4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
petrusz86 #1853 Jó volna, ha valamit ki tudnánk találni, hogy a magyarok hogy ismerjék meg egymást, mert akkor legalább a magyaroktól nem kellene tartani!
Be kellene rajt állítani a név kiírást minimum! -
#1852 Tetszik!:) -
#1851 nem csalás nem ámítás:D
-
#1850 Kiraly!:) -
#1849 Szevasztok!
Ha minden igaz akkor már a hétvégén indul egy magyar dayz szerver az arma3.hu jóvoltából:) -
#1848 Meglátjuk, várjuk szeretettel :)
Annyi már szent, hogy a DayZ jóvoltából beindult játékgyárak el fognak látni minket alternatívákkal ha probléma lenne :) -
#1847 Részemről is adhatunk egy esélyt a Lingornak, jól esne a trópusi paradicsom a fagyos szibéria után :D -
#1846 Remélem rákapcsolnak a srácok... :) Kíváncsi vagyok már mi lesz ebből.. -
#1845 Itt egy interjú Dean Hall-al, a DayZ jövőjéről.
Nekem ebből az jön le, hogy kap egy csapatot maga alá (többek közt régi OFP-s embereket is), aztán csinálják a standalone-t.
Szerintem biztos, hogy nem csak hárman lesznek.
Itt van még egy, ebből kiderül, hogy a fő csapat 6 tagú lesz, de ezen kívül a BI többi erőforrását is igénybe vehetik.
Itt meg egy másik interjú a BI főnőkével. Főleg Arma3, de a DayZről is beszél benne egy kicsit.
Végül is nem egy nagyon bonyolult játék a DayZ, szóval nincs szükségük több száz emberes fejlesztő csapatra. A kód nagy részét a modból át tudják venni, aztán már csak kell valaki aki napszámban gyártja az épületeket megy egyéb tartalmat. -
#1844 "Azért az szerintem elég messze van az indie-től."
Ha hárman csinálják, akkor nem annyira :D
Erről még nem sok infó jött, de majd csak csorog valami a közeljövőben. -
#1843 Nem állítunk hülyeségeket, ez a jelenlegi tapasztalat. Majd ha jönnek a patchek, akkor örülünk. Vélemény attól még lehet.
Az alfa minősítés is majd akkor tűnik el, ha kész lesz. Ezt eddig is tudtuk ... csak mindig a mikor a kérdés ;)
Persze, nem mintha a modban gondolkodnék hosszútávon, mert ha tényleg egy 'normális' játékot csinálnak belőle, akkor valószínűleg 'újra' beruházok. De a modot addig pihentetem, amíg a hive töltési/mentési bugok benne vannak. -
#1842 Ha jól tudom, akkor a minecratfot egy ember csinálta, a DayZ standalone-t meg a Bohemia Interactive fogja kiadni. Azért az szerintem elég messze van az indie-től.
Eredetileg az egész DayZ csak egy próbálkozás volt, rocket(a készitő, egyébként BI alkalmazott) pár ezer emberrel számolt. Aztán amikor elérte az egymillió játékost, akkor gondolom a főnökeinek is feltűnt, hogy ebből sok pénzt lehetne csinálni. Felajánlottak rocketnek egy lead developer pozíciót és most csinálhatja a saját játékát, egy viszonylag jó nevű stúdióval a háta mögött.
Aki erre nemet mondott volna, az sem normális :)
A mod szerintem is örökre alfa marad, esetleg jön még egy-két patch, hogy a durva bugokat kiszedjék, aztán annyi. Úgy néz ki főleg a játékosokra fogják bízni a mod további csiszolgatását Ez a folyamat már el is indult, amikor a dayz oldalon létrehoztak egy alfórumot a private hiveoknak nemrég. -
Nekrofil #1841 azért hüyleséget ne állítsunk, jönni fognak a patchek a modhoz, votl szó arról, miért is van radio silence.
az 1.7.3 meg akkor jön, ha kész lesz. -
#1840 Ha jól tudom már az elején 15$-árt akar kérni ..... ami azért mókás. Ha MineCraft modellel megy, akkor aki kifizeti a 15$-árt, az végig megkapja a frissítéseket, nem kell már többet fizetnie (bár a MineCraft már a 10$-os időkben is olyan tartalommal bírt, amit nagy játékok sem tudnak prezentálni). Viszont ahogy a tartalom és a játék készültségi állapota nő, úgy fog az ár is. Egyébként vicces lenne, ha felmenne 30$-ra, az már elég drágának számítana az 'indie' játékok között. Ráadásul nagyon nincs akkora tábora, mint anno a MinceCraftnak ... és nem is lesz. A MC-t egyébként már bőven átlépte a 7 milliós eladásokat, és benne az X360-as verzió nincs is benne ... ott is rekorddal nyitott.
