Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez Steam probléma lehet, nekem a beta patcheknél fordult elõ ilyen. Volt, hogy a steam újraindítása után sem ment tovább, csak egy-két óra múlva.
Nincs elég helyed. Általában ilyen 10gb+ hely kell neki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Másnak nem áll fen aza probléma, hogy a Steam nem frissíti a Rome 2-t? (Ma érkezõ 5. patchre gondolok) A játék mellett azt írj, hogy "Frissítés szünetel" ha elakarom indítani (Jobb klikk és frissítés folytatása akkor sem indul el.

Steamet tömbszõr is újraindítottam indítottam. Elképzelhetõ, hogy a steam/szerver oldalon valami fenforgás?
Elég jónak tûnnek ezek a szeleukidák. Nagyon jó nehéz gyalogság + az új örmény nehéz lovas<#finom>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Esélyes, a teljesítmény, AI rutin stb javításoknak biztos kell a restart.

gallardo
azt tudjátok hogy érvénybe lépjenek a módosítások ahhoz új játékot kell kezdeni?

Mégis jönnek 😄.
"We’re delighted to share with you news of the next free content drop for Total War: ROME II, which is available today in an automatic update. The Seleucid Empire is now a playable faction in single-player campaign and multiplayer games."

Mondjuk van egy 4 napos bejegyzés a Nomadic Tribes DLC-re is, szóval hátha.

Remélem hogy nem. Kell a francnak, ha a szeleukidák helyett jön.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Egyetértek. Nem igazán értelmezhetõ, hogy a mostani vagy a következõ javításra gondolnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Meg gondolom nem véletlen hogy nem volt beta patch a múlt héten.

Valóban nem egyértelmû. De nyilván az szeleukidákra gondolnak.
Legalábbis remélem, mert már nagyon várom õket 😛.

Tegnapi CA post a hivatalos forumon

"To make the regular patches possible we have to overlap them, so while patch 5 will go live tomorrow, we\'ve already started work on patch 7. ...For now, we’re about to roll out our largest patch yet, which contains a number of key fixes and changes. The next update will also bring you new, free game content which we’ve been talking about for a while… we hope you like it. Alongside this, you’ll see our next major step towards mod support for ROME II."

Tehát, ha jól értem a Patch 5 ma pénteken jön (ez elég világos), az eddigi legnagyobb lesz és lesz benne "free content" is (szelukidák?). ez utóbbi kicsit félreérthetõ, hogy a mostani 5, vagy esetleg a Patch 6-ban lesz benne.

Ezután a patchelés lelassul, többhetente, havonta jönnek a patchek, mert fõleg AI/kampány, mélyebb gameplay változtatások, jobb moddolhatóság a cél és az sokkal több tesztelést igényel.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Errõl hol van infó?

a.carkey
Az ötödikben egységjavítások lesznek, pl. mi hol képezhetõ.

A medve nem játék.

Amik szintén egy patch társaságában szoktak érkezni. Mellesleg erre a hónapra lett ígérve. Szóval már bõven itt lenne az ideje.

a.carkey
Az majd DLC-ben lesz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Remélem hogy benne lesznek a Szeleukidák.

valami changelog azért jöhetett volna elõtte
Ma jön a Patch 5.

FOrtificationnél hogy tudom lerakni a brimstone piteket meg ilyesmiket? Rányomok a deployable fülnél, de onnan nem tudom mit kéne csinálni.

Hát ott a baj. Senkinek nem volt ilyen akinek eredeti.

mi a probléma?

Te vagy az elsõ, akinek sikerült kiállítania egy szellemekbõl álló haderõt.

Tiéd a világ 😊
ronso
kiprobálásre virágbolti.

Sakkoo.......Baszkiiii

Mondtam, hogy ez a baj.

Eredeti?

ronso
Sziasztok
van valakinek ötlete ,hogy miért nem látok embereket csak köröket a játékban?

Sakkoo.......Baszkiiii

Na sikerült, újratelepítve és most nem lépett ki. Legalábbis suctom battle-ben nem. Gyorsan ki is próbáltam, hogy 3000 római vs 10000 barbár harcos, hát Ultra beállítások mellet néha egy picit megröccent,de amúgy gyakorlatilag jól futott. Na így már talán élvezhetõ is lesz ez a játék.

Végre szereztem armoured indian elefántokat, erre nagy bugos kaka az egész. Állnak egy helyben és nem hajlandóak mozogni, pedig már harmadjára töltöttem vissza az állást.

TWonlin-on nézd meg a mod leírást.

Szerintem azzal nem lehet gondja..új progi bakker!<#alien> Csak nem gond neki a win 8, meg a d11!

Ez melyik mod? Szeretnék én is szép nagy egységeket 😊

Ja, custom csatából is. Na majd ha lesz idõm újra rakom, de én inkább gyanakszom olyasmire,nem szereti a DX 11-es VGA-t vagy a Win 8-at, vagy a fene tudja.

Alakulnak a törések, lassan jönnek a jelentõsebb modok.

Azonnal rakjad újra. Ezen ne múljon. Ilyet nem csinál már mostanában ok nélkül az biztos. Custom csatából is kivág?

Teljesen új gép, Win 8 64 bit, driverek újak, vasárnap lett minden frissítve, direcx Micrisoft visaul c+, VGA driver, stb.

A játék mondjuk nem lett újra rakva, de nem hiszem hogy ez lenne a hiba, másnál se jött elõ, meg csak pont csatánál lép ki? Érdekes.

Újra lett rakva? Vagy tényleg új az egész géped?

Az a rohadt érdekes, két légióm is volt bent csatában, Ultra graf. beállítások, és remekül fut. Csak kilép. Mi a fene lehet ez? Nem értem milyen hiba ez. Így meg jászthatatlan, ha csatát nem lehet lejátszani.

Azért ennek nézz utána<#alien>...nagyon nem az volt a lényege amit te gondolsz. Pár szóval egybefoglalva, és az egyéni harcos dolgában nem belemenve:a lényeg az alakzat tartása, és a pajzs nyomás\'! A falaxharcban az volt a cél, hogy átnyomják!!az ellen sorát és ha ez sikerült, oldalba és hátba támadták azt. Közben persze nem csak nyomtak, hanem öltek. Ezért nagyon nem volt mindegy az egyéni harcos elszántsága, ereje és képzettségének foka. Ez-a nyomás-abszolút le van tiltva a játékban gondolom a guard mod miatt. Az a gyanúm, hogy olyan szinten nem volt tesztelve, hogy nem tudták belõni, így inkább minden egységnek beállították a fent említett módot. Ez akkor derül ki, ha moderek, vagy a CA berakja a guard mod ki-be opciót.

Érdekes. Új gép, a térképen hasít a játék, semmi baj. Ám csatában...puff kilép. Mi lehet a hiba oka? Semmi hiba üzenet, csak úgy kilép.

A simát nálam eddig simán ütötték a lándzsások, ilyen armoreddel még nem találkoztam.

Elefántra van közelharci gyógyír? Az egyben a skirmisherek kaptak rá bónuszt, itt szerintem ilyen nincsen.

<#merges2> Ezek az indian armoured elephantok kemények. Egyetlen darab fordította meg a csatát, az összes ellent kivégeztem, egy ilyen maradt, és megölte az összes mradék emberemet, ami kb 150 lándzsást és 20-30 nehézlovasság volt. Be kéne szerezni egy-kettõt 😄

Az Empireig az összes Total War játékban a kampány térképen külön volt diplomáciai és katonai AI - és sajna nem voltak beszélõ viszonyban, mindenki csinálta a saját dolgát. A dipl. AI szövetséget kötött, a kat. AI meg kihasználta a gyengeséget és támadott. Azért nem mûködött nagyon az egész. 😄 😄

Mondjuk úgy hogy a Romeban és a Medieval2-ben gyenge volt a diplomácia, minden más viszont nagyon penge volt. Az azóta kiadott részekben minden más durván elcseszõdött(a hadjárat képernyõn, nem a csaták), és a diplomácia megjavult. 😄

Szerintem nagyon rossz csere volt.

Molnibalage
Mi volt az pool rendszer?

Én egy rövid hadjáratot toltam az M2-vel, de a diplomáciai rendszer miatt hagytam a francba. Amkir másodszor támadt le a szövetségesem, akivel házasság és minden más is volt, akkor mondtam azt, hogy menjenek az anyjukba. Úgy szúrt hátba, hogy mi ketten lettünk volna erõsebbek és lazán levertük volna a támadót...

Háza istennek ennyire nem hülye az MI, mert mióta nehézfiú vagyok senki sem támad be, de ennek ellenére a kis nemzetek lazán ellenállnak mindenféle egyezménynek és még nekem kell szívességet tenni, hogy ugyan már legyen trade agreement. A -35 cultural aversion akkor hátrány, hogy gyakorlatialg kitörölhetem a seggem a diplomáciával.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM