15720
  • Shiver
    576
    cd galaxis

:D:D
  • gstup
    Sziasztok,

Megbízható oldalt tudtok ajánlani premium kód vásárlásához?

Üdv
  • HHpanther
    Az a nolifer lúzer csicska bérelt magának egy szervert ahol azt csinál amit akar. Az ő szemétdombja. Max kilépsz és nem mész oda többet.

Előtted is szabad a pálya a szerverbérlésre.
  • The Protector
    Pfffff.Látom pc-n is sok a kiskirály.Van ps3-on eleve olyan szerver ahol nem ülhetsz be helibe vagy jet-be,de a legtöbbször helibe mert ugye a jethez több tudás kell.

Ki van írva,hogy no baserape,ennek ellenére azt látod,hogy helik garmadája a kezdődön,még a sajátod is el van lopva és a spawnolo járműveket lövöldözik.

Sok a nolifer csicska aki az életben szerencsétlen,egy lúzer csicska de itt van egy kis hatalma és Istennek hiszi magát.

Van olyan szerver ahol meg mindent szabad,azok a legjobbak ott csakazértsem köcsögösködik senki,megy rendesen a játék.A server leírásnál meg vicces dolgok vannak:no jet vs claymore stb.......
  • HHpanther
    Lehet olyannal lövöd be amivel nem kéne..vagy ott ahol nem kéne.
  • JaSoN HuNTeR #12516
    Nekem meg olyan szokott lenni h belövőm az admint a szerverén és ugyan ezt a képet kapom x)
  • KaBuTo666
    Nem, nincs időm erre. Motoros szezon van, így én sem fogok unatkozni. Helyettem is! :) Egy profilt kérnék, ránézek hogy hogy teljesítesz!
  • scomcomputers
    Már rég belejöttem tesó...amúgy te tolod?
  • KaBuTo666
    Belejöttél a játékba, mi?
  • scomcomputers
    Loser...
  • Stief
    Igaza van én inkább banoltalak volna!
  • scomcomputers
    Bírom az ilyen szarházi,anyabaszó adminokat,helivel nagy legény,de gyalogosan még hugyozni is segítséggel tud...írtam is neki mi van köcsög gyalogosan nem megy kisgyerek, erre:

Bizony hogy durva vagyok...
  • szomferi
    :D
    a teaser után twitteren kint volt a hivatalos release date, a várthoz képest egy hetet csúszott, már ha lehet ezt csúszásnak hívni
  • giornalista
    mea culpa. most látom, hogy a hivatalos honlapon fent van.

pont jól belőtték a szabim utánra, hogy rohadjanak meg :)
  • giornalista
    egyrészt, efelett átsiklottam :) másrészt, ez hivatalos? mert még a trailerben sem láttam, hogy mikor jön pontosan... volt már 18-a is...
  • szomferi
    hogyhogy nincs? már kedden leírtam, hogy 25-én jön a prémiumosoknak :D
  • giornalista
    nagyon-nagyon jónak tűnnek az új mapok. érdemes megnézni LevelCap videóit is róluk, mindegyiket egyesével bejárta és bemutatta. a China Rising mapok ránézésre elég szarok voltak (bár aztán csak az Altai Range lett az), de a SA pályák sem az igaziak, erre most tessék :)

végre lesz hol használni a shotikat és a pdw-ket, és úgy látom, hogy minden pályán nagyon jól lehet majd azt a játékstílust játszani, amit te akarsz (medium to long range infantry, close quarters infantry, járművek).

nagyon várom, de minősíthetetlen, hogy nincs egy kurva release date a DLC-hez...
  • Shiver
    jah ok :)
  • gstup
    Még mindig ez a leghangulatosabb fps játék a piacon.Csak kár hogy nagyon sok hibája van. :(
  • Stief
    Sajnos az azért lett kiszedve, úgy tudom közkívánatra, mert sok hülye gyerek a társait lőtte vele, én pl pont ezért örülök neki, amúgy nekem is hiányzik. Viszont most automata működik, ha valaki basecampol!
  • grimm13
    1:27-nél mókásnak tűnik de gondolom a hozzá tartozó assigment/achievementvagy valami miatt lehetetlen lesz hozzáférni azokhoz az ágyúkhoz :D mellesleg csak nekem hiányzik az a régen megszokott dolog hogy a bázisnál lévő AA-be be lehetett ülni ? most meg folyamatosan a s3ggemben van valaki felszállásnál pl. caspianon :S
  • szomferi
  • szomferi
    én is arra értettem, hogy csak ezekben az esetekben van ekkora esés :D
  • Shiver
    akkor valami a te rendszeredbe is rossz mert nekem biza 50 fps kb, 40alá talán egyszer kétszer láttam esni valami irdatlan nagy és sok robbanásnál
  • [UNQL]Echo
    Egy kis Naval Strike gameplay a trailer elott.

Naval Strike gameplay
  • SergioAmigo
    jah nem jól volt beállítva mostmár ok.
  • SergioAmigo
    Server Browser bugos ? nekem 8db servert talál :D
  • szomferi
    ultrán? hja, 10FPS-sel max :D

nekem minden high-on van, és így van pálya- és csatafüggően 60-70FPS környékén, de van, hogy beesik 20-ra, ha olyan helyen vagyok
  • Petyus1994
    Értem. Köszönöm szépen azért a segítséged.
  • Shiver
    nem, ati catalist driver és beta között "csak" verzió különbség van. tehát ha fent volt a normál és a betát felteszed akkor az felülírja a módosult file-okat stb. nekem beta van fent , de játékban directx van kiválasztva mert mantle hugyszar. azt hogy mit lehetne csinálni a gépeddel kicsit olyan kérdés mint amikor az autószerelőt felhívják azzal a kérdéssel, hogy "nem indul a kocsi, mi lehet a baj?" szóval erre nehéz választ adni
  • Petyus1994
    És ez ellen mit lehetne tenni? Illetve azt akarom még kérdezni, hogy van ugye ati catalyst driver, meg ati beta driver. Csak az egyik szükséges? Vagy a catalyst amolyan alapfeltétele a betához, hogy menjen ? Nem-e az a hiba, mert nekem mindkettő fennt van.
  • Shiver
    akkor ott biza vmi el van konfigolva mert ezzel a géppel ultrán kéne mennie
  • Petyus1994
    Bocsi, KINGMAX 8GB DDR3 1600MHz típusú memóriám van.
  • Shiver
    mantles ati driver 14.3 telepítve de kurvaszar, szóval directx 11 van menüben választva
  • Shiver
    1066Mhz ram probléma lehet, az azért elég gyér, minimum 1600, proci, vidkártya teljesen perfekt.

nekem 8320@4000Mhz, 1600as8GB mem, r9 270x, SSD (rendszer és játék is, amíg HDD-n volt voltak droppok) és ultrán 40-90 között mozog attól függően hogy mi történik, de átlagban 50-55-re mondanám
  • gstup
    Szerintem ez a pajzs ötletesebb mint a repkedő uav-ék.Egy elesett társért kilehet menni és újraéleszteni,mindezt fedezékben.Vagy egy folyosón kempelő ellenfelet is kilehet szedni ameddig a társad fedez a pajzzsal.
  • SötétBarom
    No mindegy, megyek játszom a generáció legjobb játékával kicsit a fosprimkó szaromon ;)))
  • SötétBarom
    Meséld el a GTA5-nek, mire elég a PS3 memóriája..
    Ez akkora állatság, hogy majdnem ideges lettem. Majdnem.
  • Petyus1994
    =/ Nem tudom akkor mit tehetnék, mert viszont a Battlefield 3 az meg nagyon szépen fut multiba, a 4-hez képest. Én is elég kevésnek találom ezt a teljesítményt a 4-be a gépemtől. De hát, hátha valamit javítanak majd rajta.
  • Petyus1994
    Igen, mindenből a legfrissebb van a gépemen.