Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként mielött életbe lépne a 3-as megjegyezném hogy ezzel az egésszel csak azt értétek el, hogy a topikot hazavágó társaság (Eugabesz és bandája) mosollyal az arcán pihenhet mert elérték hogy a fröcsögésüket meggátoló egyedeket kivágták az admin topik miatti összezördülésben, a házigazdát leváltották és a topik mehet tovább velük és az új/régi regjeikkel.

Tudom hogy IP ellenõrzés így meg úgy és van hogy lehetetlen, de az ember maga a stílus, elég 5-10 percet olvasni és máris egyértelmûvé válik ki kicsoda. Az egésszel nem lenne gond ha amint megjelenik egy rejtélyes új reg, az elsõ flémnél kivágja valaki.

Na mind1 ti tudjátok.
Harcimókus
Nem értem mi végre ez a nagy dicséret,de eddig mintha nem nagyon ment volna a házigazdának a rendrakás.
De ám legyen,oly mind egy ki a házigazda,ha fórumozók többsége tojik rá mit szeretne elérni.
Én,friss regisztráltként megpróbáltam minden eszköz nélkül ugyan azt elérni,amit egy házigazdának kellene,de látod,hogy még neked is pl. fontosabb ki kinek az ál és fõ regje,mint a játékon belüli anomáliák,vagy esetleg érdekességek ide posztolása.
Csinálj egy saját fórumot,hívj meg embereket,majd ott meg lehet vitatni az ilyen dolgokat.
Részemrõl itt vége is az off-nak.

De akkor 3.
A HG-vel semmi gond majd jön vissza, amiatt mert Starfarer nem bír magával és állandóan megkerüli a banjaitokat, álnéven bejön Cifu admint meg másokat lejáratva, de magát a szövegével mindig elárulva, nem a topikosokat kéne szerintem büntetni, hanem ha megjelenik a rejtélyes új reg akinél csak a stílus alapján egyértelmû hogy kicsoda, amint indítja a szokásos fröcsögését banra tenni.

Szerintem is jó a 3. verzió.

Szabi
3. <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Maximus4
Tisztelt fórumozók!

Látom továbbra is téma az alreg,meg az offolás.3 lehetõséget tudok elképzelni.
1. Új HG választás,persze a jelenlegi belegyezésével.
2. Egyszer s mindenkorra topik close.
3. Bevezetésre kerülhet itt is ez a fajta moderálás.

Ha ennyire nem téma már a játék,akkor miért nem csinál valaki egy csevegõ topikot a saját fórumba és diskuráltok ott?Nem akarok senkit megbántani,de ami itt folyik az már szánalmas és nevetséges.Mi a pék f.száért nem lehet megérteni,hogy ebbe a topikba a játékról menjen a csevej?Baromi unalmas már állandóan azt olvasni ki kinek az alrege.Vagy abbahagyjátok,vagy a 2. vagy a 3. pont kerül bevezetésre nagyon hamar!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Off:
A HG teljesen jól végezte itt a munkáját, és ha visszatér fogja is.
A ban-t egy adminisztrátori értelmetlen túlkapásnak és az admin topik szabálysértésnek köszönheti nem másnak, úgyhogy várjuk vissza. :-P

OFF vége.😊
Meg se szólalok, röhögök magamba az ovin, meg jelentem ha van vmi....😊
Úgyis mindig kibújik a szög a zsákból.
Most végre megint normális mederben viszonylag a topik egy ideig.😊
Õk provokálnak Téged Te Õket.Te is befejezhetnéd. 😉

Nem valaki, Eugabesz, Szarfarer és kis barátai...lassan letelik a 24 óra amire használható az új reg szóval nemsokára ismét indul a nácizó ovis mûsora.

A jófiút játszó alregrõl nem beszélve de egyszer kibújik a szög a zsákból...😊
kösz a választ. tényleg ott a menüben nem tom hogy nem vettem észre

Harcimókus
"Apa a fiához:
Nézd fiam ezt a vázát,vág földhöz.
A fiú engedelmesen földhözvágja,majd kérdõen az apjára néz.
-Most itt egy ragasztó,kérlek illeszd össze a darabokat és ragaszd össze-monja az apa.
Kis idõ elteltével,amint a fiú elkészült,az apa rákérdez:
-Na,mit látsz,ugyan olyan lett a váza??
Nem-feleli szemlesütve a fiú.
-Na látod fiam,-mondja az apa,-ilyen az,ha megsértesz valakit,de utána azonnal bocsánatot is kérsz.A kapcsolat hasonló lesz,de már soha nem lesz ugyan olyan."

