15720
  • kemotox
    Interaktív környezet: barikádokat állíthatunk az utakra, rázárhatjuk másra az ajtót, kilőhetjük a lámpákat, hogy teljes sötétség legyen, stb. Levolution.
  • giornalista
    Beta: október elején.
  • TDC Geronimo
    Hm valami szigetes map, ahogy nézem. Mondjuk mondták, hogy lesznek repülők meg hajók. Biztos lesz naval warfare is.
  • szomferi
  • Fpocok
    ez nagyon szar. Ahogy az előző helikopteres is.
  • Smithwarden

• otisz111
    Egy kis humor:
  • mester1987
    Nesztek!

• Starfarer
    Meglátjuk, így papíron nem feltétlenül hülyeség, de ugye a bf3ra is ezt mondtuk, és ott bizonyította a dice, hogy mire kikerül a végleges, vagy nem úgy lett ahogy nyilatkoztak, vagy nem tudták csak bénán megcsinálni az 5letüket.
  • TDC Geronimo
    We are very happy to see the amount of engagement our blog post ”The Road to Battlefield 4: Tweaked to the Core” created.

As you may already have seen, there’s much chatter around the Internet, and we’ve seen fans wanting to hear more about how especially some of the Field Upgrades work. So, we asked Alan Kertz, our Core Gameplay Designer, to explain the Armor, Reduced Fall, Stealth and Quick Unspot Field Upgrades in more detail. You can find his answers below.

Armor
    Unlike previous versions of Body Armor in Bad Company, this Field Upgrade in Battlefield 4 is more similar to the more limited setups in BF2 and BF2142. It does not increase your overall health, instead it makes the small upper chest hit box more resilient to damage, equal to the rest of the body. In practice, this means that snipers can’t 1HK your upper chest at point blank ranges. It also provides some small protection from shotgun burst damage, though your head, legs, arms, and stomach remain unprotected. At medium and longer ranges, the armor has no effect on how many bullets it takes to kill a player. Essentially, Body Armor is for countering CQB sniper rifles, and not much else.

Reduced Fall
    Small falls will not cause damage, however, the lethal fall distance remains the same. For example, without Reduced Fall jumping from the 2nd story of a building would cause 25 damage, and jumping from the 3rd story might cause 50 damage. With Reduced Fall the damage from the 2nd floor jump is eliminated, but jumping from the 3rd story will still cause 50 damage.

Stealth and Quick Unspot
    These are both minor adjustments to the spotting system. Players are spotted for about 7 seconds by default, the Quick Unspot reduces this to 5 seconds. It’s important to note it doesn’t otherwise change any spotting behavior, for example if you track a spotted player he will stay spotted even with Quick Unspot equipped. Stealth simply adjusts the speed threshold for detection in Motion Sensors. A basic player can avoid being spotted by a Motion Sensor if they crouch or prone while moving. Stealth allows you to move at normal speed, however all players will be spotted by Motion Sensors at Sprint speed. Stealth is only available to the Recon kit, and must be earned through squad play. Both of these are good tools to play in a stealthier manner, but they hardly make a player invisible.
  • eugabesz
    Minden országban,szerintem nálunk is a bekerülési költség + a kereslet fogja meghatározni az árát.Mivel ez viszonylag "nagy cím",a kereskedő sem hülye,hogy beszerzési áron kínálja a terméket.
    Tehát eleve rossz irányból közelíted meg a dolgot.

Egyébként tudjátok hogy lehet a kákán csomót keresni??
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megveszed baromi olcsón és eladod marha drágán
  • determinator
    1.Nehéz "értelmezni", ha a bizonyítás finoman fogalmazva: nem korrekt, torzít.
    2.Példád: „Unfair az EA-tól, hogy a játékok árában nem veszik figyelembe a bérek közötti különbséget”, és bizonyításként a globális, külföldi árat hozod fel mint magyar árat?? (miközben a dobozos verzióknál megvannak a különbségek, igaz nem olyan mértékben amit te szerintem irreálisan elvárnál.)
    3.Próbáld értelmezni: „a dobozos verzióval ellentétben a játékok DIGITÁLIS eladásánál nem lehet országokra lebontani az árakat.” (vagy ha megpróbálnák, akkor „röghöz kötés” lenne, csak abban az országban lehetne játszani ahol a vásárlás történt, de ez sokaknál kiverné a biztosítékot. Ezt nem lehetne proxyval, vpn-el kijátszani, mivel nagyon megdobná a késleltetést).
    4.Mondj egy gyártót, céget akik a nyugati árhoz képest számításaid szerint 80% engedményt adnak az árból, csak azért mert itt alacsonyabbak a fizetések. Ezek szerint, ha neked lenne egy vállalkozásod, és ha megkeresne egy munkanélküli ember, hogy csinálj meg neki valamit, akkor azt te teljesen ingyen megcsinálod, mivel 0Ft a fizetése. Ha mégsem akkor nem vagy fair vele szemben. Tehát szerinted az összes cég, vállalkozó unfair, még az is aki 0% haszonnal adja a termékeit.
    5.Teljesen felesleges ez a vita, mivel nem tudsz olyan játékot, céget, online boltot mondani, ami 80% kedvezményt adna csak azért, mert kevesebb a fizetésed mint a nyugati átlag.
  • Fpocok
    De most nem ugy volt, hogy lesz vgahoz kupon ez akkor 4k-ert vesszuk?
  • Smithwarden
    Ertelmezzetek mar pontosan Giornalistaval egyutt, hogy mit is akartam irni ezzel a peldaval.
    Csak az aron pattogtok, mikor nem is ez a lenyeg, hanem a nyugat-kelet kozotti arak es berek.
    Az 60-70 euros ea digitalis verziot ezert irtam:
    1. Ebbol kap kozvetlen legtobbet az EA meg haszonkent (no dvd/doboz/szallitas/stb).
    2. Direkt nem a "legolcsobb" verzioval akartam szamolni.

