15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
BuNFi #2206 Igazából azt nem tudom megérteni, hogy mi ez a debil hozzáállás napjainban, hogyha valami nem teszik, akkor kussoljál, húzzál a francba, ne vedd meg stb. Nem tudom mit idegeskedsz egy viccesen belinkelt videón. -
#2205 Szép kis hárítás. De tudod mit? Én válaszolok a kérdésekre.
De, idegesítenek, de nem fogok itt sírni, mert SEMMI ÉRTELME. Nem foglalkozom vele. Csak egy játék. Ha nagyon idegesítene akkor meg egyszerűen leszarnám az egész játékot, és a BF4-et is. Ennyi. Ne gyere a "de hát fizettem érte" szöveggel, mert hülyeség. Nem fogod visszakapni a pénzt úgy sem, akárhogy megy a köpködés, haterkedés. Csak a feszkót kelted. Mondjuk valszeg ez a célod... Mert szerintem nem sok ember van, aki fölöslegesen idegesítené magát.
Amúgy amiket felsoroltál azoknak meg egy része nem a játék hibáiból fakad, hanem a játékosok gyökérségéből.
-
BuNFi #2204 Megint rossz felől közelíted meg. Téged nem idegesít, mikor telibevered tv-vel és semmi? Vagy a kanyargolyók? Vagy a falon átrobbanó C4? Vagy a pályáról kiglitchelők? Vagy a lelőhetetlen csodajetesek? Vagy a teleportálós csalók? Vagy <képzelj ide egy banális/idegesítő hibát>? Ezek ott lesznek, ha tetszik, ha nem. Attól meg nem utálom a játékot, hogy a nem tetszésemnek adok hangot ezekkel a játékélményromboló hibákkal kapcsolatban. -
#2203 Valahogy számítottam erre a szövegre. Pedig csak egy egyszerű kérdést tettem fel.
Ha te jól érzed magad így, hogy fölöslegesen idegesíted magad egy ilyen dolgon, akkor nem, nem tilos, nyugodtan nézegess egész nap videókat egy olyan játékról, amit amúgy utálsz. (megjegyzem amúgy sem tilos, de hiába írok én bármit is, ti olyan dolgokat láttok ide, amiket soha senki nem írt) -
BuNFi #2202 Talán tilos? Vagy csak az őrületes fényező videóknak van joga létezni, mint amekkora szarokat pcgammer linkelt? Hiba, visszatérő hiba. Szerintem igenis van jelentősége. Mert ahogy elnézem a superbuff heliből, mostmár lassan használhatatlan repülő konzervdoboz lesz, ahogy én látom. Nem mintha nagyon siratnám, de végetlen nerfelésnek sincs sok értelme. -
#2201 Mindig van egy kis esély mindenre. Úgy hívják hogy remény :D -
#2200 Ezt már nem fogják javítani, ez DICE. -
#2199 Akkor alfa, a lényeg, hogy még kijavíthatják. Ha ennyire szarnak tartod akkor minek követed figyelemmel? Minden nap linkelsz valami videót... -
BuNFi #2198 Aham, nem alfa? ha-ha. Szar a hitreg, nem kell mosdatni a dolgot. -
#2197 Segítek: De igen.
Segítek megint: béta. -
BuNFi #2196 Hát nem átmnent rajta?! -
#2195 gondolom csak videón láttad akkor.Én szemem pc-n az ultrához van szokva és még én is meglepődtem amikor láttam élőben,hogy milyen csúnya konzolon (ps3).Olyan mintha mediumon lenne szűrők nélkül.Arról ne is beszéljünk,hogy nem 24 fősre tervezték a pályákat tehát fullos szerveren is kongnak az ürességtől.
-
#2194 hát én nem bírtam felfogni hogyan bírnak egyesek úgy menni a helikopterrel és vadászgéppel. Kis idő alatt lezuhantam meg nem bírtam rendesen irányítani a gépet... Felidegelt folyton -
#2192 Ez egy nagyon jó hír... kb soha nem repültem BF3-ban, mert tudtam, hogy szar vagyok :D -
#2191 na végre már! -
#2190 VÓTMÁ?
Battlefield 4 will include a practice range for learning to fly helicopters and jets -
#2189 Ezt mar belinkelted egyszer... :p
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=2125]#2125[/URL] -
pcgammer #2188 -
#2187 Pedig ez igaz, már a boxos konferencián megmondták ,hogy PC-re csak a jelen gen verzió jön, nextgen FIFA csak az új konzolokon lesz. -
sasafr #2184 Elolvastam. Az azért megfogott, hogy nem tudja a konzol csak a medium/high képminőséget. Na bumm! A BF3-ból kiindulva a médium és ultra beállítás között elenyésző képjavulás fedezhető fel szerintem, bár lehet az én szememmel van a baj! -
mester1987 #2183 Pont a Fifa??? Hát az BEBASZNA!!! -
#2181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Meglátjuk. Bizonyos címeket nem fognak megjelentetni PC-re. Pl. ha a FIFA lenne a kedvenc játékom mindenképpen nextgen gépet kellene vennem, mert az EA az Ignite újgenerációs motorját nem hozza PC-re csak az új konzolokra. Mert a hardver nem elég jó hozzá."
"Mert a hardver nem elég jó hozzá."
-
Fox44 #2180 Érdemes a hozzászólásokat lent elolvasni. -
Fox44 #2179 Battlefield 4: nextgen kompromisszumok -
SzinesGeza #2178 Bocsi, nem én kezdtem, hogy mennyire odafigyelnek a részletekre. ;) -
BuNFi #2177 Vicces BF3 videó a Youtubeon? -
#2176 Mi az a szórakozatás? -
BuNFi #2175 Informatív önfényezés és szórakozatás -
#2174 sőt, szinte biztos, hogy ha 10en vannak mp5-el, akkor mindenkinél ugyanaz a gyártási szám lesz, borzalmas.. -
#2173 Basszus.
Visszamondtam a megrendelest.
-
SzinesGeza #2172 Na most nem azért de az első kép konkrétan baki.
Ez a tár ugyanis annyira üres, hogy még az adogatótömb is hiányzik belőle.
Vagy a rugó hiányzik és a tömb beleesett a tárba. :) -
Borg #2171 Én is remélem, hogy BF3-hoz hasonlóan plazma barát lesz a HUD.
Épp most szopattam meg magam majdnem a Simcity agresszív fehér GUI-jával... -
vg #2170 Az már biztos, hogy fehér lesz a kill kiírás (vagymi) az eddigi kék helyett? Esetleg lehet majd állítani? -
Borg18754 #2169 bf3-ban is mindíg röhögnöm kellett amikor valakit úgy öltem meg hogy kilátszott a lábujja a falból -
sok-sok apró részletre figyelnek és alfában ismét olyan érzésem volt, hogy fegyver van a karakterem kezében és nem csúzli mint BF3-ban hogy 10x kell fejbelöjjem az ellenfelet, de persze én egy bokalövéstől azonnal összeesek :D
remélhetőleg ezt nem rontják el a véglegesig... :DD -
BuNFi #2167 Ha az alapjáték rendben lesz, akkor az ilyen apró kis részleteknek azért lehet örülni.
-
#2166 Október 1 -
#2165 Mikor is kezdődik a beta? -
#2164 Az én egy mondatom miatt biztos iszonyú flamewar fog kitörni, bizony :( Nemtom ki volt kiakadva, mert egy tengeralattjárónak olyan neve van, amilyen:D -
BuNFi #2163 Ez meg egy okkal kevesebb. Miért érzem úgy, hogy ebből is csak a kbszot trollkodás lesz?