Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
- Miért nincs? 😄 Amúgy biztos van ami jobban mûködik, csak azok nem az eseteink. Vagy nem vehetik fel a versenyt grafikában, összetettségben, és stílusban a BF-el.
- Mert (megint)megelõlegeztem a bizalmat. Én már csak ilyen hülye vagyok. 😊 Mellesleg a beta-ból még nem derült ki, hogy ez lesz. Legalábbis nálam a beta-ban nem voltak ilyen gondok. Persze egy beta-ból nem is lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Ezért várom meg a Titanfall-ról is a véleményeket most már. COD-oknál már egyenesen szóba sem jöhet a vétel. De ott is kellett 2 szezon, hogy azt mondjam: "Több bizalmat nem kaptok!"
- Sírtam én már két kompetens helyre is 😊 Itt csak a közösség véleményére vagyok kíváncsi 😊 Amolyan "felmérés" jellegûen. Valamint jó ha tisztában van vele egy olyan ember aki nincs is beregisztrálva, csak olvasgatja az oldalt a vélemények miatt. És itt visszakanyarodhatunk a második ponthoz: Õ már ne adjon bizalmat, ha ugyanúgy érzékenyebb a játék ilyen fajta problémáira. Bejön meglátja, hogy mik a vélemények és mérlegel. Ha õ toleránsabb akkor megveszi, ha olyan mint mi akkor valószínûleg nem. De mindenképpen jól jön a "read only" embereknek a vélemény/kritika.
Ilyenkor jönnek az ellenérvek,mégpedig:
-Nincs jobb FPS a piacon.
-Minek vetted meg.
-Ne ide sírjál,úgysem változtatsz semmin.
-Sajnálatos dolog,ha az online FPS játék idáig jutott. Talán tehet a játékos közösség ellene,talán nem. Szerintem az elõbbi,mert nézzük meg játékos szempontból.Még nem veszett ki ebbõl a játékból az kis "kemény mag" aki igen is,keményen ostorozza õket,lehet ezt jobban is csinálni. Ne csicsás legyen fiúk egy játék,(vagy is ne csak)hanem adjon valami tartalmasabbat. Mivel lehet ezt elérni?? Azzal,amivel Gyuszopapa élt fegyverrel...nem vesszük meg!! Aki már beszopta,jó tanuló pénz volt,de nagyon sok fogadkozás van és lesz,hogy többet soha!! Ebbõl szerintem elõbb utóbb tanulnak,vagy teljesen tönkre fognak menni és eltûnnek a süllyesztõben,vagy hozzálátnak normális játékot gyártani.
-Nos,tényleg nem kellett volna elsõre beleugrani a vásárlásba,de ha már vásároltam egy FPS játékot,ami 18+-os,legyen már a gyártó olyan gerinces,hogy javítsa ki,-vagy legalább próbálja,-az alapvetõ orbitális hibákat,hogy a termékét lehessen rendeltetésszerûen használni.
(Itt jegyezném meg a kétkedõknek,hogy igen is,be lehetne õket perelni,csak nincs az a pénz,amibõl meg is tudnád nyerni a pert,ergo,jobb hozzá sem fogni)
-Azért írunk/írok ide,mert a játékkal szoros kapcsolatban áll a hiba a játékban és a megemlítése a fórumán.
Az megeshet,hogy ezt a fórumot nem olvassa olyan ember,aki tenni is tudna valamit az ügyben,viszont olvassa olyan,aki esetleg más,jobban olvasott külföldi fórumokat is látogat,perfect angol nyelvbõl és eszébe jut,hogy ezen a fórumon ezt és ezt IS írták a játékról. Már másképpen fogja az ottani hozzászólásait alakítani és talán a játék készítõihez IS eljut,hogy mi a fõ baj okozója.
Talán nem csak annyi fog a megfelelõ fórumon elhangozni,hogy nerfeljétek már ezt,meg azt,mert milyen op,meg hasonló,csicska sírás. Meg nem adta meg ezt a kést,meg azt a ribbont.
Lehet ,hogy túl utópisztikusnak tûnik,de én el tudok képzelni ilyen dolgot is.
Visszatérve,nem,nem fognak letiltani Gyuszopapa,mert szorosan összefügg a játékkal amit írtál/írtunk,már rég errõl kellene szólni egy fórumnak.
Én eddig csak olvasója voltam a topiknak,de vettem a "fáradságot" és regisztráltam,mert úgy gondolom,vannak itt olyanok is,akik a játékkal és annak történéseivel szeretnének foglalkozni,pro és kontra.
Levonva a konzekvenciát,ez a játék már sosem lesz tökéletes,sajnos...hiába toldozzák foldozzák,nagyon sok sebbõl vérzik.
Elbohóckodni a csapattársakkal este egy-két órát,arra talán még alkalmas,csak ahhoz meg drága mulatság.(Bár,ahogy vesszük,van akinek ez csak "aprópénz,de sokaknak szerintem azért nem annyira...)
