Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#11957 : én is így vagyok ezzel.
scomcomputers
A fegyóknál az lenne a legjobb ha minden golyó 1 pontba menne,EZEN az oldalon azt lehet látni, hogy melyik kieg-el mennyire pontosak az egyes fegyók...
<#integet2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Légyszi tudsz valami tanácsot adni játékkal kapcsolatban?Gondolok ilyenre hogy fegyver kiegészitök,taktika stb.Hátha még ez is segitene.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Akinek fagy a játék már töltõ képernyõnél is. Nekem jó lett.

. Go into your game directory (D😮rigin GamesBattlefield 4, or whatever is the default one)
2. If you have a “user.cfg” file, open it in notepad.
3. Delete the command line “UI.DrawEnable 1”
4. Save the file
5. Start the game
Harcimókus
Igen.De az sincs kizárva,hogy mivel nem tudott frissülni,azért akad...ki kell próbálni,csak ennyi maradt.(lehet a friss pb-ben már ott az "együttmûködõ" rész,csak nem találja ...)

murlow : finoman fogalmazva ez a megoldás úgy gané ahogy van. Ezt furcsállom, hogy a bc2ben is nagyon gané volt a dice ezen megoldása, a bf3ban javult minimálisan, de a bf4re még jobban elkúrálták. Az egy hazugság, hogy nem bírnák a pc-k, a nagyobb ticketrate-et, max a hugyfos konzolok nem bírnák. Tehát ezzel az elõre az elõre eldöntött, gagyi technikára való építéssel vert át mindenkit a dice, mindenkit aki fizetett.
Úgy vagyok mint Gyuszopapáék, várom bant a királytól, mert szidtam a programját 😄
murlow
Lehet az elõzõ válaszban lesz a megoldás, de a pbnek elvileg az a baja ebben az üzenetben, hogy összeakad valamilyen futó programmal (fraps, xfire, akármi más) vagy valamelyik driverrel.
Próbálj meg minden felesleges programot kilõni a tálcáról és a feladatkezelõbõl és úgy teszteld a játékot.
Köszi! Este kipróbálom.
Harcimókus
Törölj a pb mappából mindent,aztán az _Installer mappában keresd meg a pbsvc.exe-t,futtasd le,menj az evenbalance oldalára,keresd meg a pbsetup.exe fájl-t,töltsd le,tedd a játék pb mappájába,elindítod,hozzáadod a játékot,lefrissíted és mennie kell.
Nem árt a tûzfalon a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe kiengedése sem.
Konkrétan hiába frissítetted már ezerszer,ha egyszer sem realizálódott.

Sziasztok!

Nem tudom van-e külön topic a BF4 help-nek, úgyh beírom ide, max majd kitörli az illetékes.

PB ezzel az üzenettel dobál ki, de hiába frissítettem már le 26ezerszer, ugyanúgy betojik a játék "RESTRICTION: Disallowed Program/Driver <130827>"
EA fórumot hiába olvasgatom, senki nem tud mûködõ megoldást.

Igazából nem visel meg nagyon, hogy nem mûködik a játék, csak még se lenne rossz ha 2-3 hetente el tudnám indítani egy kör erejéig.

Köszi,
Dave
Huuu akkor nem én vagyok balfasz😊

murlow
Így van. <#nyes>
SötétBarom
Tehát akkor egyetérütnk 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Amirõl beszélek, az fõleg lockeren, metron meg hasonló zárt mapokon érezhetõ, ott fordul elõ sokszor, hogy hirtelen kerül valaki a látómezõbe egy sarok mögül.. Közép-hosszútávú lövöldözéseket kiegyenlítettnek érzem általában..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

murlow
Aránylag "egyszerû", hogy mi a probléma lényege:

A szerver 30/seces frissitessel kapja meg az adatokat a klienstõl, viszont azokat már csak 10-essel továbítja a klienseknek, tehát késik az egész.
A 10-es tickrate amúgy is rettentõ kevés, de de ez a külön-külön 10/30-as érték talán még rosszabb, ahogy ezt megoldották.
- Elõnybe kerül az, aki kinéz valahonnan és egybõl lõ, mert ha mindent figyelembe veszünk (tickrate, ping, stb), akkor kb fél másodperccel(!) késõbb látja meg õt az ellenfél. Ez hatalmas késés egy FPS-nél.
- Hátrányba akkor kerülünk, amikor fedezékbe akarunk vonulni, mert hiába mentünk be valami mögé, a ritka adatfrissités miatt a katonánk még mindig "kint van" a fedezékbõl a szerver szerint és az ugye ellenfél monitorján is.
- Az "egy lövéses halál" pedig igazából nem is egy lövéses, csak a szerver egyszerre küld el kb 4-8 lövedéket a ritka adatátvitel miatt.

