Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a legrosszabb az lesz hogy be fog dõlni a Battlefront 3, amibõl majd az lesz a következtetés hogy nincs igény SW játékokra..Igény lenne csak hozzanak színvonalat és minõséget...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Dehogy van...Minden DICE játékot a modderek raktak rendbe... Amióta erre nincs lehetõség csak a kínlódás megy...

TasManXT
Igen, és felmerül a kérdés, hogy a battlefront biztos jó kezekben van-e a készítõknél...

psn: TasManHUN

Sose lesz jó senkinél a netkód amíg a tickrate-el nem kezdenek valamit...A többi random probléma ami vagy elõjön vagy nem... Engem a legutóbbi patchig december óta elkerült a fagyás azóta megint megjött...
A netkód pedig akármennyire írják hogy nem, mindenkinél szar az alacsony tickrate miatt. // ugyanakkor a legutóbbi patch óta javult valamelyest.

Mindenesetre szégyen hogy 4 hónap alatt a játék még mindig nincs elfogadható állapotban. Nem csoda hogy sem nagy eladások sem hírverés, csak a csalódott hordák a microsoft pénzvisszafizetési akciója...A BF5-ben nagyon nagyot kell mutatni ha nem akarnak ordító bukást, mert ezzel a szeméttel elvesztettek egy rakás vásárlót...

<#eljen>
TasManXT
A legbosszantóbb, hogy pár patch-vel ezelõtt már éreztem a javulást, és hogy megy valamerre ez a csoda, de sajnos valamit megint elkúrtak. CQ pályákon folyamatos a trade. Nincsenek überbrutál k/d-k. Mindenki 1.1 max 1.5-ön. Persze no explosive-ról beszélek, és itt a legnagyobb gond max egy bipodos lmgs. Bár érezném a javulást, de tényleg.

psn: TasManHUN

<#eljen>
Most veled játsza ugyan azt amit velem meg másokkal korábban, hál istennek eddig csak fórumokon találkoztam ennyire egy ügyûekkel. Amúgy nálam sem fagy a játék és teljesen jól fut, kár, hogy nem mindenkinek ilyen.<#rinya>
SötétBarom
Én elhiszem, hogy nálad szar, csak ne próbálj meggyõzni. Nálam tök ugyan olyan, mint a 3. Ha hiszed ha nem. 😄D És élvezem mint a kurvaannya.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fú tegnap milyen jót toltam metron... valami 50 killem lett elsõ hellyel, M416-tal.
Bár gondolom nem sokáig tart, mire a sok metromaki kiismeri a mapot, és azoknak már esélye se lesz, akik nem éjjel-nappal csak azon hentelnek...
SötétBarom
Akkor ez a te játékod.. <#rolleyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

aha :d én most erre gyúrok 😛 😄

Tegnap a csapatomban volt Gulf of Oman-on Chuck Norris...a homokvihar meg is állt a tenger fölött...
Majd ha te is meg tudod állítani,nem lesz ilyen problémád...
(Na körülbelül ilyen a netkód kérdés a bf4-ben)

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

😄 ja értem.. hát nincs mit tenni akkor be kell látnom ,hogy looser vagyok és ezzel próbálom többed magammal magyarázni.. de ha majd profi leszek még csak a lövedék elõl se kell kiérnem, megállítom õket a puszta akaratommal 😄

Nem tudsz játszani az azért van,aki tud annak nincs netkód baja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

na igen azt nem tetem hozzá,hogy a fedezék mögötti hit az meg van mindig nekem is..

Nem lesz vite és veszekedés,mert az ilyen trollok mint a légyirtó és mercedeszes barátja addig cukkolják a panaszkodókat,hogy vagy kibannolják õket ,mert elszakad a cérna,vagy nem jönnek többet a fórum felé sem...

Stief: Ha te Caspianon 8-0 -al végeztél,akkor neked tényleg jól adja...egy bokor alatt fekve végig az egész meccsen...természetesen jól fogja adni..
Menj csak oda ahol harcolni is kell...mondjuk egy M-com,vagy egy fontosabb zászló közelébe...majd meglátod te is azt,amirõl itt már posztokon keresztül beszélnek.
Egyenlõre a bf4-et a netkód miatt is meg számtalan,-játékosok által felsorolt hiba miatt is,-nem lehet nevezni fps játéknak...ez most még csak szerencsejáték...

