15720
  • kemotox
    Végre egy ok, hogy meg vedd! :D
  • Communist
    Ez jó. Végre van a 4nek egy pozitívuma is :D
  • BuNFi
  • Communist
    Ez a a nagyrabecsült dice minőség :D
  • BuNFi
    Random végiglőttem az összes kombinációt, amit ki tudtam látni a képből. Egyébként szerintem is 596, főleg, hogy rögtön dobbot rá találatot.

Amúgy ha már szegény tengeralattjáró a partra számüzetett, akkor itt a búvárquad. Nagyon hasít! Meg még egy apróság, hogy az emberi testnek és a fizikai objektumoknak nincs egymásra kihatásuk ismét, így nyugodtan lehet a fal túloldaláról felbukkanó lábakat lőni. Istenem de szép lesz megint, ha egy 90%-ig falban lévő ember lő le egy kartondoboz mogül :)
  • Szabi #2157
    a BF4-es kisképen inkább az 569-es látható :D
  • BuNFi
    Én elgondolkodtam, hogy csak nem jól olvastuk és elkezdtem kombinációkra keresni. AGSS 589, AGSS 569, AGSS 588, AGSS 598, AGSS 596. Se semmi, viszont AGSS 586-ra találtam valamit. De ő sem lesz túl mozgóképes, max ha a nyugdíjáért kell kimenni a postáshoz.
  • Szabi #2155
    akkor, hogy a kérdésedre is válaszoljak

"Mit gondoltok mit lehet majd kezdeni a tengeralattjáróval?"

- semmit, mert kiállított muzeális darab a világ másik oldalán :DD
  • Running
    Majd átírják a számot, és megnyugodhat mindenki. A funkciója nem érdekesebb?
  • Szabi #2153
    tehát a pálya Portsmouth-ban az Egyesült Államok-ban van ? :D
  • Running
    Spawn pont pl...
  • BuNFi
    Megint előjött, amin csodálkozni szoktam. Ez hogy nem tűnt fel a kedves szakértőknek, akiket alkalmaz a fejlesztőcég, mikor egy egyszerű földi halandó fórumozó egy db Google keresés segítségével rájön, hogy hoppá!
  • Gyuszopapa
    Szuper,megint egy tál alakú pálya.Nehogy már ne lehessen belőnni egy helyről az összes zászlót.
  • Szabi #2149
    USS Albacore (AGSS-569)
    Commissioned: 6 December 1953
    Decommissioned: 9 December 1972
    Struck: 1 May 1980

nemigazán tudom elképzelni, hogy egy kb. valós időben zajló játékban mit lehet kezdeni egy 1972-ben kivont tengeralattjáróval :D

innen szerintem nem fog elhajózni egyhamar.. :)
  • Running
    Tengeralattjáró a commder cuccok között
  • Communist
    nice!
  • Fpocok
    PEW PEW

• determinator
    Hogy lehetett volna 30+k rákölteni? Vagy ha valahogy sikerült összehozni, akkor ahhoz nagy tehetség kellett.
    Minek vetted meg a premiumot, ha az alapjáték egy "szarkupac"? Miért dobtál ki még több pénzt?
    Szerintem az nem teljesen normális, hogy valaki pl. 10e ft buktát megduplázzon és még megfejelje 500+ óra szenvedéssel.
    Ha pl. romlott húst veszel a boltban, akkor is megeszed, nehogy kárba mennyen a pénz, még akkor is ha egy hétig szenvedsz tőle?
  • kemotox
    De amúgy ez eddig a legkorrektebb (meg talán az egyedüli? Ebben nem vagyok biztos) válasz a kérdésre, thanks.
  • kemotox
    1. 30 ezer forint na persze, ekkora kamuszöveg azért nem kell
    2. Figyelj nekem is van jópár eredeti játékom ami végülis nem jött be. Ha nem tetszik nem játszom vele ennyi. Pénz már úgy se fog visszajönni. Fölösleges önidegelés meg annyira jó.
  • Livius
    "ha ennyire utálja akkor minek játszik vele"
    Lehet hogy sokan már csak azért nyomják vele, mert ráköltöttek a szarkupacra 30+k HUF-ot és plusz még van aki új VGA-t vagy full konfigot is vett, legalább kihasználja még ha szar is és átbaszás volt a BF3. Meg más játék nincs is ami konkurencia lenne sajna.
  • Communist
  • Communist
    Az maga nem volt rossz poén. Az viszont röhej, hogy egy halom jól fizetett embernek ennyit sikerült kiizzadnia összesen.
  • BoneDragon
    Tipikus, valaki fikázik valamit, rögtön jönnie kell valakinek, hogy folytassa.
  • radical
    batmenes jó volt sztem, a többi szar.
  • Communist
    Megnéztem ezeket. Konkrétan hányhatnékom támadt a megszerkeztetségétől, nem vásárlási kedvem.
  • TDC Geronimo
    Nagyon gázok ezek. Nem tudom melyik PR-os találta ki, de egyből kirúgnám. BC2nél voltak azok a BF moments videók. Na az odabaszott. Olyan kellene most is nem ilyen baromság.
  • BuNFi
    Rossz szóhasználat, általánosítás. My bad. Csupán csalódott vagyok bizonyos dolgok miatt.
  • kemotox
    Akkor meg minek ez a fanboy szöveg?
  • kemotox
    "szándékosan hergeltelek titeket tovább" Ezért szánom azokat a barmokat, akik bedőlnek ennek a fogyatékosnak, és megsajnálják, hogy mind a 10 álrege bannolva lett, ja és persze itt mindenkit bannolnak aki rosszat mer mondani a játékról :((

Mindenesetre örülök hogy ennyi időd van starfarer, jó munkád/családod lehet, ha ez a legjobb szórakozásod. Jaj bocsának személyeskedtem :D
  • BuNFi
    Nem írtam, hogy ki mondja, de akkor pontosítom. Ők maguk (értsd. EA/DICE). pcgamer most is linkelt négy reklámot, ami nálam kivágta a WTF?! biztosítékot. Ez mind nagyon szép és jó, látványos, fantasztikus, de én nem vágyom arra, hogy a játékosok azzal legyenek lekötve, hogy minél lélekzetelállítóbb mutatványokat produkáljanak, mert akkor valszeg annak a tartott/elfoglalt zászlók száma látja a kárát. Mint ahogy az sem normális, hogy egy tank egy szál embert kerget, mint egy idióta. Ezt láttatják az emberkekkel, hogy ilyen a játék, pedig te is tudod, hogy messze-messze nem ilyen.
  • Communist
    Olvass vissza, az elején, míg nem voltatok szemellenzős bunkók, mert nyaljátok a dice seggét item-el az élen, addig teljesen normális hangnemben folyt a vita mind2 oldalról. Aztán előjött az igazi énetek, én meg szándékosan hergeltelek titeket tovább.
  • kemotox
    Építő jellegű kritika? Az hogy hülye aki megveszi vagy mi? Amúgy meg.. Ha építő jellegű kritikát akarsz megfogalmazni, akkor ne ide írd te agyoniskolázott...
  • kemotox
    De te ilyen hol láttál, hogy szerintünk megváltják a világot?

Starfarer neked meg csak annyit, hogy akármikor álreggel "vádultunk", mindig kiderült, hogy álregről van szó :) Érdekes, hogy ez bezzeg nem mutat semmilyen szellemi szintet.
  • Communist
    Én ugyanígy vélekedem. Csak mivel bizonyos házigazdák itt messiásnak látták őket, és nem fogatták el az építő jellegű kritikát se, és ennek következményeként itt elmérgesedett a helyzet.
  • BuNFi
    Én ezt nem veszem sértésnek, nem tartom őket fogyatékosnak, csak próbálom megvilágítani, hogy nem váltották meg a világot azzal, hogy kiadják a BF4-et vagy UI-t terveztek hozzá, mégis ez az érzés kerít a hatalmába akárhányszor megnézek egy interjút. Én is megveszem a játékot, én is játszani fogok vele, csak én nem tekintem őket messiásnak emiatt.
  • Communist
    Az hagyján. Mindjárt megvádolnak még ezen felül téged is, hogy alreg vagy. Mert ennyi szellemi szintjük.
  • pcgammer

• BuNFi
    Nem álszent szöveg, tapasztalat. Nem csak itt, itthon, hanem bárhol. Idegből pedig nem érdemes kommentelni.
  • kemotox
    Amúgy a nagy "támadás" annyi szokott lenni, hogy például én meg szoktam kérdezni, hogy ha ennyire utálja akkor minek játszik vele, persze értelmes válasz helyett az jön, hogy itt mindenki náci meg gerinctelen meg fogyatékos hülye aki megveszi meg megy a pityergés hogy jaj miért lettek törölve... Nem kell ez az álszent szöveg, hogy jaj aki rosszat mer mondani az bla bla bla...