Végezetül,-s elnézést a hosszú írásért,- meg lehet állapítani,bár közöm nincs az online FPS programozásához,hogy a Frosbite motor,nem alkalmas ilyen jellegû játék futtatásához...de ez csak szigorúan magánvélemény.Nem értek hozzá.
Jó lassan készült ez a javítás.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
-Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze
-Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle
-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion
-General stability improvements
Gyertek jatszani, hulla is kell! 😛
Sajnálom hogy ide jutott a dicsõ BF sorozat.
Nekem már onnantól gyanús volt sok minden(BC2)hogy kihagyták a moddolhatóságot a játékból és össze-vissza halandzsásztak hogy miért.A 42-õt,BF2-õt is a módok tették legendássá és hozzájárúltak az alapjáték eladásainak növekedéséért.
A BF2-es módok éveken keresztül nyerték el az év módja díjat több másik igen legendás játék módjai elõl,nem véletlenül.Többet adtak az alapjátékhoz megpróbálták kijavítani az alapjáték elrontottt balanc rendszerét és az elcseszett hitbox-ot és teljessé tették azzal hogy mindenki a szája íze szerint válogathatott a neki tetszõ tipusú módok között.Ez egy ideje elveszett,most ez van amit adnak mint egy kutya elé dobott csont.Ha jó ha nem jó.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Inkább úgy fogalmaznék nekik, hogy szerencséjük van. Valószínûleg az esetek nagy többségében pont jókor kapják azt a bizonyos "packet"-et. Õket preferálja(természetesen nem direkt módon) jobban a szerver oldal. Vagy hogy nagyon egyszerûen fejezzem ki magamat, ahogyan egy építésvezetõ ismerõsöm mindig mondta:" A fa*znak a jó oldalán állsz!"
Gondolom ha valaki egyszer itt leírja, hogy neki semmi gondja az utána már nem fog segget csinálni a szájából ha esetleg fordul a kocka. Tehát inkább kamuzik vagy csöndben marad, ha neki is elkezdi csinálni a játék a hülyeségeket. Pedig nem nagy só 😊 Én is beszívtam két játékkal is 😊 Bátyámnak azt mondtam CODBO2-nél is az elején: "Ez teljesen rendben van, vedd meg!" Aztán 2-3 hónap múlva úgy hagytam abba, hogy öröm volt nézni! Szegényt jól ott is hagytam a picsába egyedül játszogatott vele 😊 Õ se volt elájulva tõle, de neki elment. Most meg a BF4 😊 Bár most már azért óvatosabb voltam, mondtam neki, hogy: "azért vannak gondok... gondold meg, szerintem inkább BF3"
Sokan azt hiszik, hogy nekik is azt kellene mondani, hogy "Igen, szar a játék!" Pedig én ezt nem várom el senkitõl, csak hogy értse meg mindenki hogy van akinek igenis szarul adja... és nem szar a gépe...
Idéznék egy kollégától aki ezt írta:
"Még egy, nem tudom hogy milyen géppel játszotok,az biztos hogy szarabb gépeken nem fog olyan jól futni, fõleg szar nettel. Integrált fis-fas hangkártyák és videokártyáktól nem várjatok sokat. Ez egy next gen játék, én ehhez játékhoz újítottam fel a gépem, mert tisztába voltam vele hogy régin szopni fogok. Ez az újítás került nekem kb 150000 ft-ba. De cserébe kaptam egy fasza probléma mentes gépet. A böfi kb 20 játékból egyszer fagy ki..."
Pontosan ezt szeretnék a játékgyártók... fejlessz,fejlessz, költsd a pénzt! Aztán mégis kifagy... 150-be kerül az hogy 20-ból csak egyszer fagyjon ki?
Most erre volna egy jó példám:
Fõ szakmámat tekintve épületburkoló vagyok. Megcsinálok egy fürdõszobát, kifizetik. Elmegyek elkezd leesni a csempe, mondjuk hetente 10db. Odamegyek kijavítom. Megint leesik 10db, megint odamegyek kijavítom. Majd mikor ez harmadszor is megtörténik, akkor felajánlom nekik hogy ha rádobnak még 150-et a fürdõ árára, akkor megcsinálom nekik úgy, hogy hetente csak egy csempe essen le.
