15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2122 Igen ez van. Megszokod vagy megszöksz.
BTW komolyra a fordítva a szót: És akkor mi van? Ha meg én írok szépeket, akkor meg engem ugatnak le. Fordítva is igaz ez, tudod-e?.. Nem kell neked is kezdenek a hülye szövegeket, hogy jaj itt aki nem imádó azt megbüntetik/bannolják meg mittomén.. -
BuNFi #2121 Értem. De akkor miért nem lehet róla beszélni? Mert nekem úgy tűnik, hogy aki felvet valami hibát, hiányosságot azt a kedves fanboyok klubbja igencsak betámadja, hogy hogyan merészeli ezt az isteni alkotást becsmérelni az gyaur nyelvével... -
Borg18754 #2120 milyen C4 bug van a játékban? eddig nem vettem észre hogy bugos :D -
#2119 Valamint az autógyártók, építőipar és sok már terület is alkalmazhatná -
#2118 Egyáltalán nem kell kiemelni, mivel ez nyilvánvaló dolog. Aki szerint nem, az eddig barlangban élt, és mérhetetlenül naiv. -
Communist #2117 "A pozitív elemei vannak kihangsúlyozva a játéknak, a sötét oldal rosszabb esetben vásárlás után, 10+ óra után fedezhető fel."
Ezt a mondatot, nagyobb betűmérettel, és vastagítva kellett volna, szvsz. -
#2116 Miben lesz jobb a Battlefield 4? -
#2115 Remélem továbbra is lesz a C4 bug. Csalódott lennék, ha kijavítanák. -
Communist #2114 Az hát. Csak a noobok nem látják ezt be. -
BuNFi #2113 Attól még n00b dolog. -
vg #2112 Hozzátartozik a játékoz, le kell szedni gyorsan, ezért vagytok 4-en. -
#2111 DLC... uncsi szöveg már ez. Sokkal több változás van benne mint BC2 és BF3 között. Visszajött a sokat sírt commander mód, az se jó persze, mert "semmi újat nem tudnak kitaláltani"... Emlékszem az is mindig téma volt, hogy miért csak 2 nép van, most beraktak egy újat, semmit nem számít... stb stb. De azért kelleni kell a játék:P -
#2110 Tévedés, ESO-ba, azt várom tavasszal, addig publik Bf4. -
Gyuszopapa #2109 Gratulálok hozzá,téged csak be bírtak palizni megint,aztán olyan lesz mint a BF3 csak pepitában akkor majd újból elrohansz a GW2-be. -
Gyuszopapa #2108 Tévedsz.A Bétát kipróbálom,de vétel majd ha 5000 ft max. többet nem ér ez a DLC.
Ebben a videóban a legundorítóbb mikor a quadot C4-el megpakolva neki vezeti a partra érkező hajónak,ezt megnézik a mai fiatalok és azt hiszik hogy ez a jó móka,pedig nem az,egy noskill dolog. -
#2107 Trailer se kell -
#2106 Klassz újításnak tűnik. Ha jól vettem ki a videóból, a neve tier reload system. Érdekes lesz látni, hogy a többi fps átveszi-e... -
#2105 Én már a prémiumot is megvettem. -
KaBuTo666 #2104 Tégedd már megvett grammra. Már nem is akarod a bétát, elég ez a trailer hogy megvedd. -
Gyuszopapa #2103 Ez Látványfield 4. -
#2102 -
#2094 8p-nél igen... ez tényleg jól néz ki. A Payday2-ben úgy van, hogy ha nem vártad meg míg a teljes animációt lejátsza, akkor előröl kezdi. Baromi gáz, hogy ha már új tárat raktam bele csak nem vártam meg a felhúzás animációt, akkor előröl kezdi... -
Gyuszopapa #2093 Lehetne valami tárlimit is. -
#2092 "Aki szerette a BF3-at az imadni fogja a BF4-et, stb. :)
Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy aki szerette a félliteres kólát, az szeretni fogja a két literes kólát is.
Mi van azokkal, akiknek nem tetszett? :D -
#2091 Túl jókat mond a csávó a játékról.. Berakok egy vödröt a monitor alá asszem :D -
#2090 Jackfrags first impressions, teszt, gameplay:
Egesz jol es tomoren osszefoglal sok infot.
Kb csak jokat mond. :)
"Aki szerette a BF3-at az imadni fogja a BF4-et, stb. :)
8:00-nal erdekes tenyleg, hogy mikre is figyelnek a fejlesztok: ha tarazas kozben pisztolyra valtunk, utana kesobb visszavalta folytatja a megkezdett animaciot, tehat mar csak uj tarat rak a tar nelkuli fegyverbe. -
#2089 Itt még nem :P
Menő dolog ez a visszakéselés, elvileg pont jókor kell nyomni, hogy visszaszúrjon, nem elég spammelni. Biztos lesz rá valami autocounterknife csít :D -
#2088 VÓTMÁ?
-
Communist #2087 Az az igazi hányás benne, hogy a hazug dice úgy adja elő, mintha valami teljesen újat talált volna fel , pedig ezt már más kitalálta 15 éve. -
#2086 jaja, nagyon jó lesz! csak jönne már a béta! -
#2085 Én 5 év CS-zés után már nem tudnék ilyen játékmódban játszani :D -
#2084 Meg hát ugye a legnagyobb játékosbázissal bíró Dutyi franchise-ban is népszerű játékmód a kezdetek óta. Ezenfelül - mivel a BF4-ben lesz spectator mód is - plusz adrenalinfokozó tényező lez, hogy ha utolsónak maradsz életben a csapatból, tudni fogod, hogy mint a 15 csapattárs téged figyel és a chatben kommentálja a bénázásodat -
Zozo76 #2083 meg gondolom a legbugosabb is -
Borg18754 #2082 ghost recon advanced warfighter 2-ben is volt ilyen játékmenet ott is nagyon élvezetes volt :D legalább nem az volt hogy ész nélkül rohangálsz mert úgyis 5 másodperc alatt respawnolsz hanem minden sarokból óvatosan körülnéztél stb.. :D -
#2081 ez a defuse nagyon jól hangzik!
nem tudom játszottatok e az americas armyval, de ott ilyen a játékmenek, megvannak a körök, ha egyszer haltál akkor meg kell várni a végét:) -
#2080 -
#2079 köszönjük a rengeteg új információt :) -
#2078 A Battlefield-sorozatot a multiplayer tartja életben - nincs ez másképp a negyedik rész kapcsán sem. A DICE a játék hivatalos blogján megerősítette, hogy a várva-várt shooter hét játékmóddal indul november elsején. A megszokott játékmódok visszatérnek, lesz itt Conquest, Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch és Domination. Az igazi finomságok viszont a két új módban jelentkeznek:
Obliteration: két csapat küzd egymás ellen a közepes méretű csatatereken, ahol egy bomba jelenik meg a véletlenszerűen kiválasztott pontokon. A cél az, hogy megszerezzük a pokolgépet, amivel fel kell robbantanunk az ellenség három katonai létesítményét.
Defuse: a játékosok nem respawnolhatnak a haláluk után. Még szigorúbb és még pergősebb gyalogos harcra kihegyezett játékmóddal van dolgunk.
A Battlefield 4 egyébként tíz többjátékos térképpel indít, amiket mind a hét játékmódban kipróbálhatunk. -
Drazse23 #2077 Akit esetleg érdekel pár videó a két szemben álló gyors reagálású hajóról.
-
Communist #2076 Vágyálom. A sok vérpisti akkor nem venné meg.