Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
na, ha majd jön a Naval Strike, ott is meg lehet próbálni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

DarkSector
Mondjuk pénzt én nem adnék ezért a játékért, így ingyen kipróbálásra jó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azt ígérték hogy 24 órán belül az Originen keresztül bárki letöltheti és játszhat a bétával. (konzolon már megy).
Ezt több mint 15 órája mondták. Tehát elvileg délután már elérhetõnek kell lennie mindenki számára.
link

Smithwarden
Szenvedes nincs vele annyi az biztos, viszont hosszan tarto jatekelmenyt (nekem) kozel sem ad annyit, mint a BF ad (ilyen bugosan is), illetve adhatna ha normalisabban patchelnek.
Van 1-2 jo dolog benne, de tul egyszeru, kapkodos ugrabugra, nyomd tovig a gombot arra ami mozog, celozni sem kell nagyon ra, eleg keves tartalommal.
De ezt mar leirtam bovebben ott amit elobb linkeltem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
fasza, ez hány órát jelent? mondjuk ma délután?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Néhány órán belül teszik teljesen nyílttá a bétát, bárki játszhat vele, nem kell majd kulcs hozzá, sem EA-s email......

Egyébként javarészt egyetértek a kritikával, hogy orvosolják-e amit lehet (például a rúgás erõssége tényleg vicc)vagy sem meglátjuk, én mindenesetre haverral már beleöltem közel 10-15 órát az elmúlt másfél napban a 2 beta pályába, és hiába az a pár nyûg, egyszerûen századannyi szenvedés sincs vele mint a BF4-el és a csapatmunkázás is megy benne ezerrel....Ha ilyen minõségû lenne a BF4 az embernek nem nagyon lehetne egy rossz szava sem de ettõl baromi messze van még mindig, hiába foltozzák ezerrel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
thx meglesem gyors. De ugye még nem késõ csatlakozni.

Smithwarden
Ha a sajat topikjaban visszakeresel kicsit, akkor ott le van irva.

DarkSector
mi kell hozzá? cd-kulcsot igényelni valahol? mert én pc-t meglesném.

Smithwarden
Mar 2 napja megy a PCs beta is...
Aki akart siman be tudott mar jutni (supportnak egy rovid uzenet).
Amugy tenyleg jo a netkod es a hitreg (valoszinu normalis source motoros, 60 tick/per seces alappal megy, a BF-es 10 helyett) es hangulatos elsore, de szerintem eleg sok sebbol verzik a jatek.
Ide nem akarok tobbet kommentelni rola, de a topikjaba irtam par negativ-pozitiv dolgot a betarol, kb 4-5 ora game utan.

24 órán belül indul a PC-s Titanfall béta.
Nyílt béta lesz és a konzolosok már nyomathatják.
Kíváncsi vagyok rá.

nekem annyi különbség hogy 6850-em és 4gb-t ramom van.mediumon 40-50 fps hiba nélkül.
neked milyen hiba jelentkezik pontosan?
A bölcsességed addig terjed, hogy számon kéred a stílust a házigazdán és közben farkazol másokat.... <#taps><#zavart2>
Titan mód is lesz.
http://www.gamekapocs.hu/hir/38759/battlefield_4_visszater_a_titan_mod
Ne haragudj nem etetlek tovább csupán annyit jegyzek meg, hogy tudod van az a mese a két kecskérõl és a hídról! Vagyok annyira bölcs, hogy félre állok, azzal a megjegyzéssel, hogy mindenkinél van egy nagyobb farok! Te elég nagynak tûnsz, de azért ne bízd el magad! <#integet2>

giornalista
Phenom II X4 955 3.2ghz
HD6870 1gb
8 gb ram
Win7 64 bit.
Lehet neked kéne, mert nekem nincs gond a memóriámmal amit leírtam az tény....
milyen géped van?
Bagoly mondja verébnek! Olvass vissza, ha meg nem akkor sincs baj kisember!

Te még ebbe a forumba bf4-el kapcsolatos dolgot nem írtál csak beszólogatni jössz, valaki segítséget kért segíteni nem tudsz de elküldöd más fórumba (egyébként pár perc múlva már valaki segített is neki) miközben lefikázod ezt a fórumot aztán meg a házigazdát fikázod ez a trollkodás....<#idiota>
Smithwarden
Igazad van wazze...nalam is (nagyon ritkan) elszakad a cerna...miutan 3. eve itt trollkodik (alregekkel is) az a f.....j. Toroltem is mert nem idevalo a stilus, igaz.
Viszont abszolute nem erdekel, hogy szerinted "ramegett", nekem ezert nem fizetnek es meglepo modon nem is elvezem ezt a haaaaaatalmas nagy hatalmat, de a mar bizonyitottan trollokal es alregekkel mar reszemrol nincs tolerancia.
Ha valami tovabbi problemad van ezzel, akkor ird meg a modiknak.
Meglepo modon nem vagyunk puszipajtasok, sokszor meg veluk is vitazom par dologban.

Például a te "faszfejezõs" kommented! Neked lehet más a "kisköcsögért" büntetõpontot kap! Az olyan nyaller troll mint pl Reaper2104 már meg is jelent és beleböffentett egyet a trollkásába, gondolván elnyom egy csókot a házigazda hátsójára! És ha te úgy érzed, hogy eugabeszt jogod van lefaszfejezni, akkor egyszerûen alkalmatlan vagy erre a feladatra! Hiába törölted a hozzászólásodat az mégis rád égett.

Smithwarden
<#rolleyes> <#idiota>

Van akinek az az azonos mérce, hogy õ bármit megtehet, mondhat mások pedig nem és ha kicsit moderálják akkor persze az negatív diszkrimináció....<#hehe>
ozimak
<#eljen><#nyes>
Hova szity szüttybe lett az air superioriti mod a battlelogból?
" javult valamelyest"

VALAMELYEST...😄

Smithwarden
De ird mar le nekem, hol nem volt azonos mercevel merve valaki?
De ugye nem azokrol a trollokrol beszelsz akik nem tudom hanyadik alregjukkel masznak vissza direkt csak a feszkot csinalni.
Azok biztos, hogy NEM lesznek azonos mercevel merve, azt elhiheted.

ozimak
...nálad. 😄 Én csak tanulva az elõzõ vitákból, nem kívánok itt flamet indítani a játék jelenlegi állapotáról 😄 Pedig bõven lenne mit "sírnom" 😊 De inkább csendben viselem, és anyázok játék közben 😊 Mert ide ugyanannyi értelme van írni a gondjaimról, mint az anyázásnak amit lassan minden nap, minden egyes meccsén csinálok 😊
Nem kell hipnotizálni azonos mércével kell mérni és rend lesz!

giornalista
nekem ilyenkor kékhalálom van, marad a restart.

kéne vennem egy új gépet, az az igazság...
Amióta a prog javult valamelyest csökkent a sírás és a sírás miatti hõbörgés is.😊

Persze még mindig messze van a minõségnek nevezhetõ szinttõl és a BETA TF lenyeli keresztbe a netkód,hitreg, stb oldalról közelítve, de legalább elkezdtek foglalkozni vele és 3 hónap alatt a legutolsó két patch valamennyire orvosolta a bajokat...

Smithwarden
Az embereket nem tudom (es nem is akarom) megvaltoztatni...
A trollokat / alregeket probalom / probaltam aranylag turelmesen intezni.
A full negativ es mar kisse vakon pozitiv taborbol kaptak paran figyelmeztetest, azota kevesebbet vitaznak, ennel jobban nem tudom, hogy legyen kezelve ez a dolog...
Vagy mit szeretnel, hogy mindenkit hipnotizaljak? 😄D

Szintén zenész! Most 10 percen belül két különbözõ szerveren fagytam ki. Hang beakad kép megáll és feladatkezelõ megnyit. Ennyit ért az új pecs! Pedig hetek óta hiba nélkül játszottam.

Félreértesz! Én nem a trollokat védem, pont az ellenkezõje! Voltak itt olyanok akik meglátták, hogy egy nick hozzászólt, vagy tényt közölt azonnal rácsaptak. 5-6 személy trollkodása ölte le ezt a fórumot. Az egyik oldal sírt állandóan a nevetõk szerint és kontra. Hiányzott az empátia és a türelem. Nagyjából ennyi! De kívánom, hogy állítsd helyre a fórumot és mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkozzanak, akkor szerintem visszatér az élet.

giornalista
ma eddig két szeverre léptem fel. az egyiken még spawnolás elõtt kifagyott a játék, a másiknál már beültem a csónakba, amikor megkaptam a kékhalált (Y)

sikerül jól kihasználni a 2XP-t egyelõre 😊
Smithwarden
Direkt voltam mar ugymond durva...mivel aki mar kb 3 eve csak trollkodni jar ide, az mar nem ert a szep szobol.
Visszajon osszevissza alregekkel es itt ugat mint egy tiz eves, mikozben sokszor kijelentette, hogy ide soha tobbet nem jon be.
Mikor benezek PH-ra, akkor is legtobbszor csak vitazik az emberekkel, csak ott jobban elveszik a tobb komment kozott es pont a turelmi hataron belul marad, csak azert nem vagjak ki.
PHn jobban is feltik az accjukat az emberek, mert azzal adnak/vesznek apron es kapjak a sok ezer hsz utan a csodarangokat. Ezzel eleg jol vissza tudjak fogni az ilyen agyamenteket is.
De vedjed nyugodtan te is a azokat a trollokat akik miatt nem csak ez a topik, hanem az sg forum szetesik es szetesett kb... (Masik resze a dolognak, hogy nem fejlesztik az oldal forum reszet es mai napig nincsennek normalis moderacios eszkozok az ilyenek ellen).

Az a baj ezzel a fórummal, hogy én egy "kisköcsög" jelzõért 2 db büntetõpontot kaptam a cifu nevû valakitõl, míg te most bátran "faszfejezel" le bárkit! Kíváncsian várom a neved mellé a felkiáltó jeleket, de van egy érzésem, hogy hiába és ez minõsíti itt a moderációt és az emberek egy szûk egyenlõbb részét! Lehetett volna ebbõl egy jó fórum, de nem lett!

elõfordul hogy átmegy rajta :S rakétával is megtörténik néha, meg akkor is ha el akarod ütni jármûvel

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Peet81
hogy a pöcsömbe lehet a SUAV-val ölni? neki megyek az embernek semmi :S lebutitották azt is?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

régen a bf3 fórumon ugyan ez ment, volt 1-2 zavaró elem aztán megunták, eltûntek, le ment hozzájuk Jay és Néma Bob ... aztán már nem is etették a trollokat és végül már csak poénkodás ment meg a játékról volt szó (és senki sem kezdett el noobozni, stb. mert sotival lõttek le a metron 😄)
majd lesz olyan korszak is mikor mindenki a csalok miatt ír!!
u.i.: nem akarok ezzel vitát kezdeni

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Peet81
köszi

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Run BF4 as administrator
Update punkbuster
Reinstall beta driver for AMD graphics. (reboot too!)

egy külföldi fórumon olvastam, lehet segít

Peet81
tudtok vmi jó megoldást rá?

Peet81
hihetetlen tegnap tudtam játszani ma meg egyfolytában ez fogad
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf4.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.1
Alkalmazás idõbélyegzõje: 52f4ec9e
Hiba – modul neve: atidxx64.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.10.539
Hiba – modul idõbélyegzõje: 52ebfbe6
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000000000029520d
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: dc75
További információk 2: dc751a634e35056b200c6d205d756e89
További információk 3: 7480
További információk 4: 74800c28b6e25180b7c19bf3f2ee742f

Az Air superiority mód már napok óta nálam sem elérhetõ. Megjelentek a B.logon a SA fegyverei, achievemnt-jei, az air sup. játékmód meg eltûnt...

Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156

kigyi
Találkozott valaki olyan problémával, hogy szivárog a memória BF4 alatt?
Win 8.1-et felraktam, mert olvastam, hogy jobban fut meg amúgy is jobban kezeli az SSD-t. Erre a 8GB memória nem tart ki 2 pályán keresztül, mert egyszerûen elfogy és nem tudok játszani. Kilépek a játékból nem segít csak a gép restart ez így nem tuti.

Van rá megoldás? Angol fórumokon láttam már hónapok óta küzdenek ezzel, de sokaknál csak most jött elõ a január végi javítással.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

bazccka
Aki nvidia videókártyával rendelkezik, és fpsdrop problémával küszködik, próbálkozzon driver visszafrissítéssel.Nekem részben segített...
érdekes hogy nekem eddig ott volt de már nincs ... érdekes :S