15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#21 BF2143 az jöhetne, venném. HA nem cod-másolat lenne, ha egyáltalán elkészítenék. -
#20 Első napos vétel lesz ,de amúgy meg soha többé battlefield talán az ArmAIII, a nextgenerationosBFek legyenek a cod-ból kiábrándult kis köcsög-pubik játéka ,szopassa is meg a EA-DICE őket . -
Nagydög #19 Haaaat... Ez mar valahogy tenyleg nem... A BF3-mal meg eljatszogatok egy ideig, de ez a BF4 bejelentes kb. annyira lelkesit, mint egy Dance Dance Revolution kiegeszito. -
KaBuTo666 #18 Helyetted leírtam, ha nem probléma. :D -
Nagydög #17 Szolitott valaki? -
KaBuTo666 #16 nemkellbmeg -
#15 VISSZA A BF2-T !!! -
Wking #14 Inkább mirrors edge 2 jöjjön....... -
Gyuszopapa #13 Imádtam a BF sorozatot és még ma is szeretem,de az új részek(BC2,BF3)csak grafikailag jók a többi tulajdonságaiktól hányingerem van. -
#12 Amúgy meg nem Bad Company 3 jön előbb? -
#11 A Battlefield bétáit eddig mindig a MOH-ral erősítették meg. vegyél egy MOH játékot és closed bétázhatsz jövöre a BF 4-gyel :D
Túl korán jön a bf4 sztem -
#10 Úgy bírom, mikor vminek kijön a legújabb része, de már nyitják az utána rész topikját. :DD -
#9 -
Jo lenne zarni tenyleg. :)
De mit varjunk helyette?
Ja megvan! Guild Wars 2 + Plants vs Zombies 2. :D
Hasonlo stilusban es AAA kategoriaban lehet 10 evig csak szarul megcsinalt BF lesz? :) -
#7 -
#6 zárható
-
#5 Pár éve még nem gondoltam volna, hogy egyszer majd teljesen hidegen hagy egy új BF rész bejelentése, sajnos ide jutottunk:/ Se a BFBC2 se a BF3 nem tetszik. -
#4 Ha veletlenul lenne olyan elvetemult valaki, hogy gondolkozik a MOH-WF elorendelesen, inkabb varjon meg belole valami kiprobalhato betat, mert az alfa verzio eddig enyhen szolva gaz. :p -
Thaddeus #3 Szerintem a 4-est kihagyom, de az ötödik rész jöhet! -
#2 -
#1 Ugy nez ki hivatalosan is jon a Battlefield 4, valoszinu 2013-ban kb valamikor a BF3 kiegeszitok utan. :D
BF4-beta-MOH-WF news link
Szoval tok rendesek ezek a sracok, mert ahogy mar emlitettek is, nem huznak le minket evente, mint peldaul a csunya szemet CODos brigad - csak ketevente...
A MOH megjelenesek meg biztosan csak veletlen esnek pont a ket eves BF-ek koze. :D
Jajj de jo is lesz nekunk megint!
A penzunkert biztosan mindent megoldanak es kijavitanak majd.
Nem lesz netkod keses, fedezek mogotti halalok, hangosabbak lesznek a lepeshangok es nem csak mar a keselest halljuk, es biztos kapunk minden josagot is: battlerecordert, spectator modot, moddolasi lehetoseget es biztosan nem lesz CODosabb mint a BF3! :DDD
Mert jo sracok ezek ott az EA-nel es DICE-nal, nem fognak (megint) atvagni minket! :D