15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1995 Levolution trailer, jo minosegben.
Assault fegyverek es felszereles (by rivaLxfactor):
Engineer fegyverek es felszereles (by rivaLxfactor):
-
#1994 Na ez vegre egy tenyleg jo kis gameplay video a Paracel Storm-rol.
A csoka nem is noob es eleg jol at lehet latni a jatekmodot, mapot, stb.
Ez az Obliteration, bombas game mode faxa lesz sztem.
A netkod itt is (ahogy az alfanal is) jobbnak tunik, mint a BF3-nal.
Eleg jol beadta a loveseket es nem lattam fedezek mogotti halasokat sem.
Remeljuk a betanal es a veglegesnel is igy marad. -
#1993 Második rész:
-
#1992 Az nooboknak van :DDD
Akármit ellövök RPG-vel akárhonnan :DD -
#1991 Neee, lesz olyan irányítós rakéta megint mint az AT4 a BC2-ben! Király! :D -
#1990 a ládákból lehet felvenni pl. sniper-t is :D -
#1989 Itt van ez a kör másik szemszögből. Bejön ez a változó időjárás
-
#1988 Az fél automata, és jah, lesznek ilyen puskák is, meg karabélyok is mindenkinek ha jól láttam. -
tirpitz #1987 Assaultnak lesz autosniper fegyvere? (01:19) -
#1986 Az a 3 másodperc az 8 másodperc... és addig is lehetne loadoutot állítani, nem venne el rendes játékidőt a beállítása. -
#1985 Na mert aztán baromira befolyásolja a játékélményt az, hogy kell-e nézni 3mp-ig a killcamet, vagy nem. :D Amúgy meg ha ki is lehetne kapcsolni, se változtatna semmit, respawn időt ugyanúgy ki kell várni. -
Communist #1984 Pontosan! -
#1983 Bejön ez a játékmód. -
#1982 Killcamot még mindig nem lehet kinyomni? Kurva anyjukat már megint. -
#1981 -
#1980 Már ezer éve meg van. E3 óta hivatalos oldalon is kint van ez -
#1979 Ez ilyen légpárnás genyó szerintem szóval teljesen természetes hogy kimegy a partra. :D Az viszont fura, hogy a fürdőzők közé megy. -
#1978 úgy tűnik az oroszok nem csak a BF4be szeretnek partraszállni.. :DD
-
#1977 Bár azt nem írták, hogy milyen felbontásban :D Írták, hogy elsődleges, hogy meglegyen a 60... és ebben a cikkben is kerülik a felbontást. :D -
#1976 Beszaras. -
#1975 Na MOST LETT MEGERŐSÍTVE, hogy nextgenre is 60fps. -
#1974 kit érdekelnek az amerikai árak? 20-21K-ból meglesz a teljes pakk day 1-en. akinek később is ráér a prémium, még olcsóbban veheti majd meg ;) -
KaBuTo666 #1973 He? 14-15k ropi + még a DLC-k külön kell fizetni? Az rengeteg sör. -
Communist #1972 Defuse = A dice azt hiszi feltalált valamit, pedig csak Counter-Strike -
#1971 Egy kövér összefoglaló, akit érdekel... -
#1970 ...és majd ha belátja, hogy szar, akkor majd aztmondja hogy a többi játék miatt vett gépet:D -
#1969 Ja meg az is elég árulkodó, hogy képes vagy egy ilyen szaré új gépet venni :D -
#1968 A "lesz"-en van a hangsúly. Kell az neked, ide látom :D -
Communist #1967 Minja lesz béta, létszives ne vetitsd rám az anuszos fantáziáidat :)
Lesz amikor lesz, gépem úgy se lesz hozzá. -
#1966 -
#1965 Jajj ezek a szövegek. Összeszorul a segglyukatok mikor a BF4-es videókat nézitek, annyira akartok már játszani vele :D Csak nem meritek (még) beismerni :P -
Communist #1964 Maradjunk annyiban, hogy szar-szar, de lehet hogy játszunk vele :) -
#1963 nincs mit tenni.buzi marketing.meg ugye ha már a kezdetek óta bf-ezek,akkor pont itt hagyjam abba?
majd két év múlva a bf5nél.akkor leteszem a lantot :) -
#1962 Ennyi... szar-szar, de azért kell :D -
#1961 ezektől a szarságoktól néha téptem a hajab a 3-ban is.Remélem az ilyen illúzióromboló dogokat azért javítják majd a heti patchekben(halkan felkacag)
Ettől függetlenül majd oroszból beszerzem a premiumot -
#1960 Én erről a medic packos gyilkolós dologról lemaradtam, gyorsan ráguglzitam, kíváncsi voltam mi az. Elvileg csak annyi, hogy ha felélesztesz egy manust, és gyorsan rátoszod a medic packot, és ő refusolja a reviveot, akkor úgy mutatja, mintha a medic pack ölte volna meg :D
Snexi: Szerintem dont fos, rengeteg idő van még október elejéig, majd ott lesz az. Alpha idején se egyszerre jelent meg mindenkinek -
#1959 na most volt egy medic pack kill :D
saját csapattársát ölte meg a másik.jobb fenn épp láttam -
#1958 nálam nem jelent meg az oroginben,miért? (van premiumom) -
#1957 Razer Black Widow a billentyűzet, szinte biztos vagyok benne, az egér meg talán egy Razer Orochi de az már nem tuti. -
#1956 Milyen billentyűzettel nyomják ezek,csak nem COD MW3 Logitech G105,az világít zölden...