Vehettem volna a 10-12ezer koruli jo arat is, mert itt es nyugaton is siman lehet ennyiert venni olcsobb helyeken.
    Ha ezt elosztjuk ottel, akkor 2000-2400 Ft-os ar jon ki itthonra.
    Meg jobb.
  • kemotox
    Ami originen van az Digital Deluxe, dobozosan meg csak sima Deluxe van! De ha lenne dobozosan akkor is max 15 lenne gondolom, és nem 21 :D
  • determinator
    Ezt te sem gondoltad komolyan. Az itthoni "drágaságot" akarod bizonyítani egy központi "globális" árral, miközben az tényleges, itthoni árakat figyelmen kívül hagyod. ????
    Pl. Delux verzió eredeti ára 70 euro (kb. 20000Ft), de Magyarországon meg lehet venni 12000Ft-ért. Ezt a 40% engedmény nem nevezném semminek.

Remélem azt nem kell elmagyarázni, hogy a dobozos verzióval ellentétben a játékok DIGITÁLIS eladásánál miért nem lehet országokra lebontani az árakat.
  • Smithwarden
    Direkt a kozvetlen EA-tol valo (tularazott es legdragabb) vasarlast akartam alapul venni.
    Problem? :p
  • giornalista
    60-70 euro originen, míg itthon 10-11k forint lesz, azaz 35 euro nagyjából. dobozzal, mindennel.

problem?
  • TDC Geronimo
    Új blogpost specekről stb

• tirpitz
    Gondolkozom az erveken, de azt gondolom, hogy a szolgaltato hatarozza meg a felteteleket. Ha igazsagtlan, nem fair, etc. akkor nem kell megvenni a termeket. Ha sunnyosz, olcsobbab jutsz hozza, akkor nincs alapod hogy hozongj. Aztan ha hozong valaki megis annak is egeszsegere:)
  • Smithwarden
    Ehh..
    Ha majd az EA tenylegesen a magyar berekhez kompenzalja az itteni arakat, akkor lesz fair velunk!
    Addig onnan veszem ahol legolcsobban hozuzajutok!
    Nyugaton kb 5* annyit keresnek atlagosan, tehat ezek szerint kb 4000 Ft-nak kellene lennie az uj BF4-nek itthon nalunk, az EA honlapon 60-70 Euros digitalis verzioval szamolva.

Emellett az is egy eleg rossz "poen", hogy egy csomoszor nyugatrol kell rendelnunk a jatekokat, mivel ott sokszor (joval) olcsobbak mint itthon. :p
    Ha ok is fairek lesznek velunk, mi is termeszetesen.
    Csak kb magasnak szarnak a bereinkre (is).
    Ennyi. :p
  • kemotox
    Itthon az egyik boltban 6 ezer forinttal olcsóbb a Deluxe edition, mint originen a sima változat...
  • kemotox
    Nem az EA, és főleg nem a DICE szabja meg az árakat, hogy itt ennyi legyen, ott meg annyi....
  • Starfarer
    Igen, egyetértek a bliccelős dologban, aki nem fizet, maradjon csöndben.
    De itt nem ez az eset áll fent. Inkább megfordítanám a kérdést, ki az ea illetve a dice ahhoz, hogy eldöntse melyik ország üti meg a nyugati mércét, és ahhoz igazítsa árait. Oroszország is szarban van /melyik ország nincs manapság/, de magyarországhoz képest jobb helyzetben van, mért ott olcsóbb?
    Adja akkor mindenhol egységesen.
  • tirpitz
    De amúgy ezek már elvek, azokról meg értelmetlen vitatkozni. Csak leírtam én hogy látom, és hogy miért idegesített bf3-nál a nyafogás.
  • tirpitz
    Nézd, bkv-s dologgal kapcsolatban abban igazad van, hogy nyilván lopnak és nem a bliccelők miatt veszteségesek. Én azt mondom, hogy ha valaki bliccel, akkor legalább hallgasson, mert ő semmit nem fizet a szar szolgáltatásért.
    Ahogy ha senki nem trükközne orosz verzióval, ugyanazt a játékot kapnánk, nem ezen a pènzen múlik. De ha valakinek vaj a fején az ne mutogasson a másikra, hogy rossz szolgáltatást nyújt, mert komolytalan. Ha ellopom a fűnyíródat akkor enyhén furán néznél mikor megjelennék a kerítést verve, hogy életlen a kése, nem?
  • Starfarer
    tirpitz : ebben van igazság, amit mondasz, hogy ha olcsobbért veszem, akkor azért csinál a dice "szarabb" játékot, mert nincs meg a profitja, de ez egy ördögi kör, a 3at normál áron vettem, csak a premiummal trükköztem, hogy féláron legyen,de így hogy már nincs annyi bizodalmam se bennük, nem fogok teljes árat fizetni, ha megveszem egyáltalán.

A bkv dolog, teljes mértékben megértem a bliccelőket, a bkv nem azért veszteséges, mert tarthatatlan ennyi pénzből, hanem, mert a tetején jó balkáni szokás szerint túl mohón lopnak. Ha 100 milla helyett, prémium meg végkielégítés címén csak 10 millát lopnának, akkor fele ennyibe kerülne a jegy, és még nyereséges is volna. Meg tudom érteni, ha valaki nem akarja az offshore számlákat gyarapítani.
  • kemotox
    Na jó, amúgy tudom milyen vagyok, bocs tőled is és mindenkitől, sajnos nem tudom visszafogni magam és szeretek ugrani a trollkora :D A lelkem mélyén én tényleg nem akarok spammolni meg flame wart indítani.
  • kemotox
    Látom mennyire hagyod ki. Tipikusan az az ember vagy, aki azt hiszi majd ő lesz pártatlan good guy, ha "megmondja a frankót", miszerint mindenki hülye.
  • tirpitz
    Hála az égnek senkid nem vagyok, csak egy nyomorult hülye fórumozó, aki nem a cicaharcotokról akar feszt olvasni, és kurvára unom, hogy ha az egyikőtök véletlenül normális, akkor a másik baszogatja. Menjetek szobára, vagy a csónakodba. Én kihagyom...
  • kemotox
    És te nekem kim vagy, hogy ugrasz rám?:D Pajti egy csónakban evezünk :D
  • tirpitz
    Nem fogod fel, hogy magasról leszarja mindenki, hogy épp most miért normális? Mi vagy te, a kezelőorvosa, hogy elemzed? A lényeg, hogy végre értelmesebb beszélgetés folyik, részemről teljesen mindegy, hogy most vihog e magában hogy bevesszük hogy normális, vagy épp jó napja volt és azért.
  • tirpitz
    Elejétől fogva olvasom, meg írok is, ahogy a BF3-hoz is. Star trollkodik, bannolják, visszajön álreggel, trollkodik, bannolják, te meg ugyanolyan idegesítő módon visítozol miatta másfél éve, vagy mióta. Gondolom többek között épp ezért csinálja, de ezt is írtam már neked anno. Nem lehet vele mit kezdeni, mert mindig visszajön, de ha most épp úgy jön vissza, hogy normálisan ír, akkor miért kell belőle megint kiprovokálni a pszichopatát? Aztán lehet sírni, hogy szar a fórum és ő teszi tönkre. Nem: ti teszitek tönkre.
  • kemotox
    Amúgy ezt úgy értettem, hogy Starfarer "legendásodik" már egy ideje, hogy ne dőljek be neki, hogy egy csapásra megváltozott :D ("nem trollkodik")
  • Running
    Ne haragudj, ezen felnevettem.
  • kemotox
    Látszik, hogy csak nem rég óta olvasod a fórumot :D
  • tirpitz
    Miért nem rakod már egy kicsit takarékra magad? Normálisan írt, nem trollkodik, erre te megint hisztizel és provokálod a vitát, hogy aztán a padlóhoz verd magad, hogy bántanak. Menj már ki kicsit a szabadba...
  • tirpitz
    Orosz verzióval meg az azokat vásárlókkal úgy vagyok, hogy nem véletlenül olcsóbb az orosz, és nem véletlenül drágább itt: nyilván más az átlagkereset, átlag életszínvonal. Tehát ha te mókolsz, és "pult alól" olcsóbban megveszed az oroszt, akkor máris kevesebb jogalapod van szidni a dice-t, hogy kamuznak, sunnyognak, hiszen te is megkerülöd a szabályokat, neked is a pénz a legfontosabb, ahogy nekik is...
    Másik példával: az aki, megveszi a nyomorult bkv bérletet, meg az aki azért nem utazik rajta mert egy trágya az szidhatja, de aki bliccel az csak hallgasson.
    Nem kötelező játszani vele, nem kötelező megvenni, ráadásul az internet miatt minden infót megkapsz róla, vannak videók, fórumok. Ha ezek, és a BF3 alapján megveszed, akkor az a te döntésed, felnőtt cselekvőképes ember vagy, vállald érte a felelősséget, és ne a gyártót-kiadót szidd, hanem magadat.
  • TDC Geronimo
    Már rég persze. 120-125 mindenhol.
  • Fpocok
    Megrendelted mar gepet? Mennyire jon ki?