Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harcimókus
Pedig rengeteg megoldás létezik rá,a fesz. emeléstõl a driver cserén keresztül,olyan nincs,hogy ne fusson...sajnos ez az a játék,amiben még mindig a felhasználó a fõszereplõ,ha játszani szeretne.Keresgélni kell,megoldásokat kipróbálni,másképpen nem játszol az tuti...Sajnálatos,de így van.

Nekem sajnos brutális fps droppjaim vannak.Semmi nem segített.Nálam most pihen a játék,hátha egy okos ember kitalál valamit a problémára. 😊

Szerintem az a legrosszabb hogy felveszitek a kesztyût.Lehet provokatív,nem kell vele foglalkozni.Avval hogy válaszolgattok olyanok lesztek mint ami ellen kûzdötök.

Harcimókus
Oksa.

Más:Még mindig jelen van egyeseknél a memory leak,olvastam más fórumon.
Én a cleanmem nevû programot használom,ha idejében elkapom és kinézek a menûbe ,látszik hogy kúszik felfelé a memória használat,akkor még kordában lehet vele tartani,egy "clean memory now" paranccsal,de ha felmegy 95-98%-ra,akkor már cseszhetem,mert az is tehetetlen vele,csak reset...

Peet81
jól van nem vitatkozom, végülis a nem kivánatos személy már nincs itt, ugyhogy énis befejeztem, rendben?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Harcimókus
Kérlek,ha te is az õ sorsára szeretnél jutni,nekem aztán oly mind1.
Én vettem a fáradtságot és írtam,hogy nyissák ki újra a topikot,te tettél érte valamit is??...akkor??
Ugyan úgy személyeskedsz,mint a kitiltott,de lelked rajta.
Én a vitát befejeztem.
Csak a játékról,vagy semmit,még egyszer szépen kérem.Köszi.!

Peet81
jah valóban nincs, mert YoungBloodAgentnek sok van igaz? nem hiába lett megint kitiltva. Mókus alreg

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Harcimókus
Ne is haragudj,de a te hozzászólásodnak sincs semmi köze a topikhoz.<#nemtudom>

Többiek.Valami gumiszobát keressetek a vitátoknak,ez most már a játékról szól.Köszi.<#worship>

Mivel rólad van szó, ezért nyilván.
Nyílván.😊

[spoiler [/spoiler]
rain : ezt most hamisítottad, szép munka nem mondom, de akkor is hazugság
Peet81
sok baromarcú új alregek megint kezdik, szánalmás már. Starfos és bandája

Inkább az AA legyen erõs, mint a vadászgép. Bf3at is megölték az ostoba jetesek normálon a beépített whval/3dspot/.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feladó: BloodYoungAgent
Elküldve: 2014. 02. 27. 08:46
Tárgy: Nincs tárgy
látom, a titan topicban nem birtál belémkötni, ezért inkább keresel lehetõséget máshol...növessz gerincet te féreg, ne jelentgessél mint egy patkányféreg náci házmester, vagy anyád az a kurva, gecievõ ribanc erre tanított téged a kommunizmusban te görény?

<#taps><#taps><#taps>

A szokásos...Egyszer talán kitisztul ez a topic és nem a folyamatos flémelést kell olvasni...😊
Harcimókus
Ezzel csak az a baj Gabesz,hogy akkor viszont visszatérnek a pro-jetesek,mert nem csak a vízszintes lövéseit csökkenti,ha nerfelik,hanem a függõlegest is...tehát ha leveszik teszem azt úgy 400 méter körülire,a jet vígan elmenekül és élheti kis vagány életét,csak fölé kell emelkedni.
Igaz,van másik jet aki bánthatná,de sajna ez nem így mûködik.
Az tény,hogy ami most van,nem valami fair,de hát,mi az??

