15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1915 mivel ez egy válogatás... egy videoklip... nem arra szolgál, hogy a kész játékot mutassa meg, hogy pontosan hogyan zajlik, hanem látványos, figyelemfelkeltő promó...
egy autós reklám sem a reggeli ágybafingással kezdődik, amin úgyis túl kell lenni, ha be akarsz ülni a kocsidba... nem tudom, mi ezzel a baj.
a BF3 egyébként roppant élvezetes only in bf pillanatokat tartogatott. ha nem is minden menetben, de a jelentős részükben voltak fejkapkodós pillanatok, nem is egy...
ezt amúgy onnan is lehet "tudni", hogy készültek zseniális amatőr promó videók a BF3-hoz, amelyek simán lekörözték az eredeti reklámokat, és mindet public meccsen rögzítette össze a készítőjük.
itt van két ékes példa... egyik jelenet sem volt megrendezett, és mégis, micsoda videók! -
#1914 azért a B2K pályákon lehetett aprítani rendesen, sőt, nem csak lehetett... :D -
#1913 -
#1912 Hát igen, az szinte tuti ,hogy nem lesz olyan, de hát eladni meg ugye csak jó videokkal lehet valamit :) -
#1911 Hát én játszottam a BC2-vel me a BF3-al is igaz ez utóbbinál csak a bétával de köze nem volt az ilyen akciókhoz, vagy azokhoz amikkel a játékokat promozták. Ott volt annak idején a Joint Opeartions még 128 emberrel is ritka volt az olyan pörgés, mint amit itt bemutattak. Persze ott a pályák is nagyobbak voltak ha jól emlékszem. Azért persze remélem, hogy most mégis ilyen akciós lesz, aminek meg ugye az a hátulütője, hogy állandó lesz a respawn képernyő nézegetése a kevésbé proknak :) -
#1910 egy 64 fős bemutatót szerintem nem nagyon lehet megrendezni, de csak nézd meg a régi B2K videókat, ott is mindenhol tömény akció van, és ez nem nagyon változott meg a valós játékmenetben sem -
#1909 Béta lesz október elejétől Prémiumosoknak 3 napig, aztán open. -
#1908 Én a Titanfall esetében éreztem így, de nagyon. Tök jól néz ki, hogy pörgős meg látványos meg minden, de élőben úgysem ilyen lesz, ez begyakorolt "koreográfia".
-
#1907 *tök -
#1906 Utálom az ilyen videokat, mert tők jók, hangulatosak meg minden aztán az igazi multis játék a közelében sincsen ezeknek a megrendezett akcióknak. -
#1905 -
#1904 Hát nem is ilyen vén kecsegeknek készült. :))) -
#1903 Tripla nulla,semmit nem látok amiért meg kellene vennem, kecsegeknek való ,marad a GTAV az is majd karácsonyra . -
#1902 Caspiant azért gondolom, mert egy ledőlő antennát mutattak. Amúgy asszem még talán Metroról volt szó régebben. Még két másik map kérdés, lehet, hogy az egyik a Kharg lesz:P Grand Bazaar esélyes még, elég sokak kedvence. -
#1901 Remélem kharg island is vissza tér. :) -
#1900 Miért? PvZ mindig is egy kis bolondos játék volt, sőt, az összes Popcap játék ilyen volt. Simán belefér ez a dolog még. És fog jönni PC-re is. Tuti ki fogom próbálni. Két BF menet között belefér egy kis lazítás valami kis poénos hülyeséggel :D
Sims meg a Fika.. bocs Fifa az a mi nagyon gáz. Lehet mondani, hogy az Activision évről-évre ugyanazt adja el CoD név alatt, de ebben akkor is az EA a profi :D Mikor az a milf rib.. hölgy beszélt a Simsről, szegényt úgy sajnáltam, hát lehetett látni rajta, hogy baromira nem őszinte a lelkesedése :D Tuti még a készítők is nagyon gáz játéknak tartják, de hát pénzt hoz, úgyhogy összedobják. -
#1899 itt értettem meg mi is ez a bombás dolog.
egy ember cipeli a bombát a hátán ahogy régen UT-ban a flag-et és el kell juttatni a kijelölt helyre.
gondolom ilyen a gát ami felrobban utána és eláraszt mindent,vagy az anyahajó ami utána elszabadul. -
#1898 viszont ami lesújtó volt, az a PvZ: Garden Warfare, basszus :( elkeserítő, hogy ilyen játékoknak piaca van, komolyan. nem is értem... szégyellnék ilyeneket készíteni. -
Newfronter #1897 Levolution Trailer! -
#1896 Na hát ez csodálatosan szép volt, majdnem megérte végigülni egy órát. Nembaj, legalább most már mehetek enni :D -
#1895 China Rising: Kínai dzsungeles szigetes szépséges mapok.
Second Assault: BF3 mapok térnek vissza, többek között Caspian border, többet között (Aki érti az utalást, az jelezze:D)
Naval Strike: Armored Kill nedvesen. Hajók meg mindenféle vizi cucc.
Dragon's Teeth: Városi pályák, yay.
Final Stand: "Epikus befejezés", ennyit mondott róla a bácsi.
Itt egyébként meg lehet nézni a full konferancét, 1:02:05 körül kezdődik a BF4-es rész -
#1894 "Battlefield 4 Second Assault – Includes four fan-favorite Battlefield 3™ maps now re-imagined with the power of Frostbite™ 3. Available first on Xbox One.
Battlefield 4 China Rising – Players fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland. Available December 2013.
Battlefield 4 Naval Strike – Experience dynamic ocean combat as the Chinese armada takes the fight to the sea. Available Spring 2014.
Battlefield 4 Dragon’s Teeth – The US strikes back engaging in all-out urban warfare. Available Summer 2014.
Battlefield 4 Final Stand – Bring the war to its epic conclusion. Available Summer 2014.
Other benefits include:
Two-weeks early access to all expansion packs for that competitive edge
Unique personalization options including camos, paints, emblems, dogtags and more
Priority position in server queues
New content every week
12 bonus Battlefield 4 Battlepacks
Transfer Battlefield 4 Premium membership from Xbox 360 to Xbox One and PlayStation 3 to PlayStation 4." -
#1893 Mármint úgy értem a játékmódos dolgot, hogy a BF-et pont azért szeretjük, mert nagy mapok, járművel, háborús feeling. Ez a játékmód meg túlságosan árkádos rohangálósnak tűnik. Akik szeretik az infantry harcot azoknak biztos be fog jönni. -
#1892 Nah én aszondom, hogy szvsz az új játékmódnak nem lesz túlságosan sok létjogosultsága a jó öreg kis kedvenc CQ meg Rush mellet. Az új map faszájos nagyon, levolutionról meg annyit, hogy ha tényleg megvalósítják, hogy így működjön, akkor király, mert nagyon sok lehetőség rejlik benne. Nekem ez a véleményem. Na de ez csak a cukormáz volt, majd a napokban jönnek az igazi gampeplayek. -
#1891 -
#1890 lesz egy random helyre spawnoló bomba a szigeten, azt kell megvédeni és eljuttatni a kijelölt helyre, aztán ott kipukkasztani :D -
#1889 Valami bombát kell elvinni a másik térfélre és az a pont folyamatosan változik? Valami ilyesmi. Mindenesetre az utolsó videó nekem túl kék volt. -
#1888 AZ új játékmódról én se láttam semmit? Csak annyi tűnt fel, hogy mikor elkezdődött a szigetes mapos gameplay akkor kiírt valami objective-t, hogy "... the bomb". Lehet rosszul láttam és tök más volt kiírva. -
#1887 imádom a klasszikus BF-ek zenéit is, de amit eddig a 4-ből hallani lehet, az is egészen zseniális :)
jó kis anyagot dobtak össze, a játékról meg majd kiderül, hogy milyen, amikor játsszák a youtube-osok, meg majd amikor mi a bétát.
érdekes, hogy grafikailag én jelentős előrelépést nem látok. ez talán arra utal, hogy a valóban fontos dolgokkal foglalkoznak dájszék :) -
#1886 Én úgy emlékszem, hogy megemlítették egyszer, hogy nem lesz weather change. Nem lenne rossz mondjuk :D
Itt fog játszódni a szigetes map, amit majd az ottlévő szerencsések kipróbálhatnak. -
#1885 nem teljesen értettem, de a képek alapján elég komoly dynamic weather change van a játékban! -
#1884 Aha szóval adtak valami hangzatos nevet annak, ami már eddig is volt :D Sima unlockolásnak tűnik. -
#1883 Paracel Storm? Ez a map neve? -
#1882 már elér régóta lehet tudni a battlepackokról :)
"Battlefield 4 Battlepacks can be unlocked in multiplayer by ranking up during regular gameplay. Battlepacks in Battlefield 4 include a collection of items, such as weapons, specializations, and gadgets, that players can unlock when moving up through the Battlefield 4 ranks. Battlefield 4 Battlepacks are available for unlock to all players regardless of what class they play as. The packs can include such items as new gadgets, weapons, and soldier skins/camos. Players will also be able to unlock additional weapon skins, vehicle unlocks, weapon accessories, and more." -
#1881 az egy dolog, de rohadt látványos lett. trailernek tökélete :) -
#1880 5 DLC lesz, premiummal megint két héttel előtte hozzájuthatunk. Lesznek valami Battlepackok is, Isten tudja mi az :D -
#1879 BF4 Premium
- 3-ban 4 millió tag
- early access, new updates, every single week
China Rising
Second Assault
Naval Strike (új új dlc)
Dragons theeth (új dlc)
Final stand (ú dlc)
12 battlepacks
priority server cue
new content every week
wow -
#1878 "jézusom de jó ez a SCRIPTELT/AGYONRENDERELT trailer"
*fixed
:D -
#1877 Premium is lesz, nem sokkal a megjelenés után ha jól értettem. -
#1876 Levolution: nagyban és kicsiben is érezni lehet (pl. el lehet árasztani vízzel egy várost).
wow. beugrott az ellenfél egy vasúti kocsiba, utána szórt egy gránátot a srác, majd rázárta a vasúti kocsi ajtaját.
le lehet kapcsolni a világítást épületekben, útvonalakat lehet megnyitni vagy lezárni.
Wake Island-szerű pálya, csatahatjó tört be a pályára. jézusom de jó ez a trailer :)