4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• lammaer
    Jaja, azt a részét értettem, irány vissza a folyópart vagy mi :)

Van valami ingyenes módja a kipróbálásnak (lévén még alfa állapotú mod, ki tudja mikor lesz kész), kiváncsi lennék milyen állapotban van....

Vicces amúgy a honlapon: átlagos élettartam 28 perc :)
  • Svenhassel
    A karakter megmarad ha kilogolsz. De ha meghal akkor meghal. :)
  • lammaer
    Speciel én se találtam volna meg :)

Ez most egy perzisztens világ/szerver, vagy a karakter csak addig létezik amig ki nem loggolunk (aztán holnap megint lehet elölről kezdeni)?
  • Petko
    nem
  • ScarY MAN
    hülye kérdés, de warez nem játszik, ugyi?
  • rogan99
    Ma vettem meg a kieget arma2-hőz a mod miatt, pont most telepítem. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.
    A külön topik sztem jó ötlet.
  • Toleráns Tóbiás
    Bár ha úgy nézzük mennyi új vásárlót szerzett az armanak, olyanokat akik előtte nem is játszottak armával, tehát nem is olvassák az arma 2 topikokat, lehet így jobban rátalálnak.
  • Toleráns Tóbiás
    hát akkor töröltetni kell
  • koschwarz
    szerintem nem igazán volt értelme emiatt új topikot nyitni, mivel mindkét (!!!) arma2 topikban megkapta már a kellő figyelmet ez a mod...
  • Toleráns Tóbiás
    DayZ - zombie apocalypse online FFA permadeath survival Arma II mod

!!!Mielőtt pénzt adna bárki is valamiért, próbálja ki az ARMAII steames demóját. Ez egy Military Sim, tehát nem CoD, Stalker, vagy Left4Dead, ez nem egy tipikus játék!!!

(Tudom, hogy van ARMA II topik, de azt már senki nem olvassa, ráadásul amellett, hogy az új témának köszönhetően többen találnak rá erre a nagyszerű mod-ra, ez amúgy is teljesen átszabja a játékmenetet, ezért talán megérdemelhet egy új topikot)

ARMA II: Combined Operation, Steames feltámadás!

Többen is rácsodálkoztak, hogy az ARMA II: Combined Operation hirtelen a Steames eladási toplistákra került, laza két évvel a kiadása után. Nos, a dolog persze nem véletlen, az Online gamer sajtó egy ARMA-online mod sikerétől hangos.
    A Day-Z-ről van szó, egy olyan modról amiben az eredeti ARMA 2 Chernarus\' nevű 225 négyzetkilóméteres szigetén kell túlélnünk a zombi apokalipszist. Pontosítok, megpróbálni túlélni. A küldetés igazábol lehetetlen. Kevés élelemmel és vízzel, egy pisztollyal és maréknyi lőszerrel indulunk neki a nagyvilágnak. A városok többnyire tele vannak az AI által irányított zombojákokkal, akik a 28 nappal később című filmben látott társaikhoz hasonlóan nagyon gyorsak és nagyon dühösek. Rendszeresen szükségünk van ivóvízre és élelemre, de ha igázán ügyesen lútolgatunk esetleg komolyabb fegyverhez is juthatunk. Járműveket - autótól kezdve a helikopterig - is hasznosíthatunk, de persze megfelelő alkatrészek és üzemanyag nélkül csak egy nagy halom ócskavas mind.
    Amint a túlélők blogbejegyzéseiből és videóiból kiderül, az igazi fenyegetés a játékban a többi túlélő. Nincs piros célkereszt, nincs minimap piros pöttyökkel és senkinek sincs a homlokára írva hogy vajon le akar-e lőni a felszerelésünkért, esetleg megosztja velünk a sajátjának egy részét. A paranoid hangulatot nem kicsit erősíti, hogy a karakterünk halála permanens, tehát ha elhalálozunk minden drágaszág a lúterek martaléka lesz, amit esetleg több napnyi kemény munkával sikerült összekotorásznunk és egyszerű, földönfutó túlélővel kedhetjük újra a játékot a szokásos alapfelszereléssel egy véletlenszerű pontról.
    A mod még alfa verzió, de már a hivatalos támogatottságról és esetleges Bohemia Interactive felkarolásárol csiporognak az online madárkák a nagy sikerre való tekintettel. További rengeteg infó, beszámoló, segítség a telepítéshez, miegyébb a Neogaf témába vágó fórumán!(angol)

Install, első lépések

sajnos még nem volt időm kipróbálni a modot.