Nem,nem én vagyok ilyen "marha bölcs",csak olvastam valahol,de szerintem ide illik.Érdemes elgondolkodni rajta.
Én nem láttam még egyetlen kommentben sem pl. egy moderátort anyázni,ha te igen,akkor tudsz valamit.Egy HG-nek is tudnia kell,mit szabad és mit nem.Törléstõl,kommenttõl függetlenül.

Azt hittem automatán aktív bizonyos idõig ezt este én is megnézem.<#eljen>
Off: Miután valaki naponta álreggel be kurva anyázik nácizik vagy cigányozik arra szerintem egy természetes reakció, hogy kap rá kommentet és egy kis kokit a bann mellé a hg-tõl, ha meg kicsit elragadtatta magát a saját hsz-ét is egybõl törölte ahogyan más elmérgesedõ vitákban is minden oldal hsz-eit is, de én is befejeztem.

Ez a sniperezés (bár nem játszottam minden létezõ fps játékkal) szerintem ebben a játékban a legjobb, tényleg baromi nagy élmény, hétvégén csináltam pár 1 km-es headshotot <#smile>.
Harcimókus
Lilahagyma:Nem az volt a kérdés,illetve nem õ kérdezte.

JaSoN: Nyugodt lehetsz,megkapod,sõt,van amit kétszer is.

zsoca6:neked válaszolt Lilahagyma,illetve ha jól értelmeztük a kérdést,akkor válaszolt.Szerintem ennek fuss neki mégegyszer.

Szia JaSoN!

A menüben, jobb alul a sarokban tudod aktiválni az XP boost-ot!

Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156

Bárcsak nekem ne adna.Tele vagyok 25%-boosttal.Nem kell?Adnék szivesen😊

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

a battlepackal kapcsolatban, hiába kinyitok akkár milyen xp boostot nekem mostanába nem ad bonusz xpt, de minek ?

pedig megkapod 😄
JaSoN HuNTeR
Ha kinyitok egy battlepack-ot akkor az egész tartalmát megkapom? Nekem nem úgy tûnik :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ozimak
Ámen atyám! <#pias>
Na majd ha hétvégén ráérsz hentelünk egyet.Ts,szerver van.Netcode legyen velünk😊

Én se az adott szervere értetem hanem az összes.Igen igazad van.

alma2
O anno ez engem is megvezetett, ha ugyanaz a helyzet mint nalam, nem azt jelenti, hogy azon a meccsen banolt valakit amin eppen jatszol, hanem az osszes ebbe a anticheat rendszerbe bekotott gepen valakit.

szerintem

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem túl jól... utolsó 2 meccsen csak szenvedtem. Megint ezek az 1 "puffanásos" hirtelen halálok. Se fejlövés, se shotgun...
Na hogy ment ma a hentelés?😊

Hát csaló bf3-ban már lassan több lesz mint tiszta játékos sajnos.Holnap linkelek pár videót magyar anyaszomoritó cheaterekröl akivel találkoztam.Bf4-ben nehéz megállapitani a netcode véget is szerintem.Két napja játszok egyik haver szeróján és nem volt olyan meccs hogy a chatfalon ne jelent volna meg hogy a ggc bannolt valakit.Kb minimum 2 ember ban/meccs.Szóval nekem semmi bajom a magyar jó játékosokkal,söt tisztelem is öket.

Peet81
nyugi õ is csak egy újabb alreg

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

ozimak
Senki sem csalózott le senkit... te meg tegnap regeltél. Mi lenne ha az elsõ hszeid nem kötözködések lennének? Kérlek próbálj meg nem feszültséget kelteni... volt már benne része a topiknak bõven! Köszönjük!
Sajnos itt sok embernek eszébe nem jutnak olyan parázna gondolatok, hogy valaki tényleg jó valamiben. Sokkal könnyebb lecsalózni.
Jaja,egyik legjobb player szerintem.

Elexsys?<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ozimak
Semmi extra 😊 Csak 4-5 mp-re írta ki 😊 Gondolom egy újabb origin bug...
Nem én a 4-re gondoltam, nagyon szeretem! Bár vannak hibák, de én sem vagyok tökéletes 😊
Bf4-ben sajnos teljesen más taktikákat kell alkalmazni mint bf3-ban.Pedig Elexsys barátom jól megtanitott.

