15720
  • radical
    És ezt tudjátok a BF2 fórumban folytatni ugye?
  • kemotox
    4-5. Abból 2 only Karkand, a többi meg valami másik map only :D De találtam egy fasza szerót ami mindig tömve van és nem csak egy map van rajta
  • SzinesGeza
    Hétfőn BF2-ztök?! :) Megyek én is! Fenn van a gépemen!
    Csak írjátok be hánykor, meg egy szerver ip-t. Meg TS-t.
  • Livius
    Talán ne reggel meg éjfélkor nézz szervereket, de egyébként 64-es szerver bőven van annyi ami kell. Ha én akarok játszani mindig találok 4-5 európai szervert, ahova lehet fel lehet lépni.
  • kemotox
    Okés, fasza.
  • Gyuszopapa
    Hagyd már,dicséretes hogy legalább próbálkozik a BF2-vel.Ennek örömére felteszem hétfőre én is.Kemo van kedved nyomni velem,persze csak ha TS használata neked nem gond mert úgy az igazi ha beszélünk közben.
  • kemotox
    Ja és az "üres" valamint az "infantry" sem együtt szerepelt, ha úgy jobban tetszik VAGY kapcsolat volt közöttük csak ugye az olvasás elég nehéz dolog, hát még az értelmezés.

• kemotox

Oké, hogy a 20-at meg a 30-at összekevered de ez... amúgy meg nézd már meg, hogy abból a sok szerverből mennyi üres, vagy ilyen max 10 playeres.. Gratulálok, megint sikerült beégetned magadat.
  • Livius
    674 server van még, ha te ebből csak üres infantry szervert találsz, akkor az egyéni kompetenciákkal van valami nagy probléma nálad.

Game-Monitor BF2
  • tutituti
    Hát bizony sokan visszatértek,csak aki azzal játszik nincs ideje már komolyan játszani vele.A legtöbb klán feloszlott vagy csak baráti alapon megy.
    És akármennyire szar szöveg de ez van.Aki bf sorozat eleje óta jelen van az már erősen 30 felett jár.Ezáltal más a látásmódja mint az emlegetett húszasoknak.(köztes állapotban vagyok ;) )
    Így azért nekik még mindig nagyobb a viszonyítási alapja mint annak aki és ez most nem rád értendő! a bc2 környékén lépett be.Ha most teszem azt egy fiatal srác bemegy a boltba,megveszi a bf2-t,fellép egy szerverre egyből uninstall,mert nem azt nyújtja amit megszokott.Ez nem rossz,nem jó.Ez van.

A bf4 is addig lesz jó amíg a 2-3 dlc között bejelentenek egy 2143-at vagy ilyesmi.itt már nincs öt év várakozás amialatt kialakul egy közösség esetleg egy olyan réteg ami miatt érdemes Esportot tolni.két év alatt nem lesz senki profi játékos és összeszokott klánt se lehet összeverbuválni.meg ugye minek is?beletanul mindenki,ráérez taktikát írnak,gyakorlásgyakorlás,aztán minden a kukába mert jön az új.Ezért lonely wolf a bf3ban mindenki.Szerintem persze.

Ezzel be is fejezem az off-ot,de bf kommjunitibe nem írok mert nem vagyok őskk és amúgy is ott már egymilliószor ki lett ez tárgyalva,csak kikívánkozik néha :)
  • kemotox
    Mi lenne ha mindenki visszatérne BF2zni? Megvettem vagy egy hónapja, de elég üres, legtöbb szerver ami aktív az infantrys :( Forgotten Hope 2 meg szó szerint kong az ürességtől. Pedig az miatt vettem meg főleg. Imádom a második világháborús tankokat és abban a modban van jónéhány fasza járgány.

• eugabesz
    Láttam,hogy bólogatsz...és minden szavatokat iszom,mert a bf az általatok leírtak miatt volt bf...ezt már nem nevezném annak...jó kis AIX-mód....hmmm...
    Már az elején írtam,hogy baszhati a commander módját,ha a kutya nem hallgat rá...a bf2-ben volt olyan commander,aki simán hozta a csapatával a kört,mert hallgattak rá,tudták milyen,csak jót hoz ki a csapatból...most figyeljétek meg,milyen lesz.
  • tutituti
    végig bólogattam.
    a bc2 után már csak fungame maradt a bf.

Én személy szerint(bár már sokszor leírtam) a bf2nél ragadtam le,és nem az 0daykor hanem inkább a közepébe csöppentem bele.Első játék után lerakhatatlan lett.
    A játékosok..hát igen.ott kellett az értelem.Ha a squad leader azt mondta ide megyünk,akkor mindenki odament!
    nem volt kérdés,nem volt visszapofázás.ez persze akkor volt,ha már ismertük az illetőt.És nem egyszer ért az a megtiszteltetés public-on hogy írtaj chatben vagy voipon szóltak hogy legyek sqleader mert a döntéseim nem észnélküli és halálba vezetők voltak.Ezzel arra akartam rávilágítani hogy idegen emberek nem azzal szórták tele a chat-et hogy "lolnoob,fuckyou,fag,cheater,report xyz" hanem az admin az tette a dolgát mert megvolt rá a lehetősége,az emberek pedig irgalmatlanul utálták a csalókat és ha kellett addig ölték a csaló "csapattársat" amíg az lelépett.

Egy apró megjegyzésem lenne még ehhez a vitához,hogy az új bf lesz a legjobb.Új graf ide vagy oda,rombolhatóság,minden új és lényegében jó feature elvész amellett amit épp most a bf2 Project Reality modja nyújt.Ott abban a modban olyan katonai szimulációhoz hasonló történések vannak hogy pár órás játékmenet(ez egy körre értendő!!!) alatt az ember a végén kifújja magát és gratulál mindenkinek azért amit nyújtott neki az eltelt idő.
    Ezért erőszakoskodtam minden új bf-nél hogy semmi más nem kell csak egy mod support,vagy mod sdk mert akkor az "öregebbje" a saját szájízére alakítaná,és aki hc bf-et akar,ami tényleg nehéz és tényleg odafigyelést igényel az játszana a moddal,aki meg csak egy laza fél órát bf-ezne az meg nyomná a simát.De dlc=pénz=visszarévedés a múltba.

megnézni megnézem én is,mert miért is ne?húzónév még mindig.Biztos hogy le fog kötni,és tuti tetszeni fog majd minden apró újdonság.de ott lesz az a DE,hogy volt ez régen jobb és sokkal sokkal Béefesebb!
  • kemotox
    Ki az a mazochista aki le veszi??:D
    Érdekes amúgy, hogy most valamiért nem gerinctelen dolog modi topikban sírni :D
  • adam46
    De látszik az, csak le kell venni róla a display: none; tulajdonságot.
  • Gyuszopapa
    Most akkor felteszek egy nagy kérdést,ha már mi sírunk(hozzáteszem én nem sírok mert nem szokásom hanem nehezményezek)akkor mi a picsát keresnek a BC2-ben és a BF3-ban évekig megrögzötten Call Of Duty-val játszók?Miért hagyták ott?Minek hozták magukkal a csalók sokaságát?Voltak a BF2-ben olyan időszakok hogy hónapokig se csalóval se ilyen hiperszupergigamega játékossal nem találkoztam.
    Mert ha bármelyik magyar klánt meginterjúvolnak,a válaszok alapján a játékosok 90%-a COD-os volt.
    Csak úgy érdekesség képpen a 42-2-2142 időszakban a COD-ot kedvelők úgy kerülték a BF játékokat mint macska a forró kását.Tudom,közel 20-25 CODfan ismerősömmel próbáltattam ki annak idején a BF-eket.Hát siralom volt amit műveltek.Miért lett hirtelen ennyire vonzó a BF amit előtte szartak-mocskoltak?
    Mit ad isten ők akik szarták mocskolták a BF-eket most szinte mind a BC2-BF3-al játszik és mocskolják szidják a COD-ot.

Én aki a BF sorozat mellett játszottam a COD sorozattal(1-2-4-5-6 és nem warez vagy tört hanem eredeti szervereken online) is párhuzamosan(igen sokat,legalább részenként több száz órát)és tudom hogy milyen a COD és miért volt nagy különbség a két sorozat között.
    Miért érzem azt hogy a BC2 óta egyre COD-osabb a játékmenet?
    Miért veszett el az ami a BF-et BF-é tette?
    Mi lenne most azzal a sok COD-ossal ha hirtelen megszünne a BF sorozat,visszamennének a COD-ba?Akkor nem mocskolnák hogy szar mint most?

Miért szerettem,miért volt a kedvencem a BF?
    A dögcédula első helyezett(hello_kitty) riportjából emelnék ki valamit ami kb. tükrözi a válaszom:
    " Mindig is szerettem a Battlefield játékokat, mert minden hibájuk és átgondolatlanságuk ellenére valami pluszt adtak a CS, vagy a rettenetesen buta CoD-hoz képest."
    Miért kell szinte az összes mai modern fps játékmenetének a COD-hoz hasonlítania?
    A válasz egyszerű,eladás.Mit láttak,a COD-ot veszik mint a cukrot,nem baj hogy az új rész lehúzás,nem baj hogy tele van csalóval,nem baj hogy csak az előző rész moddolása,ez kell erre van igény.
  • eugabesz
    Az egészen kár vitázni...a kulcsszó:Lehetne jobb is.
  • determinator
    A legtöbb ember a játékokat szórakozásra, kikapcsolódásra használja. Nálad ez a játék nem alkalmas erre, ezért végképp nem értem, hogy miért kínoztad magad ezzel a "szarral" 550 órán keresztül.
    Idáig a legfőbb érved az volt, hogy ne mennyen kárba a pénz.
    Szerintem 6000 Ft ért több száz órán keresztül szívni, nem éppen logikus, mivel ha ennek az időnek a töredékében valami hasznosat csináltál volna, akkor 6000 Ft-nál sokkal többet nyerhettél volna.
  • kemotox
    Akkor meg miért vagy ennyire butthurt?
  • Livius
    Nem vettem prémiumot, azt kaptam. Csak 6k-mba fájt ez az egész szar, többet nem is ért.
  • Kandurex
    szándékos fórum rongálásért kitiltás jár
  • Smithwarden
    Toroltem jopar hsz-t.
    Hagyjatok abba az egyre csak fokozodo veszekedest es foleg a szemelyeskedest.
    Akik pedig erosen csalodtak a DICE/EA/uj BF-ekben, szerintem varjatok meg turelemesen a Betat + veglegeset es utana szidjatok, ne pedig elore, hogy biztos igy, meg ugy tuti szar lesz az egesz, ezt sem veszem meg, stb.
    Normalis, "ertelemes" szinten es hangnemben persze mehetnek az ervelesek es kisebb "vitak", de ne ugorjatok egymas nyakanak minden kis dolog miatt.
    Koszontem.
  • kemotox
    1. a) Az még mindig nem 30ezer, max 20.
    b) Mi közöd van hozzá, hogy mire költöm el a pénzem?
    2. Te voltál az, aki megvette a premiumot úgy, hogy előtte már látta milyen az alapjáték. Óvatosan a nyomorékozással.
  • BuNFi
    Ne haragudj, nem akarok sértő lenni, de te végigolvastad amit írtál? Vagy csak úgy odgépelgetted? Nem játszottál a BF1942-vel, 2-vel és 2142-vel sem komolyan, multiban, online. Így már értem, hogy miért (bocsánat a kifejezésért) szartál magad alá a BF4-től és sok értelmét nem látom már az érvelésnek, vitának. Sajnálom.
  • Livius
    Nyugodtan ragd ki azt a 30k-t a falra! Már az elöbb az egyik behülyített leendő vásárló is kikötötte, hogy ha nem adja, akkor biztos fejleszt a gépén. A prémiumot +10k-ért meg úgy is az ilyenek megveszik egy idő után, sőt sokan annyira nyomorékok hogy inkább mégdrágábban az alapjátékkal együtt újra. Hiába fogsz jönni hogy ez csak egy vásárló, mert sajnos az átlagos vásárló ilyen. Átlagos gépe is van mindenkinek, amihez majd az első dolog az lesz hogy RAM-ot kell majd venni, esetleg akinek több a pénze új VGA-t is. Nah, így aztán nem a 30k-ban fog már kerülni az amit kikelett dobni az ablakon megint egy hulladék megmoddolt régebbi részért.

Arról meg hogy úgy osztod az észt és bízol az EA és DICE prograomzási suportjában hogy sose voltál benne abba az időszakban amikor az aktuális fris Battlefield a BF2, vietnam, BF1942 volt úgy elég gáz. Már értem miért hülyítettek be teged hogy a BF valaha volt legnagyobb mapjai a kamu Armored kill-ben vannak és ...
    Türhetőbb és használhatobb balancolást meg ezért nem láttál még soha és ezért nem tudod mi az, fényévekkel jobb volt a 2006 elötti részekben mint ezekben a hulladékokban.
  • kemotox
    Igen, nyilván. A háborút is az a fél kezdi, aki visszatámad, nem?:D Eddig ez a legjobb aranyköpésed, még livius 30 ezer forintos szövegét is veri. Kinyomtatom és kiteszem a falra.

