15720
  • giornalista
    beteg!! :D
  • I love techn0
    Azzal, hogy olvasási vagy értelmezési gondjaid vannak azzal én nem tudok mit kezdeni.... Megnyugtatlak egy felnőtt ember sokszor hülyébb tud lenni mint egy gyerek minimális összefüggés van az életkor és a viselkedés között leginkább ez attól függ milyen környezetben szocializálódott és persze milyen géneket örökölt. Meg az embereknek biztos nincs jobb dolguk mint azzal foglalkozzanak hogy rólatok hazudozzanak, mert aztán annyira irígylésre méltóak vagytok (mikor még a szerverszabályzatotok is azt sugalja hogy aki nem tetszik vagy kick vagy ban vagy /kill)
  • Shiver
    réééégi, legalább 2-3 órás :D:D
  • szomferi
    és meglett!! :D

• Shiver
    csak ezzel azt éri el hogy nem fogják a szervert látogatni szóval visszanyal a fagyi :) a mi szerverünkön ezt mindenképpen el szeretnénk pl kerülni. a rossz hír gyorsabban terjed mint a jó hír :)
  • Electrickman
    Jah,értem...(azért elolvastam vagy 3-szor)
    Megnyugtatlak.Nincs 12 éves adminunk.Csak az irígyeink állítják,hogy azért mert jobb játékos vagy,bannolnak.Az meg kit érdekel?
  • I love techn0
    Még ebben a konteksztusban a "fear play" meg is állja a helyét mert aki sokszor belövi az admint az félhet, mert /kill . Na de a tréfát félretéve azt mondtam visszaélhet feltételes mód és amúgy is mindenki a saját szerverén úgy bannol, kickel, vagy /killel ahogy akar, jogában áll, ugyan úgy mint nekem, hogy mondjuk nem megyek be egy olyan szerverre ahol előfordulhat, hogy valamelyik admin csak, mert mondjuk párszor valaki lelőtte felmegy benne a pumpa és a fair play szellemében mivel nem képes lelőni /kill aztán mindjárt balanszosabb a game, legalábbis számára.
  • Shiver
    egyébként meg ma (is) PINA szerver vár mindenkit szeretettel (most üres). aki 7-8 körül feljön (akkor leszek kb én is fent) és kb 1 órát marad és még egy vagy több embert is hoz magával az kap április végéig reserved slotot a szerveren.
  • giornalista
    hát, elég felületesen olvasod akkor, amiket írok, mert már évek óta írom, hogy a BF3 volt az első multiplayer FPS-em (persze, ez nem teljesen igaz, mert volt vmi ingyen játszható dolog, amit a cégen belül toltunk régen, meg egy kis Enemy Territory, de nagyon felületesen).

persze én sem állítom, hogy betéve tudom az összes hozzászólásodat, de ha emlékszel, akkor tényszerűen kevés dolgot fogalmaztam meg itt, mindig csak a véleményemet írtam, amit aztán ki hogy akar, úgy kezel. a BF3 szerintem, és számomra mérföldkő volt, rettenetesen élveztem, még akkor is, ha a régi motorosok esetleg felfedeznek benne ezt meg azt. de attól, hogy neked több tapasztalatod van és hibának fogsz fel egyes dolgokat, az én játékélményem még lehet hibátlan azon a téren...

meg tört játékokkal rengeteget játszottam, plusz azóta több játékba is belekóstoltam (BC2, MOHWF, Crysis).

a régie sajnos valóban kimaradtak, azért nagy kár...
  • Shiver
    gondolom arra célzott, ami nem egyszer fordul elő szervereken (általánosítva), hogy ha az admint 3x lelövöd és ideges lesz akkor kibasz a szerverről. ezt tekinthetjük visszaélésnek mivel nincs a szabályzatban hogy az admint nem szabad lelőni :D
  • Electrickman
    Köszi az észrevételt.Javítva.
    (Am,kiváncsi lennék,szerinted mit kellene tenni egy adminnak a szerveren??Tényleg.Kiváncsivá tettél.Mert ez a hozzászólásod arról szól,hogy ott az admin mást sem csinál,csak visszaél.A jogával.A saját szerverén.Nos?..)
  • gstup
    Szerintem nem."COD vagy a BF3 legyen-e az első fps, amit megveszek és multiban játszom majd".Amit megvett eredetiben hogy multizzon vele.De attól még tört játékokkal játszhatott.(COD,MOHAA stb.)
  • Gyuszopapa
    A BF3 az első Fps játékod?Azt hittem már vagy 12 éve játszól ilyenekkel úgy osztod a dolgokat.
  • giornalista
    sokaknak biztosan. én a BF3-at nem a trailerek miatt vettem meg, hanem megnéztem egy rakás videót róla, ahol játsszák, és lenyűgözött.

visszaemlékszem, hogy vaciláltam, vajon a COD vagy a BF3 legyen-e az első fps, amit megveszek és multiban játszom majd... :) :) nem hoztam rossz döntést :)

ja, meg amúgy a piracy-ról még annyit, hogy letöltöttem előzetesen mind a két játékot, és végigvittem a kampányokat. és a BF3, bár szar volt a sztori, de nagyon megfogott a grafikával és a kidolgozottságával. ezt követően is merült fel bennem, hogy valamelyiket meg kéne venni...

persze ez már tudományos tény is, hogy nagyon is működik a "kipróbálom ingyen, és ha bejön, megveszem" elmélet. nem mindenkinél, de sokaknál...
  • koschwarz
    Nem a game adja el a game-et, hanem a trailer...
  • szomferi
    akkor oké, én nem néztem meg az oldalt :D
  • I love techn0
    Tudom hogy kell írni helyesen, a klán honlapjáról másoltam.... (Igaz az idézőjeleket nem másoltam vele, de kösz a semmit.)
  • szomferi
    fear play

ha nem tudsz angolul, ne erőltesd...
  • I love techn0
    Engem a nyeremények egyáltalán nem érdekelnek, de kíváncsiságból elolvastam ezt a nyereményjátékot és a klánszabályzatot pfff a játékosokra vonatkozó rész semmi másról nem szól csak arról, hogy az adminok bármikor bárkivel szemben visszaélhetnek a hatalmukkal (persze csak is a fear play szellemében ), kösz de kösz nem....!
  • nemgyenge01
    "szerintem egyébként nagyon jó a weapon balance a játékban, ezt nagyon jól eltalálták."

Ez jó vicc.Kb van 10 fegyver amit használnak XD
  • Vadnokedli
    Hát én védekezek ahogy felnyílik BF2142 Titán módjából(adódóan), de elég elb__ott módon lett kialakítva ez a mód.
  • giornalista
    ez a carrier assault micsoda egy elkúrt mód... komolyan...

először lebutítja a DICE a játékot, kiöli belőle a csapatjátékot, mindenki a szaros gránátjaival robbantgat, trollkodik és szarik a győzelemre, csak a K/D számít... és akkor beraknak egy ilyen módot, ahol GONDOLKOZNI kéne, helyzetfelismerni, taktikázni...

mindezt persze összesen 20 percben, ha 100% a ticket count... egy jó carrier assault meccs minimum egy órás lenne nálam, mert ez így teljesen értelmetlen. egyedül a conquest része számít, amelyik carrier előbb nyílik fel, ott veszített a csapat. kész. ennyi.

SENKI sem fog védekezni menni a saját bázisára, nem is értem, ezt hogy szedték össze a DICE-nál. gratulálok, sikerült egy újabb teljesen értelmetlen móddal terhelni a játékot.

lassan én is úgy vagyok vele, hogy a fejlesztőknek a trialerek fontosabbak már, mint maga a game :(
  • grimm13
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    engem is csak a pletyka érdekelt, nem kell itt mindenben a vitát látni, ha trollok jönnek nem beszélünk hozzájuk :D....
    végignéztem a dögcédulákat.... megint észrevettem hogy mi az ami soha nem lesz meg mert AXE promo volt... a 3-ban volt egy amihez Dr. Pepper-t kellet volna venni, azért a dogtag-ért nulláztam volna a statom is :S
  • Smithwarden
    Ne kezdjetek el a veszekedest egymassal itt pls.
    Egyetlen ember, Eugabesz alapjan es amit muvelt itt az alregjeivel (pl most Electrickman ugye :p), ne iteljuk meg az egesz IRAMot es a nyeremenyjatekaikat.
    Ha jol tudom foleg Gabipaci szervezi a jatekot, o meg ugy tudom aranylag korrekt emberke.
    Ha kell ki is rakom a banner ala a linket, mert a BF kozossegnek es akik szeretnek valamennyire BF4-el jatszani az ismert hibai ellenere, azoknak jo dolog ez a plusz jatek.