A mod patchelésről meg annyit, hogy anno azt ígérte, hogy a standalone mellett ugyanolyan gőzerővel fogja nyomatni a mod fejlesztését is, az nem fog elmaradni. De ahogy nézem ez örökre alfa fog maradni.
De nincs mit csodálkozni ezen, megcsapta a pénz szaga, és ugye ez általában a legtöbb embert megbolondítja .................. gondolom most azért teper, hogy minél előbb pénzt csinálhasson a standalone változatból. Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az első információk róla. -
#1839 azóta nem probáltam,nem mertem,egyedül lingort tettem fel hátha de ugyanugy uj karit kezdene lingor.tk szerókon.veresnik dombján pihentünk le onnan indulok nemtudom mikor talán hétvégén.Vasárnap sztem. -
petrusz86 #1838 dog! tegnap sem tudtál játszani? én felpeccseltem és simán megmaradt a karim, igaz a parton voltam! kb megint az uaz környékén vagyok! -
Nekrofil #1837 egyszer fizetsz érte. vagy megveszed 10$-ért alpha verzióban, vagy majd a béta / retail-t 20-30$ért. -
#1836 trú:D -
#1835 Azért ezt annyira birom hogy mindegy hogy felpatchelni akarom vagy Lingort kipróbálni ez a nyomorék játék uj karaktert akar csináltatni velem... -
#1834 LOOOOOOOOOOOOL -
#1833 -
#1832 Vannak. Sok szerver private hive-ot használ, de van pár, ami ugyanazt.
Eddig úgy tűnik, hogy amelyik szervernek a nevében benne van, hogy "dayzlingor.tk", az mind egy hive-ot használ. -
#1831 Ha van eszeuk, akkor kari elott kiadjak. -
#1830 Na oda en is mennek.:) Europai szerverek vannak? -
#1829 Még idén akarják kiadni. Pont azért nem foglalkoznak már a moddal, mert a másikat csinálják. -
#1828 De mire kijön a standalone Dayz... Szerintem arra idén ne is várjunk. Egy rohadt patchet nem tudnak kiadni a mostanihoz nem hogy elkészüljön a különálló játék... :) -
#1827 Én is meguntam már az esős Csernorussziát, ezért elmentem nyaralni a trópusi Lingor szigetekre. Tisztára mint a paradicsom, zombikkal -
#1826 Azert annyit nem er ez a jatek, mar most kezdem kicsit unni. -
#1825 Az szep, ketszer kell majd fizetni erte?:D Remelem adnak arengedmenyt azoknal akik megvettek mar az alphat is. -
#1824 Kibővített map több nyitott épülettel, földalatti bunkerek építése, kutyák, kevesebb bug, kevesebb hacker, több feature, folyamatos support, stb stb.
Alfa állapotban fog megjelenni, 10 dolcsi lesz. Aztán végleges változatot meg 20-30-ért lehet majd megvenni.
-
JanáJ #1823 És mivel tud majd többet, mint a mostani mod? Miért venné bárki? -
#1822 Nem lesz ingyenes,viszont drága sem. Elvileg már az alpha verzióban meg lehet vásárolni potom áron. -
#1821 Srácok a standalone ingyenes lesz? -
JanáJ #1820 Egyik magyar srác FB-ra tett fel gameplay videókat. Egyikben pont ez a duplikáció volt. -
#1819 Az artifacting sajnos Arma hiba, nem a mod hibája.
Lehetséges megoldás rá, hogy az advanced settingsben a Video Memory-t feljebb rakod, kikapcsolod a post-process effecteket.
Játék közben ha előjön, nyomd meg a bal Shift + mínusz gomb a numpadon, majd utána írd be hogy 'flush' (aposztrófok nélkül persze, parancssort nem fogsz látni, de nem is kell). Ez elvileg lepucolja a memóriát, és újratölti a komplett grafikát, néha segít, néha nem.
A dolog egyébként a military telepeken lévő halott katonákra vezethető vissza, az ő textúrájukkal szar valami. -
#1818 Ez nagyszeru hir, akkor ma este is leszunk egy paran!:-) -
Maróth #1817 Mondom én, hogy csak a grafikai bug a gáz és a többi maradhat! :D
Rendben! Szerintem ma is úgy 11 körül tudok jönni. -
#1816 Mostanság a jármű is javul ha ki be szállunk belőle... :) ez is egy újdonság számomra... -
#1815 mindenképp pl most is tsen punnyadok -
Maróth #1814 Ez nem is rossz bug! :D Újratölti az életed + a felszerelésed is megduplázódik. Csak meg kell találni a hullát. :)
Ma lesz party?