15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#12762 LOL! és tényleg :D hát, ezt csőre szoptam, ahogy egy volt kollégám mondaná :DDDD
köszi a felvilágosítást!!
"ghost patch", bazmeg :D -
#12761 A G36C a youtube-osok áprilisi tréfája volt. -
#12760 ma kinek lenne kedve egy szerveren játszani?:) lévén hogy üres a szerverünk, és üres szerverre senki nem megy be, kérném a segítségeteket a benépesítésben :), aztán ha egyszer beindul onnantól már nincs para :) -
#12759 viszont a játék legjobb fegyvere szerintem nem a G36C, hanem a SCAR H, akármit is mondjanak most a YouTube-osok.
ezeken az új pályákon nagyon jól lehet assaulttal conquestezni is, mert le lehet kerülni a járműveket. a vanila mapokon, és főleg a chinán, az engineer a legjobb class, itt viszont rendszeresen az első 3-ban vagyok az assaulttal - és a SCAR-H-el. kézi ágyú, azt kell mondanom... nagyon jó a sebzési modellje (34 max damage, 25 minimum damage), és ennél a fegyvernél azt érzem, hogy hullanak is tőle az ellenfelek, nem úgy, mint a carbine-oknál... -
Gabesssz19 #12758 Nekem nagyon bejött ez az új DLC , most már át álltam Mantle-ra is mert az is jobban fut mint a DirectX, tickrate-val csinálnának még valamit és egy szavam nem lenne, csak pozitív. -
#12757 Nekem is volt olyan hogy nem volt hang, azt hittem csak lenémítottam, de nem.. -
I love techn0 #12756 Kicsit -an de törve nem megérkeztem, de látom közben kiürültetek majd legközelebb . -
#12755 Jön ebben az évben Battlefield, de az nem az ötödik rész lesz és nem is a DICE fejleszti... -_- -
#12754 ezek szerverhibák, és már dolgoznak a javításon. :)
nekem a sound bug tért vissza, illetve úgy érzem, hogy ezek a mapok - ellentétben a korábbi DLC pályákkal - rettenetesen lettek optimalizálva. nagyon sok helyen lassulok be :( -
sasafr #12753 Azért minden patch visszahoz valamit ami már egyszer ki lett javítva. Most a "something went wrong" nevezetű fagyás jött. Napi 2-3 darab. :( -
#12752 még nem volt, de valóban szinte biztos, hogy lesz.
nem véletlenül szórják ki a DLC-ket ilyen korán.
és nyilván nem a DICE fejleszti majd (sőt, érdekes lesz, mert elvileg jövő nyáron jön a Star Wars Battlefront, tehát kérdéses, hogy jövő őszre ők készítenek-e majd új Battlefield-et).
amiről szó volt, az egy "police theme" BF, illetve aminek én örülnék, az egy újabb második vilgáháborús történet, klasszikus pályákkal, fegyverekkel. nem vagyok nagy fegyverszakértő, vajon hány fegyver kaphatna helyet egy ilyen játékban, ha korhűek próbálnak maradni a fejlesztők? -
#12751 Tessék! NEWS! -
#12750 Ötödik rész? Mutasd már meg a bejelentést tartalmazó hírt. -
PanelParaszt #12749 Pina Gaming forever :) -
#12748 hát igen azokat a csipákat én is rühellem akik beállnák épp map szélére és havonta lőnek egyet. itt viszont úgy van hogy ha elején mindenki pl snipert választana, akkor azé marad a slot aki killer regisztrál egy halált. szóval ha a gyerek map szélén kempel, nem biztos hogy sniper is marad :) -
I love techn0 #12747 Nem néztem hányas a szerver így azért kicsit más a leányzó fekvése, leginkább akkor idegesítő a limit ha olyanok szedik ki akik elkempelnek valami isten háta mögötti helyre igaz lehet nem hal meg egyszer sem de mondjuk csinál 5 killt 30 perc alatt gyakorlatilag értelmetlenül nyúlta be. Aki meg mondjuk egy 32-64-es szerverre 2 snipert engedélyez ott az admin nagyon rühellheti a snipereket, nem is járok korlátos szerverekre de a magyar szervereknek mindig adok esélyt, mert magyarok között játszani jó és a magyarság mindenek előtt . Majd olyan 22 fele felnézek remélem sokan leszünk. -
#12746 28 férőhelyes és csapatonként 4 a sniper limit szóval ha mondjuk tele a szerver (amit remélem hamarosan el is érünk) akkor is kevesebb esély van arra hogy nem jutsz sniperhez mint általánosságban a többi szerveren ahol 2 szokott lenni a max csapatoként -
#12745 tegnap előtt nekem is volt ilyen something went wrong :) -
vg #12744 Nem hinném. Év végén itt lesz az ötödik rész, ne félj. Júliusban már az arcodba tolják az első előzeteseket is az E3 EA konferencián. Esetleg azt lehetne bojkottálni úgy, hogy fél évig nem veszed meg. Gondolod kibírod? -
I love techn0 #12743 Ma megyek haza majd meglesem a szerveretek este, bár a sniper limit az nagyon nem tetszik, mert elég sokat snipolok és a limites szervereken nehéz hozzájutni, de itt az ideje a hardcoret kipróbálni , amugy lehet normálon is 1 lövéssel fejes nélkül ölni sniperrel kb 5 méteren belülről . -
#12742 a Dice-nak és a Battlefieldnek leáldozott. -
#12741 jók ezek az új pályák... de a Mortar valami extrém módon laggol... botrány, és játszhatatlan... és ez a javított változat, bazmeg... elképesztő! most épp a jó öreg "stg went wrong" hibába futottam bele, lefagyott a szerver... érdekes volt, egy ismerősöm van itt nálam, nézi a játékot, és ahogy kimondtam, hogy "szerintem most fog kifagyni a szerver", egyből meg is történt :)
GG, Dice, komolyan... ez valami borzasztó. -
#12740 amíg netcode és hitbox nincs normálisan megcsinálva addig normalon (és ez legjobban a snipernél jön ki) sniper csak akkor tud valami kezdeni ha nagyon jó a célzókája és a hitbox épp ott van ahova lő :( -
#12739 egyelőre az van beállítva és sajnos nem lehet egy szerveren x map hardcore és y map normal :(
egyébként normal módot picit hülyeségnek tartom, mivel egy emberbe száztrillió golyó kell mire meghal, semmi előnye nincs a reflexnek, mert van ideje rádfordúlni és fejbemákolni, ami ebben a játékban nem ritka. Sniper puskával is csak fejlővés eredményez instant halált, chestre kettő kell, ami igen hülyeség amikor egy motorblokklövővel chesten lövöd és jön tovább feléd, plussz mapon látszik az ellen, ami megint csak nem annyira valósághű, ezért van a hardcore favorizálva. :D -
#12738 Hát a Metro/Locker no explosive az egy áldás. Csak hardcore mode lesz? -
#12737 A PINA szerver sikeresen be lett állítva, minden működik rajta, este 7 körül lesznek fent az adminok és ha valami extra map igény van, akkor akár be is kerülhet a maplistbe a voteolható mapok közé. Van egy két rule rajta, ami majd még lehet hogy változhat a játszhatóság növelése érdekében. Jelenleg sniper limit 4, no explosive metro és locker, stat monitor, votekick, forgive/punish van beállítva. Ha van kedvetek minőségi játékot játszani akkor gyűljetek este 7 körülre a szerverre :) Arra törekszünk, hogy mindenki élvezetes játékot tudjon játszani a szerveren és boldogan térjen nyugovóra :D:D -
Stief #12736 Egyet értek teljesen veled, egyik legjobb kieg bár nekem mindegyik tetszett, egyetlen hiányosság, még mindig nem írja ki mindig hogy mivel öltek meg. Ja és azt is észrevettem, hogy nincs mindig saját ping kijelzés, csak egy kis vonal. De egyébként ennyi! -
#12735 biztos nem, az LA Dice fogja csinálni -
#12734 Itt
"A Visceral a Dead Space fejlesztőcsapata, a mérsékelt sikerű harmadik rész után nincsenek „életjelei” egy folytatásnak. Elég nagy meglepetésre adhat okot, hogy a DICE helyett ők csinálták a BF3 utolsó, End Game nevű DLC-jét, valamint FPS műfajban jártas munkatársat kerestek" - és úgy tudom, ők fejezik be az utolsó két DLC-t is. -
#12733 Vicces ez a Battlelog azt mondja hogy nincs meg a Second Assault úgy hogy Prémium .....im van. -
Mester01 #12732 Teljesen egyet értek én is veled! :)
-
#12731 mi az, hogy nem a DICE csinálja majd? hülyeségeket ne beszéljünk már :D
ezeket a DICE stockholmi központja csinálta, ők ezentúl ráfekszenek a Mirror's Edge 2 és Battlefrontra, a maradék 2 DLC-t a Los Angeles-i DICE irodája csinálja majd -
Gyuszopapa #12730 -
I love techn0 #12729 Ja tudom én is olvasgattam itt a dolgokat, volt egy pár kör ezekkel kapcsolatosan. -
#12728 és ha nem ?:) -
#12727 Körül-belül én is ezt magyaráztam itt, hogy az FPS-nek is köze van a célzáshoz és a találat regisztációhoz, de le lettem hülyézve... -
gstup #12726 Remélem a név csak rövidítés?! -
#12725 sziasztok
új server állt csatasorba melyet magyarok üzemeltetnek:
PINA server :)
a maplista majd frissül, de főleg hardcore szerver lesz -
I love techn0 #12724 Nem kekeckedésből mondom, de egy fps játékban pont az fps megfelelősége az egyik legfontosabb kritérium, hogy élvezhető legyen a játék. Én sem nézegetem gyakran, ritkán ki iratom, de egy rutinos róka látja, érzi, hogy mikor szar az fps és minél több stabil fps-el játszol annál inkább előnyben vagy a másikkal szemben, itt sokan szidták korábban a hit reget pedig különösebb probléma azzal sincs csak sokaknak úgy tűnhet. Elmagyarázom miről beszélek: Nálam ha csak megyek pl siege of sanghájon kb olyan 50 fps van, csatákban ez simán beesik olyan 30 körüli fps-re érezni a játékban a szagatást a nagyobb harcokban nem is lehet olyan pontosan célozni és lövésközben is nagyon látszik, hogy ugrál a célkereszt (mintha szinte 0 stabilitás lenne) és akkor még erre rájön, hogy az autómata gépfegyverek pontossága 1/3 (persze attól függ mit teszel rá), és mikor legutóbb játszottam bementem egy metrós rush szerverre kisebb pálya kevesebb ember és ugye nuku harci járművek nem tudom mennyi fps volt de folyt a játék simán végig 50 fps fölött játszottam mindenkit kinyírtam max 6-8 golyó kilövésével közelre és távolra egyaránt a magas fps miatt pontosan tudtam célozni a célkereszt rángása szinte egyáltalán nem látszott (a gyors frissítés miatt gyakorlatilag egyből visszatér) kurva fasza volt. Egyébként naggyából egy éve cseréltem gépet a videó kártyát leszámítva még far cry 3 miatt, ott 1-2 szeres k/d-m felment olyan 5-10 szeresre ennyit jelentett ott pl hogy a harcközbeni kb 25 fps felugrott mondjuk stabil 60 fölöttire csalóztak is rendesen . Itt bf4-ben azt is tapasztaltam elég szerver függő, hogy mennyire laggos vagy kevés fps el megy a játék, próbálgattam pár capture the flag meg destroy módos szervert, de laggosak voltak (pedig kevés emberesek, gondolom szar helyen bérelik) így maradtam a korábbi favoritjaimnál ott mindig királyakat játszok. Biztos, hogy a játék sincs tökéletesen megírva az fps-el kapcsolatban de már a videó kártyámat is cserélnem kéne csak még azzal kivárok kicsit. Elnézést a terjedelemért. -
#12723 Hmm... tényleg játszható a cucc, végre úgy érzem hogy nem szalmaszálvetővel harcolok.