• Electrickman
    100%-ban igazad van,de csak érdeklődtem,ha észrevetted.Nekem nincs több hozzáfűzni valóm.
  • gstup
    Szerintem ne itt kezdjétek el... :) Privi mehet aztán kész.Én laikusként(nem indultam az előző versenyeken) egy jó kezdeményezésnek tartom.Ha meg tényleg van vele valami gond,akkor meg hagyom.Most egy egér miatt nem fogok álmatlanul forgolódni. :) De jók az ajándékok! :)
  • Electrickman
    Hányadik nyereményjátékodat szervezed a magyar battlefield közösségnek,hogy ennyire jól tudod??
  • Electrickman
    Köszönjük!
    Annak a 24027 játékosnak a nevében is,aki meglátogatta a szervert!
  • Vadnokedli
    Szokásos magyar korruptság, ha jól emlékszem. ! Hallomásból, ez keringett.
  • grimm13
    mi a történet a pletyka mögött ? anno én is láttam bf3 korszakban a nyereményjátékot de már nem emlékszem mi volt...
  • Skyline
    Köszönjük, bőven bemutatkoztak már ahhoz hogy messze elkerülje épeszű ember az IRAM szervert..:)
  • Vadnokedli
    kb 20 életem volt és tőlem úgy 50 centire lehetett a flashbang és meghaltam.
  • I love techn0
    Olyan brutál hathatósan nem jártam fórumokon utána, de ha lehet hinni a játékban látható fegyvertulajdonságoknak az assault range pl 28 a carabin pedig 25 szinte jelentéktelen különbség, sebzés ugyan annyi, persze mindkét osztályban van pár jobban eltérő pl scar-h vagy az ace 52 (de ezek a nagyobb sebzés és range hasznát jelentősen ellensúlyozzák a nagy stabilitásvesztéssel). Az én tapasztalataim alapján a lényeg, hogy a nagy rate of fire vagy a nagyobb sebzéses fegyverek azok inkább közelharcban előnyösebbek, távolabbra pedig a nagy stabilitás az előnyösebb, de mindkét osztályban megvannak a nagyon hasonló tulajdonságú fegyverek, ami számomra azért nem is baj, mert így enginierként is lehet normális tulajdonságú fegyverekkel menni (a legkedveltebb fegyvereim az assaultok , de a legtöbb mapon enginier kell a sok harci jármű miatt).
  • grimm13
    szívroham ...
  • Vadnokedli
    Mióta is lehet ölni Flashbangel? Elbotlik a katona és beveri a kis lábujját?
  • giornalista
    szerintem van jelentős különbség köztük: az assault fegyverek nagyobbat sebeznek közép- és hosszabb távolságra. ez azért elég jelentős :) a carbine fegyverek legfeljebb közel- és középtávra hatékonyak, míg az assaultok középtávra tökéletesek, és messzire sem annyira rosszak. pontosabbak.

szerintem egyébként nagyon jó a weapon balance a játékban, ezt nagyon jól eltalálták. a mapok is jók most nagyon, és én ma laggolást sem tapasztaltam végre.

a négyből három új pálya TDM-je pedig kifejezetten close quarters-ös lett, ez nagyon nagy pozitívum nálam. ezzel a pakkal sokat dolgoztak.

már csak két dolgot kellene kiírni a játékból: a gunshipet és a commandert...
  • adam46
    Köszönjük, azt a G602-t elfogadnám.
  • I love techn0
    A g36c is jó fegyver amúgy szerintem lényegi különbség nincs a legtöbb assault és carabin fegyverek között, kinek melyik szimpatikusabb, meg amúgy is a játéktudás dönt.
  • Shiver
    gyertek gamelni:)
  • mackosajt
    Logitech Games 4.0 IRAM Tournament

A játékban minden Magyar játékos részt vehet.

A játék április 4-én pénteken este 6-kor kezdődik, és április 26-án szombat este, éjfélkor ér véget.

Részletek a fenti linken!