15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2075 Pontosan ez lesz a Defuse mód. Fel kell robbantani a célpontot, mindenkinek 1 élete van. -
Borg #2074 Én TDM-et vagy bombásat szívesen játszanék no-respawn mellett néha. Azon olyan CS feeling lenne. -
#2073 Akár. Mindegy. A conquest is mehetne úgy, hogy egy pont elfoglalásnál ott respawnolna mindenki a csapatból, az ellen meg a legközelebbi pontnál.. Mindegy, csak ne legyen folyamatos ömlés.. -
Borg #2072 Egy no-respawn HC conquest? :D Az már eléggé Arma3 kategória lenne... -
#2071 Mert kaknab vagy:D -
#2070 Én untam, mindig előreszaladtam, oztán lelőttek a picsába. A következő 15 percet meg eluntam. :))) -
#2069 -
#2068 Jó az pedig. Persze nem 64 emberrel kell nyomni, hanem mondjuk 6v6, vagy 8v8 vagy ilyesmi kis létszámmal. CoDba nyomtam annó sok ilyet (Search and Destroy), Baromi jó mikor már csak néhány ember marad hátra, mondjuk te egyedül meg ketten ellened, és ver a szíved meg pumpál az adrenalin :D Jó kis lopakodós sunnyogós játékmód. -
#2067 Pont egy ilyen módot hiányolok a háromból is.. Egy rusht mondjuk, ahol csak akkor van respawn, ha a támadóknak meglett mind a két pont.. -
#2066 En is gondoltam erre, de utananeztem es elvileg az Elimination egy sima DM/TDM ujraeledes nelkul.
Elimination (bf4central) -
Gyuszopapa #2065 Hát akkor az nem lesz népszerű,nehogy azt gondold hogy majd valaki várni fog a kör végéig. -
#2064 Nem lehet, hogy a Defuse játékmód az, amit te Elimination-nek neveztél? Maga a szó pont arra utalna, hogy egyenként elfogy a nép, nincs respawn... -
#2063 Fúúú de este volt már... THX -
#2062 Lehet ezek nem lesznek benne az alapban, hanem majd csak az elso vagy masodik kiegeszitoben, China Rising, Second Assault.
Bar a Defuse-t szivesen kiprobalnam az elejen az uj Obliteration mellett. -
#2061 Hát ez elég fura. Más források szerint ugyanis lesz Defuse és Domination játékmód is alapból minden pályán. -
#2060 Válasz a hozzászólásban, amire válaszoltál. ^^ -
#2059 Ez a 10 map nem hangzik rosszul, hirtelen azt se tudom mennyi van a 3-ban, de 10 biztos nincs. -
#2058 A BF4 soud trac-ből kimaradt ...
...................Mekkora DLC zene lenne.....waooooo -
#2057 Par (uj?) info.
BF4-ben a kovetkezok lesznek indulaskor:
--- 10 multi map
--- 7 jatekmod:
-Conquest
-Rush
-Obliteration
-Elimination
-Deathmatch
-Team Deathmatch
-Squad Rush
(BF3-ban 9 palya + 5 mod volt)
--- Commander 3 jatekmodnal lesz: Conquest + Rush + Obliteration -
mester1987 #2056 Battlefield 4 PC-n lesz a legszebb (Current-Gen Vs. Next-Gen) -
#2055 Oh drága tesókám te itt....
-
KaBuTo666 #2054 -
#2053 Nem érted a lényeget, 3 nap alatt írok neked olyan wallhacket,hogy még az FBI sem tudja detektálni,na ezért leszünk mi PRO-k,és verhetjük a nyálunkat,még többi küszködik!...
-
#2052 Nem értem, miért "baszhatjuk". Két hetes lesz a béta. -
Borg #2051 Valóban csodálatos lesz, hogy 3 nappal előbb hozzáférhetünk a bétához. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a 3 nap fog nekik kelleni úgyis ahhoz, hogy a szerver gondokat elhárítsák. Szóval baszhatjuk úgy ahogy van. -
#2050 Ugy van, ahogy Kemetox irja.
Ez a legfrisebb info a betarol:
"The Battlefield 4 multiplayer beta which kicks off in early October and will be exclusive for Battlefield 3 Premium owners, those that pre-ordered Battlefield 4 Digital Deluxe, and owners of Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe and Medal of Honor Warfighter Limited Edition for three days. After that, it will be open to everyone on PC, PS3 and Xbox 360. The beta will include the Siege of Shanghai map on the popular Conquest mode and Levolution." -
#2049 Ez egy régi FAQ, amit én mondtam az pár napos nyilatkozat a Gamescomról. -
#2048 itt nem ír simát sajnos -
#2047 Q: Who can access the exclusive Battlefield 4™ Beta?
A: There are several ways to get into the exclusive Battlefield 4™ Beta: By pre-ordering the Battlefield 4™ Digital Deluxe Edition on Origin.com, by being a Battlefield 3: Premium member, and by being a registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition. -
#2046 Azért mert 3 nappal előbb kezdheted. Nem az a lényege a deluxénak amúgy. Van benne DLC, meg fém tok is jár hozzá. -
Borg #2045 Ha amúgy is mindenki részt vehet benne, akkor a bf4 deluxnál miért akció az, hogy a bétában részt lehet venni? -
determinator #2044 Nem csak a premiumosok vehetnek részt a bétában, hanem mindenki.
Csak annyi a különbség, hogy 3 nappal korábban kezdhetnek a premiumosok. -
#2043 1. Jah, premiumosok/előrendelők 3 nappal korábban kezdik a két hetes bétát, aztán mindenki részt vehet.
2. Jaja, mindig van jó ajánlat :D Nem egy 8-10 ezer forintos játékot vettem 2-4 ezer forintokért.. :D -
#2042 Arról ne is beszéljünk, hogy kipróbálás előtt megrendelni bolondság. -
Borg #2041 A bétán minnden bf3 premiumos részt vehet, nem?
Mert így szerintem nincs értelme elkapkodni az előrendelést... lesz még jó ajánlat addig, hátmég megjelenéskor/után. -
#2040 le van írva, hogy előrendelőknek a Deluxe verzió a normál játék áráért jár.
el kéne olvasni az emaileket rendesen.
"Termék típusa: PC játék
Termék neve: Battlefield 4 Deluxe Edition
Termék várható ára: 11 690 Ft
Kért darabszám : 1
Érkezésének módja: premier
Várható ideje: 2013. október 29.
Információ: PC DVD [Internet kell] Előjegyzőinknek a készletek erejéig Deluxe Edition, bővített kiadás a normál változat áráért. Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A feltüntetett
specifikációk a megjelenésig változhatnak." -
#2039 -
#2038 PS4en csak. Mostani konzolokon marad a 24 -
#2037 nem tudjátok bf4 PS-en is lesz 64 fős multi, vagy ez is csak only on PC? -
#2036 576-ban kérdeztem, de ők is egyelőre a Deluxe Edition-ről tudnak eddig amibe benne van a China Rising DLC, szerintük a Premium 1-2 hónappal megjelenés után lesz, Premium Edition pedig ki tudja mikor, lehet csak fél év múlva megjelenés után. Nem tudom, hogy máshol mi a helyzet vagy tudnak e már vmit.