Nekem még nincs is "erõgépem": FX8350,7850OC 2gb,8gb RAM, mégse fagy ki a játék! Most én is mondogassam azoknak akiknek fagy, hogy: Nálad van a hiba mer' nálam egyszer sem fagyott még ki? Pedig így van 😊 Nálam még egyszer sem fagyott ki! Viszont játszhatatlanul szar 😄 Szerintem én lehetnék az élõ példája a rossz netcode-nak! 😄 De én mindenhonnan csak azt hallom, hogy kifagy mint a szar. El is hiszem nekik, hogy kifagy, szar is lehet az. Attól hogy nekem nem fagy, még nem nézek hülyének 100 embert mert nekik igen. Egyszerûen csak örülök, hogy nekem még ezt legalább nem kezdte el és hallgatok mint a szar a fûben. De ha elkezdi azt is! 😄 Akkor fel is gyújtom a dobozával együtt! 😄
Eljött a dicsõ pillanat, egy játék ami meglepett. Netcode, 10/30 frissítés, hitreg? Ezek nem jelentenek problémát a magamfajta 34 éves bf b..inak, aki a bf2-be szeretett bele és megveszi, megtanulja, végig nyomizza a részeket, mert nincs hiperreflex, makrogyár és 4-5 ezerért iddqd/idkfa mód.
Nos, szerencsétlen fõhõsünk vásárol egy felsõ kategóriás vga kártyát és az elsõ játék az életében, ami fagyással, mindenféle szarokkal bünteti, amikrõl eddig csak az éppen nem egymást aprító "felnõttektõl" olvasott.
Win8.1 es Win 7 alatt is rommá oralizál a progi, miközben minden más szép és jó. Tényleg szúrnám a fosókaját az agyonhajszolt managernek, aki csúnya bömössel megy haza a munkából az EA/DICE társulatban.
Közben meg rinyálnak a vas gyártók, hogy az egyszerû elméjû júzer nem frissíti 6 havonta a komplex gépét és nincs apple típusú mérleg év végén.
Kicsit morcira vettem a figurát a srácokon, pedig eddig semmi bajom nem volt, még a gigacheater brigádokon sem. Vagy utaztam rájuk vagy kerestem más szervert.
Megyek vissza az asszonyhoz. Hiába gyenge a grafikája, nincs meglepetés és a joy drivere is rendben van... ;-)
Még 1: ha van rá mód, ne fingassátok ki a fórumot, mire való a pia meg verekedés?
-síkhülye az fps játékokhoz
-ez az elsõ fps játéka
-aimmal én se panaszkodnék(aki érti érti aki nem nem)
-csak a BC2 óta játszik BF-el
-direkt trollkodik vele hogy bosszantsa a többieket aki nehezményezi a problémát(na van itt egy pár ilyen amelyik azt állítja hogy mekkora fps bajnok milyen rég óta és akinek nem jó az hülye a játékhoz stb.,hát végigzongoráztam pár fps játék topikját de sehol a hozzászóllása az adott játékoknál,viszanéztem évekre)
-állreg(van itt 5-6 éves állreg is nem nehéz megállapítani)
Tudom most jön a neked nincs meg a játék szöveg.Az összes klántársamnak meg van tehát kapom az infót még többet is mint kéne.Hála istennek nem voltam hülye ezt is besz.pni mint más,jelzett a pókösztön.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Érdemes megnézni a kétkedõknek meg a "nálam tökéletesen fut" kollégáknak...
No offense! <#wave>#wave>
És már megint kiderült az, hogy a szánalmas konzolok miatt ilyen félresikerült hulladák PC-s konzolport lett ez is. <#falbav>#falbav>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
8GB GDDR5
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/61b550d0-d2ca-4a3c-8982-3d3d64bf9e03/IRAM-clanserver-HUN-Test/
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem hiszem, hogy felnõt emberek erre ne lennének képesek.
Mondjuk igazából, hogy mindenki happy legyen és ne legyen több feszülés, egy olyan HG talán még jobb lenne, aki már más Sg topikokban letette a névjegyét egy normális munkával, de viszont semmi köze nem lenne a BF4-hez és a battlefieldhez. Úgy legalább érzelmi szálakhoz nem tudna ragaszkodni az egyes moderálások alatt, egy HG-nak végülis miért is kéne aktív játkosnak lenni egy BF4 topikban? Csak a párbeszádeket kell ellenõriznie szerintem, hogy ne legyen jogsértõ, vagy épp személyijogokat sértõ, a játékról ehhez nem kell semmit tudnia.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Várok még egy kicsit a vásárlással, hátha a Titanfall lentebbhúzza az árát a prémiumnak 😄
Szal ha tévedek, nem engem kell szidni 😄
Én mostanában csak az alapjátékkal meg a CR kieggel játszottam, azokkal nem volt semmi bajom a napi 2-3 kör alatt.
Azért kérdezem mert gondolkozom egy olcsó Prémium kulcs beszerzésén, de potyára nem akarom megvenni.
psn: TasManHUN
Hát hajrá.😊
Nem végleges zárás kell, hanem a rendbontókat kizárni végleg : smitwarden, kemotox, adam46, skyline. És így új hg-t választani, immár tényleg választani, nem mutyival kiadni valakinek.
Már javaslom is a szavazást az új hgról!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace