15720
  • Vadnokedli
    Závod
  • Svenhotry
    patch ide, patch oda, sajnos ez a bughalom még mindig ugyanolyan silány, mint eddig. Nem értem mit csinálnak ezek hibajavítás címszó alatt, az biztos, hogy hibajavítást nem.
  • Borg
    Zavod
  • grimm13
    és a servereik is nagyon barátiak, mostanában visszatértem a HC serokra de a régi módi stílusban, (minimap legyen, már csak azért is jó mert járműveken 1-2 dolog használhatatlan ha az nincs). Németek nagyon jók, utána Lengyel barátok, 3. az amcsi serok, valahogy bénábbnak tűnnek :D
  • The Protector
    Laggal eddig nem volt gondom igazán....ha meg vmi gebasz van akkor lelépek és megyek máshova.Mindig quick matcheket nyomok,beállítom hol és mit akarok és ping alapján a legközelebbit dobja be nekem és 90%ban mindig olyan helyre tesz ahol max 5perce kezdődött el a meccs.
    Köszi amúgy a felvilágosítást,nem tudtam h arabok ezek a KSA játékosok.NAgyon nem szeretik őket mert iszonyat parasztul játszanak.Amit eddig észleltem az az,hogy a németek nagyon ügyes taktikázósak,főleg járművekben.
  • grimm13
    A Portugál srácokat sem szeretik sok helyen emiatt, az amcsik messzebb vannak mint az arabok, még sem tiltják ki őket mert laggolnak
  • Vadnokedli
    Vagy csak szimplán nem egy Budapest-pl;Manchester távolságra van a szervertől a KSA
  • grimm13
    én az oroszokkal vagyok így... meg egy időben az egyiptomi népek zavartak... bármi forradalom, kormányváltás volt ők teleirkálták a fórumot hogy free to akármi! az oroszokról meg annyit hogy csalnak :D most ugyan nem találkozik az ember csalókkal (max a netcode) de a 3-ban rengeteg volt belőlük... a KSA nem klán hanem "Kingdom of Saudi Arabia" rövidítve, nem szeretik őket mert nagyon laggolnak... biztos nincs stabil net a sivatagban, arany Ferrari az van de a net vacak :D
  • nemgyenge01
    Látom micro ügyvéd vagy XD Ki beszélt linuxról?
  • SergioAmigo
    Akkor menjél Battlefieldezni Linuxon.
  • nemgyenge01
    Hát igen,a win már csak ilyen...
  • Szabi #12550
    korai béta óta használom, még semmi bajom nem volt vele... de köszönöm, hogy az értékes tanácsaival segített a megoldáshoz közelebb jutni..

egyébként az adblock-ot kikapcsoltam a battlelogon és azóta müködik
  • nemgyenge01
    haha
  • SergioAmigo
  • The Protector
    Bazzeg.Már megint.Multkor aza alap gombkiosztásnál pöcsfejkedtem,most meg ezzel....elnézést,igen én a bf3-ról beszéltem és elfelejtettem,hogy a bf4 topikban vagyok.
  • nemgyenge01
    "win 8.1-em van" Ez egy hulladék XD Mondjuk az összes win az.
  • Szabi #12545
    ez valami rossz vicc ? :D

win 8.1-em van
  • nemgyenge01
    Szerintem te a bf3 beszélsz.bf4 nincs bérelhető server...konzolon.
  • Vadnokedli
    a KSA az ez; Kingdom of Saudi Arabia.
  • The Protector
    Van a menüben olyan,hogy rent a server vagy hasonló.Sőt egyszer azt is kiírta üzenetbe,hogyha klánt akarok akkor itt és itt lehet szervert bérelni.

Renegeteg saját szeró van,mindig az adott klán szervere,a nevét viseli stb.......
    Vannak DICE szerverek is,azok jók.

Amúgy pc-n van KSA nevezetű klán?Minden második szerver azt írja hogy KSA No Welcome:)Utálják őket.Hatalmas csicskák.Ha jó vagy kidobnak,ha a baserap ellen fellépsz vmivel akkor szintén kidobnak.
    A kedvencem az amikor konkrét nemzetekre van kiírva,hogy nem szívesen játszanak velük.Portugál Spanyol stb....