Neked kéne megérteni, hogy nem azért töröl amit írtál, hanem azért, ahogyan. Érdekes, hogy van egy csomó hozzászólásod itt is, meg a BF3 topikban is. Csak abban nincs semmi anyázás. Érdekes, nem gondolod?
  • kemotox
    De tudom milyen volt, mert más játékokkal játszottam, tudom hogy régebben mennyire más volt a játékos közösség. Ezt már leírtam egyszer-kétszer. Csak az ilyen nem mindig akarjátok meglátni.
    És még mindig nem értetted meg, hogy valójában mi is a baj. Nem az, hogy szidjátok a játékot. Egyáltalán nem. Hanem a direkt flamewar keltő picsogással van baj.
  • Gyuszopapa
    Na most akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba.Ezt te állítottad magadról és a BF játékok közötti viszonyról:
    "Egyedül a Vietnammal nem játszottam. Mikor megjelent a legelső rész, akkor megszereztem a virágbolti verziót, de botok ellen nem volt túl nagy élvezet játszani. A többit ugyan így kipróbálgattam, de amit igazán komolyan elkezdtem tolni (=megvettem és játszottam neten) az a Bad Company 2 volt."
    Tehát te nem játszottál hús-vér játékosok ellen se az 1942 se a Vietnam se a BF2 se a 2142-ben.De ennek ellenére úgy osztod itt az észt hogy fingod sincs igazából hogy miért volt más játszani a BC2 előtti játékokkal.

• kemotox
    Értelmes válasz esetleg?
    Bunfi: Sablonos? Ez mondja azt, aki napok óta hajtogatja, hogy jaj így meg úgy tilos stb stb... Érdekesek vagytok.
  • BuNFi
    Szerintem gondold át ezt a sírás és visszakapott pénz motívumot, mert kissé kezd már sablonos lenni. Nomeg lassan már annyiszor felveted a "mi értelme itt sírni" kérdést, hogy már az is csak sírásnak tűnik.
  • LocalPatriot
    Na, én is előrendeltem végül... ha nem futna, majd fejlesztem a gépet.
    Deluxe editiont kértem, 12k 576-ba, és elvileg néhány extra is jár hozzá.
    + jó hír számomra, hogy lesz gyakorlópálya, ahol meg lehet tanulni a járművek irányatását. Mert lehet hogy vicces, de a mai napig nem tudom vezetni a helit, repülőt... nem is jutottam hozzájuk, meg nem is ment. Aztán inkább csak a CQ-val toltam...:S
  • kemotox
    Jajj már megint ez a 20 éves szöveg... Most ezzel arra akarsz célozni hogy mennyire éretlen aki 20 alatt van vagy mi? (Mellesleg elírtad egész jól) Hát akkor nézd már meg, hogy kik sírnak itt állandóan egy JÁTÉK miatt... Nem tudom kinek kéne felnőnie, és élnie az életét...
  • Gyuszopapa
    Neked meg,már ha amúgy nem jöttél még rá magadtól de szerintem kapizsgálod.
    Leírok pár kifejezést a BF3-mal játszók 90%-ról.
    Lehet hogy mindegyik nem felel meg mindenkire de 1-2 biztos egyezik.
    -Call Of Duty
    -Bad Company 2
    -casual
    -lone wolf
    ->20
    A kifejezések magyarázása később illetve lesz olyan aki kapásból megérti mit jelentenek.
    Tehát ezért nem értenek téged.
  • Gyuszopapa
    Kinek mi a jó.
  • adam46
    Köszi, nekünk meglesz a jó game, neked pedig kellemes Barbizást.
  • Livius
    Segítek, megint ugyan az az egész szerver oldal, a kliens oldali hitreggel, ami miatt midnenki rinyál hogy szar az egész BF3-ban is.

Ez a majd kijavítják dolgot meg haggyuk már, ez az EA és a DICE! BF3 betaban lévő dolgok se lettek javítva soha a support megszűnésig se, mint pl a crosshair glitch.

Jó játékot majd neked a bugfield 4-hez, 20k-ért.

Az hogy meg kijelentik hogy a PS4-en butított lesz a grafika és még kitudja mi, az csak megint azt mutatja hogy kilesz herélve ismét a PC verzió a továbbiakban is, a konzolos gyengélkedés miatt. Hiába lesz itt a nextgen vagy fosgen konzol. Mondjuk zseniális hogy leírják azt hogy a PC jobban terhelhető, de még is a legutolsó platform ez amire az EA fejleszteni fog priorításusk miatt. WTF!!
  • TDC Geronimo
    ps3 meg 4 között van azért egy "kis" különbség.
  • sasafr
    Te láttad már konzolon a BF4-et?
  • BuNFi
    Nagyszerű :)
  • kemotox
    Látom még mindig nem fogtad fel :) Mindegy, inkább hagyjuk. Már próbáltam rávilágítani, hogy szó sincs arról, hogy kuss, húzz el, stb., de azt is írtam, hogy fölösleges... és lám tényleg az volt. Csőlátás mindenek felett.
    Részemről vége
    Peace.