15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#12481 az oké, hogy a régi konzoloknál számít minden MB, és ők a profi fejlesztők, nem én, szóval el kell higgyem :D
ki tudja, hogy hányszor lenne az plusz memória, és ugye az összes RAM 500MB a 360 esetében, 256+256 a PS3-nál, nagyon meg kell fontolniuk a fejlesztőknek, hogy mit raknak be -
#12480 30-40 fps az elég gyatra... hiába "csak" 6300-as... azért annak is simán kellene vinnie egy R9 270-essel high-on stabil 40-50 fps-el. Nekem jobb (8350-es) procim van, viszont egy gyengébb (7850 OC 2gb) vga-m, és így van high-on stabil 40-50 fps-em simán. 40 alá sose megy. Azért mégiscsak 6 mag 3,5 gHz-en... még ha amd is... És azért tapasztalatból mondom, nem olyan rosszak ezek a bulldozerek. BF3-at is kihajtottam high-on a 6100-assal és egy 5770-el. Most meg BF3 ultra-n 40-50fps. -
#12479 Itt ugyanaz... Persze emellett még ott van az időhiány is.Ugye állítólag "kevés idő volt/van meganimálni"... döntsön mindenki belátása szerint. -
#12478 Ultimately, previous generation memory constraints limited the amount of new player animations DICE could incorporate into the game.
“We didn’t have enough memory,” Duffin said. “It added about a megabyte, but a megabyte on a 2006 console is a lot, so it didn’t work out.”
én sem vagyok szoftverfejlesztő és nem tudom, hogy is mondjam, kiértékelni ezt a problémát. de ezt a Dice embere fogalmazat így. ha faszság, hát faszság, de az ő faszságuk :) -
#12477 hát nem tudom, nem igazán áll össze ez a +1MB dolog... oké, lenne plusz egy változó a kézbe vehető fegyverek miatt, de franc tudja... amúgy lehet jobb is lesz ez így, mert meglehet, hogy túl OP lenne, így meg csak simán fel tudunk rongyolni 2-3 pajzsos ember mögött Metron B-re, vagy Lockers-ön C-re -
#12476 hát, én sem szoktam magyar oldalakról tájékozódni, de ebben szerintem nincs félrefordítás vagy félreértés.
amit én olvastam külföldi oldalakon, ugyanezt mondták. valóban azért is lett kétkezes a pajzs, mert a régi konzolokon túl sok memóriát kért volna a változtatás. -
#12475 ez a cikk úgy nettó baromság, ahogy van -
#12474 Hát igen tapasztaljuk, hogy az optimalizálás se erősségük, sok más dologgal egyetemben -
#12473 driverek rendben, frissítve? ez tényleg elég harmatos teljesítménynek tűnik... -
Livius #12472 OMG!! Már maga ez a butuska palimadarakat fogó újjítás is nevetséges, de hogy a konzolok miatt ennyire fapados a fejlesztés az már vicc.
-
#12471 Talán ezért? -
#12470 "...Megtudtuk ugyanis, hogy az egykezes manőver a régi konzolokon egy megabyte-tal többet kért, és ezt bizony már nem tudták megoldani a DICE mérnökei."
No comment... -
#12469 gyenge a procid, az AMD még mindig nem tud értelmes drivert írni (Mantle), szóval itt a vége szerintem -
zsoca6 #12468 Golyóálló pajzsaz igen -
Petyus1994 #12467 Sziasztok. A gépem a következő: AMD FX 6300 6 magos processzor, magonként 3,5 Ghz, 8 GB ddr3 1066 MHZ, R9 270X 2 GB vga, 1 TB vinyó. Windows 8.1 rendszert beszereztem, csak ezért a sza* játékért, mert elvileg jobban van rá optimalizálva, de high-on 30-40 Fps-em van kb. és néha még kevesebb. (szerintem ez a gép ennél többre képes) Mantle meg csak fps droppokat eredményez, egy szólván semmit sem ér. Szerintetek lesz a jövőben valami javítás, vagy ez a játék marad ilyen amilyen ? -
Gauge #12466 Arról nem is beszélve, h mától meg kifagy a játék 5 perc után. IGAZI NAGY FOS!!! -
#12465 hogy érted, hogy "visszaadni"? az én játékomat veszi meg? -
Gauge #12464 Tudod, pont eza problémám!!! Felmegyek nap, mint nap, és fél-egy óra múlva kikapcsolom. Él bennem a BFBC2, meg BF3 játékélmény, de a reményt perc alatt átveszi az elkeseredés. Beszélgetek még játszótársakkal, de aztán hagyom a picsába... és nekiállok South Park:Stick of Truth-ozni. Mert ez a játék megérte a pénzt.
Hát ennyire szar a BF4 -
#12463 Visszaadod-e a pénzét ha mégse tetszik neki? -
#12462 ne hallgass a sok trollra. a játék nem tökéletes, de egyre jobb, javítják, dolgoznak rajta, és általában azért jól lehet vele szórakozni.
érted, mennyire reális az, hogy annyira rossz, mint amennyire mondják, mégis nap mint nap felmennek és szívnak vele? :) ugyan már...
vannak hibák, persze, és sok esetben bosszantóak, én pl. emiatt játszok szinte csak Conquestet (taktikusabb, kevesebb a close quarters combat, ami ennek a játéknak a nagy gyengéje), de jól lehet vele szórakozni.
csak tudd, hogy mire fizetsz be. egészen biztosan nem arra a sok sírásra, mint amit itt olvasol, ne aggódj :) -
#12461 én is ezért fejlesztettem gépet még nyáron (200-ért), egyáltalán nem bántam meg (egyedül még a Borderlands 2-vel játszok, meg néha-néha Orsc Must Die) -
Gauge #12460 Egy igazi nagy fos ez a BF4. Minden alkalommal mikor belenyúlnak, helyrehoznak egy dolgot, de másik hármat meg elszúrnak. Szerintem meg pont, hogy CoD-á vált már.
Nagy kár, hogy nem adnak vissza pénzt, mert én már visszaadtam volna... -
#12459 LoL, én is akartam gépet fejleszteni, aztán most kaptam egy ps3-at egyik haveromtól, úgyhogy kb fél évig elleszek az elmulasztott dolgokkal.. BF-hez nem is nyúltam 2 hete. :D -
MrSnail #12458 Én el vagyok vele, vannak hibái ez tény.
Van aki utálja és szidja 0-24 és 5x annyi órája van benne mint nekem...érdekes... -
undY1ng #12457 Utóbbi napokban/hetekben csak a játék fikázását olvastam és ez teljesen elvitte a "kedvemet" a gépfejlesztés + játék megvétele céljából.. Mert leginkább ezért vettem volna új gépet. Vagy valaki győzzön meg, hogy igen is jó lett/lesz ez a BF4 és nem esik a CoD hibájába, hogy (majdnem) minden évben jön egy új rész(?!). -
heringer #12456 Én is azt hittem ma mert régebben volt valami kép és azon 18-a volt. -
#12455 Azt hittem legalább ma jön :-( -
#12454 captain obvious is obvious
holnap rendes trailert kapunk (19-én), és 24-én jön a Naval Strike a Premiumosoknak! -
sasafr #12453 És ennyi épp elég! -
sasafr #12452 Nem is! A teaser előzetest jelent, míg a trailer utánfutót! -
#12451 Neeem is... látszott hogy lesznek benne hajók pl.... ja meg rakéta! -
#12450 a teaser nem egyenlő a trailerrel -
sasafr #12449 Elég szűkmarkúan mérték az előzetest! -
#12448 -
#12447 uh, de nagy lett a kép, bocs :D -
#12446 van még 7 perc hátra:
-
Reaper2104 #12445 Az irkálásodból csak annyi igaz, hogy nem voltam a szerveretek környékén sem ami nem véletlen, van rengeteg normális magyar és nem magyar szerver rólatok meg eleget láttam és halottam itt, hogy még véletlenül se keressem meg a szervereteket. Ez most megint valami béna hazugságtrükk, hogy bannoltathass vagy csak egyszerűen neked már teljesen elmentek otthonról?
Hogy én vagyok kemotox , kb. én vagyok az egyetlen akinek ez az első sg accja, ja és kb 200 órám és vagy 10000 killem van bf4-ben és párszor beírtam, hogy nálam szinte hiba nélkül fut a játék semmi fagyás simán adja a találatokat is énnekem élmény a játék, de biztos nincs meg a játék.... -
#12444 Nem én vagyok a főadmin,erős tévedésben vagy,én csak "tettestárs" vagyok...
Vadnokedli:Elég erőteljesen változik a csapat,néhány őstagtól eltekintve,mint a fater is pl. nem sokan vannak az "alap"-csapatból.
-
#12443 Az én lelkem biztos nem érzékeny. Max az iramosoké. Nem ok nélkül; meglettek gyilkolászva- általam. Ez volt az ok. Ez elég volt valamelyik adminkának hogy két recska közötti BFezése közben felmenjen a pumpa benne.
Persze nem azt mondom te voltál, az is lehet hogy azóta az a tag már nincs is ott. Meg ez nem is mostanában volt. -
Ra1n #12442 Épp a főadminnal diskurálsz....:D