15720
  • giornalista
    azért nem olyan egyszerű az sem. nekem tucatnyi játékom van az origin accountomon...
  • DarkSector
    Jah ebben igazat adok.
  • kemotox
    Néhányan tanulhatnának tőled. Ha valami fos, nem kell erőltetni, hanem (ha van rá lehetőség) eladni, és mással foglalkozni, hisz ezer másik dolog is van a világon. Respect.
  • giornalista
    ne haragudj, szerintem félreértettem a hozzászólásodat :(
  • BloodYoungAgent
    ?
  • denevérember
    Igen az account is jön mellé. Az email címet úgy tudom meg lehet változtatni,és sajnos vagy nem sajnos de rajta van a BF3 PREMIUM is. Ha valakit érdekel komolyabban is írjon privátot és megbeszéljük!
  • DarkSector
    Hát van benne valami, az idegességet tekintve, és télleg a profilt hogy intéznéd? mert gondolom ezért adnád egybe mert 1 accounton vannak gondolom értelemszerűen, nekem 1 bajom van a BF4-et kiprobálnám de már megvan a 3. rész nekem ez a bajom...:S
  • kemotox
    És az accountot is adod mellé?
  • denevérember
    Mindkettőhöz jár a doboza természetesen,+ a BF4 a papirdobozon felül kapott egy fémdobozt is! A két játék ÖSSZESEN 8 ezer FT! Azért válok meg tőle,mert nem az én idegrendszeremnek találták ki ezt a lövöldét.
  • DarkSector
    ezt nem értem a 2 játék 1 fém dobozban van?
    Vagy az első sima doboz a második csak fémtokos?
    és egybe 8k vagy fejenként?
  • denevérember
    Srácok!

Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)

Az ár 8000 HUF

Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!
  • giornalista
    http://mp1st.com/2014/03/28/battlefield-4-offers-ultimate-shortcut-bundle-50/#.UzanW_l5M-w

ha valaki nem akar játszani, 50 dollárért unlockolhat mindent.

LOL :)
  • giornalista
    ez jó :) a BF3-mal is készült egy ilyen, szerintem az picit jobb volt, de ez is nagyon korrekt :)
  • giornalista
    :DDDDDDDDD

KAMU, azt mondja :DDD egy ZSENI vagy!

hogy kiszúrta!! :DDDD idióta...
  • item
  • ozimak
    Rögtön elkapott a nosztalgia feeling :)
  • Vadnokedli
    nem elég a mostani dübörgés és zümmögés combo?
  • SpeedXHUN
    Nekem a kellemes és elmékezetes loading zenék, a rendes menü,és ilyen trailerek hiányoznak!:(
  • BloodYoungAgent
    Faszán össze van vágva a videó. Kár hogy egy képkocka, vagy ötlet sem a BF4 érdeme benne.
  • Borg
    Kamu. BF4-be nincs olyan fegyver, amitől ne esne le az attack heli azonnal.
  • SigS
  • SpeedXHUN