• I love techn0
    Gondoltam, hogy lehet nem vettem észre, hogy közben új patch volt, meg kicsit szerver függőnek is éreztem valahol szinte mindent szarul mutat valahol meg szinte teljesen jó.
  • Vadnokedli
    Engem Tunguskával lőttek ki Gunshipről.
  • sasafr
    Az utolsó patch-el kaptuk szeretettel!
  • I love techn0
    Ezen a hétvégén tapasztaltam először olyat, hogy killcam teljesen meg van hülyülve, sokszor teljesen más fegyvert, harci eszközt mutat a képen mint amivel valójában kinyírtak és teljesen random mutat valakit, sokszor a saját csapattársamat mutatja (egyszer néztem nagyot mikor melletem álló csávót mutatja mondom, hogy került ide ellenfél és killcamba láttam, hogy odarohan defibbel és feléleszt). Gondolom a killcamot kilehet kapcsolni de azt nem hiszem, hogy ilyen random módos killcam lenne, mert annak nem sok értelme, gondolom bug bár eddig nem tapasztaltam ilyet és a hackerségnek nincs határa.
  • scomcomputers
    "ráuntam a játékra"- nem csak te én is, most visszatértem a BF3-ra...
  • giornalista
    remélem, jó lesz ez a Naval Strike, mert azt vettem észre magamon, hogy ráuntam a játékra :(

az SA mapokkal nem is nagyon játszom, mégpedig azért nem, mert a BF3-ban jobb meccseket vívtunk rajtuk, jobban működött a játék. a metrón kiráz a hideg ettől a kibaszott grenade spamtől, aki ezt a sok robbanó szart kitalálta, remélem, a következő verzión nem dolgozik majd.

meg bocsánat a rantért, szeretem a játékot, tudtjátok jól. de a kevesebb most már tényleg több lenne végre. a fegyverek száma jó, ha minél több, de pl. ilyeneket, mint a UCAV, teljesen felesleges beletenni, senki sem használja, semmi értelme nincs. picit túlhízott szerintem a BF4. remélem, hogy a következő játékban egy picit moderálják majd magukat, mert szétcsúszott az egész, úgy érzem.

a levolution és a commander mode pedig a világ legfeleslegesebb dolgai (itt most a nagy eventekre gondolok, mert a záródó ajtók szerintem jópofák - lennének, ha a playerek hajlandóak lennének taktikusan játszani egy conquest large mapon, és nem azt hinnék, hogy ez egy nagyobb TDM pálya.

tudom, hogy mindig mindenki egyre többet akar kapni, és végül is, nem tragédia, hogy ennyi mindent kínál a játék (leszámítva a sok agyatlan robbanólöveget), de jobb lenne egy picit leszűkíteni a kört most már, szerintem.
  • nemgyenge01
    Lesz majd...Tele lesz a kereső max ticketes only metro,locker mapal XD

Ezt a trollcamot egy sec alatt elb@szták,de 1 hónap kell mire kijavítják.
  • JaSoN HuNTeR #12534
    Mindig elolvasom a szabályokat. Az olyan kick-et automatán kapod a szervertől és nem az admintól.
  • AnarchoiD
    en egyfelol orulok neki, igy nemfuthatsz bele szervertulaj verpistikekbe, masfelol hianyoznak az 5000 ticketes metro 2014 szerok ;)
  • rvn
    Oké, nálam 15 perc volt a kapcsolatfelvételtől az utaláson át a dlc töltéséig :)
  • nemgyenge01
    Ez érdekes,mert konzolon nincs is bérelhető...még.
  • gstup
    Köszönöm.Lehet megteszem.
  • rvn
    Ittmegérdeklődheted, a dlc t én is innen vettem és megbízható.
  • gstup
    Igen. Megvan a delux a china rising-al.Számomra nincs jobb a piacon.Ha lenne akkor azt mondanám hogy hozzá sem nyúlok,annyira sza**l megy(netkód,fps drop stb.).De nincs.Sajnos.Menjek titanozni,hogy 6 v 6-ot játszak és menjek mint pók a falon...Ááá.Az nem nekem való.Szóval maradok ennél.Hidd el,nekem sem tetszik ami most van.De a kényszer nagy úr. :)
  • SigS
    Egyébként olvastál visszafelé kb. 200-300 hsz-t, mielőtt a vásárláson töröd a fejed?
  • gstup
    Köszönöm a válaszokat.Igen,nem számítottam arra hogy 10e forint alatt beszerezhető...
  • empie
    ITT Gyors és szerintem megbízható.
  • Szabi #12524
    drága mindenhol :-/

link
  • gstup
    +l
  • gstup
    Hmm...pontosítok.Ahol online megvehető.És nem kell sem érte menni,sem futárra küldetni. És a smile-ra a válasz: