15720
  • janihunk
    Most akkor a megjelenés napján lesz Premium Edition?
  • Seangaijin
    Parancsolj
  • Seangaijin
    11900 az 576-nál
  • tutituti
    én már várom hogy úgy játszhassak ahogy most BC2-t.
    rendes emberek vannak,normális közösség és csaló is elvétve van,de az aktív admin is tudja tenni a dolgát.

bár bf3-ban is furcsamód normalizálódott a helyzet,revive-ot megköszönik,squadban megy a beszélgetés chaten,ki mit csináljon.Kezd élvezhető lenni,nem pedig ész nélküli publik vérpistázás.

kijön a bf4 én várok az orosz cd keyre és addig meg nyugisan lehet az előzővel játszani mert átszállingózik a makrójanik és csalók serege.
    legalább is ez a véleményem.
  • ozimak
    Ma kaptam egy levelet a cdgalaxis-tól, hogy a BF4 korlátozott példányszámban Deluxe Edition érkezése is várható. És az én előrendelésemet(gondolom mivel régi) annak tekintik. És az árral mi van? Csak mert amig a normál meg a limited edition is 11 körül van, a deluxe-ról úgy hallottam, hogy 20 körül lesz. Erről tud valaki valamit? Csak mert az oldalukon nem írnak erről semmit(deluxe edition). Ha tényleg 20 lesz akkor azt dugják föl, nekem elég a limited vagy a sima is.
  • Seangaijin
    Ez így van
  • Gyuszopapa
    Nem hiszem,ez a dolog annyira nyilvánvaló.
    Egy csalónak a rivaldafény az életeleme az élteti,hogy ő legyen a központ,ráfigyeljenek.
    Nagy részük azért csal mert a való életben egy senki,egy nulla,ezért ki kell tünnie valamivel és erre ez a digitális világ nagyon is alkalmas.
    Sajnos erre neveli a mai gyerekeket ez a világ,ilyen mocskos.
    Örülök neki hogy a 70-es évek végén és a 80-as évek elején voltam gyerek.Akkor még tudtunk játszani önfeledten,nem voltak ekkora társadalmi különbségek,nem számított mennyire ki fia-borja vagy.
    Nem zavart senkit ha bármilyen játékban vesztett(búlyócska,ugróiskola,stb.).Nem a nyerés volt a lényeg hanem a többiekkel való önfeledt boldog időtöltés.
    Mi van ma?
    3 gyereket nevelek,látok és tapasztalok dolgokat mindenütt a médiában, iskolába,óvodában,játszótéren és sajnálom hogy ilyen a mai világ.
    Mindenütt azt súlykolják a gyerekekbe ha vesztes vagy akkor egy senki vagy nem ér semmit az életed.Ezért nem csodálkozom hogy egyre több ember próbál nem saját erejéből jó játékos lenni.
    A gyerekek elfelejtettek játszani,még a játszótéren is az egymás megalázása lett a lényeg.
    Az iskolában olyanokat művelnek hogy az embernek égnek áll a haja.
  • kemotox
    Na persze :DDD Múltkor még az volt, hogy ha meglesz az új géped, amit csak a BF4 miatt veszel, akkor megveszed az orosz verziót. Úgy látszik rád ragadt öreg haverodról a mellébeszélés/önmagadat meghazudtolás képessége :D
  • kemotox
    Csalók mindig, mindenhol lesznek, ha te ezt nem látod be, akkor rendkívül naiv vagy. Ne hogy azt hidd, hogy majd most kevesebb csaló lesz a BF3-ban...
  • determinator
    BF4 megjelenése után néhány hónappal nyugalmasabb lesz a BF3, de addig olyanok is fognak cheatelni akik még nem használtak csalást, mivel nincs vesztenivalójuk. Ráadásul az ára is még lejjebb megy, szinte filléres játék lesz, így nincs visszatartó erő. (Ezért kellene valami jobb módszert kitalálni a csalók végleges bannolásához. Már volt néhány ötlet, pl. hardver ban, kötelező személyes adatok... ).

Amúgy sokak szerint te is cheater vagy, mivel van olyan sniper fegyvered ami 50% fölött van a hs/k. XD
  • Communist
    Ezért sem fogom megvenni. A bf3 is egy kalap szar, de legalább majd sok majom elhúz belőle.
  • Gyuszopapa
    Szerintem ha nem akarsz szopni akkor BF3.Nyugalmasabb lesz.
    Miért,azért mert most a BF4 lesz a menő így az összes csaló és játékot tweak-elő pro(low)megy oda futtatni magát.
  • Szabi #2023
    viszont egyszerre hátha csak egy játékban fognak csalni.. végre lehet majd BF3azni :D
  • Gyuszopapa
    Jóval több dolog lesz benne.Kb. másfélszer annyi csaló az biztos,mint a BF3-ban.
  • Szabi #2021
  • dave9004
    és ahhoz is a premium külön.
  • Fpocok
    Szerintem most már várj.
  • kemotox
    Szerintem mindenképp BF4 később. Még ha ugyanolyan fos is lesz a netkód, akkor is jóval több dolog lesz benne, mint a BF3-ban. Premium nem fog annyi új dolgot adni, mint a negyedik rész.
  • dave9004
    szerintetetk a bf4 kijövetele után hányan hagyják ott a hármat?
    dilemma: bf3 premium most, vagy bf4 később
  • Drazse23

Itt látható, hogy mit kell lőni, hogy a hajó a őart felé induljon. 5:10
    Két dolgot nem értek:
    1. Az oroszok és a kínaiak miért egymás ellen harcolnak? A trailerben US vs. CHN volt (bár láttuk feltűnni az új PAKFA T-50-est). A singleben meg olyan storyt magyaráztak korábban, aminen a ruszkik és a kínaiak szövetségre lépnek. A Dél-Kínai-tengere amúgyis Kína vs. USA lenne elképzelhető.

2. Mi ez a bombával futkozó játékmód?
  • oneal1
    originben megjelent a béta ikonja:)
  • Communist
    Nem azt mondom , hogy legyen minden túlszínezve mint egy lsd trippben, de ez így nem realisztikus, pedig annyira azt nyomják, de még a színekkel se tudják visszaadni, nemhogy a fizikával pl.....
  • Csokis
  • Smithwarden
    Na igen, rosszat linkeltem elso videonak. :p
    Azt a trailert akartam amit kesobb Tocsek berakott. :)
  • giornalista
    amit eléggé sajnálok, hogy az egyik kedvenc feature-öm az új alfában már nincs benne: reload-nál a nem üres tár maradék lőszereit nem dobja el a player.
  • Seangaijin
    "Battlefield 4 Premium retails at $50 as a one time fee. This is paid in addition to the game itself, which retails at $60 on all platforms. Later on, special Battlefield 4 Premium editions of the game might be released, which include the base game and a Premium subscription included.
    It’s also expected that there will be periodical discounts on Premium, as was the case with BF3 in the past. Premium will be available on all platforms, including the PC, PS3, PS4, and Xbox 360 as well."

Ezek szerint hiába keresünk Premium editiont mert a startkor biztos, hogy nem lesz. Elérhető az alapjáték plusz majd a Premium ami 110 dodó együtt, átszámolva olyan 18-20 ezer forint. Mondjuk még ígyis megéri mint egyenként megvenni a DLC-ket. A Premium Edition majd talán jóval a megjelenés után lesz elérhető.

Mondjuk igaz is, nem is fogják a pénztermelő bevált módszert megváltoztatni...
  • giornalista

korrekt és elfogulatlan összehasonlítás az új BF és COD kapcsán!
  • Shep
    Na jó eltakarodnak a csába, a végén még meg kell venni ezt a szar játékot :)
  • Borg18754
    inkább a valós színekhez próbálnának közelíteni.... deus ex hr-ben meg minden sárga volt :D
  • dr Kotász
    Köszönöm a kiváló tippet! Pontosan 12 perc alatt kelt el a cucc
  • Drazse23
    Vicces ez a CoD vs BF összehasonltás, már két éve is az volt.
    Az előbbi sorozat úgy látszik nem tud szabadulni az elődök békjóitól, de a közönségtáborának így is megfelel. A BF-ekbe (részenként vagy DLC-kként) szépen lassan csepektetik az újdonságokat. Nem a látványra gondolok, mert az mindig odab@sz.
    A Premiumos videóból (most nem linkelem be, ezt már megtették helyettem) számomra az is lejött, hogy úgy látszik a DLC-k megalkotásakor fejlesztők kissé keztek kifogyni az ötletekből. Nem az alapjátékról beszélek az ütősen néz ki, a Levolution meg a tengeri csaták is látványosak.
    China Rising: a kínaikanak is kell indulóan egy kis rízsföld szagú DLC
    Second Assault: BtK, csak BF3-mas mapokkal
    Naval Strike: mint az Armored Kill, csak hajókkal a tengeren
    Dragon's Teeth: Aftermath, csak nem a földrengés sújtotta Teherán, hanem egy tájfun pusztítását átélő kínai városok
    Final Stand: End Game? Na ez meglepetés lesz.

Nem kissebbíteni akarom a BF4-et, de nagyon leegyszerősítve ezt kapjuk.
    Bár lehet, hogy tévedek és olyan kiegészítőket kapunk, hogy (már a BF4 alapjátékhoz viszonyítva is) az álllunk leesik.
    Tényleg mi lesz a totális páncélos hadviseléssel?
    Ja, hogy ezt már ellőtték az Armored Kill-ben?

Nem vagyok az a előrendelgetős típus, először lássuk milyen játék jön ki novemberben. Annyi biztos be fogok ruházni rá. Visszanyarodva a legelejére - most részben a BF3-ból is kiindulva - sokkal többet nyújt a piacon lévő konkurenseinél, tehát a választás egyszerű.
  • kemotox
    Hát inkább a barna mint a kék. Ahol háborúznak, lövöldöznek, robbantgatnak, ott csak van por és füst. Nem pedig Kékfény :D
  • ToCsEk
    fapfapfapfapfap
  • Communist
    Amúgy videok alapján nem tudom feltünt e nektek, de megint nagyon egyszínű az egész, de most nem a kékes árnyalat a domináns, hanem a fosbarna. Vicc, hogy ezeket a hülye szűrőket mennyire erőltetik.
  • SötétBarom
    Ez a szintű kusztomizálás megvett kilóra..
  • adam46
    Köszönöm, ez jó hír, bár veszek új gépet, ajánlott igény alapján akarom belőni
  • Szabi #1999
    nem nagyobb mint a BF3é, max az űber-űber max grafikához kell erősebb gép, de ha bf3 közepes grafikán ment jól, akkor közepesen jól fog menni ez is
  • adam46
    Érkezett már hivatalos gépigény?
  • Borg
    A jó minőséget csak én nem látom a videón? Mindegy hogy 720p vagy 1080p-re rakom, egy rakás szar marad...
  • dave9004
    cheat nélkül meg mindenki eszetlen rohanásával elég jól néz ki.
    Persze sarokban váró playeres trailerrel nem is adnak el semmit :D
    tetszik nekem is amúgy.