15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
mester1987 #2296 Fújd be inkább magad :) -
Gyuszopapa #2295 De volt bocsi. -
Gyuszopapa #2294 Nem az a gond hogy valóság vagy nem hanem hogy egyik dolog tükrözi a valóságot a másik meg nem.
A valóságban sem csak 100 méterről fogja be a légvédelmi rakéta a légi járműveket,a valóságban nincs örök lőszer,újragyógyulás,ha bekapsz egy golyót bármely fegyverből bárhova a valóságban odapiszkolsz magad alá.
Már több játékban észrevettem hogy a sníper fegyverek közel a valósághoz vannak beállítva akkor az egyéb kézi fegyverek miért vannak lebutítva?
Ki szaladgálna szerinted 3-4 assi vagy supprort fegyver golyójával a testében mint itt de a sníperfegyver az persze egyből ől. -
eugabesz #2293 A következő a sorba állító rendszer lesz,nehogy má' egy lövéssel csak egy kill legyen... -
#2292 BF2ben meg semmiféle esés nem volt, az nem zavart?:D -
#2291 Ez egy létező dolog, nem? -
Gyuszopapa #2290 "Arra is lehetőségünk lesz, hogy harc közben nullázzuk a távcsöves fegyverünk irányzékát, ami a lövedék esését kompenzálja távoli célpontok esetén."
Mmmmmmmmmmmm közeledünk a hülyebiztosá készített játék felé,ez alapján kb. kitolható a célközönség életkora 3-140 év. A BF5-ben már olyan lesz hogy ha bármerre lő a béna akkor is beadja a találatot.
-
#2289 Nem is, mert te. Tükör. Meg különben is, aki mondja másra, az mondja magára. -
mester1987 #2288 Max te :) -
#2287 Hú ennyit rágódni egy nyilvánvaló poénon/easters eggen.... :D -
#2286 könnyebb lesz majd a c4 killeket gyűjteni -
#2285 Na ez egy igazi ökörség. Sok főgyökér majd kempeli a spawnhelyet.. -
mester1987 #2284 Remélem a dinoszauruszokat nem gondolják komolyan, viszont ez már jobb:
Részletes fegyverfejlesztés -
M82-es sniper fegyo, ami a palyan csak a "battle chest"-ekbol veheto majd fel.
1 loves 1 ember.
Normal szerveren is, nem csak HC-n, felsotestre.
En csak siman BF4 railgunnak fogom hivni. -
#2282 Nem is emlékszem mikor volt utoljára az, amikor elfogyott egy játék az összes boltból... talán a World of Warcraft megjelenésekor... -
smitwarden #2281 jaj, hát neked igazad van, te egy tökéletes emberi lény vagy -
#2280 -
Leky #2279 Szerintem eddig itt a legjobb a vétel ingyenes kiszállítással. -
#2278 Mert kaknab vagy és nem használsz fedezéket ezért soha nem halsz meg fedezék mögött:D -
Newfronter #2277 Velem sem történt még ilyen. Max csak úgy, ha befutok és akkor lőnek le, de az lag miatt van csak. -
#2276 Velem miért nem történnek ilyenek? -
#2275 napiarfolyam.hu szerint 307 a juró, szóval egész jól számoltál. De szerintem nyugodtan rendeld elő a 12 ezer forintos dobozos változatot, ahhoz még az első DLC is jár.. Max ha elfogy akkor két kattintással megveszed originen. -
Gyuszopapa #2274 Túl komplex a játékuk?Majd akkor beszéljenek komplexitásról ha lesz fedezékrendszer is,mert most ha legugolok a fedezék mögé akkor is kapom a fejest. -
#2273 Valaki vette már meg preorderrel originről az alap játékot? Tehát nem az Digital Deluxe-ra gondolok, hanem a sima játékra, 59.99 euróért. Milyen árfolyamon vált nekem az origin? Körülbelül 18 ezerre jönne ki, ha jól számolok.
A CD Galaxisban 11.690-et írnak, de ki tudja hány darabot hoznak, mennyire hamar fog elfogyni. Az értesítésre felirtatkoztam, de így sem vagyok teljesen nyugodt.
És még a bétát nem is láttam :) -
#2272 De Pocoknak is igaza van, ezek a digitális dolgok tipikusan "túl vannak árazva". Valójában nincsenek, csak magyar szemmel. -
#2271 Originen Digital Deluxe van, 576-ban meg sima Deluxe. Digitalhoz jár BF3 vehicle shortcut is.
576-on meg előrendelős akció van, valójában csak az alapjáték lenne 12ezer, de ha előrendeled a Deluxeakármit akkor megkapod az alapjáték áráért. Legalábbis ezt írják ott. -
#2270 Nincs ebben semmi fura. A 70 euró az nem a magyarnak van címezve, annyiért itt nem lehet eladni. Nekünk 11 körül már kijön. -
grimm13 #2269 Hello mindenki
Én jól értelmezem hogy az originen a bf4 20000Ft (Digital Deluxe Edition) az 576-nál pedig 11999Ft ? ráadásul az utóbbi dobozos verzió... ahogy olvastam mind2 ugyan az de gyanús hogy valamit félreolvastam mert 8000FT különbséget soknak tartok! -
#2268 Nem. -
#2267 Na mi van ratyik, várjátok már a BF4-et? Lesz olyan jó, mint a BF2? -
#2266 A csúszka előtt is csak azok sírtak, akiknek szar volt a pingjük. Ha valakinek jó volt a netje, akkor simán adta, a csúszka után már mindenkinek rossz lett, kivéve annak a bizonyos elitnek, de ezt inkább hagyjuk. -
#2265 A csuszka elott is rossz volt sajnos. Pont azert raktak be, mert sokan sirtak mar akkor a rossz netkod miatt.
BF3 alfaban turheto volt meg, de ott reszben azert is, mert kb HC erossegu volt a fegyversebzes es nem annyira ereztuk a rossz netkodot.
De amugy igazad van.
A network smoothing-al meg rosszabb lett, mivel mindenki osszevissza huzigalja es meg jobban eltolodhatnak a hitregek jatekos-jatekos kozott. :p -
#2264 Közel tökéletes volt a netkódjuk, a network csúszkával baszták el. -
#2263 Van egy két kérdés, ahol terel... BR-ért tényleg kár. -
#2262 Mar ki is emeltek gyorsan a netkodos szoveget az interjubol. :D
(bf4central.com)
Latom elore, hogy a kovetkezo evekben a konkurencianak (ha lesz ilyen egyaltalan...) ez lesz a vesszoparipaja, amit most Patrick Bach nyilatkozott:
"Sosem lesz 100% tokeletes a netkodunk, mert tul komplex a jatekunk."
Mondjuk nem is kell tokeletes. Csak ne 2 meterrel a fedezek mogott halljunk meg. :)
Az oke, hogy sokat javitottak rajta, csak a kerdes, hogy mennyit. :p
Nem mind1, hogy 10%-ot vagy 80-at. :) -
#2261 Interview with DICE Executive Producer Patrick Bach - Battlefield 4 related things in this video; Netcode, Dinosaurs, Commander mutiny, High Value Targets, ADS sensitivity, Battlerecorder, esports, patches, spectator mode, submarines
-
#2260 Majd mindjárt jön valaki és megmondja, hogy azért, mert nem akarja a dice meg az ea látni a kritikát, de szerintem meg pont az ilyen trollok miatt:D -
#2259 Miért vannak letiltva az értékelések és a kommentek? -
#2258 Not bad
-
#2257 Sajnos tiltja a vallásunk.