Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2>
* Scomcomputers the future of computing!*
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
. Go into your game directory (D😮rigin GamesBattlefield 4, or whatever is the default one)
2. If you have a “user.cfg” file, open it in notepad.
3. Delete the command line “UI.DrawEnable 1”
4. Save the file
5. Start the game
Úgy vagyok mint Gyuszopapáék, várom bant a királytól, mert szidtam a programját 😄
Próbálj meg minden felesleges programot kilõni a tálcáról és a feladatkezelõbõl és úgy teszteld a játékot.
Nem árt a tûzfalon a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe kiengedése sem.
Konkrétan hiába frissítetted már ezerszer,ha egyszer sem realizálódott.
Nem tudom van-e külön topic a BF4 help-nek, úgyh beírom ide, max majd kitörli az illetékes.
PB ezzel az üzenettel dobál ki, de hiába frissítettem már le 26ezerszer, ugyanúgy betojik a játék "RESTRICTION: Disallowed Program/Driver <130827>130827>"
EA fórumot hiába olvasgatom, senki nem tud mûködõ megoldást.
Igazából nem visel meg nagyon, hogy nem mûködik a játék, csak még se lenne rossz ha 2-3 hetente el tudnám indítani egy kör erejéig.
Köszi,
Dave
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A szerver 30/seces frissitessel kapja meg az adatokat a klienstõl, viszont azokat már csak 10-essel továbítja a klienseknek, tehát késik az egész.
A 10-es tickrate amúgy is rettentõ kevés, de de ez a külön-külön 10/30-as érték talán még rosszabb, ahogy ezt megoldották.
- Elõnybe kerül az, aki kinéz valahonnan és egybõl lõ, mert ha mindent figyelembe veszünk (tickrate, ping, stb), akkor kb fél másodperccel(!) késõbb látja meg õt az ellenfél. Ez hatalmas késés egy FPS-nél.
- Hátrányba akkor kerülünk, amikor fedezékbe akarunk vonulni, mert hiába mentünk be valami mögé, a ritka adatfrissités miatt a katonánk még mindig "kint van" a fedezékbõl a szerver szerint és az ugye ellenfél monitorján is.
- Az "egy lövéses halál" pedig igazából nem is egy lövéses, csak a szerver egyszerre küld el kb 4-8 lövedéket a ritka adatátvitel miatt.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Amúgy a teória nem hülyeség, de én tényleg megyek elõre mindig. A videóban amit kitettem abban is lehet látni azthiszem 😊 Jó mondjuk az TDM volt, de CQ-n sem látsz! Mégis szopok... :/
Lehet, hogy nem volt teljesen felesleges a sírásom a hivatalos vonalon? 😄 Remélem sikerül nekik rendbe tenni!
Addig egy pár jópofa komment:
"let’s see what this fix will break"
"Haven’t we been testing this game for 4 months?"
Érdekes módon,most a patch után megszûnõben vannak a kidobások,beakadások,(a fekete képernyõs hibát az userek megoldják egymás közt,mivel az mindenkinek az user.cfg-vel függ össze)hátha sikerül már helyrepofozni.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Itt találsz több helyet is ahol 12-15 euro között vehetsz Second Assault kulcsot. >>> link
Hogy mennyire megbízhatóak azt nem tudom.
Magyar üzletben szerintem nincs még sehol.
De akkor már inkább érdemes a Premiumot megvenni kb 9-10ezer forintért itt Magyarországon valahol, mivel úgy sokkal jobban kijössz.
Megint az lesz a vége az állandó kötekedésetek miatt, hogy be fogják zárni a topicot, pedig végre kezdett volna normális lenni a hangvétel.
A Second Assaultot lehet elõrendelni valamelyik magyar üzletben?

Végre tényleg a játékról van szó, nem az alregektõl való rettegésrõl.
Tegnap vettem észre a Network Smoothing állításával kapcsolatban,hogy nekem mintha számítana valamit. Sokan leírták már,hogy placebo,nem számít semmit,de én biztonsággal állíthatom,hogy igen is számít.Lehet nekem azért,mert kicsit gyengécske a gépem,de észleltem,hogy teljesen márképpen adja mondjuk 10-re lehúzva,mint 30-on pl.
Csak az a baj, hogy én itt azt vettem észre, hogy a 3 nappal ezelõtti tisztogatásig, itt csak a kedveskedõ, játékdicsérõ, fanboy vélemények voltak nyilvántartva, a hg megtorolt mindent, ami ezzel,vagy a sleppje akaratával ellenkezett. És a közösség is eddig olyan birka volt, hogy nem mertek felszólalni e hátborzongatóan elfajzott mutatvány ellen.
<#worship>#worship>
Ezzel a progival jobban be tudod állítani,ezt is és mást is a BF4-ben.
Ami fontos ez a progi létrehoz egy "user.cfg" fájlt a játék fõkönyvtárában,viszont ebben a fájlban létrehoz egy “UI.DrawEnable 1” parancsot is, na EZT TÖRÖLNI KELL, mert a mostani patch után emiatt a parancs miatt nem indult a játék...
Röviden ennyi...
<#worship>#worship>
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem ehhez tartozik:
Hogy-hogy talál a szerverkeresõ kínai szerókat is? Nem úgy volt, hogy a KNK-ban betiltották a BF4-et?
YouTube: 23Drazse
ingyenes.lehet volt de jobb többször mint egyszer se 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict