4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    én mondtam hogy nem látok szart se:D
  • JanáJ
    ?? Mi volt a gond?
  • Maróth
    Sajna lemaradtam róla, de majd a következőn... :)
  • Fabio Capello
    Igazándiból, nem kellett volna éjszaka megpróbálni vitézkedni NVG nélkül :/
  • wardogzombie
    Én nagyon.Tekintve hogy sztenderre raktam a játékot a tegnapi naptól
  • JanáJ
    Mennyire tűritek az über kezdőket? Arma megvan, csak a zénappal bénázom.
  • JanáJ
    Ok, nem panaszkodás, csak ha ismerem a hibáit, akkor tudok rá figyelni. :-)
  • wardogzombie
    igen de az már fel lett véve hogy eltünt a cuccos
  • Fabio Capello
    És köszönhetően a csodálatos bugmentes játéknak, mindhárom hulla eltűnt, rajtuk m16-tól kezdve bloodbagen át mindennel... -.-"

De tény ami tény, frenetikus volt, nagy kár hogy nem került videóra :/
  • wardogzombie
    Igazából az elején elég döcögősen indult alig találtunk normális szervert a millió bétapeccs miatt,de miután vissza visszpeccseltünk egy szinttel megjelentek a listában a használhatók is ez kb jó 40 percbe került beléptünk persze ahányan voltunk annyi felé születtünk.Mi Donnal ugy 20 perc után találkoztunk a déli reptér mellett eközben Ryan is rendületlenül közeledett felénk jó cuccokat lootolva.Don találkozott egy busszal és 3 érdekes utasával sikerült meglógnia elölük.A tali után betértünk a közeli boltba feltankoltunk és tovább vártuk Ryan kollegát a reptér szélén mikor kürtszóra lettem figyelmes lopakodtunk egy sort és kiszurtuk az ominózus buszt és utasait rászaladtak egy utakadályra és kidurrant a kerekük alt+F4 helyett lerohantuk őket már messziről sorozatokkal kápráztatva el a kis csapatot de ez nem hatotta meg őket berohantak egy 2 szintes házba a reptér nyugati oldalán.Don messziről fedezett én meg megközelitettem a házat de közben kiszurtam az egyik arcot az ablakban aki rámlőtt párszor és megsebesített.A nagy izgalomba nem vettem észre hogy vért veszítek de 5000bloodnál sikerült bekötnöm magam.Ekkorra már berohantam a szomszédos iskola épületébe Donnal a hátam mögött.Na gyorsan fel a másodikra figyeltem az ablakon keresztül a házat társam pedig fedezett vadul.Itt sikerült az egyiküket kiszedni az ablakból mert gondolom nem vágták hová tüntünk hirtelen és kerestek minket.A kempelést megunva kirohantunk Don be a házukba én a másik oldalról fedeztem ő bent lealázott egy arcot én pedig egy kirohanót szedtem le jó hangulatban eddigre mindkettönk bloodja 4-5ezer körül stagnált igy visszatértünk a kiindulási pontra ahol megvártuk Ryant és bloodbag használata után együtt indultunk hullákat lootolni kb innentől lesz a felvétel.Ahhoz képest hogy mennyien ígérték és összesen 3an voltunk elég jó partira sikeredett.
  • wardogzombie
    videó érkezik,sajnos pont a lényeg nem került rá de jó volt
  • JimKirk
    Na milyen volt a tegnapi Lingor Party? Jelentest kerek!:-)
  • Laza
    'alpha' :D
  • JanáJ
    Köszi, megvan.
    Olyannal találkoztatok már, hogy a HUD nem működött? A kis debug (?) ablak igen, de a többi kaja/pia jel nem. Idilli állapotot mutatnak, miközben majdnem éhen haltam. :-(
  • Maróth
    Elvileg a játékbeálításoknál van, bár én azóta még nem játszottam vele, csak korábban olvastam itt. #1873-as hozzászólás!
  • JanáJ
    hol? :-)
  • Bucser
    Én nem ezt mondtam. A Bohemia Interactive is indie fejlesztő Ergó a standalone DayZ is indie project. Ugyanis nem könyörögnek pénzért a kiadóktól hanem maguk pénzelik a saját fejlesztéseiket és a kiadókat csak a marketingtevékenység és a kampány kezelésére használják, valamint a terjesztésre.
  • Maróth
    Az új dayz patch miatt van! A játék beállításoknál lehet újra megjeleníteni.
  • tutituti
    nincs felpatchelve az új verzióra vagy az armád vagy a daysie-d.
    valszeg hangokat se hallasz.
    update-eld és jó lesz;)
  • JanáJ
    Nekem miért nem jelenik meg jobb felül a kis ablak, amiben a zombik száma a testhőmérsékletem, a vérem meg egyebek vannak?
  • petrusz86
    Szerintem valahogy meg kéne bulizni, hogy jelszavas legyen a szerver, mostanában elég sok csíterbe belefutunk haverokkal...

Meg legalább nem kellene azon aggódni, hogy lootolás közben ki honnan fog hátbalőni, lehete ez egy magyar HQ szerver!
  • Laza
    Ehh, akkor ott este sötét van :(
    Én csak este tudok játszani, az ilyen szerverek kilőve.
  • MaskimXul
    Rendes és magyar idő szerint megy.
  • Laza
    Ez rendes szerver, ugye? Nem 'kalóz'?
    Illetve milyen időbeállítással megy? Mikor nálunk este van, ott is?
  • denevérember
    Tökéletesen fut a magyar szerver! :) Tessék szép lassan átszokni ide! Viszont ARMA3.hu TS-t mindenki használja ha ezen a szerveren játszik! Jó játékot mindenkinek! :)
  • MaskimXul
    Én is ezt mondtam. A minecraft indie volt, mert nem volt mögötte kiadó.
    A DayZ mod is indie volt, de a DayZ standalone nem az lesz, mivel a Bohemia Interactive adja majd ki.
  • Bucser
    Már bocs, de indie-nek azt hívják amikor a fejlesztő kutyagol a kiadók között és a saját elképzelése alapján adja ki majd a bevétel nagy részét le is nyeli. Mert saját pénzen fejlesztett, nem a kiadó pénzén.
  • tutituti
  • MaskimXul
  • Maróth
    Majd körbenézünk egy-két magaslesnél és átnézünk egy repteret! :D
  • JimKirk
    Ja!:)

• Fabio Capello
    Ugye, sehol egy AS50 vagy egy M4A1 CCO SD :D
  • JimKirk
    Csak a fegyverzet nem megfelelo!
  • tutituti
    tengeri moszat alakulat
  • Maróth
    Második sor, jobb széle! :D
  • wardogzombie
    Te melyik vagy?
  • Maróth
    Gondoltam néhányotoknak tetszeni fog ez a kép:
  • tutituti
    ÚJ PVP map!

• MaskimXul
    Börtöntől északnyugatra kb 1.5km-re van egy kis sziget, eddig majdnem minden szerveren találtam ott sátrakat jó cuccal, és általában a helikoptereket is oda parkolják le.
  • tutituti
    A lingor mapon egyre figyeljetek
    nem lehet fát vágni,és a hús kiszedése az állatból bugos.Instant hátizsák elvesztést is okozott már.
    Katonai bázisra nem nagyon érdemes egyedül menni mert irgalmatlan sok a Zombó.
    mi kocsival mentünk.Sofőr marad,egy fedez másik lootol de izibe.
    Kb így lehet túlélni.
    a városok elég jók.A hoteleket többször végig kell járni mert néha nem spawnol semmi majd két perc múlva ott van a gillie suit vagy backpack.
    Illetve van egy rendőrállomás a térkép jobb alsó sarkában.Rohadt veszélyes de aki oda spawnol kezdéskor(ahogy én) az laposkúszásban szedje ki amit tud.mert jókat dob.Kb ennyi.Érdemes a börtönt megnézni viccből meg elmenni az egyik nagyváros reptere mellé;)
    Hogy mi van ott legyen meglepetés:D