SötétBarom
Örüljünk együtt. Nálam is teljesen jó. A K/D-m pont ugyan annyi, sõt kicsit jobb mint a bf3-ban. Legjobb FPS evör. Titanfall meg akkora LOL mint a ház. 14 évesen lehet, hogy tetszene.. 😄

😄 ez ilyen "lyukra" sikeredett 😛

Smithwarden
Eddig is volt sok vita, veszekedes (es lesz is) azok kozott akik azt gondoljak es erzik, hogy semmi gond a jatekkal es akik azt mondjak, hogy sok problema van vele.
Ha neked "jo" a jatek, nem fagy ki, nem talalsz ilyen-olyan bugokat es nem erzekelsz furcsa halalokat es egyebeket, akkor csak orulj neki siman es kesz.
Pls ne probald meg azokat meggyozni, akik nem igy gondoljak, mert a hibak amikrol irunk azok sajnos TENYEK.
Nalad sem a jo a netkod csak valoszinu nem figyelsz ra.

Vegyel fel kb fel vagy 1 ora jatekot, nezd vissza a kicsit furcsa halalokat kockankent vagy lassitva es latni fogod a fedezek mogotti halalokat, az 1 hites logikatlan osszeeseseket (olyan fegyverektol amiktol csak 3-4 lovestol lehet halni), stb, stb. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

koschwarz
Nem vagyok egy nyelvtannáci, de ez... "problémályukat"?

Ez milyen lyuk is valójában? <#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"Kezdem azt hinni hogy tényleg azok rinyálnak akik nem tudnak játszani"... akkor tévhitbe kezdesz élni, nálam is jó mostanába szerencsére, de szar volt pár patchel ez elött.. akkor se mindig hanem random.. Én átérzem a problémályukat,és igen is létezik sajnos. Most ,hogy jó nekem párszor észrevettem ,hogy befordulok a sarkon ,öszefutok valakivel rámfordul én rá és nem is felém lõ,és leszedem.. magyarul sztm nem ott lát ahol én valójában vagyok.

Én ezt nem értem nálam miért nincsenek ilyenek? Valaki elmagyarázná? Nálam jól fut ez gamma amit meglövök az ott is marad drm 2 lövés, assault fegyok 2-3 lövés sniper közelrõl halál messzirõl 2, ezt is tapasztalom. Kezdem azt hinni hogy tényleg azok rinyálnak akik nem tudnak játszani.
A következõ játékuk azok után hogy a BF4 sem szerepelt valami rózsásan, és még a microsoft is pénz visszafizetési akciót rendezett valószínüleg nem igazán fogja fele ennyi ember sem megvenni...<#ravasz1>

A BF3 után ez a játék sajnos egy ordító csalódás, inkább adták volna ki ezeket a pályákat a BF3-hoz kábé ugyan itt tartanánk csak negyedennyi problémával...😊

Lol na nehogymár a BF4 1hitkill bugját most a realizmusnak tulajdonítsuk mert az év megszólalása lenne...<#idiota>

Fõleg hogy az 1hitkill bugon kívül a BF4 az a játék amiben akár két tanktalálatot is lábon kihord az ember, nemhogy egy fél tár lõszert...😄

adam46
Hidd el ott jó.Nem nagyon vágott agyon a Titanon kívûl senki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A való életben beszarnál ha felkeltenének és azt mondanák hajnal 2-kor hogy reggel lehet mehetsz háborúba.Kisfiam.

Fpocok
Az a játék olyan gyors, hogy nem nagyon lehet látni, hogy jó a hitbox/netkód.

Parasite Eve 2, best game EVER!

adam46
Gondolom a való életben is elfutnál egy golyóval a mellkasodba, vagy a fejedben, vagy elbújnál a fal mögé. <#hehe>
OFF

Aki normális netkódot akar látni az próbálja ki a Titanfall-t.
Az a normális ha tud az ember reagálni a találatokra és vissza tud vágni vagy el tud fordulni a sarkon.De az nem normális hogy ha úgy halsz mintha agyonvágna egy villám.

