ja hogy itt lehet kérni is, az már nagyon jóó....
    Mivel, hála a józan eszemnek nem vettem meg a periumot,így a CHR-al,bezárólag, minden map jöhet ahol van jármü,mert hogy tank noob lennék...
  • Shiver
    melyik tetszene?:)
  • scomcomputers
    Én szívesen csatlakoznék, ha nem pont ez a 2 szar map futna rajta.....
  • Shiver
    -hez, szeretnénk életrelehelni végre:) [ez a mondatrész lemaradt :)]
  • Shiver
    akinek van lehetősége az plz csatlakozzon a szerver