Reaper2104:Az én olvasatomban az áll,-mivel ránéztem én is a moderátor topikra,-hogy a szabályok még ha házigazda valahol,akkor is vonatkoznak minden fórumozóra.Figyelmeztették,hogy pontozva lesz az off topik hozzászólás,figyelembe vette??Nem.Akkor??Úgy gondolta,neki szabad,csak a másik a helikopter...errõl ennyit.

Biztos azt kapta amit megérdemelt. Én nem tudom, csak így érzem.
Csak az itten a probléma, hogy aki kibannoltatta a hg-ét (mert a hg teljesen jogosan bannolta õt többször is, mert csak trollkodott és ordenáré primitív stílusban írt) az most egy újabb álnéven itt vígan gerjeszti a feszültséget és hazudozik, nem véletlenül találták ki a moderálást amit most sajnos a trollok szétzúztak és most vígadhatnak....<#buck>
Mind a 3 legutóbbi hozzászólónak igaza van , volt egy kis félreértés , meg meg nem értés , nincs itt semmi probléma. 😊

Játékról annyit ,hogy azt a sz.ba ba.szott Q. AA-t mikor fogják már lebutítani ? Iszonyat rühellem a pálya végén kempelõ AA-okat.
Harcimókus
Semmi probléma fiúk,ezen nem kell egy percig sem vitázni.Mindenki mást lát ki még egy darab zsíros kenyérbõl is.Van akinek étel,van aki fújjol,mennyi zsír...Van akinek a pap,van akinek a papné,(nekem speciel a lánya)
A játék már csak ilyen.Tény,s már sokan soxor leírták,hogy elment volna bf3 DLC-nek is ez a rész,de sok változás ebben már nemigen lesz.
Az pedig,hogy kit szidnak és hol,maradjon az õ személyes gondjuk,itt egyenlõre a játékról legyen szó,s punktum.

ronso : az biztos, hogy a szövegértés, írott szöveg tartalmának felfogása nem az erõsséged, most mész és újragondolod az életed, mert iszonyat nagy hülyeséget csináltál. Nevezetesen azt, hogy marhára nem rólad volt szó, hanem a különcrõl.
ronso
Én nem ismerek egy modit sem barátom,a BF-eseket nem szidtam, csak a grafikáját a 4-ek, a 3 nak szerintem látványosabban jobb a grafikája,a BF3-al a mai napig játszom ha van idõm.Gumiszobába sem járok ugyhogy ne hasonlítgass engem és ne személyeskedj barátom.Az,hogy nekem nem tetszik ennek a BF4-ek a grafikája az az én problémám majd a fiam használja én meg 3-zok ennyi.Válogasd meg a szavaid még ha irsz is mert én nem személyeskedtem az alattad iro emberrel egyetemben..Látszik,hogy elég fiatalok lehettek mert kb a fiam aki 8.os õ szokott igy beszélni,( egy darabig...)

Sakkoo.......Baszkiiii

Te is csak azért vagy felháborodva ezen, mert közéjük tartozol. remélem mosol sûrûn fogat
De ha még túl "rajzfilm szerû neki a grafika" ami szerintem hülyeség, akkor vegyen le mindent LOW-ra és máris meglesz oldva a problémája .
a különc meg a többi vele egy húron pendülõ retardált csak annak köszönheti ittlétét a fórumon, hogy tövig van a nyelvük a modikban, elég bemenni a gumiszobába, ott lehet látni, ahogy kollektive szidják a bf-eseket, akik szidják a dice termékeket, az iram klánt, vagy a többi fórumozót.
Különc
Ok, csõ kocsis

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronso
Ugy látom ,hogy te vagy itt a forum okostojása,hál isten,hogy közbe tudtál szolni,holott hozzád nem intéztem kérdést te rögtön lekocsisoztál.Jo lesz ha visszafogod a szád.Veszekedés elkerülése végett amit 40 évesen nem fogok kezdeni (lehet hogy a fiam lehetnél nem tudom)de itt én be is fejeztem....

Sakkoo.......Baszkiiii

Harcimókus
Egy windows,vagy total commander kell csak hozzá,rákattintol az user.cfg-re,majd lent a szerkesztés vagy az F4-re és már ott is a dokumentum elõtted.Persze van más módja is,de én így szoktam.

Különc: Ha neki nem tetszik,nem tetszik,miért nem lehet békén hagyni?Nem erõszak a kucuvágás...

Különc
Megpróbáltam volna megfejteni mit értesz viccesen rajzolt rajzfilmen, így viszont már annyira nem érdekel, ha csak 15 perc hírnév kellett meg egy kis trollkodás

ronso
Gondolom ugyanazt mint te😊 Csak neked tetszik

Sakkoo.......Baszkiiii

Olvastam,de az user.cfg file-t nem tudom megnyitni.
Harcimókus
A #11978 -asban le van írva a válasz,máskor görgess kicsit lefelé...

@Gyuszopapa: Szerinted...szerintem több is...de hagyjuk,a játék a lényeg.

Ha észrevettétek volna van itt egy álreg megint.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sziasztok..ha tudtok,kerlek segitsetek.
Tegnap lejott az uj peccs..csak telepitette az Origin,nem jatszottam.
Ma fel akarok menni,szervervalasztas,tolti be a Paracelt,zeneget,es pont mikor belepne a jatekba fekete kepernyo,egyet kettot villan a jobb sarokban egy kis feher negyzet,aztan az is megfagy,es sotetseg.
Jatek javiasa megvolt,monden ok.
Frissites keresese megvolt minden friss. Nem tudom mi ez,de igy meg soha nem jartam,hogy fel se tudtam menni, segito valaszaitokat halasan koszonom..😊
Különc
Csinálj már egy screenshotot arról mit látsz

ronso
Mi a bajod? Mirõl beszélsz

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Nem érted😊 Nem a driverrel van a bajom,hanem ezzel a viccesen rajzolt garfikának nevezett valamivel..Teljesen jol megy a gépen nem ez a baj,hanem ha megnézed a 2 gamét mekkora különbség van már..Lehet ,hogy ez csak engem zavar..na de mind egy a kérdésem az eladásra vonatkozott..kösz srácok..

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso : azon gép mellett ami az aláírásodba szerepel, én sem értem a grafikára való panaszt, a játékra igen, de nem a grafikára. Drivercsere, újrarakás /ha kell az egész gépet/, driver illetve játék beállítások. Meg kell hogy oldják a grafika parát.
Különc
Csõ kocsis

szomferi
uramisten

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ronso
Viccelsz ez nem játék ez egy rajzfilm..hogy ilyet csináljanak 2014 ben..szégyen.Hát hol van ez a BF3 hoz,ugy grafikailag ugy játszhatóságban..de a grifikája az felháboritó

Sakkoo.......Baszkiiii

Csak trollkodik.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

scomcomputers
De mi a baj, írd már le egy kicsit részletesebben, talán van megoldás rá!
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

ronso
Mi a BF3 ra gondolsz?

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Hát akkor itt fog elrohadni a polcon...köszi a választ

Sakkoo.......Baszkiiii

scomcomputers
Csak az "origin" accodal együtt tudod eladni, ha van rajta más játék is, akkor az "veszett"-sajnos...
<#szomoru1>

* Scomcomputers the future of computing!*

Nagyon jók lettek a kiegészítõk, idáig a legjobb battlefield gamma.
ronso
Sziasztok.
Ma megvettem ezt a fost hát fél óra játék elég volt hozzá,hogy a BF3 lepipálja ezt a rajzfilmszerü borzalmat.Kár volt a pénzért.Szerintetek el lehet adni ugy hogy már regisztráltam?Mert akkor inkább veszek a BF3 hoz kiegészitöt,nem azt a szart..

Sakkoo.......Baszkiiii

Big thx

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78