15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#12521 576
cd galaxis
:D:D -
gstup #12520 Sziasztok,
Megbízható oldalt tudtok ajánlani premium kód vásárlásához?
Üdv -
HHpanther #12519 Az a nolifer lúzer csicska bérelt magának egy szervert ahol azt csinál amit akar. Az ő szemétdombja. Max kilépsz és nem mész oda többet.
Előtted is szabad a pálya a szerverbérlésre. -
#12518 Pfffff.Látom pc-n is sok a kiskirály.Van ps3-on eleve olyan szerver ahol nem ülhetsz be helibe vagy jet-be,de a legtöbbször helibe mert ugye a jethez több tudás kell.
Ki van írva,hogy no baserape,ennek ellenére azt látod,hogy helik garmadája a kezdődön,még a sajátod is el van lopva és a spawnolo járműveket lövöldözik.
Sok a nolifer csicska aki az életben szerencsétlen,egy lúzer csicska de itt van egy kis hatalma és Istennek hiszi magát.
Van olyan szerver ahol meg mindent szabad,azok a legjobbak ott csakazértsem köcsögösködik senki,megy rendesen a játék.A server leírásnál meg vicces dolgok vannak:no jet vs claymore stb....... -
HHpanther #12517 Lehet olyannal lövöd be amivel nem kéne..vagy ott ahol nem kéne. -
#12516 Nekem meg olyan szokott lenni h belövőm az admint a szerverén és ugyan ezt a képet kapom x) -
KaBuTo666 #12515 Nem, nincs időm erre. Motoros szezon van, így én sem fogok unatkozni. Helyettem is! :) Egy profilt kérnék, ránézek hogy hogy teljesítesz! -
#12514 Már rég belejöttem tesó...amúgy te tolod?
-
KaBuTo666 #12513 Belejöttél a játékba, mi? -
#12512 Loser...
-
Stief #12511 Igaza van én inkább banoltalak volna! -
#12510 Bírom az ilyen szarházi,anyabaszó adminokat,helivel nagy legény,de gyalogosan még hugyozni is segítséggel tud...írtam is neki mi van köcsög gyalogosan nem megy kisgyerek, erre:
Bizony hogy durva vagyok...
-
#12509 :D
a teaser után twitteren kint volt a hivatalos release date, a várthoz képest egy hetet csúszott, már ha lehet ezt csúszásnak hívni -
#12508 mea culpa. most látom, hogy a hivatalos honlapon fent van.
pont jól belőtték a szabim utánra, hogy rohadjanak meg :) -
#12507 egyrészt, efelett átsiklottam :) másrészt, ez hivatalos? mert még a trailerben sem láttam, hogy mikor jön pontosan... volt már 18-a is... -
#12506 hogyhogy nincs? már kedden leírtam, hogy 25-én jön a prémiumosoknak :D -
#12505 nagyon-nagyon jónak tűnnek az új mapok. érdemes megnézni LevelCap videóit is róluk, mindegyiket egyesével bejárta és bemutatta. a China Rising mapok ránézésre elég szarok voltak (bár aztán csak az Altai Range lett az), de a SA pályák sem az igaziak, erre most tessék :)
végre lesz hol használni a shotikat és a pdw-ket, és úgy látom, hogy minden pályán nagyon jól lehet majd azt a játékstílust játszani, amit te akarsz (medium to long range infantry, close quarters infantry, járművek).
nagyon várom, de minősíthetetlen, hogy nincs egy kurva release date a DLC-hez... -
#12504 jah ok :) -
gstup #12503 Még mindig ez a leghangulatosabb fps játék a piacon.Csak kár hogy nagyon sok hibája van. :( -
Stief #12502 Sajnos az azért lett kiszedve, úgy tudom közkívánatra, mert sok hülye gyerek a társait lőtte vele, én pl pont ezért örülök neki, amúgy nekem is hiányzik. Viszont most automata működik, ha valaki basecampol! -
grimm13 #12501 1:27-nél mókásnak tűnik de gondolom a hozzá tartozó assigment/achievementvagy valami miatt lehetetlen lesz hozzáférni azokhoz az ágyúkhoz :D mellesleg csak nekem hiányzik az a régen megszokott dolog hogy a bázisnál lévő AA-be be lehetett ülni ? most meg folyamatosan a s3ggemben van valaki felszállásnál pl. caspianon :S -
#12500 -
#12499 én is arra értettem, hogy csak ezekben az esetekben van ekkora esés :D -
#12498 akkor valami a te rendszeredbe is rossz mert nekem biza 50 fps kb, 40alá talán egyszer kétszer láttam esni valami irdatlan nagy és sok robbanásnál -
#12497 Egy kis Naval Strike gameplay a trailer elott.
Naval Strike gameplay -
SergioAmigo #12496 jah nem jól volt beállítva mostmár ok. -
SergioAmigo #12495 Server Browser bugos ? nekem 8db servert talál :D -
#12494 ultrán? hja, 10FPS-sel max :D
nekem minden high-on van, és így van pálya- és csatafüggően 60-70FPS környékén, de van, hogy beesik 20-ra, ha olyan helyen vagyok -
Petyus1994 #12493 Értem. Köszönöm szépen azért a segítséged. -
#12492 nem, ati catalist driver és beta között "csak" verzió különbség van. tehát ha fent volt a normál és a betát felteszed akkor az felülírja a módosult file-okat stb. nekem beta van fent , de játékban directx van kiválasztva mert mantle hugyszar. azt hogy mit lehetne csinálni a gépeddel kicsit olyan kérdés mint amikor az autószerelőt felhívják azzal a kérdéssel, hogy "nem indul a kocsi, mi lehet a baj?" szóval erre nehéz választ adni -
Petyus1994 #12491 És ez ellen mit lehetne tenni? Illetve azt akarom még kérdezni, hogy van ugye ati catalyst driver, meg ati beta driver. Csak az egyik szükséges? Vagy a catalyst amolyan alapfeltétele a betához, hogy menjen ? Nem-e az a hiba, mert nekem mindkettő fennt van. -
#12490 akkor ott biza vmi el van konfigolva mert ezzel a géppel ultrán kéne mennie -
Petyus1994 #12489 Bocsi, KINGMAX 8GB DDR3 1600MHz típusú memóriám van. -
#12488 mantles ati driver 14.3 telepítve de kurvaszar, szóval directx 11 van menüben választva -
#12487 1066Mhz ram probléma lehet, az azért elég gyér, minimum 1600, proci, vidkártya teljesen perfekt.
nekem 8320@4000Mhz, 1600as8GB mem, r9 270x, SSD (rendszer és játék is, amíg HDD-n volt voltak droppok) és ultrán 40-90 között mozog attól függően hogy mi történik, de átlagban 50-55-re mondanám -
gstup #12486 Szerintem ez a pajzs ötletesebb mint a repkedő uav-ék.Egy elesett társért kilehet menni és újraéleszteni,mindezt fedezékben.Vagy egy folyosón kempelő ellenfelet is kilehet szedni ameddig a társad fedez a pajzzsal. -
#12485 No mindegy, megyek játszom a generáció legjobb játékával kicsit a fosprimkó szaromon ;))) -
#12484 Meséld el a GTA5-nek, mire elég a PS3 memóriája..
Ez akkora állatság, hogy majdnem ideges lettem. Majdnem. -
Petyus1994 #12483 =/ Nem tudom akkor mit tehetnék, mert viszont a Battlefield 3 az meg nagyon szépen fut multiba, a 4-hez képest. Én is elég kevésnek találom ezt a teljesítményt a 4-be a gépemtől. De hát, hátha valamit javítanak majd rajta. -
Petyus1994 #12482 Igen, mindenből a legfrissebb van a gépemen.