Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt több mint 15 órája mondták. Tehát elvileg délután már elérhetõnek kell lennie mindenki számára.
link
Van 1-2 jo dolog benne, de tul egyszeru, kapkodos ugrabugra, nyomd tovig a gombot arra ami mozog, celozni sem kell nagyon ra, eleg keves tartalommal.
De ezt mar leirtam bovebben ott amit elobb linkeltem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Aki akart siman be tudott mar jutni (supportnak egy rovid uzenet).
Amugy tenyleg jo a netkod es a hitreg (valoszinu normalis source motoros, 60 tick/per seces alappal megy, a BF-es 10 helyett) es hangulatos elsore, de szerintem eleg sok sebbol verzik a jatek.
Ide nem akarok tobbet kommentelni rola, de a topikjaba irtam par negativ-pozitiv dolgot a betarol, kb 4-5 ora game utan.
Nyílt béta lesz és a konzolosok már nyomathatják.
Kíváncsi vagyok rá.
neked milyen hiba jelentkezik pontosan?
http://www.gamekapocs.hu/hir/38759/battlefield_4_visszater_a_titan_mod
Viszont abszolute nem erdekel, hogy szerinted "ramegett", nekem ezert nem fizetnek es meglepo modon nem is elvezem ezt a haaaaaatalmas nagy hatalmat, de a mar bizonyitottan trollokal es alregekkel mar reszemrol nincs tolerancia.
Ha valami tovabbi problemad van ezzel, akkor ird meg a modiknak.
Meglepo modon nem vagyunk puszipajtasok, sokszor meg veluk is vitazom par dologban.
VALAMELYEST...😄
De ugye nem azokrol a trollokrol beszelsz akik nem tudom hanyadik alregjukkel masznak vissza direkt csak a feszkot csinalni.
Azok biztos, hogy NEM lesznek azonos mercevel merve, azt elhiheted.
Persze még mindig messze van a minõségnek nevezhetõ szinttõl és a BETA TF lenyeli keresztbe a netkód,hitreg, stb oldalról közelítve, de legalább elkezdtek foglalkozni vele és 3 hónap alatt a legutolsó két patch valamennyire orvosolta a bajokat...
A trollokat / alregeket probalom / probaltam aranylag turelmesen intezni.
A full negativ es mar kisse vakon pozitiv taborbol kaptak paran figyelmeztetest, azota kevesebbet vitaznak, ennel jobban nem tudom, hogy legyen kezelve ez a dolog...
Vagy mit szeretnel, hogy mindenkit hipnotizaljak? 😄D
sikerül jól kihasználni a 2XP-t egyelõre 😊
Visszajon osszevissza alregekkel es itt ugat mint egy tiz eves, mikozben sokszor kijelentette, hogy ide soha tobbet nem jon be.
Mikor benezek PH-ra, akkor is legtobbszor csak vitazik az emberekkel, csak ott jobban elveszik a tobb komment kozott es pont a turelmi hataron belul marad, csak azert nem vagjak ki.
PHn jobban is feltik az accjukat az emberek, mert azzal adnak/vesznek apron es kapjak a sok ezer hsz utan a csodarangokat. Ezzel eleg jol vissza tudjak fogni az ilyen agyamenteket is.
De vedjed nyugodtan te is a azokat a trollokat akik miatt nem csak ez a topik, hanem az sg forum szetesik es szetesett kb... (Masik resze a dolognak, hogy nem fejlesztik az oldal forum reszet es mai napig nincsennek normalis moderacios eszkozok az ilyenek ellen).
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
majd lesz olyan korszak is mikor mindenki a csalok miatt ír!!
u.i.: nem akarok ezzel vitát kezdeni
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Update punkbuster
Reinstall beta driver for AMD graphics. (reboot too!)
egy külföldi fórumon olvastam, lehet segít
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf4.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.1
Alkalmazás idõbélyegzõje: 52f4ec9e
Hiba – modul neve: atidxx64.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.10.539
Hiba – modul idõbélyegzõje: 52ebfbe6
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000000000029520d
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: dc75
További információk 2: dc751a634e35056b200c6d205d756e89
További információk 3: 7480
További információk 4: 74800c28b6e25180b7c19bf3f2ee742f
Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156
Win 8.1-et felraktam, mert olvastam, hogy jobban fut meg amúgy is jobban kezeli az SSD-t. Erre a 8GB memória nem tart ki 2 pályán keresztül, mert egyszerûen elfogy és nem tudok játszani. Kilépek a játékból nem segít csak a gép restart ez így nem tuti.
Van rá megoldás? Angol fórumokon láttam már hónapok óta küzdenek ezzel, de sokaknál csak most jött elõ a január végi javítással.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/