15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1955 Sztem a 4db BF3 map a kiegben a video alapjan: Op. Firestorm,Caspian,Oman es Metro.
A Chine Risingtol mast vartam az eddig latottak alapjan.Jo lett volna par regi fasza kinai map pl: Dragon valley,Fushe pass,Dalian plant stb... -
#1954 köszi! -
#1953 Spectator módban van belső és külső nézet is, szerintem azt láttad. -
retardtomsolooo #1952 giornalista : azért mert te elvakult dice fan vagy, ezért nem látod e dolgokat
szabi : nem túl pici ez a kép? tegyél már be egy normális felbomtásút, mert ez pixeles, legalább 7200*6080-as legyen! -
#1951 láttam egy videóban, hogy 3rd person nézetben játszottak.
lesz ilyen? vagy eddig is volt és lemradadtam róla?:D -
#1950 live stream
-
#1949 volt.. és Wake-re szavaztam :D -
#1948 Volt. -
#1947 Köszönjük, hogy nem lesz Kharg Island. Na mindegy, túlélem. :( Erről volt valami szavazás, hogy melyek a legkedveltebb mappok? -
#1946 Metroval nekem is vegyesek az érzésem. Rushra tényleg kiváló, normális létszámú szerveren hangulatos kis map tud lenni. Parkban kezdesz, aztán földalattizás, aztán városi harc. 64-es CQ meg arra jó volt, hogy kiengedd a fáradt gőzt, meg unlockolgass. Igazából egyik map se nagyon szar, ha úgy játszanak rajta, ahogy kell. Metro pl nem 64 emberre lett kitalálva. -
#1945 igen, az jó rész. amúgy rush-ra nagyon jó map, a conquest viszont nagyon unalmas tud lenni rajta.
én a metrónak örülök egyébként. rushra az is egy nagyon jó, hangulatos map volt, és ha a rombolhatóságnak hála nyílna néhány kerülő útvonal, conquestben is izgalmasabb lehetne a történet! -
#1944 Damavand! Nem nagy szám a map, de az a zuhanós rész nagyon fasza:D -
#1943 A 4 BF3-as map a BF4-ben, ha még valakinek kérdéses lenne.
Firestorm csalódás, egyáltalán nem szeretem azt a pályát. Jöhetett volna akkor már az alapjátékból Kharg Island, vagy akár valamelyik jobb map a DLC-kből. -
#1942 ... mesélj még... -
#1941 informatív, tömör összefoglalása a tegnapi napnak hírek, felfedezések szempontjából. Jackfrags at his best!
-
KaBuTo666 #1940 Lehet örülni hogy nem metro lesz rush módban. -
#1939 hardverapro. bár ha nem vagy régi tag, akkor nehezebben fog menni. -
#1938 Légyszi adjatok tanácsot használthardver ügyben. A BF4 sajnos nálam videokártyacserét is jelent, a meglévőt hol próbáljam eladni? Melyik manapság a legjobb oldal erre? -
#1937 Ok., kösz az infót! -
#1936 ha most lesznek textúrák az sokat hozzátesz a hangulathoz... :DD -
#1935 "DICE also announced today the Battlefield 4 multiplayer beta will begin in early October and give three days exclusive access to Battlefield 3 Premium owners, those that pre-ordered Battlefield 4 Digital Deluxe, and owners of Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe and Medal of Honor Warfighter Limited Edition. After that, the beta is opened up to everyone worldwide to play on the Siege of Shanghai map in the Conquest gametype."
Beta oktober elejen, Siege of Shanghai mapon, conquest. (2 hetig tart az open beta, 3 nappal hamarabb kezdhetnek a premiumosok es elorendelok, plusz moh:warosok)
Kar, hogy ez a map lesz tesztre (szerintem). :p
Nem volt valami nagy szam az alfaban, bar akkor ugye nem is volt 100%-os.
-
retardtomsolooo #1934 Nem szabad sokat várni a dicetől, mindig csak egy lépés a rossz irányba, de a fontos dolgokat leszarják, mint bokorban elakadó tank, oldalazva bemenetel egy ajtón, és hasonlóak, vagy a driftelő jet. Mert a barmok szerint ez nem javítana a játékon. -
bajsz #1933 Nálam is bent van :D -
#1932 -
#1931 Ma megjelent az Origin-ben, a játékaim között a BF4 exkluzív béta. Nem rendeltem elő online (csak a CD galaxisban), csak úgy "kaptam", cd kulcsal együtt. Más is kapott? -
#1930 Bf4 alap térképek: Egyelőre ennyi.
Levolution: Nem valószínűleg, hanem szinte biztos, hogy egy bizonyos "akármi" váltja ki azt, hogy a hajó nekiütközik a szigetnek. Script ez is, mint a torony, vagy az antenna, csak a ledőlés okai lehetnek mások. Igazából teljesen mindegy, mivel ez egy új dolog, és jó, hogy minden térképre terveztek valami színesítést. Léptek megint egyet előre, se többet, se kevesebbet. Gondolom 2 év múlva a következő részekbe még több extra lesz majd a térképeken.
Ha sikerül megoldaniuk, hogy plusz hangulatot adnak ezek az események a multis térképekhez, akkor az egy jó dolog. Reméljük 25x látva is hangulatos marad és nem lép át az idegesítő kategóriába.
Én még mindig azt mondom, hogy szép dolgok ezek, de a játék tartóssága nem ezektől fog függeni, hanem hogy aggy e, fegyver-, járműbalansz és csalók mértéke. -
Newfronter #1929 Mondjuk ezért nem kell "elszállni" az anyahajótól ami nekimegy a szigetnek, mert lehet script az egész és mi nem vagy alig szólhatunk bele. Hirtelen el sem tudom képzelni, hogy ennek mi értelme lesz. Vagy olyan, mint Caspian Border-en az antenna, ami a vége előtt dől le, és nem a mi döntésünk alapján. Ezen kívül is persze jó lesz a játék, csak ne erre a jelentre alapozzon azért senki sem.
A Premium nagyon jó csali, megéri megvenni minden szempontból, még ha egy lehúzás is az egész, hogy dupla árat fizessünk ki a játékért.
Azért remélem a bugokra is oda fognak figyelni, és nem fél év múlva jön ki rá az update! :S
A BF4 alap mapokról lehet tudni valamit? Vagy csak erről a 2-ről tudjuk hogy benne lesznek, és a többi még titok?
-
#1928 konzolvilág szállítja ki ingyen az előrendelőknek.
ez sima Premium, alapjáték kell mellé, és day1-től elérhető lesz. mondjuk én a játékot a CDGalaxistól veszem, ott valami fémdobozos verziót adnak 10.500-ért. -
#1927 Itt a Premium -
#1926 nekem csak a sima Premium rémlik, nem Premium Edition :D
kicsit várok még az előrendeléssel, aztán meglátjuk, hogy jön-e dobozos verzió... sőt, inkább rákérdezek az egyik bolt tulajánál :D -
#1925 Megtaláltam, Gameshop.hu :P Kérdés, hogy sima Premium, vagy Premium edition. -
#1924 Az egy teljesen korrekt ár, én aszondom. Már ha az átlagos 10 ezres árhoz viszonyítjuk. Dobsz egy linket ha megkérlek? Köszi -
#1923 már van is, körül kell nézni, 9500-9990 forintos áron láttam egyelőre, utóbbi ingyen házhozszállítással. -
#1922 hú, inkább megvárom a dobozos verziókat itthon, az a biztos :D
legalábbis remélem, hogy lesz PE dobozos verzióban... -
Communist #1921 Kispórolták? Ki!
Most én is mondthatnám, hogy jaj de unalmas már... -
#1920 Jaj én mesüge a linket kifelejtettem: Prémium előrendelés -
#1919 Nemtom, azért elég meggyőzőek ezek a dolgok amiket ma bemutattak. Valójában kis apróságok, amik tényleg elfértek volna a BF3-ban de hát ez van (NEM a DICE, hanem az EA spórolta ki. Tanuljátok már meg végre. Nem a DICE, hanem az EA az ürdüng:D). Viszont ha tényleg ilyen lesz, mint ahogy ma bemutatták (és persze nem cseszik el valahogy a játékot még is, mert hát miért ne :D), akkor asszem kapunk egy olyan játékot, ami nagyon közel lesz a régi BF-ek minőségéhez (1942, BF2).
Rombolhatóságban illetve ebben a levolution dologban rengeteg lehetőség rejlik, reméljük nem csak trollkodásra fogják használni az emberek :D
Premium edition egyébként előrendelhető "szolid" 50 juró - 15ezer HUF áron. Annyira nem is drága, ha azt nézzük, hogy eljátszhatnák azt is, hogy előbb megvetetik a játékot 12 ezerért, utána néhány DLC-vel később (miután azokat is jól megvette a többség) kiadják a premiumot még 8 ezerért:D
-
#1918 jajj istenem, ez de rohadt unalmas már... -
Drazse23 #1917 Amit megkapunk a BF4-ben, azt a simán betehették volna a BF3-ba is.
Csak anyagi okokból a DICE kispórolta őket, mivel így még egyszer el lehet adni a játékot. Ez van, ezt kell szeretni vagy lehet menni CoD-ozni.
Egyelőre még nincs minden leleplezve, hogy mi vár minket a BF4-ben, de ha annyi minden, mint a 3-ban (reméljük, hogy így lesz), akkor megéri rá beruházni. A BF3 elég magasra tette a lécet. Kérdés, hogy a 4 képes lesz-e úgy überelni a 3-mat, ahogy utóbbi tette az elődeivel és konkurenseivel?
Október végén minden kiderül.
-
#1916 Firestorm, Metro, Caspian, Oman - ezek lesznek BF4-ben.