15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1835 Gamepaddal FPSezni olyan,mint sajtreszelovel recskazni: lehet, de minek... nem az igazi. -
Starfarer #1834 Aim assistal, biztos jó az :)
Kár, hogy nem engedik össze a konzolos gamepad huszárokat, a pc-s egér lovagokkal. Biztos az egyenlő esélyek miatt van ez így :D -
#1833 Na már csak te hiányoztál -
#1832 Gamepaddal FPS-t? Jó hogy nem mindjart flight sim-et csak billentyuvel... -
Starfarer #1831 Már megint kezded a trollkodást kemo! Pedig eddig olyan jól elbeszélgettünk a többiekkel a pénzéhségről és a demokrácia szépségeiről. Most akkor menjek sírni a diktatúra topicba, ahogy te meg kovácska szoktatok? -
#1830 Magyarázkodsz, de lényegen nem változtat a bullshit ami a szádból (=billentyűzetedből :D ) árad:
Szar játék, utálod, morci van meg minden, de azért csak fogsz vele játszani. Ennyi. -
Starfarer #1829 tirpitz : a bf4 nálam még absolute nem biztos vétel, először meg akarom venni az új vasam /i7 4770+16GB RAM+ Z87-es lap/, kb akkora lesz meg a zsé rá, amikor megjelenik a 4, szal szerintem én jó esetben is pár hónappal később indulok, plusz Eugabesz is a 3ból orosz verziót vett, féláron, a 4ből is olyat fog, és én is olyat fogok, tehát csak a leg minimálisabb sarcot fizetjük a kapitalista társadalom ékkövének. Ha menne törttel a multi, le is warezolnám, sőt le is fogom, amíg az oldschool gépem van. -
KaBuTo666 #1828 Ha ügyes vagy, 6-nál több minőségi sör! -
#1827 Igen csak az legalább ezer forint plusz és az meg legalább 3 sör :D -
#1826 Lehet ám rendelni is manapság házhoz szállítással tudod-é? :d -
#1825 Hát pedig tényleg baromi jól lehet gamepaddal irányítani a dolgokat ha hozzászoksz. Már bocsi Smith, de 2-3 hónap után bőven hozzá lehet szokni, nem tudom mit csináltál :D Én nálam egy hétig volt egy PS2 anno, régi CODokat meg MOHokat toltam, baromira be jött. Nem hiába van félrerakva zsé egy Xbox kontrollerre:D (Már nagyon rég óta, csak lusta vagyok bemenni pestre megvenni.. Lehet inkább megvárom az Xone megjelenését, és kipróbálom valahogy az új gamepadot, hátha jobb)
Egér+bill pedig már nagyon rég óta van konzolokhoz. Nem tudom hogy pontosan melyikhez, de láttam már ilyesmit.
Az meg, hogy a bemutatókon szerencsétlenkednek, nem azé van, mert annyira fos az irányítás, hanem mert egy olyan embert raknak a gép elé, aki még életében nem játszott. Szervezés powa! :D -
#1824 Oke. :)
Bar volt valami felpletyka, hogy lehet lesz eger support PS4-en BF4-hez.
Mondjuk csodalkoznek rajta, de hatha. :) -
#1823 Na majd, ha kijön BF4 veszek fel PS4en videót, azon úgyis lehet már és megmutatom azt a "szerencsétlenkedést" -
#1822 Nincs is annál felemelőbb amikor konzolos bemutatókon szerencsétlenkednek és rettenetesen örülnek maguknak, hogy sikerült 2 perc alatt becélozniuk az 5 méterre előttük lődörgő ellenfelet. -
#1821 Mar volt alkalmam "meglepodni" koszi. :)
BF Bad Company 1 miatt nyomtam 2-3 honapig boxon a multit.
Egesz jol ment mar a jatek, altalaban elsok kozott vegeztem a korok vegen, de hiaba: mintha hatrakotott kezzel kellett volna jatszani eger utan. :p
Nem csak a celzas volt zavaro, hanem a darabos fordulas, a teljesen folyamatos egermozgasok utan. :p :)
Mondjuk a PC-nel is vannak eros hatranyok sajnos: sokkal tobb cheater, gepfejlesztes a vegtelensegig, driver/rendszer/stb problemak, stb.
De akkor mar a kisebb rossz a ketto kozul a PC, nagyreszt az iranyitas miatt. -
#1820 Meglepődnél milyen precízen lehet azzal a gamepaddal célozni. -
#1819 Csak annyit akartam mondani ezzel a konzol dologgal, hogy ma már szinte minden háztartásban van legalább egy, baromira elterjedtek, stb. De ha nagyon akartok mehet a flamewar, már úgy is rég volt:D -
#1818 Konzol teljesen jo lenne egerrel vagy egerhez hasonlo preciz eszkozzel FPS-ekhez.
Gamepad megszokhato. :p
Megszokhato persze, de akkor is eger utan eleg erosen gagyi feeling. :p -
#1817 Nekem is kedvencem a vietnam volt BFből, mégse hiszem, hogy a mai játékok után én nekiülnék és megint hónapokat/éveket tudnék vele játszani. -
#1816 Casualosabb, akarod mondani kényelmesebb? Konzolok dedikált játékgépek. Arról meg lehetne vitatkozni napokig, hogy mi szar meg mi nem, de a 3 se volt olyan rossz és ez se lesz az. Mindenki a régieket sírja vissza és ez sose fog változni. -
tirpitz #1815 Ebben teljesen igazad van, de ha körülnézel, akkor mindennel ez van, az ételeken keresztül (régen egy friss szelet kenyér paradicsommal szalonnával maga volt a királyság, most a kenyértől konkrétan hányni tudnék, a paradicsomnak semmi íze, és teljesen mindegy hogy piacon veszem, vagy boltban) a technikai cuccokon át a szórakoztatásig (lsd. idei Sziget). A minőség iránti igény a béka segge alatt van, a szolgáltatók meg hülyék lennének több energiával vagy pénzzel jobbat előállítani, ha a szart is megveszik. Az egyetlen megoldás, hogy a pénztárcáddal "szavazol", de épp ezért idegesítő pl. Eugabesz vagy a te érvelésed, mert ugyanúgy meg fogjátok venni a Bf4-et, és ugyanúgy átverve fogjátok magatokat érezni. Én nem bántam meg, hogy megvettem a Bf3-at, mert sokszáz órát elszórakoztam vele, de a sok idétlenkedés a patchekkel, a hitbox agyréme, és a cheaterek miatt úgy érzem nekem ez nem kell. Ha mindenki így tenne, aki ezt érzi akkor elindulhatna valami pozitív változás, de azt gondolom erre esély sincs. -
#1814 Ja és nem feltétlenül azt akarom mondani hogy a konzol a nagy főgonosz, de szerintem főleg nekik köszönhető ez. Ha PC-n akartál játszani, akkor telepíteni kellet, baszkodni ezerrel, stb. Konzolon meg berakod a lemezt és játszol. Sokkal "casual"osabb volt, mint a PC, ezért baromi gyorsan elterjedt. Csúnya konzolok! :D -
#1813 Ja és 2006-ban vásárolták fel őket, szóval csak 7 éve, reméljük még pár év és te is felfogod. -
#1812 Amúgy ez az összes nagy céggel/kiadóval így van. Régen kevesebb, de nagyon jó játékok jelentek meg, most meg fossák ezerrel. Szerintem onnan indult az egész, hogy ma már sokkal elterjedtebb, elfogadottabb az, ha valaki gamer. Régen azt mondták az emberek, hogy jaj ilyen hülyeségekkel játszol, most meg már egy csomó TV-s műsor foglalkozik velük, celebek interjúkban elmondják, hogy ők is ezzel meg azzal játszanak, stb. Ma már baromi nagy pénzt hoz ez az iparág. És ezt a kiadók is tudják jól. Evvan sajna. -
#1811 Kb 500x hangzott el eddig, hogy a EA tulajdonában van a DICE, innentől kezdve kb semmiről nem ők döntenek. -
