15720
  • mester1987
    Fújd be inkább magad :)
  • Gyuszopapa
    De volt bocsi.
  • Gyuszopapa
    Nem az a gond hogy valóság vagy nem hanem hogy egyik dolog tükrözi a valóságot a másik meg nem.
    A valóságban sem csak 100 méterről fogja be a légvédelmi rakéta a légi járműveket,a valóságban nincs örök lőszer,újragyógyulás,ha bekapsz egy golyót bármely fegyverből bárhova a valóságban odapiszkolsz magad alá.
    Már több játékban észrevettem hogy a sníper fegyverek közel a valósághoz vannak beállítva akkor az egyéb kézi fegyverek miért vannak lebutítva?
    Ki szaladgálna szerinted 3-4 assi vagy supprort fegyver golyójával a testében mint itt de a sníperfegyver az persze egyből ől.
  • eugabesz
    A következő a sorba állító rendszer lesz,nehogy má' egy lövéssel csak egy kill legyen...
  • kemotox
    BF2ben meg semmiféle esés nem volt, az nem zavart?:D
  • SötétBarom
    Ez egy létező dolog, nem?
  • Gyuszopapa
    "Arra is lehetőségünk lesz, hogy harc közben nullázzuk a távcsöves fegyverünk irányzékát, ami a lövedék esését kompenzálja távoli célpontok esetén."
    Mmmmmmmmmmmm közeledünk a hülyebiztosá készített játék felé,ez alapján kb. kitolható a célközönség életkora 3-140 év. A BF5-ben már olyan lesz hogy ha bármerre lő a béna akkor is beadja a találatot.
  • kemotox
    Nem is, mert te. Tükör. Meg különben is, aki mondja másra, az mondja magára.
  • mester1987
    Max te :)
  • kemotox
    Hú ennyit rágódni egy nyilvánvaló poénon/easters eggen.... :D
  • tutituti
    könnyebb lesz majd a c4 killeket gyűjteni
  • SötétBarom
    Na ez egy igazi ökörség. Sok főgyökér majd kempeli a spawnhelyet..
  • mester1987
    Remélem a dinoszauruszokat nem gondolják komolyan, viszont ez már jobb:

Részletes fegyverfejlesztés
  • Smithwarden

M82-es sniper fegyo, ami a palyan csak a "battle chest"-ekbol veheto majd fel.
    1 loves 1 ember.
    Normal szerveren is, nem csak HC-n, felsotestre.
    En csak siman BF4 railgunnak fogom hivni.
  • Fpocok
    Nem is emlékszem mikor volt utoljára az, amikor elfogyott egy játék az összes boltból... talán a World of Warcraft megjelenésekor...
  • smitwarden
    jaj, hát neked igazad van, te egy tökéletes emberi lény vagy
  • Smithwarden
  • Leky
    Szerintem eddig itt a legjobb a vétel ingyenes kiszállítással.
  • kemotox
    Mert kaknab vagy és nem használsz fedezéket ezért soha nem halsz meg fedezék mögött:D
  • Newfronter
    Velem sem történt még ilyen. Max csak úgy, ha befutok és akkor lőnek le, de az lag miatt van csak.
  • SötétBarom
    Velem miért nem történnek ilyenek?
  • kemotox
    napiarfolyam.hu szerint 307 a juró, szóval egész jól számoltál. De szerintem nyugodtan rendeld elő a 12 ezer forintos dobozos változatot, ahhoz még az első DLC is jár.. Max ha elfogy akkor két kattintással megveszed originen.
  • Gyuszopapa
    Túl komplex a játékuk?Majd akkor beszéljenek komplexitásról ha lesz fedezékrendszer is,mert most ha legugolok a fedezék mögé akkor is kapom a fejest.
  • BiG G
    Valaki vette már meg preorderrel originről az alap játékot? Tehát nem az Digital Deluxe-ra gondolok, hanem a sima játékra, 59.99 euróért. Milyen árfolyamon vált nekem az origin? Körülbelül 18 ezerre jönne ki, ha jól számolok.

A CD Galaxisban 11.690-et írnak, de ki tudja hány darabot hoznak, mennyire hamar fog elfogyni. Az értesítésre felirtatkoztam, de így sem vagyok teljesen nyugodt.

És még a bétát nem is láttam :)
  • kemotox
    De Pocoknak is igaza van, ezek a digitális dolgok tipikusan "túl vannak árazva". Valójában nincsenek, csak magyar szemmel.
  • kemotox
    Originen Digital Deluxe van, 576-ban meg sima Deluxe. Digitalhoz jár BF3 vehicle shortcut is.
    576-on meg előrendelős akció van, valójában csak az alapjáték lenne 12ezer, de ha előrendeled a Deluxeakármit akkor megkapod az alapjáték áráért. Legalábbis ezt írják ott.
  • Fpocok
    Nincs ebben semmi fura. A 70 euró az nem a magyarnak van címezve, annyiért itt nem lehet eladni. Nekünk 11 körül már kijön.
  • grimm13
    Hello mindenki
    Én jól értelmezem hogy az originen a bf4 20000Ft (Digital Deluxe Edition) az 576-nál pedig 11999Ft ? ráadásul az utóbbi dobozos verzió... ahogy olvastam mind2 ugyan az de gyanús hogy valamit félreolvastam mert 8000FT különbséget soknak tartok!
  • Smithwarden
    Nem.
  • Herold
    Na mi van ratyik, várjátok már a BF4-et? Lesz olyan jó, mint a BF2?
  • Running
    A csúszka előtt is csak azok sírtak, akiknek szar volt a pingjük. Ha valakinek jó volt a netje, akkor simán adta, a csúszka után már mindenkinek rossz lett, kivéve annak a bizonyos elitnek, de ezt inkább hagyjuk.
  • Smithwarden
    A csuszka elott is rossz volt sajnos. Pont azert raktak be, mert sokan sirtak mar akkor a rossz netkod miatt.
    BF3 alfaban turheto volt meg, de ott reszben azert is, mert kb HC erossegu volt a fegyversebzes es nem annyira ereztuk a rossz netkodot.
    De amugy igazad van.
    A network smoothing-al meg rosszabb lett, mivel mindenki osszevissza huzigalja es meg jobban eltolodhatnak a hitregek jatekos-jatekos kozott. :p
  • Running
    Közel tökéletes volt a netkódjuk, a network csúszkával baszták el.
  • Fpocok
    Van egy két kérdés, ahol terel... BR-ért tényleg kár.
  • Smithwarden
    Mar ki is emeltek gyorsan a netkodos szoveget az interjubol. :D
    (bf4central.com)
    Latom elore, hogy a kovetkezo evekben a konkurencianak (ha lesz ilyen egyaltalan...) ez lesz a vesszoparipaja, amit most Patrick Bach nyilatkozott:
    "Sosem lesz 100% tokeletes a netkodunk, mert tul komplex a jatekunk."

Mondjuk nem is kell tokeletes. Csak ne 2 meterrel a fedezek mogott halljunk meg. :)
    Az oke, hogy sokat javitottak rajta, csak a kerdes, hogy mennyit. :p
    Nem mind1, hogy 10%-ot vagy 80-at. :)
  • dr Kotász
    Interview with DICE Executive Producer Patrick Bach - Battlefield 4 related things in this video; Netcode, Dinosaurs, Commander mutiny, High Value Targets, ADS sensitivity, Battlerecorder, esports, patches, spectator mode, submarines

• kemotox
    Majd mindjárt jön valaki és megmondja, hogy azért, mert nem akarja a dice meg az ea látni a kritikát, de szerintem meg pont az ilyen trollok miatt:D
  • Fpocok
    Miért vannak letiltva az értékelések és a kommentek?
  • zzeN
    Not bad

• kemotox
    Sajnos tiltja a vallásunk.