15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#12441 Az én lelkem biztos nem érzékeny. Max az iramosoké. Nem ok nélkül; meglettek gyilkolászva- általam. Ez volt az ok. Ez elég volt valamelyik adminkának hogy két recska közötti BFezése közben felmenjen a pumpa benne. -
#12440 Nem is baj,ha kerül minket néhány nagyképű vadbarom,aki nem játszani jár a szerverekre,hanem trollkodni...egyébként csak mióta én csatlakoztam is nagyot változott a csapat,meg szerintem fog is... -
Ra1n #12439 Én messze kerültem BF3 tapasztalatok és BF4 más szerveren való találkozás után. Csőcselék ovi klán nem több, nem csoda hogy sok helyen lehet olvasni a kis "szokásaikról" + itt is bemutatkoztak már bőven...:)
-
#12438 Nézd...van a szervernek egy kialakult játékos köre,újra kellett installálni a support javaslatára az egész szervert,mindenkinek eltűnt a megszokott listájából.Ez a felhívás azoknak szólt,akik szívesen jöttek hozzánk,még az általad vélt hibák ellenére is.
Azért írom,hogy vélt hibák,mert valószínűleg a közelében sem voltál a szerverünknek,lévén,hogy neked meg sincs a játék,csak is kizárólag a feszültségkeltés ebben a topikban a célod,azt is az általad agyon üldözött ál-reggel teszed te is,ugye kedves kemotox??
Jobb lenne ezt már abbahagyni,s elengedni ezt a topikot,mert nem mész vele semmire,hidd el...
Vadnokedli:Egyem a picinyke érzékeny lelked,biztosan minden ok nélkül tették... -
#12437 Pont ezt akartam kérdezni, vagy is valami hasonlót.. Emlékszem amikor ki bannoltak amikor frissen kezdtem BF3 azni PC-n. -
Reaper2104 #12436 Csak annyiszor ahányszor valaki behazudik ezzel kapcsolatban a fórumba.... Amúgy miért reklámozod pár óránként itt a szervered, hogy legyen ember akit kirúghass, mert sokkal jobb mint ti vagy, mert ott ugathattok úgy, hogy nem kell félni a banntól? -
#12435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...és ezt kb. hány héten keresztül fogod még elsírni??Mert ez is lehet ám unalmas...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b1cf3cf0-310a-4f01-9e8a-7c6b40979017/IRAM-clanserver-HUN-Mixed/
Tegyétek vissza a favoritba... -
Reaper2104 #12434 Az egy dolog, hogy unalmas és értelmetlen naponta ugyan azt elsírni, de a játék szidásáért senki nem kapott bannt, csak az kapott aki primitív nem ide illő stílusban írkált és csak a balhét csinálta.... -
nemgyenge01 #12433 Lehet túlzásba vitték itt az emberek.Viszont az tény,hogy fizetős teszterek vagyunk.Ennyi.
Többet erről nem is írok,mert még kib@sznak :)
Ja srácok.Azt tudom,hogy a server bérlő állíthat bármit,de official 32playeres server van pécén?ps4-en tolom,de pár pályán a 64embertől agyrákot kapok...pl locker,metro. -
Zozo76 #12432 na de allandoan napokon keresztul megallas nelkul??? -
#12431 Biztosan volt akinek itt is bent volt a favoritban,csak újra kellett a szerver fájlokat installálni és eltűnt mindenkinek.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b1cf3cf0-310a-4f01-9e8a-7c6b40979017/IRAM-clanserver-HUN-Mixed/
Gyertek,kevert mód,hogy ne legyen unalmas... -
nemgyenge01 #12430 "akik csinaltak itt a feszkot"
Pontosabban leírták mekkora gáz ez a játék...és teljesen igazuk van. -
Zozo76 #12429 Az hogy kivagtak egy csomo embert akik csinaltak itt a feszkot kozben meg megszaporodtak a friss regek mert ugye ezek visszajottek csak nem valljak be hogy ok azok. -
Stief #12428 Mi tököm ez álreg duma, ez olyan mit a buzizás? Vagy mi a tököm? követni se bírom! Valaki mond valami hülyeséget a többi zombi meg követi! -
zsoca6 #12427 -
nemgyenge01 #12426 "A Naval Strike-ban kérettetik lemodellezni létező hajókat (pl. Admiral Kuznyecov, Liaoning, Kirov-osztályú cirkálók), a hordozók ne egy (amerikai) kaptafára készüljenek már."
Ez nemgyenge XD Igaz,hogy a lövedékek felét be se regisztrálja ez a hulladék,de te ilyen olyan modelleket kérsz.Nevetek!
Senkit nem érdekel a dlc amíg tele van bug-al az egész...Kapizsgálod?
-
priluki #12425 van , páran biztos összetörték a lemezt a netcode miatt :D :P -
#12424 Van már tört BF4 multi? -
#12423 a tickrate emelése egymagában nem fogja megoldani a problémákat -
#12422 És mi a biztosíték, hogy a rátaemelés megoldja a problémát?
Van egy olyan érzésem, hogy előjönnek majd tőlle újabb bugok... -
#12421 dátum... -
#12420 Hát ha valóban megemelik a kliens-szerver közötti rátákat.. De kitudja -
Reaper2104 #12419 Hát arra biztos rengeteg megoldást találhattál, hogy majd napjában leírod, hogy szar a játék meg, hogy mennyire át lettél verve.... Azt meg, hogy épp melyik regeddel mit hazudozol nem tudom és nem is érdekel, ezt az accodat is már rég az első privát üzenetednél letiltottam mint ahogy az összes többi gebaszgabeszost. -
#12418 -
HHpanther #12417 Én nem olvastam. Ki vagy? -
#12416 Én már sok játék hibára találtam például itt is megoldást,tehát nem feltétlen probléma az,ha besírja valaki a fájdalmát.
Az meg amit az alreggel kapcsolatban írtál,te sem vagy jobb,sajnos,csak még nem vetted észre.Én már leírtam,ki vagyok,többet ezzel nem foglalkozom,ha tetszik,ha nem. -
Reaper2104 #12415 Egyetértek, nekem pl. bár kevés időm van játszani teljesen jó élményt nyújt a játék, ha nem így lenne nem játszanék vele, nem mint itt a sok mazoista szidja a játékot fél éve és úgyan úgy játszik vele és megint szidja mintha attól bármi megváltozna vagy nem is játszik vele csak bejár ide irkálni, mert nincs jobb dolga, a házigazda meg kitartóan próbálta a fórumot a normális mederben tartani és nem átengedni az ilyen álreges pöcsöknek mint pl harcimókus eugabesz 100. reinkarnációjának.... (a szánalmasság csúcsa mikor az egyik álregjével írt kommentjére kommentel a másik álregjével) -
Drazse23 #12414 Miért a Kríben laksz? Én itt csak a Krímet írtam, nem Ukrajna más részeit.
Ez a kis megjegyzésemmel csak arra akartam utalni, hogy rengeteg ember a III. világháború előkészületeit látja, minden közelmúltban történt eseményben. Legyen az a Szíriai polgárháború, az izraeli-iráni szembenállás vagy éppen a Krím-félsziget esete. Illetve a vigyorgó fejjel próbáltam utalni a média és a popkultúra sekélyességére, amiért sikeresn adja el az oroszokat ellenségnek, legyen ez a film, könyv vagy videójáték.
De igazad van, ez elég félreérthető volt, ezért elnézést kérek.
Kicsit eltértünk a topic témájától. -
zsoca6 #12413 ha ottlaknal mint én nem röhögnél -
Drazse23 #12412 Nem tudom, hogy volt-e már? Naval Strike térképek.
Mind a Dél-Kínai-tengeren játszódik, pedig reménykedtem, hogy lesz legalább egy orosz illetőségű is. (Nem, nem a Krím-félszigetre gondolok )
Pl. Vlagyivosztok, Szeveromorszk.
