Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezd meg a WoW-osokat errõl, mert õk pontosan ezt csinálják 😄 😄 . Amúgy az alapjátékon te mégis mit nem tudsz élvezni igazából? Most hogy felpeccselték, zsír lett.
A DLC-t sokan szidják, divatból is, csak azt felejtik el az emberek hogy a fejlesztési költségek megnõttek, irgalmatlanul. Sokkal, sokkal több munkaóra megy bele a grafikai, animációs és hangeffektekbe mint régen. És ez arányosan nõ a tartalom mennyiségével. Ezzel együtt sokkal, sokkal több pénzbe is kerül. Nem mondom hogy ez feltétlenül jó vagy követendõ arány a SFX/tartalom között, de a Rome azért néz ki olyan baromi jól, ahogy, mert rengeteg energiát beleöltek ezekbe.
Az a pénzt ami ezt kerül természetesen vissza akarják kapni, sõt lehetõleg többet. Tehát vagy baromi sokat eladnak belõle, és ez esetben kissé le kell butítani a dolgot mert az általában több embert vonz, vagy készül egy rétegjáték, amibõl kevesebbet lehet eladni, ergo kevesebb emberre is oszlik el a fejlesztése költség, magyarán drágább lesz.
A kérdés az hogy ezt hogyan fizeted meg. Vagy az alapjáték kap több tartalmat és jelenik meg késõbb, kétszer annyiért, vagy ezeket késõbb megfizeted (ha akarod). Az ilyen opcionális vételi lehetõség nekem még mindig sokkal szimpatikusabb, kvázi egy részletfizetés.
Azt sosem lehet megkerülni, hogy üzletileg nyereséges legyen a dolog. Ha nem az, akkor nincs több TW játék, és kész, hanem ugyanazok a grafikusok szépen elmennek COD 8-at csinálni, mert azt el lehet mindig adni.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
érdekes ez a dlcs világ. Az elején még úgy érdekes volt, de sztem mostanra már átestek ezek a cégek a ló túloldalára és csak azt látják maguk elõtt, hogy alapjáték (minimális játékidõ, nem minden mûkszik, egyéb bajok) az x pénz, és a dlck meg még x/4x a sok játékos és akkor úgy kb el is élveznek a managerek amikor meglátják a végeredményt.
Csak hát elõbb-utóbb meg azt mondják a játékosok, hogy basszák meg, veszek 50-60 euróért egy semmit és utána még havonta fizessek ki megint 10-20 eurót ha igazából élvezni akarom?
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Az meg egész érdekes lenne ha az egész térkép kapna egy ilyen felbontást mint az új dlc 😊 Mondjuk nem kellene 24/év elég lenne 12/év is 😊
Alapból annyi lenne, hogy az embereid minden cselekedete valamennyi pontot hoz vagy visz. elõléptetés kerül x szenátorba, pénzbe stb stb. Ott fönt látod, hogy mi az arány. Gondolom valahogy úgy volt eredetileg belõve az ötlet, hogy ezekkel is trükköznöd kell mert ha vki túl népszerû lesz ellened fordulhat, vagy ha túl népszerûtlen az embered, lázadnak ellene, de per pillanat tök mindegy mit csinálsz. A polgárháborû majd jön, aztán meg kb ez az ablak értelmét is veszti.
Slums az nyomornegyedet jelent. Ha van extra népesség egy adott provinciában, területen, városban és nem építesz belõle semmit, akkor egy idõ után ilyen nyomornegyeddé válik, aminek van pár káros hatása és még a felszámolása is pénzbe kerül. Szóval érdemes vmit építeni és egy kis pénzt mindig tartalékolni.
Az egységeknél meg érdemes megnézni, hogy aza dott épület miket ad és milyen egyéb épületeket unlockol. Van pár terület amin egy adott barakk vagy vmi épület ad extra egységet is.
Hát igazunk volt😞
Valszeg videóból is több volt eredetileg mert a töltõképernyõkön lévõ képeket is ilyen cutscenekbõl vették ki sztem, csak aztán vki úgy döntött, hogy az úgy túl nagy falat és inkább szétszedték darabokra a játékot. Kiadták a keretet úgy ahogy volt sok gonddal, aztán majd jó sok pénzért ki lehet majd tölteni😊
15 euro sztem sok érte.
Le tudná valaki írni,hogy a politikai rész,hogy müködik,mi az a gravitas,favor,senators?
Milyen lehetõségek vannak?
Az építkezésnél mi az a Slums?
Ha egy proviciában több kiképzõ épület van,többet egységet képezhetek ki?
KöszI!
Próbálhatsz Rome vs Carthage, Egypt vs Seleucid, Macedon vs Pontus felállásokat, de az összes többi nép túl messze van egymástól hogy értelmes idõn belül szembe kerülhessenek multiban. Ez az új map legalább ad lehetõséget a gall vs germán vs római kombóra.. esetleg vs görög, ha massilia és belefér a térképbe.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Csak én érzem a totális lehúzás szagot ? Elnézegetve a leírást kb mintha egy mod lenne.
Ez de igaz, CSAKHOGY, lehet ezt azért úgy is, hogy szar gépen is szépen fut. Persze nem kötelezõ, de vannak egyesek akik képesek erre is. Viszont ez nem jellemzõ a jelenlegi fejlesztõkre.
A medve nem játék.
De amióta én számítógépes játékokkal játszom (évet nem tudok, de C64-en kezdtem), azóta nekem nem az jut elsõként eszembe, hogy "szar a játék", ha kevés a framerate, hanem az, hogy "szar a gépem".
Persze, lehetne ezt futtatni egy 486-oson is, na jó, 486DX-en, akkor viszont azon menne a paláver, hogy kurva ronda.
...igen, nekem sincs pénzem kétévente új konfigurációt venni; erre a jó magyar megoldás az, hogy addig nyújtózkodsz, amíg a takaród ér. Tehát grafikát lebutít. 😛
Karthágó történelmi csata közepes graf mellett szeptemberi 1-3 fps-rõl mára 20-30 közé emelkedett... HURRÁ
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a statesman, és a general között mi a különbség ?..mármint mind2 vel állithatok fel légiokat, ami szintén beleszámit a 6 sereges-parancsnokos limitbe ?..vagy a statesmann nem ad annyi "katonai" extrát mint ha mondjuk generálissal toborzok sereget ?
köszönöm
Tényleg jó munkát végeznek a srácok (bár néha a morál érdekes) és az a jó, hogy nyitottak mindenre: lehet írni nekik a twcenter fórumán és javítanak, módosítanak a köz nyomására. Mintha mi alakítanánk a játékot készítését!
Külön pozitívumok az eltérõ egységlétszámok megjelenése adott népen belül is, a harc közbeni képességek alapos átdolgozása, az AI nem erölteti annyira az ügynököket a kampány során (végre nem agent total warral játszuk! <#smile>#smile>) és még sorolhatnám.
Most tudomásom szerint különféle egységpakkokon dolgoznak a srácok.
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!