15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
SergioAmigo #12601 nem , csúszik -
#12600 Szerintetek ma megjelenik a naval? -
Borg #12599 A minőségellenőrzési problémáikat már az is jól jellemzi, amilyen az AR160.
- nincs reload animáció
- GL underbarrellel a fejed fölé tartja úgy, hogy ki se látsz tőle
- hitmarker is folyton eltűnik
- néha valami sutyorgó hangba kezd menet közben...
Ha csak valaki 5 percet játszott volna náluk ingame AR160-al, azelőtt hogy elérhetővé teszik, ezek a gondok nehogymár ne bukjanak ki... -
grimm13 #12598 lakótársam bejött mert megijedt hogy rosszul vagyok úgy röhögtem mikor ezt elolvastam "Quality is our number one priority" most épp azt a hírt keresem hogy villámcsapás ért egy DICE-nál dolgozó embert vagy hogy beszakadt az EA főépületének teteje! -
#12597 én arra számítok, hogy a héten sikerül, nem várják meg a jövő hét keddet, hanem azon melegében letölthetővé teszik -
nemgyenge01 #12596 Az idő megszépíti az emlékeidet :)
Jó tulajdonságokkal rendelkező motort összedobnak(megjelenítés,audio,destruction),de nem tudják kordában tartani.Érthetetlen...
-
Gabesssz19 #12595 " így a kisebbik rosszat választották, elhalasztják addig, míg össze nem rakják úgy, ahogy gondolták"
Ajjaj akkor mikor kapjuk majd meg ?? :) -
#12594 szerintem az volt, hogy időközben találtak valamit múlt héten, amikor lehetett játszani a játékot, és a PC-s verzióban akadt valami gebasz, aztán nekiláttak összefoltozni, aztán úgy gondolták, hogy meglesz a tesztelés és a javítás is mára, de nem lett meg...
azt meg nem követhetik el megint, hogy egy hibákkal teli DLC-t adjanak ki a kezük közül, mert akkor megint csak a háborgás menne, így a kisebbik rosszat választották, elhalasztják addig, míg össze nem rakják úgy, ahogy gondolták -
Skyline #12593 A régiekben sem volt semmi, mindig a modderek szedték össze a szemeteiket. -
#12592 Azzal semmi baj nem lenne, ha minőségi okokból tolják el, amivel tisztában vannak a bejelentés előtt már hetekkel, hogy még nincs megfelelő release cendidate, ha már "qualitiy is our number one priority". De ma reggel felkeltek, és rájöttek, hogy ja még nem vagyunk kész????? -
#12591 igen, ők mondták, de a programozás nem egy 100%-ban kiszámítható dolog, ezt kéne megértenie mindenkinek... elég sokban különbözhet a két verzió (PC vs. konzol), biztos nem a semmiért tartják vissza PC-re... lehet a memóriakezeléssel akadt valami gond, vagy ki tudja -
#12590 tudod, ők mondták meg, hogy mikorra jön ki a játék, már ez is egy hét csúszás az eredeti tervekhez képest, egyébként. és akkor pár órával a release előtt kiadnak egy ilyet?
és fényezik magukat érte? konzolra azért ki tudták adni, de PC-re már nem...
szánalmas. ez most tényleg legalja. -
#12589 elmehet a dice a faszba, úgy konkrétan. -
Gyuszopapa #12588 Nem,a régi DICE kellene akikben még volt spiritusz és mertek nagyot alkotni.Akik most ott vannak azok már az újhullámosok.Hát látjuk is milyen lett az új hullám. -
nemgyenge01 #12587 Dice egyedül jobb lenne.Az íé miatt van az egész... -
sasafr #12586 Azért nem egészen erről van szó mert ez így túl egyszerű! Gondold azt, hogy egy szolgáltatást fizettél ki előre, pl egy villanyszerelőt és mindjárt más lesz a véleményed! -
#12585 akkor most ott járunk, ha kiadják szarul az a baj, ha találnak egy hibát, és csúszik pár napot, hogy kijavítsák, az a baj?
úgy látom, ez a van sapka/nincs sapka tipikus esete -
gstup #12584 Én is reménykedem hogy a következő bf-et nem ők csinálják majd. -
sasafr #12583 Mekkora kupleráj lehet ez a cég! És mekkora szar lehet a dlc, ha az előzmények ismeretében ezt már ki sem merik adni! Úgy érzem, hogy a DICE komoly mélységekbe süllyedt az elmúlt pár hónapban, de véleményem szerint megérdemlik és remélem ezek az utolsó próbálkozásaik a játékpiacon! -
nemgyenge01 #12582 éééé -
#12581 Azért az nem semmi pofátlanság, hogy megjelenés napján írják, hogy bocsi, most nem jön. És dátumot sem adnak :D -
#12580 áááá -
nemgyenge01 #12579 ps4 -
#12578 ki mondta, hogy jön? azt írják, hogy a DLC-vel együtt adják majd ki... -
nemgyenge01 #12577 Amúgy update nem jött.Az fontosabb lenne,mint a dlc... -
#12576 BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE ON MARCH 25 BETWEEN 3-3:30AM PDT / 10-10:30 UTC DUE TO AN UPDATE.
ez nálunk 11-től 11:30 -
nemgyenge01 #12575 Én már letöltöttem XD -
#12574 mondta a programozó... :D -
#12573 Programozási készségeiket már megmutatták, illetve nyilatkoztak is arról a kis 1MB-os + ról. -
#12572 "Quality is our number one priority"
Ez kész. -
#12571 DLC elhalasztva PC-re.
"“Quality is our number one priority and we will not release Battlefield 4 Naval Strike on PC until we feel it meets the highest quality level possible. We are also working on a larger update to release alongside Battlefield 4 Naval Strike on PC that will address the issue of Tablet Commander not working correctly.
“Once we have a confirmed date for PC, we’ll be sure to update those players on our official channels. We appreciate your patience and look forward to seeing everyone on the Battlefield.”"
GG -
#12570 Mert a kevesebb jelen esetben jobb. -
#12569 bocsánat. -
#12568 fút -
#12567 Miért? Mert jobban fút? -
#12566 Igaz, két hete lassan már egyikkel sem játszom, de előtte az utolsó 2-3 hétben BF3-at toltam. Hát ezt csak megerősíteni tudom! Szomorú, de így van... egyszerűen sokkal jobban működik... és pont. -
-
kemencebalázs #12564 Egy jó pár hónap után merem állítani, hogy BF3 mérföldekkel jobb mint a BF4......
-
grimm13 #12563 ja igen bocs a dupláért de most jutott eszembe! annó a 3 és most a 4 is rendelkezik egy buggal, ez nem más mint: ha távcsőbe nézek(8x-nál nagyobb) kb.500m-en túl a grafika vibrál összefolyik stb. ezen nem segít semmilyen grafikai beállítás... -
grimm13 #12562 jött új patch ? holnap meg Naval S. :D pc-n már megvan majdnem minden fegyver a poén hogy ps4-es barátnál meg nem lehet feloldani őket xD