15720
  • dr Kotász
    Ha jó gyerek leszel, játszhatsz.
  • Borg
    Nem, te nem.
  • Krisztiam #2416
    jah igaz tényleg :DDDD
    nekem megvan a BF3 prémium akkor játszhatok?
  • Borg
    Szerinted a dicenál honnan tudják, hogy te feliratkoztál a cdgalaxisnál? :D

BF4 bétát minden BF3 premiumos játszhat október 1-től, 4-től meg mindenki más is.
  • Krisztiam #2414
    sziasztok
    előrendeltem a BF4-et a cd galaxisnál, akkor majd én is játszhatok a bétával?
  • dr Kotász
    Itt egy elemzés az új trailerről.

• Running
    Térképekről képek, csoportosítás
  • Gyuszopapa
    Semmi lépés,de hogy legyen egy kis vigasztalás,minden multijátékban tojnak nagy ívben a csalókra.Igazából a játék fejlesztőinek kellene a csalásvédelmet megoldani de szarnak az egészre,a PB egy külső cég külső programja,csak azért engedélyezik támogatjáka használatát mert így próbálják felénk mutatni hogy mennyire érdekli őket a dolog.De valóságban jórész a bénákat(az össz csalók 10-15 százaléka)fogja meg a fifikások ellen semmit sem ér.
    Addig vagyunk jók míg fizetünk utánna pá-pá.
  • silverchain
    Volt már róla szó, hogy milyen lépéseket eszközölnek a csalók, hackelők ellen BF4-re, vagy marad a szokásos Punkbuster?
  • determinator
    Ráadásul pont az olyan emberek akik 500+ órát játszottak a jelenlegi verzióval erősítik meg az EA-t és a DICE-t abban, hogy jó irányban mennek, megfelelő a minőség (mivel az hogy mennyien és mennyit játszanak az adott játékkal adja a legjobb visszajelzést). Bár az is sokat elmond, hogy valaki azért hogy „ne mennyen kárba a 6000-8000Ft” feladja elveit és szembeköpi saját magát.
  • gstup
    :D
  • kemotox
    POnt hogy megveszi.... nagyon szép wall of textet nyom, hogy mindenki igénytelen fos, de azért a végén beböfögi, hogy neki is kell :) Pedig tudja jól, hogy szar lesz, de azért kell neki. Buta elvakult imádó.
  • adam46
    Veled ellentétben, mi nem vagyunk szellemileg vissza maradottak, megértettük már az első írásodnál is, hogy nem veszed meg a játékot. Szóval a viszont nem látásra.
  • Livius
    Ez van, de sajnos továbbra is az óriási igényetelen játékos tábor miatt lesz szar a hitbox kanyargó golyókkal, kiherélt és visszamaradott a játékmenet... stb, mert megtehetik mivel így is veszik mint a cukort majd, sőt a 1.5 év múlva megjelenő BF5-öt is majd ugyen ez a célközönség kicsit megint egyre drágább áron is. Jó játékot! Majd ha 4k ért van prémiummal az alapjáték, szóljatok, annyit talán megér a szorakozás miatt.
  • kemotox
    "számomra" ITT A VARÁZSSZÓ!!
    Teljesen egyéni, személyes dolog, hogy kinek mi tetszik. Épp ezért eszméletlenül szánalmas és szarrágó féreg nyomorék dolog beugatni másoknak azért, hogy "mekkora marhák, hogy megveszik". Na EZ a személyeskedés... Igen liviuska, ez neked szól, te szoktál eléggé picsogni személyeskedés miatt, és te szoktál másokat leszólni mindenféle dolog miatt... El lehet gondolkodni.
  • dr Kotász
    Így van. Én is megveszem, minden ismert hibája ellenére számomra is messze a legjobb shooter.
  • Running
    A két térkép nevei:
    Operation Locker
    Golmud Railway
  • Gyuszopapa
    Hát igen az üt csak köszönö viszonyban se lesz a valósággal.
    Mindenki azt hiszi hogy hú milyen faszát lődözök aztán csak les hogy esik kel a sok"pro" miatt.
  • Zs0lt1
    eléggé hatásvadász lett ez a trailer ...
  • Gyuszopapa
    Hát igen már a játékok is a Hollywood-i filmek trendjét kezdik követni.
    A látvány az effektek a külsőség mámorító.A játékélmény a kiegyensúlyozottság másodlagos.
  • Fpocok
    Ha ló nincs, szamár is jó.
  • SpeedXHUN
    Teljesen igazad van.
  • gstup
    Én is biztos megveszem.És nem feltétlenűl azért,mert hogy mennyire szuper alkotás és a DICE megint csinált egy "tökéletes" játékot.Pusztán azért ,mert számomra a jelenlegi piacon nincsen ellenfele.Hogy is szokták mondani:"Vakok között a félszemű a király!".
  • SpeedXHUN
    2 hét múlva lesz a beta? Mindjárt itt van akkor:)
    A bf3 mat alig vártam 1 éven át,de a 4 valahogy nem izgat,remélem jó lesz,bár biztos megveszem.
  • Fpocok
    Durva amikor kimegy a partra a nagy hajó.

Amúgy miután megvesszük a BF4-et, nem fog már érdekelni minket a BF3, szóval nem értem a rinyát a BF3 unlockok miatt.
  • Running
    Új multi trailer és jelenetek egy új térképből.
  • kemotox
    Ezen most miért vagy felháborodva? Shortcut szarságok mindig is voltak a BF3-hoz, ha előrendeled a BF4-et akkor megkapod az egyiket... a BF3-hoz. Nem a négyhez.
  • pcgammer
  • Szabi #2390
    "Pre-order and get immediate access to unlock all 73 vehicle upgrades for air and ground in Battlefield 3™."

aimbot-ot miért nem adnak ennyi erővel?..
  • oneal1
    mindig röhögök az ilyen kommenteken, az a gyökér aki megvesz 1 játékot, amivel 2 évig tuti tolni fogja....:D

ember ajánlom neked a homokozót akkor
  • BuNFi
    Igazából kezd unalmassá válni ez a kis személyes játék közted és a hterek között...
  • kemotox
    Te magad mondtad, hogy meg fogod venni :DDD Akárhányszor írsz valamit, beégeted magad... (Ne gyere a "jajj egy smucig skót vagyok és nem fogok csak fele annyit fizetni érte", attól még pénzt adsz érte)
  • Gyuszopapa
    Tudod nekik készült mert sajnos több milliárdan vannak.
    Hatalmas bevételi forrás.Aki meg normális az néz hogy ez meg az hogy van megoldva a játékban.
  • adam46
  • Livius
    (jah bocs voltmár)
  • Livius
    Noobokkal kell még a reklám is, ezazz. Jó játékot annak aki akkora marha, hogy ezért pénzt ad és megveszi.

• Smithwarden
  • pcgammer
  • V43 1105
    Kik ezek a szellemileg visszamaradt fogyatékosok ? :-D
  • pcgammer