15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2418 Ha jó gyerek leszel, játszhatsz. -
Borg #2417 Nem, te nem. -
#2416 jah igaz tényleg :DDDD
nekem megvan a BF3 prémium akkor játszhatok? -
Borg #2415 Szerinted a dicenál honnan tudják, hogy te feliratkoztál a cdgalaxisnál? :D
BF4 bétát minden BF3 premiumos játszhat október 1-től, 4-től meg mindenki más is. -
#2414 sziasztok
előrendeltem a BF4-et a cd galaxisnál, akkor majd én is játszhatok a bétával? -
#2413 Itt egy elemzés az új trailerről.
-
#2412 Térképekről képek, csoportosítás -
Gyuszopapa #2411 Semmi lépés,de hogy legyen egy kis vigasztalás,minden multijátékban tojnak nagy ívben a csalókra.Igazából a játék fejlesztőinek kellene a csalásvédelmet megoldani de szarnak az egészre,a PB egy külső cég külső programja,csak azért engedélyezik támogatjáka használatát mert így próbálják felénk mutatni hogy mennyire érdekli őket a dolog.De valóságban jórész a bénákat(az össz csalók 10-15 százaléka)fogja meg a fifikások ellen semmit sem ér.
Addig vagyunk jók míg fizetünk utánna pá-pá. -
silverchain #2410 Volt már róla szó, hogy milyen lépéseket eszközölnek a csalók, hackelők ellen BF4-re, vagy marad a szokásos Punkbuster? -
determinator #2409 Ráadásul pont az olyan emberek akik 500+ órát játszottak a jelenlegi verzióval erősítik meg az EA-t és a DICE-t abban, hogy jó irányban mennek, megfelelő a minőség (mivel az hogy mennyien és mennyit játszanak az adott játékkal adja a legjobb visszajelzést). Bár az is sokat elmond, hogy valaki azért hogy „ne mennyen kárba a 6000-8000Ft” feladja elveit és szembeköpi saját magát. -
gstup #2408 :D -
#2407 POnt hogy megveszi.... nagyon szép wall of textet nyom, hogy mindenki igénytelen fos, de azért a végén beböfögi, hogy neki is kell :) Pedig tudja jól, hogy szar lesz, de azért kell neki. Buta elvakult imádó. -
#2406 Veled ellentétben, mi nem vagyunk szellemileg vissza maradottak, megértettük már az első írásodnál is, hogy nem veszed meg a játékot. Szóval a viszont nem látásra. -
Livius #2405 Ez van, de sajnos továbbra is az óriási igényetelen játékos tábor miatt lesz szar a hitbox kanyargó golyókkal, kiherélt és visszamaradott a játékmenet... stb, mert megtehetik mivel így is veszik mint a cukort majd, sőt a 1.5 év múlva megjelenő BF5-öt is majd ugyen ez a célközönség kicsit megint egyre drágább áron is. Jó játékot! Majd ha 4k ért van prémiummal az alapjáték, szóljatok, annyit talán megér a szorakozás miatt. -
#2404 "számomra" ITT A VARÁZSSZÓ!!
Teljesen egyéni, személyes dolog, hogy kinek mi tetszik. Épp ezért eszméletlenül szánalmas és szarrágó féreg nyomorék dolog beugatni másoknak azért, hogy "mekkora marhák, hogy megveszik". Na EZ a személyeskedés... Igen liviuska, ez neked szól, te szoktál eléggé picsogni személyeskedés miatt, és te szoktál másokat leszólni mindenféle dolog miatt... El lehet gondolkodni. -
#2403 Így van. Én is megveszem, minden ismert hibája ellenére számomra is messze a legjobb shooter. -
#2402 A két térkép nevei:
Operation Locker
Golmud Railway -
Gyuszopapa #2401 Hát igen az üt csak köszönö viszonyban se lesz a valósággal.
Mindenki azt hiszi hogy hú milyen faszát lődözök aztán csak les hogy esik kel a sok"pro" miatt. -
#2400 eléggé hatásvadász lett ez a trailer ... -
Gyuszopapa #2399 Hát igen már a játékok is a Hollywood-i filmek trendjét kezdik követni.
A látvány az effektek a külsőség mámorító.A játékélmény a kiegyensúlyozottság másodlagos. -
#2398 Ha ló nincs, szamár is jó. -
#2397 Teljesen igazad van. -
gstup #2396 Én is biztos megveszem.És nem feltétlenűl azért,mert hogy mennyire szuper alkotás és a DICE megint csinált egy "tökéletes" játékot.Pusztán azért ,mert számomra a jelenlegi piacon nincsen ellenfele.Hogy is szokták mondani:"Vakok között a félszemű a király!". -
#2395 2 hét múlva lesz a beta? Mindjárt itt van akkor:)
A bf3 mat alig vártam 1 éven át,de a 4 valahogy nem izgat,remélem jó lesz,bár biztos megveszem. -
#2394 Durva amikor kimegy a partra a nagy hajó.
Amúgy miután megvesszük a BF4-et, nem fog már érdekelni minket a BF3, szóval nem értem a rinyát a BF3 unlockok miatt. -
#2393 Új multi trailer és jelenetek egy új térképből. -
#2392 Ezen most miért vagy felháborodva? Shortcut szarságok mindig is voltak a BF3-hoz, ha előrendeled a BF4-et akkor megkapod az egyiket... a BF3-hoz. Nem a négyhez. -
pcgammer #2391 -
#2390 "Pre-order and get immediate access to unlock all 73 vehicle upgrades for air and ground in Battlefield 3™."
aimbot-ot miért nem adnak ennyi erővel?.. -
#2389 mindig röhögök az ilyen kommenteken, az a gyökér aki megvesz 1 játékot, amivel 2 évig tuti tolni fogja....:D
ember ajánlom neked a homokozót akkor -
BuNFi #2388 Igazából kezd unalmassá válni ez a kis személyes játék közted és a hterek között... -
#2387 Te magad mondtad, hogy meg fogod venni :DDD Akárhányszor írsz valamit, beégeted magad... (Ne gyere a "jajj egy smucig skót vagyok és nem fogok csak fele annyit fizetni érte", attól még pénzt adsz érte) -
Gyuszopapa #2386 Tudod nekik készült mert sajnos több milliárdan vannak.
Hatalmas bevételi forrás.Aki meg normális az néz hogy ez meg az hogy van megoldva a játékban. -
#2385 -
Livius #2384 (jah bocs voltmár) -
Livius #2383 Noobokkal kell még a reklám is, ezazz. Jó játékot annak aki akkora marha, hogy ezért pénzt ad és megveszi.
-
#2382 -
pcgammer #2381 -
#2380 Kik ezek a szellemileg visszamaradt fogyatékosok ? :-D -
pcgammer #2379