Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
psn: TasManHUN
A netkód pedig akármennyire írják hogy nem, mindenkinél szar az alacsony tickrate miatt. // ugyanakkor a legutóbbi patch óta javult valamelyest.
Mindenesetre szégyen hogy 4 hónap alatt a játék még mindig nincs elfogadható állapotban. Nem csoda hogy sem nagy eladások sem hírverés, csak a csalódott hordák a microsoft pénzvisszafizetési akciója...A BF5-ben nagyon nagyot kell mutatni ha nem akarnak ordító bukást, mert ezzel a szeméttel elvesztettek egy rakás vásárlót...
psn: TasManHUN
Most veled játsza ugyan azt amit velem meg másokkal korábban, hál istennek eddig csak fórumokon találkoztam ennyire egy ügyûekkel. Amúgy nálam sem fagy a játék és teljesen jól fut, kár, hogy nem mindenkinek ilyen.<#rinya>#rinya>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár gondolom nem sokáig tart, mire a sok metromaki kiismeri a mapot, és azoknak már esélye se lesz, akik nem éjjel-nappal csak azon hentelnek...

Majd ha te is meg tudod állítani,nem lesz ilyen problémád...
(Na körülbelül ilyen a netkód kérdés a bf4-ben)
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Stief: Ha te Caspianon 8-0 -al végeztél,akkor neked tényleg jól adja...egy bokor alatt fekve végig az egész meccsen...természetesen jól fogja adni..
Menj csak oda ahol harcolni is kell...mondjuk egy M-com,vagy egy fontosabb zászló közelébe...majd meglátod te is azt,amirõl itt már posztokon keresztül beszélnek.
Egyenlõre a bf4-et a netkód miatt is meg számtalan,-játékosok által felsorolt hiba miatt is,-nem lehet nevezni fps játéknak...ez most még csak szerencsejáték...
Ha neked "jo" a jatek, nem fagy ki, nem talalsz ilyen-olyan bugokat es nem erzekelsz furcsa halalokat es egyebeket, akkor csak orulj neki siman es kesz.
Pls ne probald meg azokat meggyozni, akik nem igy gondoljak, mert a hibak amikrol irunk azok sajnos TENYEK.
Nalad sem a jo a netkod csak valoszinu nem figyelsz ra.
Vegyel fel kb fel vagy 1 ora jatekot, nezd vissza a kicsit furcsa halalokat kockankent vagy lassitva es latni fogod a fedezek mogotti halalokat, az 1 hites logikatlan osszeeseseket (olyan fegyverektol amiktol csak 3-4 lovestol lehet halni), stb, stb. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ez milyen lyuk is valójában? <#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A BF3 után ez a játék sajnos egy ordító csalódás, inkább adták volna ki ezeket a pályákat a BF3-hoz kábé ugyan itt tartanánk csak negyedennyi problémával...😊
Fõleg hogy az 1hitkill bugon kívül a BF4 az a játék amiben akár két tanktalálatot is lábon kihord az ember, nemhogy egy fél tár lõszert...😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Parasite Eve 2, best game EVER!
Aki normális netkódot akar látni az próbálja ki a Titanfall-t.
Az a normális ha tud az ember reagálni a találatokra és vissza tud vágni vagy el tud fordulni a sarkon.De az nem normális hogy ha úgy halsz mintha agyonvágna egy villám.
ON
Ne tudom kinek mi alapjan "adja be jobban".
Egy dolognak orulok csak: ez a netkod dolog annyira a felszinre kerult vegre, hogy a fel internet ezzel bactatja a DICE-ot es ha a BF4-ben nem is tudjak helyrehozni, akkor a kovetketo jatekaiknal valoszinu alapbol helyre lesz rakva.
Persze lehet megsem, de akkor sokan nem is veszik meg valoszinu emiatt es ezt az EA/DICE is tudja. 😊
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
De a videók amiket linkeltek azok se semmik...szánalom komolyan mondom.
Remélem majd egy jóképû patchhel játszható lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kaptam egy battlefield 4 kódot ajándékba egyik ismerõsömtõl (videókártyához tartozó kód) gondoltam kipróbálom ha már a bf2/bf3ba többszáz (talán ezernél is több) órát beletoltam(a bf2be biztosan).
Elindítom...elõször kiírja új vga drivert kér. Ok semmi gond, ha már 660ti t vettem tavaly nyáron legyen is fenn az új driver.
Ok elindul a töltõképernyõ...Elõször azt hittem, hogy grafikai hiba. nem jó drivert raktam fel, de aztán amikor látom, hogy az összes kép ilyen "kockásított, pöttyösített de mégis ocsmány" akkor rájöttem, hogy nincs semmi gond. Elindul a multi (ne kérdezzétek melyik map nem ismerem még õket) ó ez nagyon szép talán még szebb mint a bf3(fõleg ezek az idõjárásviszonyok) na menjünk darálni.
Lövök egy fél tárat valakibe, megfordul 1 lövéssel Scar-h val lelõ.
Mondom mivan rossz a pingem? 34...hmm akkor gondolom lagg volt....
Utána megint ez..aztán nem is látszom már a fedezék mögött de hirtelen meghalok attól akit elõtte lõttem.
Mondom bazmeg ennyire szar nem lehetek.
Start bf3..14:2 es stat.
Na mondom akkor csak valami gond volt, újraindítom a gépet bf4 ugyanazok a 2 lövéses faszságok, fél tár telitalálat után részemrõl.
Na mondom sg fórum megnézem a többiek mit írnak...Látom ugyanezzel van tele.
Srácok mi a lószar ez a netkód?? A faszomért kellett ezt a játékot kiadni miért nem adtak ki még 4-5 dlct a 3hoz ? (ez az utolsó kérdés butaságnak hangozhat de több értelme lett volna annakis komolyan mondom).
gondolom mivel trollhangulatot áraszt a hozzászólásom törölve lesz, de azért kiírtam magamból.
Maradok a bf3nál szerintem(úgyis elõ akartam venni újra).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
BF4-et kapkodva adtak ki, sok buggal, illetve szerintem azert ennyire unstabil sok embernek, mert (ahogy egy fejleszto is elmondta kiadas utan 2 honappal) probaltak a mantle miatt mindent tobbszalusitani.
Emiatt szinte ujra kellett irniuk a motort ezaltan unstabilla valt sok szituban a jatek.
Tehat a netkod frissites ugyanolyan kaki mint a BF3-ban (bar furcsa modon a betaban meg jobbnak tunt, jobbra volt belove) es hozzajottek egyeb bugok, 1 loveses halal, stb.
Én meg pont akartam írni, hogy milyen jól szemléltetik azt amit én amatõr szinten próbáltam gyorsan megmutatni.
Most akkor én szerintem itt befejeztem a kommentelést ebbe a topikba! <#integet2>#integet2>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Kicsit javitottak rajta, de nem igazan valtozott sokat. Rengeteg video van errol a neten.
stb
Altalaban aki nem annyira jo megfigyelo vagy csak keveset jatszott a jatekkal, az nem veszi eszre a dolgot, mivel azt hiszi, hogy o a noob azokban a szituaciokban amikor lelovik vagy nem hal meg az ellenfelk akit lo.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace