4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• JimKirk
    Ok!
  • tutituti
    de úgyám.
    Este ha megyek haza IRL akkor is belevilágítok zseblámpával a retinámba:DD
  • JimKirk
    Told fel a gammat es a fenyerot maxra, plusz a hdr efekteket very high-ra es maris tudsz ejszaka jatszani:)
  • tutituti
    Éjszaka nagyságrendekkel könnyebb.A hc arcok délután a főúton futnak elektróban;)
  • Laza
    A magyar szerveren úgy látszik napközben játszó gyerekek vannak, mert éjszaka játszhatatlan a sötét miatt, mint minden más éjszakai szerver :)
  • Laza
    A szerver verziószáma sem mindegy, szűrd ki a veled nem egyezőket.
  • denevérember
    Megeshet,hogy nagy a pinged. Ilyenkor te úgy látod hogy tölt még,loading felirat csík stb... Közben már a szerveren kickelve lettél. Próbálj meg német vagy francia szerverekhez csatlakozni!
  • Gabe18
    Az minek a hibája lehet hogy szinte örökké a betöltés végén a fekete hátteres "Loading" feliratnál úgy marad az egész.
    Érdekes hogy a magyar szerverre be tudok menni (csak ott most pl. olyan sötét van hogy semeddig se látok), de teljesen ugyanolyan verziószámú külföldire már nem megy a fenti hibával.

Vagy ezt is írjam egyszerűen az Alfa verzió számlájára?
  • Laza
    Szerencsére ez egy szociálisan érzékeny hacker volt :)
  • oneal1
    :D:D
  • MaskimXul
    Ez valami bug lehetett, DayZ-ben nincs egyetlen hacker sem.
    Mint az közismert.
  • Szkokan
    Hackerek pedig vannak..első találkozásom

• JimKirk
    Affirmative!
  • wardogzombie
    Nem lenne időd meghuzni az elsütőbillentyűt
  • JimKirk
    ilyen rothato pofaval en is radlonek!
  • wardogzombie
    De van hogy akkor is én vagyok az élő példa
  • MaskimXul
    Ha kommunikálsz velük TS-en, akkor általában nem lőnek le.
  • JimKirk
    !?
  • wardogzombie
    Most erre mit mondjak?
  • JimKirk
    Jo kis szerver, csak nem sok "enemy" van fent rajta, eggyel talalkoztam csernoban a panelok korul, de nem vettuk eszre egymast.
  • wardogzombie
    roger that
  • Fabio Capello
    vegyél fel Originen, megtalálod a nevem az aláírásomban :)
  • wardogzombie
    songoku fijam
  • wardogzombie
    Ryan is bérelt szervert nem szarozott ott toljuk mostanság márha a bf3 engedi
  • Laza
    Néztem, hogy a magyar szerveren klánoznak. Milyen 'stílusban' játszanak? Befoglalják a szervert? Full PvP van? Sniper mayhem? :)
  • JimKirk
    Mar volt linkelve!:) De jo!
  • Fabio Capello
  • Szkokan
  • JanáJ
    Alfa verzió a progi ezért még az Arma 2 1.0-hoz képest is bugos.
    Ha van időd nyálazd át ezt, itt minden apróságot leírnak.
    A többit a magyar szerveren TS mellett úg is elmondják. :-)
  • MaskimXul
    Gyere fel a magyar szerverre. Aki itt játszik az a 81.0.119.99-es TS-t használja.
    További infót itt találsz.
  • Döbrögi
    Szép estét!

Nemrég kezdetem el a játékot, nekem nagyon bejött!

Csak úgy 6 óra játék után rájöttem, hogy egyedül nem olyan jó :)

Szeretnék csapathoz csatlakozni, vagy egy emberhez ha lehetséges volna.
    Eredeti a játékom, TS3 van, kérem írjatok rám, vagy hagyjatok itt üzenetet!

Bencének, és hű csatlósainak meg gratulálok a videókhoz, ők hozták meg a kedvem a játékhoz!

Csak így tovább!!!!!!

Minden tiszteletem az övék!
  • Gabe18
    Aha, köszi. Próbálkozok. Már a nagy pakolásba egy AK-t sikerült egy másik dimenzióba teleportálnom, magyarul ledobtam a földre és eltűnt...
    Sebaj, találtam egy puskát, de annak se örülhettem sokáig, mert egyszer csak a fák közül kifutott egy játékos, elmentünk egymás mellett, én békésen tovább akartam menni utamra, ő nem...
  • Maróth
    Ha meg épp veszel fel valamit és úgy nyitod meg a táskád, akkor a jobb oldalon vizuálisan is látod, hogy mi van a táskádban és hány hely maradt még benne. :)
  • wardogzombie
    Minden amit felveszel az inventorydba teszi ha az tele van pl van benne 20 tár meg 30 gránát meg egy alma akkor mindig az utolsó slotba lévőt tehát az almát dobja ki és veszi fel az új dolgot de ha rákattintassz a táskádra majd az open bag feliratra át tudod tenni a cuccost ugy hogy bal oldalon kilistázza mi van nálad és ott az egyik oldal az inventory a másik a táska igy tudod pakolászni a dolgaidat csak figyelni kell mi van tele mert a játék nem figyelmeztet hogy héló szórod az almákat kistesvérem.Jó tudom hülye példa de ez van
  • Gabe18
    Kösz! Hát bármilyen furcsa, nekem még úgy telepítve se lett jó. Én nem tudom mi baja lehetett.
    Végül ezt a Six Launcher-t használva sikerült megoldani, az érdekes módon megcsinálta.
    Botorkáltam éjjel benne egy kicsit, hát őőőő... vannak még gondok az életben maradással .
    Meg egyelőre ez a hátizsákba pakolás se tiszta nekem hogy mit hova tesz, meg milyen alapon dobálja ki a dolgokat ha felveszek valami mást. Hát majd még próbálom kitapasztalni.
  • Maróth
    Ja és én is benne vagyok, hogy hozzunk össze egy össznépi játékot. A rajongók már úgy is rég láttak! :D
  • Maróth
    Szedd le a beatpatchet innen és rakd fel manuálisan, akkor tuti jó lesz!
    http://www.arma2.com/beta-patch.php
  • Gabe18
    Nálam nem jó, mert a játékon belül is a régi verzió számot írja és nem enged be a magasabb szerverekre.
    Na mindegy kipróbálásra jó lesz egy ilyen régebbin futó is, ahogy nézem van pár.
  • JimKirk
    tenyleg jo lenne
  • tutituti
    nincs baj.nekem is ezt csinálta de a verzió tökéletes,csak a commander szarakszik ezen a téren.már rajta vannak az ügyön