ON

Smithwarden
Hat...valakinek jobb mint BF3-ban valakinek rosszabb.
Ne tudom kinek mi alapjan "adja be jobban".
Egy dolognak orulok csak: ez a netkod dolog annyira a felszinre kerult vegre, hogy a fel internet ezzel bactatja a DICE-ot es ha a BF4-ben nem is tudjak helyrehozni, akkor a kovetketo jatekaiknal valoszinu alapbol helyre lesz rakva.
Persze lehet megsem, de akkor sokan nem is veszik meg valoszinu emiatt es ezt az EA/DICE is tudja. 😊

Ezt pofázom én is😄

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Sheltem
Egyébként stabilnak stabil nálam "próbálkoztam" (az erõs jelzõ lenne hogy játszottam) 2-3 órát 5-6 map 2-3 szerveren és fagyás nincs nálam de ez a netkód...Ilyet én még nem láttam srácok.
De a videók amiket linkeltek azok se semmik...szánalom komolyan mondom.
Remélem majd egy jóképû patchhel játszható lesz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Minden tiszteletem tiéd de a bf3 netkodja meg ez között ég és föld a különbség.Mig bf3-ban 5-6 golyó egy ember bf4 majsnem a duplája.Mondok erre egy szitut,lövöm a csipuszt mg4-j kg 40-50 tök közelröl de ha még mellé ment talán 20-30 akkor is már meg kellett volna halnia,erre megfordul 2 lövés headshot és fekszek.Azért ekkora netcode hibával bf3-ban nem találkoztam kb 1000 óra játék idõm alatt.Nem mondom ott is vannak érdekeségek mert nem hibátlan az se de igen nagy a különbség.Nem hiába hanyagolja sok magyar warcsapat.

Sheltem
Sziasztok!

Kaptam egy battlefield 4 kódot ajándékba egyik ismerõsömtõl (videókártyához tartozó kód) gondoltam kipróbálom ha már a bf2/bf3ba többszáz (talán ezernél is több) órát beletoltam(a bf2be biztosan).

Elindítom...elõször kiírja új vga drivert kér. Ok semmi gond, ha már 660ti t vettem tavaly nyáron legyen is fenn az új driver.
Ok elindul a töltõképernyõ...Elõször azt hittem, hogy grafikai hiba. nem jó drivert raktam fel, de aztán amikor látom, hogy az összes kép ilyen "kockásított, pöttyösített de mégis ocsmány" akkor rájöttem, hogy nincs semmi gond. Elindul a multi (ne kérdezzétek melyik map nem ismerem még õket) ó ez nagyon szép talán még szebb mint a bf3(fõleg ezek az idõjárásviszonyok) na menjünk darálni.
Lövök egy fél tárat valakibe, megfordul 1 lövéssel Scar-h val lelõ.
Mondom mivan rossz a pingem? 34...hmm akkor gondolom lagg volt....
Utána megint ez..aztán nem is látszom már a fedezék mögött de hirtelen meghalok attól akit elõtte lõttem.
Mondom bazmeg ennyire szar nem lehetek.
Start bf3..14:2 es stat.
Na mondom akkor csak valami gond volt, újraindítom a gépet bf4 ugyanazok a 2 lövéses faszságok, fél tár telitalálat után részemrõl.
Na mondom sg fórum megnézem a többiek mit írnak...Látom ugyanezzel van tele.
Srácok mi a lószar ez a netkód?? A faszomért kellett ezt a játékot kiadni miért nem adtak ki még 4-5 dlct a 3hoz ? (ez az utolsó kérdés butaságnak hangozhat de több értelme lett volna annakis komolyan mondom).

gondolom mivel trollhangulatot áraszt a hozzászólásom törölve lesz, de azért kiírtam magamból.
Maradok a bf3nál szerintem(úgyis elõ akartam venni újra).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Smithwarden
En nem erzek tul sok kulonbseget.
BF4-et kapkodva adtak ki, sok buggal, illetve szerintem azert ennyire unstabil sok embernek, mert (ahogy egy fejleszto is elmondta kiadas utan 2 honappal) probaltak a mantle miatt mindent tobbszalusitani.
Emiatt szinte ujra kellett irniuk a motort ezaltan unstabilla valt sok szituban a jatek.
Tehat a netkod frissites ugyanolyan kaki mint a BF3-ban (bar furcsa modon a betaban meg jobbnak tunt, jobbra volt belove) es hozzajottek egyeb bugok, 1 loveses halal, stb.

Nem haragszom! nem fényezem! 😊 De nekem tetszik! 😊 És én elég jó killeket nyomok ma délelõtt 8 killem volt 0 halállal. Caspian border. Amúgy fõleg fejlövéseket csinálok és elégé azt érzem hogy amit elküldök golyót az oda is megy ahová akarom. Két kedvenc fegyóm dragunov és az mp7, kézi fegyver g18 és a félautomata 8 lövetû colt.
Papesz akkor áruld el hogy mért van nekem ekkora különbség a két játék között?

Smithwarden
Pedig amugy a netkod a BC2/BF3/BF4-ben is ugyanugy 10 rickrate-re van allitva. Egyesek szerint a BF3-ban kicsivel jobb, szerintem nem sokkal, ott is ugyanugy fal mogott haltam, ugyanugy mint a regi BC2-ben.

De ne haragudj tisztán látszik az összes videón hogy ótvarfos a netcode a játékban,örül neki hogy azok közé tartozol akinek beadja a találatokat.Ma visszamentem pár tdm meccsre bf3-ba és láss csodát 7-3-2-s kd-kat csináltam úgy nem basztam fel az agyamat az egy lövéses killektöl, meg hogy nekem vaktöltényeim vannak.Utána visszamentem bf4-be és alig lett 1,33-s kd-m.nem kell fényezni ezt a fos.Peace!!!

ozimak
"Amit küldtél videót nem látom annak ami"
Én meg pont akartam írni, hogy milyen jól szemléltetik azt amit én amatõr szinten próbáltam gyorsan megmutatni.
Most akkor én szerintem itt befejeztem a kommentelést ebbe a topikba! <#integet2>
The Protector
Én azt gyûlöltem mikor minden egyes 1v1 ben egyszerre döglöttünk meg BC2-ben.Egyszerûen ha valakivel szembekerültél és lõttétek egymást 90%,hogy mindketten elpatkoltok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok! Mióta felkerült az új frissités, belépek a játékba és 4-5mp után fehérkép aztán visszalép a játékba de utánna már semmit se tudok csinálni, nem reagál semmire, viszont a játék meg megy! Nemtudom h ez most a frissités okozza vagy esetleg más probléma?

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

kemotox
Valahogy számítottam erre a szövegre. Mindenesetre a játéknak semmi köze nem volt a kommentemhez, de hát hogy is reménykedhettem benne, hogy felfogod amit írok.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Félre ne érts én hiszek neked, tudom hogy van ilyen, én rengeteget játszottam ezekkel a játékokkal, ha tippelhetnék 40000-50000 órám van ilyen játékokkal. (Ruse nevezetû startégia gémmel steam szerint már 1000 óra felet járok e szerint tippeltem.) Dutyi,arma,unreal,böfi sorozatok, tudom mirõl beszélsz, én csak arra karok célozni hogy most már azért jól játszhatóak ezek játékok, nem tökéletesek persze. Én viszont az is látom hogy túl sok a panasz több mint aminek lenni kellene. Én mielõtt megveszek egy játékot elolvasom fórumokat megnézem videókat és utána vásárolok.Ez mondat most nem neked célzom, inkább a mostani szak nyelvel szólva a trolloknak.😊 Amit küldtél videót nem látom annak ami, persze ezen vitázhatnánk, de nem is nagyon akarok. Igazából a végeredmény az hogy én imádom a böfit, szerintem a legjobb rész lett és neked is kívánok sok jó élményt. 😊
Mondod ezt te,akinek a játék sincs meg...olyan,mintha én írkálnék a "Miért bûzlik a pinám" topikba...agyhalott..

Smithwarden
A netkod problema megvan es valoszinu meg is marad, amig nem novelik a szerver-kliens kozotti kommunikaciot (10 tick/sec helyett 60, de legalabb 30 kellene hogy legyen, mint mas normalis FPS-ekben).
Kicsit javitottak rajta, de nem igazan valtozott sokat. Rengeteg video van errol a neten.

stb
Altalaban aki nem annyira jo megfigyelo vagy csak keveset jatszott a jatekkal, az nem veszi eszre a dolgot, mivel azt hiszi, hogy o a noob azokban a szituaciokban amikor lelovik vagy nem hal meg az ellenfelk akit lo.

kemotox
( játékod = játéka * )

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

"Becsüljétek meg amitek van" kifizettünk 10k valamiért ami nem mûködik úgy ahogy kéne, mirõl beszélsz?<#banplz>

ozimak
Isten lássa lelkem én nem akarok ebbõl vitát! 😊 Úgyhogy csupán annyit mondok: Mint ahogy azt kifejtettem az elõzõ hszemben is: Nem az a bajom, hogy én nem tudok lelõni valakit, hanem az hogy én milyen gyorsan halok 😊 És szerintem az azért kevés magyarázat a dologra hogy:" õ egy gyors tüzelésû mp 7-el szarrá lõtt." Azt én is láttam hogy szarrá lõtt 😊 De mennyi idõ alatt??? 😄 Egyszerûen olyan érzés mintha folyamatosan HC módban játszanék. Továbbá: Nem csak az az egy lelassított rész volt a videóban ha jól emlékszem 😉