15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2378 Nehogy azt hidd, hogy olyan drága a szállítás.. Ma már teljesen hétköznapi dolog, hogy a világ másik feléről rendelnek emberek dolgokat, nem okoz gondot egy nemzetközi kiszállítás. Sőt, sokkal biztosabb/simábban megy az, hogy amcsiból eljut a magyar postához, mint az hogy a magyar postától eljut hozzád a cucc... :D -
#2377 Már csak azért se kéne, mert rá van nyomva egy origin felirat. -
Jammal #2376 De azt ugye tudod, hogy kifizeted a gatyádat is a szállításra meg adókra, mert azt nem állják és az USA elég messze van. :) -
#2375 Ez a MEtro-n csodálatos lesz...Mindenki majd lődöz mint a hülye vele. -
#2374 Nincs jó géped a BF4-hez? ITT megnyerheted! :D -
KaBuTo666 #2373 -
#2372 Na ennek viszont nem örülök:
-
BF4 raketa bemutato + uj felveheto "Starstreak" cuccos foldi es legi celpontok ellen is (mondjuk csak 2 toltet van, de valoszinu durvan erosek).
Ja es ugy nez ki, nem csak a Javelin lesz kepes kovetni a lezerrel megfestett celt, hanem RPG es mas raketak is! -
#2370 Ujabb ertelmes reklamok?
Hulyegyerekek elvezik, hogy mekkora agyatlansagokat tudnak csinalni a csudalatosan es fantorpikusan kiraly bf4-ben. -
pcgammer #2369
-
#2368 -
gstup #2367 Ezen baromi jót röhögtem. -
#2366 Legalább fog menni bármelyik játék 4-ik részéhez... AC4 pl :D -
KaBuTo666 #2365 fasza egy sapka...egy redvás 4-es szám van csak rajta...hűha, agyam eldobom! :D Olcsón varratok ilyet. :D -
#2363 Gyűjtői (Collectors). -
#2362 Ez vajon milyen kiadás lehet? :D
-
#2361 sziasztok
a deluxe edition-höz mik járnak? dögcédula lesz hozzá? -
Gyuszopapa #2360 Baromság.Inkább felvehető légvédelmi rakéta vagy egyéb értelemes dolgot tettek volna bele.
Lassan már RPFPS lesz ebből a sorozatból,már látom a következő részt:lehet majd házad a pályán és még csajod is.
-
#2359 Foleg majd a bf4 railgun. -
Gyuszopapa #2358 Jó sokat kell pumpálni az ellenbe.
Ezért vonzóak a sníper fegyverek. -
#2357 Support kaszt-specifikus fegyverei, alias LMG-k
(BTW nekem marhára bejön, hogy minden kaszt 3 féle fegyvert tud használni, +egy olyan kategóriát ami csak neki van. (karabélyok, puskák, meg shotik mindenkinek, fasza szerintem.) -
#2356 Hát ez érdekes döntés. Az egy jó dolog, hogy lesz több 3aslövős fegyó, mehet bőven még szerintem. Viszont nemtom miért nem nerfelték csak simán egy picit inkább? Eddig is volt mind a két féle, na mindegy, végülis lesz így is bőven fegyver amit lehet használni.
A lényeg különben is az hogy eat da poo poo :DD
-
[URL=http://pixelenemy.com/m16a3-removed-from-battlefield-4-multiplayer-dice-confirms/]"DICE have heard the whining, and have opted to remove the fully automatic M16A3 from the release build of Battlefield 4‘s multiplayer. Alan Kertz, lead core gameplay designer on BF4, repeatedly confirmed this on Twitter."[/URL]
M16A3-at kiveszik a BF4-bol.
Az elozo videoban az assault fegyok kozott ott volt, de azt csak elirtak a jatek betajaban es csak M16A4 lesz (3-as sorozat, nem full auto). -
#2354 Még mindig sírok rajta :DD Hogy vigyorok a kis bokszos miközben mondja hogy "eating the poo poo all the way" :DD -
#2353 Atyeg milyen video. -
Assault fegyverbemutato.
Nekem az AUG tetszik talan legjobban hangra es viselkedesre. :) -
#2351 NA EZEN VISZONT TÉNYLEG MEGKÖNNYEZTEM :DDD
Starfarernek ez lesz szerintem a kedvenc videója :D "sucked the other persons rectum" :DDD -
#2350 Az a lie home in bed is hatalmas volt :DDD -
Mi az igazi celja a BF4-nek? - "Destroy the gameplay." :DDD
Kozossegi visszajelzesekrol mi a velemeny? - "Feedbacks doesn't make the game better." :DDD -
Gyuszopapa #2348 Szerverhiba.Ugyanaz a pálya 64 fő,egyik szerver 80-100 fps a másik 35-50 fps.
Mondom mi a fene. -
janihunk #2347 Csak mert BF3 nál azért le szokott menni 45 körülire néha. Elég idegesítő. -
#2346 Közepes beállításhoz??? :D nehogy megijedj ennyire a 3gb vram kiírástól! :D
nem tűnt fel, hogy GTX660-t írtak ajánlottnak, ami jócskán 760 alatt van teljesítményben? 3 giga vram-ot szerintem tényleg a multihoz írták, 16xAA-val, fullHD-ban, menni fog az maxon is! -
#2345 Bőségesen! :) -
#2344 A BF3 egész jól fut. FHD-ba, mediumon gyönyörűen ment. Akkor lehet full low-on menni fog 40 fps körül... hát béta után kiderül.
Ám most 4 giga RAM-om van, ha vennék +4-et, lenne valami értelme? mármint nyilván lenne, de valszeg a proci, vagy a vidikari hozna érdemleges javulást. Vagy azért az is érezhető lenne? -
#2343 Pedig en hagytam volna a kedves "uj" forumozot, de a modik jobbnak lattak ezt a verziot. -
#2342 Ez vót már?
-
KaBuTo666 #2341 Nem sokáig tartott. :D -
#2340 Semmi, semmi, nyugodtan forumozhatsz normalisan.
Itt a kulturalt forumozokat szivesen fogadjuk. -
Ruiner #2339 ?????????????? -
#2338 Kivettem, mert olyan kedvesen kered a 36. alregeddel kedves Starfarer.
De ugyis max par napig fog tartani nalad...es elgurul a gyogyszered.
(Igen most jon, hogy en uj ember vagyok itt, hogy beszelnek velem, blabla. Uncsi es ertelmetlen.)
Ui.: "Segítő hsz-eim." Vicc kategoria vagy.