15720
  • SergioAmigo
    nem , csúszik
  • SpeedXHUN
    Szerintetek ma megjelenik a naval?
  • Borg
    A minőségellenőrzési problémáikat már az is jól jellemzi, amilyen az AR160.
    - nincs reload animáció
    - GL underbarrellel a fejed fölé tartja úgy, hogy ki se látsz tőle
    - hitmarker is folyton eltűnik
    - néha valami sutyorgó hangba kezd menet közben...

Ha csak valaki 5 percet játszott volna náluk ingame AR160-al, azelőtt hogy elérhetővé teszik, ezek a gondok nehogymár ne bukjanak ki...
  • grimm13
    lakótársam bejött mert megijedt hogy rosszul vagyok úgy röhögtem mikor ezt elolvastam "Quality is our number one priority" most épp azt a hírt keresem hogy villámcsapás ért egy DICE-nál dolgozó embert vagy hogy beszakadt az EA főépületének teteje!
  • szomferi
    én arra számítok, hogy a héten sikerül, nem várják meg a jövő hét keddet, hanem azon melegében letölthetővé teszik
  • nemgyenge01
    Az idő megszépíti az emlékeidet :)

Jó tulajdonságokkal rendelkező motort összedobnak(megjelenítés,audio,destruction),de nem tudják kordában tartani.Érthetetlen...
  • Gabesssz19
    " így a kisebbik rosszat választották, elhalasztják addig, míg össze nem rakják úgy, ahogy gondolták"

Ajjaj akkor mikor kapjuk majd meg ?? :)
  • szomferi
    szerintem az volt, hogy időközben találtak valamit múlt héten, amikor lehetett játszani a játékot, és a PC-s verzióban akadt valami gebasz, aztán nekiláttak összefoltozni, aztán úgy gondolták, hogy meglesz a tesztelés és a javítás is mára, de nem lett meg...

azt meg nem követhetik el megint, hogy egy hibákkal teli DLC-t adjanak ki a kezük közül, mert akkor megint csak a háborgás menne, így a kisebbik rosszat választották, elhalasztják addig, míg össze nem rakják úgy, ahogy gondolták
  • Skyline
    A régiekben sem volt semmi, mindig a modderek szedték össze a szemeteiket.
  • TasManXT
    Azzal semmi baj nem lenne, ha minőségi okokból tolják el, amivel tisztában vannak a bejelentés előtt már hetekkel, hogy még nincs megfelelő release cendidate, ha már "qualitiy is our number one priority". De ma reggel felkeltek, és rájöttek, hogy ja még nem vagyunk kész?????
  • szomferi
    igen, ők mondták, de a programozás nem egy 100%-ban kiszámítható dolog, ezt kéne megértenie mindenkinek... elég sokban különbözhet a két verzió (PC vs. konzol), biztos nem a semmiért tartják vissza PC-re... lehet a memóriakezeléssel akadt valami gond, vagy ki tudja
  • giornalista
    tudod, ők mondták meg, hogy mikorra jön ki a játék, már ez is egy hét csúszás az eredeti tervekhez képest, egyébként. és akkor pár órával a release előtt kiadnak egy ilyet?

és fényezik magukat érte? konzolra azért ki tudták adni, de PC-re már nem...

szánalmas. ez most tényleg legalja.
  • giornalista
    elmehet a dice a faszba, úgy konkrétan.
  • Gyuszopapa
    Nem,a régi DICE kellene akikben még volt spiritusz és mertek nagyot alkotni.Akik most ott vannak azok már az újhullámosok.Hát látjuk is milyen lett az új hullám.
  • nemgyenge01
    Dice egyedül jobb lenne.Az íé miatt van az egész...
  • sasafr
    Azért nem egészen erről van szó mert ez így túl egyszerű! Gondold azt, hogy egy szolgáltatást fizettél ki előre, pl egy villanyszerelőt és mindjárt más lesz a véleményed!
  • szomferi
    akkor most ott járunk, ha kiadják szarul az a baj, ha találnak egy hibát, és csúszik pár napot, hogy kijavítsák, az a baj?

úgy látom, ez a van sapka/nincs sapka tipikus esete
  • gstup
    Én is reménykedem hogy a következő bf-et nem ők csinálják majd.
  • sasafr
    Mekkora kupleráj lehet ez a cég! És mekkora szar lehet a dlc, ha az előzmények ismeretében ezt már ki sem merik adni! Úgy érzem, hogy a DICE komoly mélységekbe süllyedt az elmúlt pár hónapban, de véleményem szerint megérdemlik és remélem ezek az utolsó próbálkozásaik a játékpiacon!
  • nemgyenge01
    éééé
  • Fpocok
    Azért az nem semmi pofátlanság, hogy megjelenés napján írják, hogy bocsi, most nem jön. És dátumot sem adnak :D
  • szomferi
    áááá
  • nemgyenge01
    ps4
  • szomferi
    ki mondta, hogy jön? azt írják, hogy a DLC-vel együtt adják majd ki...
  • nemgyenge01
    Amúgy update nem jött.Az fontosabb lenne,mint a dlc...
  • szomferi
    BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE ON MARCH 25 BETWEEN 3-3:30AM PDT / 10-10:30 UTC DUE TO AN UPDATE.

ez nálunk 11-től 11:30
  • nemgyenge01
    Én már letöltöttem XD
  • szomferi
    mondta a programozó... :D
  • Vadnokedli
    Programozási készségeiket már megmutatták, illetve nyilatkoztak is arról a kis 1MB-os + ról.
  • TasManXT
    "Quality is our number one priority"

Ez kész.
  • Fpocok
    DLC elhalasztva PC-re.

"“Quality is our number one priority and we will not release Battlefield 4 Naval Strike on PC until we feel it meets the highest quality level possible. We are also working on a larger update to release alongside Battlefield 4 Naval Strike on PC that will address the issue of Tablet Commander not working correctly.

“Once we have a confirmed date for PC, we’ll be sure to update those players on our official channels. We appreciate your patience and look forward to seeing everyone on the Battlefield.”"

GG
  • TasManXT
    Mert a kevesebb jelen esetben jobb.
  • JaSoN HuNTeR #12569
    bocsánat.
  • szomferi
    fút
  • JaSoN HuNTeR #12567
    Miért? Mert jobban fút?
  • ozimak
    Igaz, két hete lassan már egyikkel sem játszom, de előtte az utolsó 2-3 hétben BF3-at toltam. Hát ezt csak megerősíteni tudom! Szomorú, de így van... egyszerűen sokkal jobban működik... és pont.
  • SigS

• kemencebalázs
    Egy jó pár hónap után merem állítani, hogy BF3 mérföldekkel jobb mint a BF4......
  • grimm13
    ja igen bocs a dupláért de most jutott eszembe! annó a 3 és most a 4 is rendelkezik egy buggal, ez nem más mint: ha távcsőbe nézek(8x-nál nagyobb) kb.500m-en túl a grafika vibrál összefolyik stb. ezen nem segít semmilyen grafikai beállítás...
  • grimm13
    jött új patch ? holnap meg Naval S. :D pc-n már megvan majdnem minden fegyver a poén hogy ps4-es barátnál meg nem lehet feloldani őket xD