#1810 Ha nem vagy ezzel elégedett akkor ne vedd meg a BF4-et, és ne foglalkozz vele, ennyi. Amúgy meg még ha érdeke is lenne a DICE nak jó játékot csinálni, akkor se tudnának az EA miatt. A fő ürdünk itt az EA. -
Starfarer #1809 Ez nem butaság, csak realistán látjuk az ea pénzéhességét és igénytelenségét a minőségi szórakoztatás felé, és azt is felfogjuk hogy a dice-sok eladták a lelküket nekik, tehát az ördögnek, és ők is leszarják, hogy mivel is kéne foglalkozniuk. Mert se az eanek se a dicenak nem érdeke, hogy minőségi programot tegyen le az asztalra, hanem csak annyi, hogy a jelenlegi verziót módosítsák 1% mértékben, és a sok hülye már be is nyeli csont nélkül. Én pedig ezzel nem vagyok elégedett. -
#1808 Most ez egy +, amit megcsinálnak azok kedvéért, akik váltanak majd generációt. Gondolom ez miatt már nem is javítanak bugokat, meg nem is csinálják a játékot. Ne legyetek már ilyen buták. -
Livius #1807 +1
A stat az rohadtúl lényeg! persze -
#1806 "Battlefield @Battlefield 8h
#BF4 will add new jets, armored transports, and attack boats.
See them in action during the gamescom Live Stream"
Úgy néz ki nem metro féle darálda map lesz GC-n hála égnek. -
gstup #1805 Ezzel a mondatoddal részben egyet értek.... -
Starfarer #1804 Na ez fontos, hogy a statok átvihetők legyen, nem a bugok írtása, nem a gameplay balanceolása, nem a hülye desing beli döntések felülbírálata, hanem ez. Istenítsétek a dice-ot, mert tutira jó irányba haladnak! -
#1803 Mostani gen konzolokról átvihető lesz a stat nextgenre -
#1802 Igen sajnos ez így van:( Láttam, hogy nemrég írtad, hogy mennyire megváltozott a játékos társadalom, mélységesen egyetértek veled.
Ezért gondoltam amúgy, hogy kis csapatokra kiélezett játékmód lenne király, mert egy 10 fős haveri társaságot még össze is lehet szedni simán. -
Gyuszopapa #1801 Olyanokkal akiknek a játékélmény számít azokkal esetleg lehetne ilyet játszani.De ahogy elnézem a mai játékosbanda nagy részét akinek csak a k/d és az "én vagyok a jani bármi áron" számít erről le lehet mondani. -
eugabesz #1800 A BF2 POE módjában volt egy olyan,hogy csak ha elfoglaltad a első zászlót,akkor mehettél a következőhöz,s így tovább. Volt egy pálya,kastély a domboldalon,egy folyó partján...apám,mit le harcoltunk mi ott...kedvemre való volt. -
#1799 Nekem is Rush a kedvencem, meg persze a CQ. Új játékmódnak meg olyan cuccot tudnék elképzelni, mint a CS-s demolition vagy Codos SnD. Két kisebb csapat harcol egymással (16v16 max, de inkább kevesebb), nincs respawn, vagy csak nagyon korlátozott. Infantry harc, de együtt kell működni, hogy nyerhessen a csapat, lopakodni, taktikázni. A feladatok meg lehetnének összetettebbek, maponként más-más. Pl mittomén egy nagy tehervonat visz valami katonai szállítmányt, robbanófejeket mittomén, mint a filmekben :D És akkor meg kéne valahogyan állítani, hatástalanítani a bombát rajta, mittomén. Mint egy kis coop küldi csak mindkét fél játékosokból állna.
Hű ez jó kis álmodozás volt:D -
#1798 Rush > conquest -
#1797 Köszi. :) -
Starfarer #1796 A rush még maradhat, mert értelmes csapattal simán jó az. De az ilyen tdm meg többi dice codos agymenést hanyagolhatnák.