Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Már próbálgatom, ma estére igérték a steam workshop változatát is!
Új DLC bejelentés 😄
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Rabszolgákkal meg vigyázni kell mert -bár adnak x pénzt a gazdasághoz - elégedetlenséget is szülnek és ha sok van, akkor attól romlik a közhangulat.
Szerintem a legjobban úgy jársz ha nem is szerzel ...én mindig kinyírok mindenkit vagy ha esetleg jobb hangulatban vagyok, akkor elengedem õket. Ez a része sem túl átgondolt mert sztem kellene egy szint amit érdemes fenntartani, de itt ha nyersz mondjuk 2 csatát és rabszolgának adod el a foglyokat, rögtön elkezdenek lázongania tartományban.
A provincia menün meg lehet nézni, hogy mi a szintjük és hogy milyen bónuszt/büntit adnak.
Valaki tudja,hogy a politikai rész hogy mûködik?
mi az a gravitas,senators..stb
hogy lehet örökbe fogadni,milyen eventek vannak?
Nem igazán értem.
A slaves-ek hogy járulnak hozzá a gazdasághoz?mert csak azt láttom hogy elégedetlenséget szülnek,érdemes a csaták után megszerezni,vagy inkább ölni minden hadifoglyot?
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/487808071518945101/38E1A05C2DDF84AD3167CDDA0D14E1CAF05FB9E9/
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Elvileg már a Teutoburgi trailerben is benne volt hogy a ló és lovas külön van kezelve - valaki kiszúrta hogy az egyik római alól leölték a lovat, de a figura tovább harcolt gyalog. Szóval az engine elvileg tudja.
Nagyon nekem eddig nem tûnt fel hogy a játékban is így mûködne a sima lovassággal, de a readme szerint a General-t személy szerint feltápolták (kapott mindenféle saving throwt), hogy ne hulljanak el annyira..
"Artillery units no longer move forwards to attack a building when their target is already in range." Agyfaszt kaptam tõle.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
..romával vagyok, brindisiumot elfoglalták az etruskok...2-3 körön belül nem érek oda, hivom a szövetségeseimet, spárta 2 kör alatt odaér hajoval, etruszkok megfosnak, spárta meg beül a városba...odaérek..nyilván nem adja oda, a diplomácia panelban nincs olyan mint régen hogy csere ezt a városért azt a várost...megtámadom, visszaveszem, erre ugye : makedon, athén, spárta, cyprus ellenem, a kereskedésem fele igy bukta..megér ez a város-provincia annyit hogy kapásbol lett 4 ellenfelem, kurva közel vannak...mondjuk eléggé kigyurt város, épp gladiátort akartam kiképezni, mikor elvették az etruskok...
jo tanács ? 😊..köszönöm
mikor járok jobban, ha a veterán-t egymagában küldözgetem gyilkolászni, vagy beletolom egy seregbe ?..abbol egyebként hogy profitálok?..egy másik seregem egy kém-el van ellátva..vagy hatékonyabbak ezek a karakterek az ellen ilyen "hösei " ellen ?
egyébként pénz hiányában (kár hogy minden akcio drága pénzbe kerül, egy egy ilyen kisérlet árábol veszek egy principes osztagot ) inkább felderitek velük (25-ik kör )
köszönöm
A medve nem játék.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
-A tengeri csatákat hogy kellene megvívni? (Tudom hülye kérdés de az AI még úgy is aláz, ha én vagyok túlerõben.)
-Victory point-ok vannak még? Mintha egy korábbi patch-csal kivették volna õket nem?
-A lángoló gerelyek végleg maradnak?
Everything is true, nothing is permitted.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Magna Graecia (Aux. Camp Syracuseban!), Mauritania, Cartaginensis, Thracia, Líbia, Galatia. Így ha Rómából bárhová teszi be a polgárháborút, nem maradsz kiképzõ nélkül, és a vonuló seregeidnek is csak az adott tartományig kell eljutnia fejlesztésre. Alexandriába tegyél javaslom egy aux. campet, a többi már egyéni, hogy neked milyen egységek jönnek be, használsz-e modot, stb.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A medve nem játék.
http://www.google.com/finance?q=TYO%3A6460&ei=LQZ5UviHGojEwAP_zAE). Nem hiszem, hogy ez a Rome2 800 ezres eladása miatt van, és ha holnap esik, akkor az sem a Rome2 miatt lesz.
Ha a Rome2 szarul teljesít, akkor az néhány fejesnek, meg a CA rome2 projektfelelõseinek fog elsõsorban fájni, a Sega részvényeseit a legkevésbé sem érdekli ez szvsz. A fundamentális befektetõket meg nem érdekli az üzleti negyedév, bár a pozik átrendezésénél számíthat.
Egy fejlesztõstúdióban nem áll a pénz állandóan, abból készítik a köv. játékot, ami az elõzõ bevétele (mínusz az osztalékok, tulajdonosi kivét stb.) Márpedig az új játék(ok) már most fejlesztés alatt vannak, hiszen nem engedhetik meg maguknak, hogy várjanak 1-2 évet mire az eladásokból összejön a pénz, hogy elkezdhessék a következõt. Hány szépemlékû stúdió ment így tönkre, hogy az utolsó fejlesztésük nem hozott annyit, hogy tovább tudjanak fejleszteni, pedig önmagukban nem volt rossz játék.
Más: nem akarom elhinni, hogy 2100 ember egyszerre folyamatosan dolgozott volna a játékon. Ez egy hihetetlen szám. Tudjuk, hogy a világ legdrágább játéka eddig az SWTOR volt, ami 100 millióból készült kb. 5 évig. Azon sem dolgoztak ennyien. A 2100 nagy része szerintem csak szabadúszó volt, akiket egy-egy modell erejéig megfizettek kb. darabáron. Már csak azért is, mert egy kezdõ fejlesztõ éves fizetése kb. 50-60 ezer dollár, egy tapasztalt senior fejlesztõé biztos, hogy 100 ezer feletti. Ezt összeszorozva masszívan veszteséges lenne még mindig, ezért nem is akarom elhinni.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Az persze lehet, hogy a kiemelkedõ érdeklõdés miatt a potetnciális fanok többsége már ez alatt a két hónap alatt megvette (ideértve az elõrendelést), és valószínûleg a megérdemelt negatív kampány is lehûtötte a további vásárlásokat, de szerintem egy pc játéknál az üzleti modell nem csak 2 havi eladásokkal kalkulál, és nem két hónapos idõtávról beszélünk. Egy pc game nem mozifilm, ahol a teljes bevétel túlnyomó részét pár hét alatt kell hozni.
Népszerû stratégia? Persze, a stratégia rajongók között, népszerûbb, de a TW kicsit össze tettebb stratégia, tehát egy jókora csoport már kilõve nekik túl összetett, az EU-n nevelkedettek számára meg nem elég összetett...
Tudod mi a népszerû stratégia? A Starcraft 2. Ami sehol nincs összetettségben egy TW-hez képest.
És az ár is magas egy kicsit, ha lemegy lesz ebbõl 1,5-2 millió is.ami szép csak pc-n. Ami hotág ugye 😊
Szóval van egy kis igazuk. Az az igazság mindig a skyrimmel pedálozok mert õk azok, akik leginkább aranyba öntötték a három alapszabályt.
1. Ne csinálj játékot amin gondolkodni kell, a mobsot zavarja.
2. Lehetõleg látványos legyen. Ez itt is megvan.
3. Nehogy bugos legyen! Talán a legfontosabb. Ez valami durva mert nem értem. Miért jó egy játék ami nem bugos de csili vili és fél hónap után uncsi. Na mindegy. De ez van és lesz ez még ilyenebb is 😊
Két hónap, egy játék: 800. ezer= bukás. Magyar PC-is újságírás:<#falbav>#falbav>
Komolyan nem értem, miért beszélnek ekkora hülyeséget emberek. 800. ezer az miért bukás? Persze nem 5 millió, de ez nem egy CoD, ez nem egy GTA, amit minden kis tizenéves kölyök remegve vár, és eleve csak egy! platformra adták ki. Csak PC-re. Nem fogom fel. Nincs egymillió, és? Nem vagyok szakértõje a témának, de egy olyan játékról van szó, ami réteg játék, és csak egy platformra jött ki.
Amúgy biztos bukás, miközben többet rendeltek elõ belõle, mint a Shogun II-bõl! ezt egyébként szintén a PCguru írta, de sebaj. Egyik szavunkkal ütjük a másikat.
Nem azért, de a magyar PC-s újságírásban egyre nagyobbakat csalódok...
Persze igaz, sok baj volt vele, fél készen jött ki, de ezeket javították áh, akikek meg mindenen morognak...
Például az egyik hozzászóló, õt sose támadják meg. Basszus, érdekes én most a szeleukidákkal vagyok, és baromira vakarózok, érdekes engem a Pontusz-Armenia szövetség igencsak megtámadott igencsak ostromol...azért nem értem ezeket, van akinek valami selejtes verziót szállítottak le?
Értem én,hogy bugos, de én ilyen dolgokat miért nem látok? Nem lehet, hogy annak ellenére, hogy a játék erõseb bugos, néha a felhasználó a hülye? Na mindegy...de ez beszarás, 800. ezer az bukás.
Szerintem kimondottan csõd. Sõt , elviselhetetlen. Áh, 800. ezer, az katasztrofálisan rossz.