úristen.ötöd akkora netem lehet kb mint neked ,de még max torrent letöltés mellett se láttam még ilyen képet.
miket használsz a gépeden?tûzfal ?torrent ?böngészõ? egyéb netes progi?
Peet81
huuu nekem ez magas 😄 örülök ha betudom kapcsolni a gépet 😄 😄

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

<#ejnye1>
Miután megcsináltam hullott us az enemy,nem volt vaktöltény.Csakhát camperek ellen nem lehet mit tenni.Több van mint bf3-ban.Sok agyhalott fasz.

ozimak
Nincs mit! <#smile>
bebe: Megnéztem, megcsináltam, de nekem 5x-i próbálkozásra is hibátlanul teljesített az MTU beállításom. Nem volt veszteség. <#nemtudom>
Valószínûleg ma este is felmegyek gamelni, ma lesz a második próbája a 20%-os network smoothing-nak. Majd figyelek! <#vigyor2>
scomcomputers
Köszi, és többször mérted,így már világos azt hittem hogy valami "log fájlban" ki lehet íratni...
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

ozimak
Az options-ben jobb oldalon alul: "System Performance Test"
scomcomputers
Ezt hogy is mérted írd már le röviden légy szíves...
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Youtube-n keres rá olyanra hofy mtu battlefield4 netcode fix.Én megcsináltam mert 75%-s csomagvesztésem volt.

ozimak
Na megnéztem a játék "System Performance Test"-jével, hát érdekes eredmények jöttek ki...
Spoilerben mert hosszú:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elsõ mérések, menüben történtek még mielõtt spawnoltam volna:
Latency: 0.10
Packet loss in: 0.00
Packet loss out: 0.67
-------
(Továbbiakban csak számokkal)
0.09
0.00
0.67
-------
0.08
0.00
0.00
-------
0.09
0.00
1.32
-------
0.09
0.00
0.67
-------
0.08
0.00
0.00
-------
0.09
0.00
0.00
-------
0.08
2.78(!)
0.00
-------
0.11
0.00
0.00
-------
0.09
0.00
0.67
-------
0.08
0.00
0.66
-------
0.11
0.00
0.65
-------------------------------------
Utána bespawnoltam játszottam egy-két percet majd lehasaltam,íme a változás:
Latency: 0.09
Packet loss in: 0.00
Packet loss out: 1.97
-------
(Továbbiakban csak számokkal)
0.09
0.00
2.00
-------
0.09
1.12
1.96
-------
0.09
0.00
0.65
-------
0.09
0.00
2.67
-------
0.09
0.00
2.65
-------
0.09
0.00
1.30
-------
0.10
0.00
0.65
-------
0.09
0.00
0.00

Mint látható eléggé változó az eredmény, de mindenesetre a játék saját test rendszere szerit általában van packet loss, legfõképpen kifelé(?). Nem teljesen értek ehhez a részéhez, de hogy a pitlibe? <#conf> Közel 30Mbit feltöltés nem elég neki? Ja és hozzá kell tennem, hogy minden le van kapcsolva az originen kívül. Még az avast-ot is kinyomtam. A pingem ennél már nem nagyon lehet jobb... és az fps-em is 47-55 között volt <#nemtudom>
ozimak
Jóóó! Jól kezdõdik 😄 Ilyet se írt még ki! 😄
ozimak
A netem az kiváló mivel, pár éve összetûzésbe keveredtem a DIGI-vel és az egyik rokonom(akkor még kettõ is) az NHH-nál dolgozott, kicsit rájuk pirítottam. Úgy kezdõdött, hogy alig pár Mbit-em volt csak a beígért 75/25 helyett. Na egy kis huzavona után õk is rájöttek, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Pár hét elteltével a technikusok személyesen közölték, hogy "közvetlenül rákötöttek a fõ kábelre", így 3-4 éve már szikra hibája sincs a netnek 😛 Stabil mint a forint 😊
De természetesen rámértem egyet a Pingtest-en, Frankfurt-i szerveren, hogy nagyjából hiteles legyen a BF4-hez szerver viszonylatban.
0% packet lost
21-22-es ping
0% jitter
3x mértem rá... kb ugyanaz, csak a ping váltakozott 21-22 között.
Még a játékban csinálok azért egy system test-et!
Papesz nézd meg hogy nincs adatveszteséged a netnél hátha az is közrejátszik a hitregbe?

ozimak
<#eljen>