15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Ruiner #2337 Remélem a modik, tudnak segíteni, mért nem látszanak a segítő hsz-eim. -
Ruiner #2336 Igazából, majd a béta után tudunk mit mondani, addig csak hasraütés. -
Gyuszopapa #2335 Lesz az 60-nál még több is. -
janihunk #2334 Szerintetek multiba FHD ba akár Low on is meg lesz a 60fps? Gépem alul. -
#2333 jaja, amin az elfutott, azon a BF4 is elfut majd. nekem valószínűleg low graphics lesz, viszont remélhetőleg ez magas FPS-sel párosul majd (70+). -
Borg #2332 Pedig ez nem különösebben több, mint amit a BF3 is igényel. -
#2331 köszi! -
#2329 Akkor nemsokára beta.
Viszont a szerény 5770-em, meg a kétmagos i3 kevéske lesz... de inkább csináltatok tetkót köv hónapba, mint h a gépet fejlesszem...:D -
Communist #2328 rectumwarden go and suck miklos cifka cock! -
#2327 Köszi, még jó hogy vártam a gép vásárlással, majd januárba. Addigra kb letisztázódik mi kell köv generációhoz. -
#2326 link -
#2325 Ez hivatalos gépigény? -
#2324 4. kezdenek az openbétások. Én ezzel találkoztam. -
#2323 Október 1. az tuti dátum, viszont ez a 3nappal korábban cuccos nemtom hogy pontosan mit jelent, én nem láttam erről semmi hivatalos infót.
a) Bétások okt 1-én kezdenek, többiek 3 nappal később, vagy
b) Okt 1-én kezdődik a béta, de mivel premiumosok 3 nappal korábban kezdenek, akkor már szept 27-én?
Valakinek ötlete, vagy valami infó erről? Mondjuk tök mindegy, a lényeg, hogy még pont ZH időszak előtt lesz:D -
#2322 nem:
Battlefield 4 beta facts
Date: October 1 – October 15r
Duration: 2 weeks
Map: Siege of Shanghai
Game mode: Conquest
Platforms: PC, PS3, Xbox 360 -
#2321 nem 24-én indul a béta?
azt nem tudom hogy ez az előrehozott béta e- a bf4 előrendelőknek vagy a nyílt béta.
előrendelők ugye 3 nappal előtte kezdik, szóval a public 24 vagy 27 -
#2320 Pff.
Ezt látva lehet vissza is mondom a megrendelésem... de beta-t megvárom azért. Beta pontos dátum azóta sincs? -
#2319 Ez volt már? -
#2318 Siman. -
#2317 Igazából szerintem tök mindegy, mert a killt megkapjuk akkor is ha felélesztik akit lelövünk. Maximum kicsit reálisabb lenne... -
#2316 Igazából tényleg az lenne a legjobb, ha se késelés, se fejlövés után nem lehetne éleszteni... és ha lehet akkor is max egyszer. -
#2315 mert fejlövés után marha nagy segítség a defibrillátor... -
#2314 de a 15 lmg tölténnyel a hasában igen? :D -
#2313 a DirectX 11.1 miatt jó lenne, igen -
#2312 - Gameplay Designer Alan Kertz has confirmed that there will be “no revive after knife” in BF4.
- Keseles utan nem lehet majd ujraeleszteni a szetvagott torku pacienst. -
#2311 Na akkor nem csak a The Crew miatt kell az új gép. GTX 760 csak elég lesz egy jó közepes beállításhoz... -
#2310 és az is lehetőleg 8.1 legyen :D -
#2309 Windows 8... persze... -
#2308 -
Gyuszopapa #2307 Ok. -
#2306 Rendben holnap ha hazajöttem felmegyek és megkereslek. Project Realityt is kipróbálhatjuk amúgy. -
Gyuszopapa #2305 Battlefiel.hu ts3-ra gyere. -
#2304 Nem tudom pontosan, talán 5 körül hazaérek és akkor jó lesz hajnalig :D Egyik haver viszont kocsmázást szervez szóval lehet csak nagyon este, nemtom, az 5-6 óra valószínűbb. -
#2303 Nekem nem tűnt (még?) fel, de majd figyelek rá, lehet elhamarkodott kijelentést tettem, ez esetben sorry. De az tuti, hogy nem akkora a bullet drop mint bc2 vagy bf3 ban. (mondjuk az is igaz, hogy bf2ben a köd miatt nem is lövöldözöl olyan nagyon messzi távolságokba) -
Gyuszopapa #2302 Majd holnap kipróbálhatjuk.
Akkor neked holnap mikor lesz jó? -
#2301 pedig már karkandon Train Accidentről, ha felrobbant a híd,a túloldalra lövéskor lehetett érezni a bullet dropot.
-
#2300 Direkt írtam óvodás szintű szöveget.. :D -
#2299 Hát én sniperrel nem tapasztaltam semmit, ha van akkor is nagyon minimális. -
#2298 Kezd kissé óvodás színvonalúvá válni ez a vita... -
#2297 látszik, hogy most vetted meg :)