Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:Még mindig jelen van egyeseknél a memory leak,olvastam más fórumon.
Én a cleanmem nevû programot használom,ha idejében elkapom és kinézek a menûbe ,látszik hogy kúszik felfelé a memória használat,akkor még kordában lehet vele tartani,egy "clean memory now" paranccsal,de ha felmegy 95-98%-ra,akkor már cseszhetem,mert az is tehetetlen vele,csak reset...
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Én vettem a fáradtságot és írtam,hogy nyissák ki újra a topikot,te tettél érte valamit is??...akkor??
Ugyan úgy személyeskedsz,mint a kitiltott,de lelked rajta.
Én a vitát befejeztem.
Csak a játékról,vagy semmit,még egyszer szépen kérem.Köszi.!
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Többiek.Valami gumiszobát keressetek a vitátoknak,ez most már a játékról szól.Köszi.<#worship>#worship>
[spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elküldve: 2014. 02. 27. 08:46
Tárgy: Nincs tárgy
látom, a titan topicban nem birtál belémkötni, ezért inkább keresel lehetõséget máshol...növessz gerincet te féreg, ne jelentgessél mint egy patkányféreg náci házmester, vagy anyád az a kurva, gecievõ ribanc erre tanított téged a kommunizmusban te görény?
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A szokásos...Egyszer talán kitisztul ez a topic és nem a folyamatos flémelést kell olvasni...😊
Igaz,van másik jet aki bánthatná,de sajna ez nem így mûködik.
Az tény,hogy ami most van,nem valami fair,de hát,mi az??
Reaper2104:Az én olvasatomban az áll,-mivel ránéztem én is a moderátor topikra,-hogy a szabályok még ha házigazda valahol,akkor is vonatkoznak minden fórumozóra.Figyelmeztették,hogy pontozva lesz az off topik hozzászólás,figyelembe vette??Nem.Akkor??Úgy gondolta,neki szabad,csak a másik a helikopter...errõl ennyit.
Játékról annyit ,hogy azt a sz.ba ba.szott Q. AA-t mikor fogják már lebutítani ? Iszonyat rühellem a pálya végén kempelõ AA-okat.
A játék már csak ilyen.Tény,s már sokan soxor leírták,hogy elment volna bf3 DLC-nek is ez a rész,de sok változás ebben már nemigen lesz.
Az pedig,hogy kit szidnak és hol,maradjon az õ személyes gondjuk,itt egyenlõre a játékról legyen szó,s punktum.
Sakkoo.......Baszkiiii

Sakkoo.......Baszkiiii
Különc: Ha neki nem tetszik,nem tetszik,miért nem lehet békén hagyni?Nem erõszak a kucuvágás...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
@Gyuszopapa: Szerinted...szerintem több is...de hagyjuk,a játék a lényeg.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tegnap lejott az uj peccs..csak telepitette az Origin,nem jatszottam.
Ma fel akarok menni,szervervalasztas,tolti be a Paracelt,zeneget,es pont mikor belepne a jatekba fekete kepernyo,egyet kettot villan a jobb sarokban egy kis feher negyzet,aztan az is megfagy,es sotetseg.
Jatek javiasa megvolt,monden ok.
Frissites keresese megvolt minden friss. Nem tudom mi ez,de igy meg soha nem jartam,hogy fel se tudtam menni, segito valaszaitokat halasan koszonom..😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sakkoo.......Baszkiiii
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sakkoo.......Baszkiiii
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
<#szomoru1>#szomoru1>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ma megvettem ezt a fost hát fél óra játék elég volt hozzá,hogy a BF3 lepipálja ezt a rajzfilmszerü borzalmat.Kár volt a pénzért.Szerintetek el lehet adni ugy hogy már regisztráltam?Mert akkor inkább veszek a BF3 hoz kiegészitöt,nem azt a szart..
Sakkoo.......Baszkiiii
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78