Peet81
engem csak az ilyenek idegesítenek na meg persze a csíterek. mert például a Second Assultos mappokban nekem nagyon bejönnek az apró újítások. nagyon jó lenne ha végre egy kicsit megoldódnának az ilyen hibák. nem értem miért kellett az EA-nak versengenie a CoD-al. bár az új CoD Ghost valami hatalmas bukás lett. azt kár volt megvennem, egy órát nem tudtam játszani még singel részével sem mert állandóan lefagyott még low beállításoknál is, pedig nincs valami szar gépem

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Peet81
hát igen vannak benne érdekes halálok. például tegnap egy shotgunos szerveren voltam, jött felém két emberke egyszerre lelõttem õket, de az egyik mégis mielõtt meghalt volna megölt engem is 😄 és õ is írta hogy ez mi volt 😄

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

ozimak
Megcáfolnám! 😄 Gyere majd velünk egy meccsre! Engem nem sokat látsz ácsorogni... nem hogy ücsörögni, vagy feküdni 😄
Amúgy a teória nem hülyeség, de én tényleg megyek elõre mindig. A videóban amit kitettem abban is lehet látni azthiszem 😊 Jó mondjuk az TDM volt, de CQ-n sem látsz! Mégis szopok... :/
ozimak
Ámen!
Lehet, hogy nem volt teljesen felesleges a sírásom a hivatalos vonalon? 😄 Remélem sikerül nekik rendbe tenni!
Addig egy pár jópofa komment:
"let’s see what this fix will break"
"Haven’t we been testing this game for 4 months?"
SötétBarom
Gondolkodtam mostanában, hogy mitõl lehet az, hogy valakinek "adja", valakinek pedig nem, és szerintem rájöttem a megoldásra. Ha valaki megnézett néhány videót, ahol a témát boncolgatják, egyértelmûen látszik, hogy egy sarok mögül kiugró ellenfél elõbb lát meg minket, mint mi õt. A dolog kulcsa tehát valószínûleg a játékstílusban keresendõ, ugyanis a mostani "netcode" azoknak kedvez, akik valamilyen nagy tûzgyorsaságú csúzlival rohannak elõre mint az állat.. Magamon is megfigyeltem, hogy ha megpróbálok okosan, campelgetve játszani, az sokkal kevésbé eredményes, mint az amikor aekkal lerohanok mindenkit aki szembe jön..

Harcimókus
Minden estre reméljük,mert ahogyan most mûködik,az már kriminális.
Érdekes módon,most a patch után megszûnõben vannak a kidobások,beakadások,(a fekete képernyõs hibát az userek megoldják egymás közt,mivel az mindenkinek az user.cfg-vel függ össze)hátha sikerül már helyrepofozni.

Peet81
na hátha csinálnak valamit a netcodedal

Harcimókus
Szerintem nincs lehetõsége bankkártyával vásárolni,(van ilyen sok) azért kérdezte.Ha bemegy bármelyik játékot áruló boltba,szerintem meg tudja venni.Az már más tészta,hogy a prémium jobban megérné,de hát nem ismerhetjük a költségvetését.

szomferi
na akkor most jégbéka nélkül:

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Srácok szerintem ne kezdjétek megint a trollkodást mert megint csak azok csesznek rá akinek valamilyen info kellene a játékról.Inkább segitsünk egymásnak az amúgy is elbaxott játék terén.Ne veszekedésröl szóljon minden hsz mert megint bezárják a topikot azt tényleg lehet sírni.

murlow
Meszibalint:
Itt találsz több helyet is ahol 12-15 euro között vehetsz Second Assault kulcsot. >>> link
Hogy mennyire megbízhatóak azt nem tudom.
Magyar üzletben szerintem nincs még sehol.
De akkor már inkább érdemes a Premiumot megvenni kb 9-10ezer forintért itt Magyarországon valahol, mivel úgy sokkal jobban kijössz.
Ne is, fõleg ne trágárul, még a végén kibújna a szög a zsákból, vagy megmutatnád a fogad fehérjét.
murlow
(Nem megyek bele a trágár vitába.)
Már megint ti kezditek. Ipvel bizonyítsd, hogy ki alregje kinek, ha nem tudod, pofád lapos, ne rágalmazz.
Megint az lesz a vége az állandó kötekedésetek miatt, hogy be fogják zárni a topicot, pedig végre kezdett volna normális lenni a hangvétel.
Harcimókus
Sajna kimondottan a kieget,vagy ha jobban tetszik DLC-ket nem igazán szokták,de szerintem külön megrendelésre biztosan "lehozatja" neked szinte bármelyik.Egyszerûbb az online rendelés...

Üdv!

A Second Assaultot lehet elõrendelni valamelyik magyar üzletben?

SötétBarom
Mondta az alreg.

Egyetértek, sokkal jobb a topic így, hogy nem vagyunk elnyomva.
Végre tényleg a játékról van szó, nem az alregektõl való rettegésrõl.
Harcimókus
Ez már teljesen mind1,jól elvagyunk HG nélkül is,egyenlõre,s tényleg a játék és történésirõl szól a topik.

Tegnap vettem észre a Network Smoothing állításával kapcsolatban,hogy nekem mintha számítana valamit. Sokan leírták már,hogy placebo,nem számít semmit,de én biztonsággal állíthatom,hogy igen is számít.Lehet nekem azért,mert kicsit gyengécske a gépem,de észleltem,hogy teljesen márképpen adja mondjuk 10-re lehúzva,mint 30-on pl.

Ozimak,Gyuszopapa,Harcimókus : nagyon jól összefoglaltátok, a játékkal baj van, csak a játékosok tehetnek ellene azzal, hogy mindenhol felhánytorgatják a hibáit, és nem veszik meg.
Csak az a baj, hogy én itt azt vettem észre, hogy a 3 nappal ezelõtti tisztogatásig, itt csak a kedveskedõ, játékdicsérõ, fanboy vélemények voltak nyilvántartva, a hg megtorolt mindent, ami ezzel,vagy a sleppje akaratával ellenkezett. És a közösség is eddig olyan birka volt, hogy nem mertek felszólalni e hátborzongatóan elfajzott mutatvány ellen.
scomcomputers
Ugyan már tényleg nincs mit,nagyon szívesen segítek!
<#worship>

Ezt meglesem én is köszi!

scomcomputers
Ami érdekes, én sokat foglalkoztam ezzel és nálam pl 15%-on nagyon tudja adni,viszont nekem 25-40-s pingjeim vannak a szerókon,tehát nálam nem olyan jó ha 20%-ra állítom mert akkor már hibázik a hitreg...
Ezzel a progival jobban be tudod állítani,ezt is és mást is a BF4-ben.

Ami fontos ez a progi létrehoz egy "user.cfg" fájlt a játék fõkönyvtárában,viszont ebben a fájlban létrehoz egy “UI.DrawEnable 1” parancsot is, na EZT TÖRÖLNI KELL, mert a mostani patch után emiatt a parancs miatt nem indult a játék...
Röviden ennyi...
<#worship>

ozimak
<#eljen> Marad 20-on 😊 Feljebb nem megy már az tuti <#vigyor>
scomcomputers
Ez a videó nagyszerûen bemutatja a dolgot, igaz BF3-as, de szerintem nincs különbség:

<#eljen><#hehe>

Na ennek örülök.Azért mondtam hogy valamit segit,szerintem szerverfüggö dolog ez.

ozimak
Jelentem tényleg valamivel jobb volt talán. Nem azt mondom, hogy egetverõen más, de azért megér egy próbát! Mindenesetre én most 20-on hagyom, kb. akörül szokott lenni a pingem. Javaslom másoknak is! Valamint igen 😄 supportot már én is észrevettem 😄 Mondjuk nekem M249-esem van én azt szeretem. Már a peccs elõtt is elég jól osztottam vele 😊 Ha ráteszitek a long barrel-t akkor tényleg majdnem olyan mint egy 200-as tárral szerelt assault rifle. 😊
Pl ma úgy volt jó,hogy ping körüli értéke állitotam,de hozzáteszem igy se volt 100%.De legalább akit löttem az meg is halt.Próbálgatni kell.Olyan tuti nem lesz mint bf3-ban.Menjetek supporttal az most nagyon Op lett.Mg4 majdnem olyan mint az m16 bf3-ban csak 200 golyóval😊.Ammo meg mindig kell.

na ez engem is érdekel, azt mondta még valaki a legelején hogy max 10%-on legyen, de ha segít dolgokban akkor érdekelne hogy mi az ideális beállítás! ez a kinek megy jól dolog meg olyan hogy nekem is feltûnt hogy sokszor úgy ölnek meg hogy fedezékben vagyok, meg minden ami a netcode miatt lehet de van mikor egyáltalán nem jönnek ezek elõ (ez a kevesebb)

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Nektek összejött az 5 kill a Caspian Borederon vagy a Firestormon a tornyokról, mert nekem valahogy nem akar. Caspianen kár is próbálkozni, mert 1 perc alatt romba döntik az antennát, Firestormon meg csak 4-ig jutottam, akkor sem sniperrel - mint sokan mások - hanem közelharcban, a snipereseket idegesítve.

Nem ehhez tartozik:
Hogy-hogy talál a szerverkeresõ kínai szerókat is? Nem úgy volt, hogy a KNK-ban betiltották a BF4-et?

YouTube: 23Drazse

ozimak
Meg lesz! Nemsokára felmegyünk bratyóval úgyis!
Majd irj,hogy jó segitet-e valamit.Nem lesz igy se tökéletes.

tutituti
most a BATTLEFIELD 4™ GRENADE SHORTCUT KIT
ingyenes.lehet volt de jobb többször mint egyszer se 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Harcimókus
Minden kiegészítõ külön is megvásárolható,hogy megéri-e,az már más kérdés...