A Naval Strike-ban kérettetik lemodellezni létező hajókat (pl. Admiral Kuznyecov, Liaoning, Kirov-osztályú cirkálók), a hordozók ne egy (amerikai) kaptafára készüljenek már. -
HHpanther #12411 Nálam megy a játék. Nem néha igen,néha nem. Vannak bajai..de én döntöm el hogy játszok e vele vagy sem. A ghost is megvan. Abban kb 15 órám van. Szerintem az gázabb,de ízlésről vitatkozni felesleges.
Amint kifejtettem, a játék olyan amilyen,lehet szídni vagy szeretni tőlem,engem nem érdekel.
Ami itt megy az viszont olyan mélység néha amit ha mondanak nem hiszem el és ez teljesen független a játéktól. Ezek emberi tulajdonságok.
A házigazda helyében már 10x lemondtam volna.
-
#12410 Nem is fontos,hogy egyetérts velem,de szerintem küldj nekem 25E ft-ot,küldök neked egy cd lejátszót.Igaz néha elindul néha nem,de majd a saját pénzeden keresel egy szervizet,ahol megjavítják.De ha nem akarsz vele vacakolni,akkor égesd el,dobd ki,vagy csak hagyd meg szimpla porfogónak a polcon.Pénzt vissza már pedig nem adok,s ne hazudozz össze vissza a fogyasztóvédelemnek,mert nálam még működött.
(A házigazdát meg már nem kell tovább égetni,ugyan úgy trollkodott a moderátor topikban,mint bárki más.Megmutatták neki,hogy ő sem különb,a szabályok rá is vonatkoznak,mint bárki másra.) -
zsoca6 #12409 találtam 1 jó crash fixet -
HHpanther #12408 Azért ezzel nem teljesen értek egyet. A játék olyan amilyen..mindenki eldöntheti játszik vele vagy sem. Égesd el, pereld be, próbáld élvezni, vagy csak lépj tovább.
De!! Ez az álreg, nem álreg, sz@rdobálás,te kezdted nem te kezdted... veszekedés...ez vicc.
De a legjobb, a régi házigazda nevével beregelés majd annak lejáratása..ez már tényleg a legalja. -
#12407 szánalmas vagy -
#12406 Nézd...nincs mit írni,ez azért van.Az EA röhög a markába,(ami mellesleg jó meg van tömve) mert egy optimalizálatlan vacakkal megint át tudott verni pár millió embert,(kivéve persze pár kiválasztottat,akinek semmi baja a játékkal)a játékosok meg jobb híján egymást marják,(meg a falat kaparják,hogy átverték)mert mást nem nagyon tehetnek.
Sokszorosan visszaélnek azzal,hogy nincs a piacon jobb játék ennél a foshalmaznál,sőt! a "nagy vezír" odáig ment,hogy lehazugozta a fórumokon esetlegesen kritikát megfogalmazó játékosokat.(Engem személy szerint nem érint,de ha engem nevezne annak,már rég bepereltem volna,de ez szigorúan csak az én véleményem.)
Igaz,utólag megpróbálták úgy beállítani,hogy a paly4free játékosaira értette,akik fizettek valamilyen tartalomért,hogy ők azok,akik inkább megfogalmaznak olyan kritikát amit jogosnak vélnek,csak azért,mert fizettek a tartalomért,s úgy gondolják,nekik "több" jár. -
TheSmithsWarden #12405 Majd fogjátok látni, amint visszakerülök a fórumra teljes jogomba, ott fogom fúrni az iramosokat, meg azokat akiknek nem tetszik a játék, vagy hibát találnak benne, hogy csak na. Mint láttátok, elég pár nyálas, behízelgő jelentést a moderátor topicba tenni, és az van amit én akarok. -
HHpanther #12404 Kabaré ez a topik..XD Olyan mint a magyarországi politikai élet a választások előtti két hónapban. -
#12403 "Aki bármilyen provokáló,személyeskedő vagy sértegető üzenetre amit jelenteni kell reagál itt a topikban,az is repül.Ez lehet annyi is pédául,hogy "na megint itt van egy troll".És ez vonatkozik mindenkire a házigazdát is beleértve."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem te is tudsz olvasni.Hogy ki írta,sz@rd le,nem érint téged,ha csak nem valamelyik említett alragje vagy. -
#12402 Szerintem te voltál