DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de kom mi az a Fallout?
denevérember
Várni foglak a felszereléssel Sanyi!!! 😊 Összeszedünk addig mindent ahhoz hogy újra lábra tudj álni! 😄

In space no one can hear you scream.

és igen, még mindig játszok ilyen idõseknek való játékkal: skyrama, ramacity, farmerama, stb..
nem szeretném kimondani, mivel kb mindenki a korommal támadna.

annyit mondok, tizenéves.
Daell Drow
Am engem hetfo este varjatok am szeretet csomaggal(ver csomag, morfium) <#idiota>
Aztan tovabbra is osztogatom ami van eppen nekem folosben.
Daell Drow
Hany eves vagy?
mi az a Fallout?
Kedves JimKirk, bízd rám a döntést 😊
JimKirk
<#falbav>
Fallout-ot probaltad mar?
És még az is jó lenne, ha lenne ilyen semleges zóna ahol nem ölhetnek meg,a z-k nem tudnak bejönni, és nem tudnak megölni ott a banditák. Meg ott alap készleteket is kapnál. pl: kapnál a mostanik mellé egy makarovot, és mellé 4 tárat.
JimKirk
Szerintem ez nem a te jatekod, ne eroltesd.<#ejnye1><#wave>
JimKirk
Na ez nagyszeru hir! Ma delelott nem tudtam felnezni, mert gyerekkel voltam a jatszon, delutan meg megyunk furdeni, de kora este lehet felmegyek egy kihalt szerverre, csak nehogy befagyjon megint a loading keprenyonel.
Én meg remélem, hogy nem. Éppen csak tönkrekúrná az egész fílingjét, ha L4D-et csinálnának belõle special infectedekkel.

Nem valószínû, hogy össze fog jönni a dolog. Egy szerveradminnal beszéltem, a szerver tulajával még nem sikerült, de õ finoman jelezte, hogy ne számítsak túl sok mindenre.

Remélem a végleges verzióba raknak be kicsit erõsebb, de lassab zombikat. Mert így is monotom az egész játékmenet.
denevérember
Nah... Én felmentem most reggel UK 172-re. Még hajnali 4 óra van ott. Player volt egy pár,de hálistennek nem futottam egyikükbe sem bele.. Chernoba sikerült felcuccolnom! Alice pack,kés,gyufa,balta,távcsõ,AK 74+3 tár. Minden alapfelszerelést sikerült összegyûjtenem a tegnapi balesetem óta. Annyi a baj,hogy a korházba nem tudtam bemenni. Nem akartam lövöldözni és belõni az üveget,üres üveg viszont nem volt nálam hogy beverjem! Jim én azt ajánlom neked,hogy ha van egy kis idõd,még mostanság látogass el valamelyik korházba,amíg még "korán" van a szerveren és alig vannak! Ha mindenképp gyógyszerekre kell vadászni,ott lehetnek a legnagyobb eséllyel! Vasárnap estétõl megint vagyok!

JimKirk
Jo lenne ma valamivel korabban kezdeni,remelem osszejon!😊 Heatpack nem eleg a gyogyulashoz? Azt konnyebb lenne talalni, lehet elobb felmegyek a szerora es keresek neked soborban antibiotikumot, vagy heatpacket. Csak nehogy kinyirjanak.😊
Daell Drow
Az antibiotikum nalam van, valtozatlanul ott vagyok stary sobor felett torott labbal. De mint montam megyek ausztriaba, igy max hetfo este kerulhet sora csere. Vagy még most max delig, ha oda jossz.
wardogzombie
Hát ha Zero nem tudja elintézni majd igénylek egy szobát a klánok.hu szerverérõl.Ingyen van.

MaskimXul
TS van már?
wardogzombie
Megvan még az antibiotikumod?Megfáztam és jól jönne.Papper kiszart Novy alatt,cucca megvan estefelé összekaparjuk Ryannel együtt Jimbo meg Pít még velem van igy tudunk érted menni és irány a reptér estefelé legyetek bevetésre készen.Akkoris együtt fogunk menni ha vért pisáltok.<#hehe>Remélem Laza kartárs is fent lesz és segíti a csapatot.

wardogzombie
influenzás lett a karakterem<#zavart2>

Daell Drow
Ha minusz akkor bandita vagy, ha plussz akkor jo vagy. Es ezzel eggyuta ruha is valtozik, es igy messzirol megismerheto ki milyen beallitottsagu.
És, mit tud ez a humanity?

JimKirk
Ja az uccso peccs ota.
denevérember
Papa most épp rád vár 😄

Mi a szösz, lett humanity a dayzben?

Laza
Miért etetitek a trollt? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JimKirk
Eleg erdekes szerver, 150-re visszaesett a humanitym es a statjaim is nullazodtak. Ez miez?
Daell Drow
na az jo lenne, 2en mar 2 sobor kozott vagyunk.
jimkrik ment pu.
wardogzombie
papával mindjárt indítjuk a partit percek kérdése

JimKirk
Igy nehez lesz kommuniklani😊 Mi a nicked?
wardogzombie
érdekes igy játszani sg-t még nem használtam kommunikációra<#hehe>

Daell Drow
na bocs nem olvastam, en is mar ott kuksolok eszek felol figyelek az utra 2 sobor kozott. De nem latlak. XD
JimKirk
Jo sotet van ezen a szerveren szart se latok, meg ugy sem ha feltolom maxra a fenyerot, gammat es a hdr effecteket.. Erdekes.
te vagy az?
JimKirk
Eszaki iranybol figyelem a ket sobor kozti utat.
JimKirk
TS jobb lenne.😊
JimKirk
Kiraly!
Skype?
Daell Drow
az nem veszes, eled megyek. A 2 sobor kozotti uton kene talakozni lemegyek oda. Tudok terkepet es alca ruhat adni ep megint talaltam. DE 73 a szero amin vagyok.
márcsak azért is, amiért ki akartatok takarítani innen 😄
Hát sajnálom 😄

kedvedért nem fogom törölni.
JimKirk
En csak Mogilevkanal vagyok.😞
Daell Drow
En tolom, repteren vagyok fent. Tobbiek nem tudom merre vannak.
Daell Drow
Pedig elmehetnel, ide regeltel ma. Es amit itt ma lenyomtal, azok utan ez a legkevesebb.
Ph-ra is oda regeltel megnyitotad a topicot, aztan ott hagytad. Mindenfele iras es egyebb nelkul halott otlet, ott vannak irot es iratlan szabalyok. En is terveztem megnyitani ott, ugy kb 2 hete. Csak elotte meg fejben szedtem ossze a gondolatokat, 1-2 oldal leiras, terkep, video, tippek stb. De keresztul huztad, igy maradok itt.

bye
JimKirk
Uraim, ma mikor toljuk a jatekot?
JimKirk
Tibi, Tibi... rosszcsont!
szomorúak vagyunk
hmmm.... nem
JimKirk
<#eljen>