Régen mennyivel feelingesebb volt egy játék trailer.
    Bf4 bf2 trailerbe:)
  • Peet81
    hüühhaa az nagyon muszáj
  • giornalista
    hétvégén dupla xp a premiumosoknak.
  • nemgyenge01
    Érdekes módon én egyszer sem találkoztam ilyan problémával...pedig ez nem pc,hogy más a konfig. XD
  • AnarchoiD
    Hurra megjott a NS Xbox one-ra! (es nemhurra a csunya popup-olas miatt ;)
  • BloodYoungAgent
    Minjá jön a következő patch, az biztosan kijavítja!
  • AnarchoiD
    ilyenkor orulok, hogy nem pc-n jatszom ;)
  • TDC Geronimo
    Tudom mi a lag meg az fps esés között a különbség... Mikor felmentem hajóra carrier assaultbe összeesett majdnem játék kb meg mortaron is fent a várba.
  • Gyuszopapa
    Miért azt hitted hogy csalásmentes a BF4.
  • scomcomputers
    Hogy dögölne meg az összes csaló az egész családjával együtt,oszt én még azt hittem a netem szarkodik,közben meg az alja nép ilyet használ, ÁÁááá:
  • I love techn0
    Pár napig nem olvastam a fórumot, hát itt a nagy chat partik közepette nem volt egyszerű megtalálni a hasznos információkat, de azért örülök, hogy elvétve találtam olyat is. Itt a fegyverekkel kapcsolatosan számomra érthetetlen, ha valaki assault osztályhoz nem assault fegyvert választ (szerintem a többi osztály jobb így főleg a fegyver miatt érdemes assaultal menni). Más is látott már olyat, hogy attack heliben a gunner nem a fülkében hanem a helin kívül a gunner végén ül? Nem mondom, hogy gyakran van, de azért néha jókat röhögök rajta .
  • nemgyenge01
    Akkor nem volt fullon a server XD
  • Angyisz
    Na nem akarom elkiabálni de az utolsó tapasz óta (03.25 kedd?) illetve az új DLC-vel mintha javult volna pár dolog (PS4). A csomagvesztés minimalizálódott ezáltal a lag is szinte teljesen megszűnt. Az "érdekes" elhalálozások száma is mérséklődött. Remélem ha már nem javítanak rajta, akkor legalább ennél rosszabb nem lesz. A Naval Strike pályáktól nem kell hasra esni viszont van közötte 1-2 kellemes map, összességében nem rossz.
  • nemgyenge01
    Ez lagg...Nem a frame rate-el van gond.
    Nem értem miért kötelező ps4-en 64-en játszani.
    Az "új" játékmód meg hulladék,kész tdm megy a hajóban XD
    A server browserben ott a sima cq meg a ca small,de nincs olyan szeró.
    Persze csak a cq,ctf,ca laggol mivel ezek 64 playere módok.
  • HHpanther

Sziasztok!

Ha esetleg van olyan perverz aki magyar HC szervert keres a mienk.

ZTR klán

- HardCore mód
    - 30-32 fő
    - Only Rush mód, néha ha olyanunk van: Obliteration, CTF
    - Fast vehicle respawn
    - Sniper limit 3
    - 4 admin. Igyekszünk igazságosak lenni, de néha nehéz. Ha valaki nagyon cheat gyanús kirakjuk, persze mindegyik cheater azt mondja, hogy jogtalanul, ahogy a börtönben is mindenki ártatlan. :)
    - Tilos a GL

Zetor - Hardcore - Rush szerver

A klánba tagfelvétel is van, ha esetleg valaki keresne.
    - 18+
    - TS, fejhallgató
    - Csak hc-t játszunk

Ha esetleg valakit érdekelne, Origin: Panther_KMB

Üdv,
    Panther
  • TDC Geronimo
    Ja igén és még szaggat is. Van hogy lemegy 60ról kb 15re az fps carrier assaultban a hajón. Szánalmas szar az egész. Eddig se ért szar se a termékük, de ezután még annyit se.
  • TDC Geronimo
    Kurva nagy élmény PS4en. MINDEN szerveren rubberbanding lag van, de olyan, amilyet eddig én még nem láttam. Túlzás nélkül másodpercenként csinálja. Se lőni nem lehet rendesen, se célozni, se járművet vezetni, semmit. Összes szerveren ez van 64 játékos módban és PS4en sajnos nincs CQ small vagy carrier assault small amit megint nem értek, hogy miért. DLC óta játszhatatlan a játék és a DICE jó kurva anyját azt.
  • giornalista
    Jack egy zártkörű rendezvényen, LAN-on próbálta ki a játékot.

gondolom, a fejlesztők is. aztán amikor ráengedték a szerverekre, kiderült, hogy valamit _nagyon komolyan_ elszámoltak.

GG!
  • giornalista
    állítólag PS4-en szaggat, akad a játék, teljesen el lett baszva és játszhatatlan. erről fórumbejegyzések tanúskodnak.