15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1795 Na valami olyasmi tenyleg kellene.
Irtam is "bf4 wishlist"-be battlelogra, bar valoszinu nem sokat foglalkoznak a forumos rinyalasokkal a fejlesztok. :p :) -
#1794 promod. -
#1793 Meg a metronal, mi? -
KaBuTo666 #1792 Szarok az új játékmódba, conquestnél nincs jobb! -
#1791 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=1724]#1724 (aug 20)[/URL]
Elvileg egy uj jatekmodot is bemutatnak a rendezvenyen.
Remeljuk elegge atgondolt es hasznalhato lesz. :) -
#1790 Mikor lesz a Gamescom? -
#1789 Battlefield @Battlefield 2m
See an all-new #BF4 map and game mode in action during the gamescom Live Stream -
Starfarer #1788 Majd most megkapod ezt ujraí jófajta transformer püttyögéssel, és basszusal. Mert a dice szerint mi ezt szeretjük. -
#1787 Még mindig a tökéletesség határát súrolja :D -
#1786 Nesztek kis nosztalgia :D
-
determinator #1785 „Szép” képet festenek magukról ezek az emberek, de legalább sokat megtudtunk az értelmi, szellemi állapotukról.
Igaz, hogy idegesítő és „gyerekes”, sokszor sértő amit csinálnak.
De mivel ilyen sok szellemi, lelki deformitást, szociopata jeleket mutatnak, inkább örüljünk, hogy itt élik ki ferde hajlamaikat, nem a családjukon, gyerekeiken vezetik le.
Hagyjuk, hadd vergődjenek itt, legalább néhány embernek kevésbé lesz nyomorúságos a „családi” környezete. Mi meg kibírjuk, ezt a kis kellemetlenséget.
Csak annyit kellene megoldani, hogy a frissen idetérő fórumozók is helyén tudják kezelni őket, nehogy komolyan vegyék a hozzászólásaikat.
-
tirpitz #1784 Juj, most nagyon bánatos vagyok, mert ez személyeskedés volt. Olyan ami miatt picsogni szoktál vénember létedre, tudod -
#1783 Csak nyugodtan,az ostobák szinte bármin képesek röhögni...most van egy kis időm,két locsolás közt,miért ne tölteném pl. ezzel. -
tirpitz #1782 Ahhoz képest, hogy ezerszer leírtad, hogy többet a fórum közelébe nem jössz, és nem érdekel ha bannolnak, azért csak visszajöttél álreggel telesírni a párnát. Ahogy ugyanúgy megveszed majd a Bf4-et, hogy aztán rinyálj hogy átvertek. Persze ez sem tartozik rám, de hadd röhögjem már szét magam rajtad:)))
-
#1781 Megnyugtatlak.Mint fórumozó,ugyan olyan joga van hozzá,mint neked,csak a mihez tartás végett.Te arról,hogy kit miért tiltottak ki szinte semmit sem tudhatsz,s hogy mondjak valamit,nem is tartozik rád.Sőt!Azt sem nagyon szabhatod meg,mi legyen a hozzászólásuk tárgya. -
#1780 -
tirpitz #1779 Azért az már egy szint, mikor a többszörösen bannoltak, álregesek, más fórumokról is kipenderítettek mondják meg a tutit:D Item meg megkönnyebbülten röhög a sarokban, hogy a döglegyek találtak új lószart...:) -
Livius #1778 Amikor még kb naponta 15 olvasója van egy olyan friss topiknak mint a BF4, hogy akarsz értelems és eredményes szavazást ebból a kis mintából? Nem akkor kéne szavazgatni HG-ra, mikor már javában megy a játék körül a mozgolódás, és nem csak a haverok nézegetik a topikot már? -
#1777 1.Senki nem állította,hogy sz..r ember vagy.
2.Az hogy néha írsz oda,enyhén szólva is hazugság.
3.Én még az elején megmondtam,hogy nem való vagy házigazdának,(én sem,mielőtt nekem ugrasz) de sebaj,ha szorul a hurok,majd Running úgy is átveszi tőled.
4.Átestél a paci másik oldalára...nem is kicsit,csak még nem vetted észre. -
#1776 Aha.
Tehat akkor azert vagyok szar ember, mert 2 alreges troll miatt, akik szetszemetelik a topikot, irok a modi topikba neha.
Ertem. Kimerito es ertelmes valasz volt toled. Grat. :)
-
Stockbauer33 #1775 2 naponta ott vagy a modiknál.Hogy tartasz te itt rendet?Majd vissza nyal a fagyi és mész a levesbe mert hamar megunják ezt a gyenge műsorodat.
Nemírok ide többet -
#1774 Kivel valasztattam meg magam?
Es mi volt benne a vicc?
Szavazas volt 1 hetig, barki jelentkezhetett aki akart.
Amugy egy dolgot arulj el pls. Neked peldaul mi a bajod velem?
Eddig mondjuk nem is lattam itt hsz-t toled.
(Vagy csak valamelyik troll/multireges haverod partjara szeretnel allni es most jol be akartal szolni?) -
Stockbauer33 #1773 Esetleg le is mondhatnál a HG jogodról.Ahogy megválasztattad magad az volt a vicc -
#1772 nevetségesek ezek az emberek :D -
#1771 Na megint kezditek az alregeitekkel...
Gratulalok.
De hogy mi ertelme azt ti sem tudjatok. -
smitwarden #1770 Jaj, most látom csak, te vagy itt a hg, és te vagy a legnagyobb fröcsögő, a legnagyobb rasszista, aki szívből gyűlöl mindenkit, akinek nincs legalább 5000 hozzászólása a topicban, ami téged fényez. Gratulálok! -
#1769 Onmagadat is cafolod azonnal, iq kiraly. :p
Megirtad nekem privatban. - Es azutan meg en kutatgattam utanad. :p
-
#1768 Ennyi a különbség kettőnk között...én nem kutatgatok a kamu regjeid után...(meg én nem tapadok össze a kutyával,de ez már más kérdés...) -
#1767 Nem kellett hozzá nagy tudás,megírtam neki privátban...mielőtt feltételeznél bármilyen tudást is... -
KaBuTo666 #1766 Bazzeg...sherlock! -
#1765 Welcome back Eugabesz 3. -
#1764 Szerintem saját magának is készíthetne sima "Trolololol" felirattal,s már rendben is vagyunk... -
smitwarden #1763 Most sikerült megnyugtatnod, köszi :) -
Borg #1762 Ha szerinted ez itt beltenyészet, akkor nem nagyon voltál ott a BF2 topik kezdetekor :D -
smitwarden #1761 Tehát, ha valaki új reggel feltesz egy kérdést itt, akkor neki azt nem lehet. Ez tényleg jó feature egy nyílt fórumon. Ezt nem akarod megírni a moderátorotoknak, hogy ennyire beltenyésztettek vagytok? -
#1760 Ezt kemotox készítette neked. Szerintem jó lett:
-
Zozo76 #1759 uj reg de mar minusz 100-ban vagy -
#1758 Csak visszahuz a kicsi szived a bf4 "képmutató, ostobenkó banda" forumjahoz, Starfarer? -
smitwarden #1757 Ez gyári kép, vagy kezelt? Még a végén lesznek színek! -
#1756 Ja hogy nem kérdezted... félreolvastam sry :D